Szeretni ​minden időben (O'Malley Saga 3.) 27 csillagozás

Bertrice Small: Szeretni minden időben

A vér nem válik vízzé. A gyönyörű Skye O'Malley kisöccse, Conn daliás ifjú immár, a legvonzóbb férfi Erzsébet királynő udvarában. A legszebb dámák hevernek a lába előtt, versengenek kegyeiért. De hol az a nő, aki nem csak testi vágyát elégíti ki? Az asszony, aki igazán szereti, és aki iránt ő is szerelemre lobban? Aidan sem remélheti, hogy megakad rajta Conn szeme. De amikor a sors váratlanul tálcán kínálja a lehetőséget, a gyors eszű Aidan nem habozik, Conn felesége lesz. Hogy is sejthetné, milyen fantasztikus kalandok során leli majd meg az igazi szerelmet férje oldalán, és szakítja el tőle a gonosz végzet.

>!
Magyar Könyvklub, Budapest, 1997
384 oldal · ISBN: 9635484992 · Fordította: Tótisz András

Kedvencelte 8

Most olvassa 1

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

>!
Kiera
Bertrice Small: Szeretni minden időben

nem volt rossz. szerencsére itt csak 3 hapsival volt dolga és nem hattal. a Skye-os történetekben már nem tudtam követni, hogy pontosan melyik férfi is férje, szóval ott egy kicsit már sok volt, de a 3 még úgy elmegy. annyiból rosszak ezek a könyvek, hogy nincsenek bennük semmi újdonság. lesz egy férfi, akinek érdekes módon sose lesz egynél több felesége, lesz egy nő, akinek 10 hapsija is lesz élete során illetve valahogy elkerülnek az arab térségbe is. ugyan az a séma, és semmi újdonság.

1 hozzászólás
>!
nicky_666
Bertrice Small: Szeretni minden időben

Hát ööö… Olyan dolgok történnek a főszereplővel, hogy el sem hiszem/hiszed. De ha nem veszed teljesen komolyan a könyvet, akkor jó kis kikapcsolódást nyújthat. A történelmi háttér bemutatása és a tájleírások nagyok jók.

>!
Protonpumpa
Bertrice Small: Szeretni minden időben

Ritkán olvasok ilyet… egyszer valahogy a kezembe került. Hát… elmegy, de nekem kicsit túl szókimondó… Könnyed nyári olvasmánynak nem rossz mondjuk.

>!
wallery
Bertrice Small: Szeretni minden időben

Hát nem is tudom: érdekes egy történet. Talán túl sok minden lett belesűrítve, az események által meg túl hiteltelenné váltak számomra szereplők

3 hozzászólás
>!
Ananiila
Bertrice Small: Szeretni minden időben

Ez volt az első Small könyv amit olvastam. Néha szeretem a kosztümös- romantikus könyveket némi erotikával. De
Elég sok hiba van ebben a történetben pl. logikátlanság, kidolgozatlan karakterek, váratlan jellemfejlődések, nem éppen valósághű párbeszédek. Túlmagyarázós és túlírt az egész. De.
Klasszak a helyszínek (Erzsébet udvara, Isztambul, Írország, Anglia) meglehetősen drámai, de ugyanakkor a végletekig romantikus. Nyílt és bátor szexjelenetekkel (bár egy kicsit lehetett volna kevesebb belőle) tűzdelt könnyed olvasmány volt.


A sorozat következő kötete

O'Malley Saga sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Lucinda Riley: Árnyéknővér
Budai Lotti: Shirzan bosszúja
Tomcsik Nóra: Az elveszett ifjúság
Lisa Kleypas: Az ördög télen
Lisa Kleypas: Ördöngös tavasz
Philippa Gregory: A másik Boleyn lány
Judith McNaught: Álomkirályság
Johanna Lindsey: Tengernyi szerelem
Julia Quinn: A vikomt, aki engem szeretett