Értékelések 8

Molu>!
Béres Alexandra: Súlykontroll program

Ez egy informatív könyv, ami nem csak a fogyás módjáról, hanem az egészséges táplálkozásról és életmódról szól – egyél tudatosan (olyan ételeket, hogy a vércukor szinted minél kevesebbet emelkedjen meg) – keveset és többször, mozogj. Nyílván Alexandra eredményei magáról beszélnek. Céltudatosság és kitartás, magánismeret és hit kell mindehhez. De ez a könyv simán lehet az iránytű az egészséges testhez.

Sedi>!
Béres Alexandra: Súlykontroll program

Sok mindent tudtam már a leírtakból, de nagyon tetszett, hogy így összeszedetten egy szuszra átismételhettem mindent, kiegészítve egy újfajta megközelítéssel, a Súlykontroll Index-szel. Alexandrát már gimis korom óta szeretem (a jó öreg gyilkos DVD-k..:P), úgyhogy megbízom az általa leírtakban is. Szóval… jöhet a megvalósítás! Első lépésként be kell szereznem egy konyhai mérleget, mert fogalmam sincs, mennyi az annyi :P

Anett_>!
Béres Alexandra: Súlykontroll program

Úgy érzem, megtaláltam azt a könyvet, amit kerestem. Nagyon sok helyen azt éreztem, hogy kb. leírja, ami bennem megfogalmazódott. Sok info volt, amit bővebben kifejtett a könyvben Alexandra, ezáltal bővítve az én tudásomat is.
Elméletben nagyon tetszik. Talán az egy picit kevésbé, hogy nincs benne olyan sok étel súlykontroll indexe, mint ahogy én azt szeretném. :) De majd akkor megnézem a másik – említett – értékét és a többi szükségeset is hozzánézem, aztán eldöntöm a számok tükrében. :)
Természetesen ez még csak az elmélet, majd a gyakorlat megmutatja, mennyire tudunk együtt élni ezzel a szemlélettel. Elméletileg menni fog. ;)

Hirdetés
Light_House>!
Béres Alexandra: Súlykontroll program

Sok hasznos információt találtam, és kicsit jobban megértettem Alexandra motivációját, és programját.