Süteményeskönyv 3 csillagozás

Bereznay Tamás: Süteményeskönyv Bereznay Tamás: Süteményeskönyv

Bereznay ​Tamás második kötetét tartja kezében az olvasó: a Mai magyar konyha című könyv sikerét megismételni szándékozó Süteményeskönyvet. A sikerhez – de legalábbis a népszerűséghez – minden hozzávaló adott: egy fiatal, kreatív és tehetséges szakács, számos finomság elkészítésének részletes leírása, szemet gyönyörködtető, étvágygerjesztő fényképek, hasznos tanácsok, kulisszatitkok és még mennyi minden más! A kötet, melyben Bereznay Tamás fő hozzávalók szerint osztja fejezetekre receptjeit, a pár perc alatt elkészülő süteményektől a komoly munkát megkívánó desszertekig, a méteres kalácstól a levendulafagylalton át a túrógombócig közel száz édesség receptjét tartalmazza. Hogy honnan ismerős a borítón látható fiatalember? Talán a Nők Lapjából, ahol hétről hétre ötletes, könnyen elkészíthető és gusztusos ételek receptjeit teszi közzé. Talán a televízióból, ahol több csatorna is sugározta főzőműsorait. Talán a Kárpátia étteremből, ahol főszakácsként a hagyományos magyar gasztronómia… (tovább)

>!
Boook, Budapest, 2014
200 oldal · keménytáblás · ISBN: 9786155417023
>!
Boook, Budapest, 2010
250 oldal · ISBN: 9789630686617

Várólistára tette 4

Kívánságlistára tette 8


Kiemelt értékelések

meseanyu P>!
Bereznay Tamás: Süteményeskönyv

A legfontosabb klasszikus sütik, plusz egy-két érdekesség, nagyon szép köntösben, nagyon praktikusan. Alapkönyv. Mondjuk én még egy kis személyességet hiányoltam belőle.

HoneyBunny>!
Bereznay Tamás: Süteményeskönyv

Szerencsére ez most nem annyira egy áruházlánc reklámkönyve, hanem tök használható receptek a legklasszikusabb sütikhez.


Hasonló könyvek címkék alapján

Gabula András – Halmos Monika – Korpádi Péter – Patyi Árpád: Nagy Süteménykönyv
Lajos Mari – Hemző Károly: 66 karácsonyi édesség
Péter Jánosné: Süteményeskönyv
Kárai Dávid: 50 édesség, amit el kell készítened
Horváth Ilona: Karácsonyi desszertek
Márk Szonja: Édesem süteményei
Elek Mária: Aprósütemények
Nagy Elvira – Pelle Józsefné: Nagy süteményeskönyv
Lurz Gerda: A 100 legjobb túrós recept
Toró Elza: A 100 legjobb palacsinta