Így ​főz Bernáth József stílusosan, lezseren 16 csillagozás

35 recept a Konyhafőnök séfjétől
Bernáth József: Így főz Bernáth József stílusosan, lezseren

Első szakácskönyvében Bernáth József a 30+ számára kedves recepten keresztül azt igyekszik megmutatni és átadni az olvasóknak, miként lehet egy alapételből három különböző (nehézségű és tálalású) fogást úgy elkészíteni, hogy az passzoljon (és egy kissé formálja is) a magyar ízléshez, miközben a lehető leghatékonyabban használjuk fel a rendelkezésre álló alapanyagokat és a konyhában eltöltött időt. Mindebben fázisfotókkal is segíti az olvasót, hogy a sikerélmény a lehető legteljesebb lehessen.

>!
Kossuth, Budapest, 2015
200 oldal · ISBN: 9789630983235

Kedvencelte 2

Most olvassa 1

Várólistára tette 6

Kívánságlistára tette 31

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

>!
Trudiz 
Bernáth József: Így főz Bernáth József stílusosan, lezseren

Ezek a szavak jutnak eszembe, ha erre a könyvre gondolok: igényes, tetszetős, ötletes. Igényes, szép „munka”.
Tetszetős, jól áttekinthető alapanyag-elhelyezéssel, és lépésekkel.
Ötletes csavarok: rántott tejbegríz.
A sonkás burgonyaropogós és a karamellizált banán elkészítéséhez nagy ösztönzést adott. :)

>!
Vuccyy
Bernáth József: Így főz Bernáth József stílusosan, lezseren

Szuper könyv. :) Külön pluszpont jár a folyamatot bemutató képekeért, így a kezdőknek is könnyebb elkészíteni az ételeket. :) Teljes mértékben átlátható, szuper gyűjtemény. :)

>!
encsy_eszter
Bernáth József: Így főz Bernáth József stílusosan, lezseren

Szép könyvtárgy, egyszerű nagyszerűség, rokonszenves hozzáállás. :)

>!
dianna76 P
Bernáth József: Így főz Bernáth József stílusosan, lezseren

Nem véletlenül mondják, hogy mindig az első a legjobb. Ez a kötet nagyon tetszett. Hihetetlen, hogy egyazon egyszerű, hétköznapi ételből mennyi mindent lehet készíteni, variálni az ízekkel, álagokkal, technikákkal. Azon túl, hogy csorgattam a nyálam, merítettem pár ötletet. Eszembe nem jutott volna pl. átpirítani a csirkét panírozás előtt a rántottcsirkéhez. És, hogy a maradék krumplipüré pedig többek közt hasznosulhat burgonyakrémlevesként. A pörkölthöz adott galuskát fel lehet dobni felkockázott paprikával. A paprikás krumpliba én szeretem, ha a krumpli kezd letöredezni, kicsit szétfőni, mert ez adja a sűrűségét. De azért Bernáth József változata is tetszik, az ötletet pedig, hogy ne főljön szét a burgonya, jegyzem. A krumplistészta modern, extrémebb tálalása pedig… Klassz! Bár én maradnék a saját változatomnál. Nagyon tetszettek a tejbegrízes receptek. Rántva ettem már, de túrógombócként, és mézes bélesbe felhasználva még nem. Rizottóval még nem próbálkoztam, de az arancinire kíváncsi lennék. A ratatouille provencei-i lecsó pedig… máris enném! Húú! Pár dolgot ki kell írnom! Vagy egész egyszerűen be kell szereznem ezt a gasztrokönyvet (is) hazára!

>!
Kossuth, Budapest, 2015
200 oldal · ISBN: 9789630983235
>!
Feher_Rozsa
Bernáth József: Így főz Bernáth József stílusosan, lezseren

Valoban stlusos es lezser szakacskonyv. Gyonyoru kepekkel illusztralt, hozzavalok mennyisege fotokon kovetheto ami egyatalan nem szokasos. Alapreceptekbol tobb variacio keszulhet. Nagyon szuper !

>!
Hajnerné_Andi
Bernáth József: Így főz Bernáth József stílusosan, lezseren

Könnyen értelmezhető, tökéletes receptek gyűjteménye minden középhaladó háziasszony számára! Apró, egyszerű trükkök, amire magamtól nem jöttem volna rá! IMÁDOM! <3


Népszerű idézetek

>!
Trudiz 

Az idáig vezető úton szerencsére sosem voltam egyedül.

>!
Trudiz 

Konfitálás.
Manapság ezt a szót használjuk a zsírban abálás helyett.


Hasonló könyvek címkék alapján

Horváth Ilona: Szakácskönyv
Horváth Ilona: Horváth Ilona válogatott receptjei
Hargitai György: Az én alapszakácskönyvem
Láng György: Klasszikus magyar konyha
Frank Júlia: Nem kell mindig libamáj
Bártfai Laci bácsi: 555 magyaros recept
Korpádi Péter – Patyi Árpád: A magyar konyha remekei
Ábrahám Gézáné: Vasi, zalai parasztételek és házi tartósítás
Gaál Zsuzsanna: Az őrségi konyha kincsei
Finom falatok a Nagyitól