Súlykontroll ​program 24 csillagozás

Béres Alexandra: Súlykontroll program

"Már régen lapozgathatnád ezt a könyvet, ha lett volna elég önbizalmam.
Az utóbbi években azonban egyre több tanácsot kértetek tőle, így végül 2005-ben arra gondoltam, fontos lenne, ha egy átfogó programmal mindazoknak segíteni tudnék, akik bíznak bennem.
Nem ígérek csodát, amely segítségével varázsütésszerűen megváltozik az életed, de segítek megmutatni és megtalálni azt az utat, amely a táplálkozási egyensúlyra épülve a mozgás, a táplálkozás és a lélek harmóniáját-összhangját teremti meg úgy, hogy megszabadulsz a felesleges kilóktól. Csodát nem ígérek. Nem is ígérhetek, hiszen a csoda benned van! Találd meg!" (A szerző)

>!
256 oldal · ISBN: 9789630619660

Várólistára tette 2


Kiemelt értékelések

Anett_>!
Béres Alexandra: Súlykontroll program

Úgy érzem, megtaláltam azt a könyvet, amit kerestem. Nagyon sok helyen azt éreztem, hogy kb. leírja, ami bennem megfogalmazódott. Sok info volt, amit bővebben kifejtett a könyvben Alexandra, ezáltal bővítve az én tudásomat is.
Elméletben nagyon tetszik. Talán az egy picit kevésbé, hogy nincs benne olyan sok étel súlykontroll indexe, mint ahogy én azt szeretném. :) De majd akkor megnézem a másik – említett – értékét és a többi szükségeset is hozzánézem, aztán eldöntöm a számok tükrében. :)
Természetesen ez még csak az elmélet, majd a gyakorlat megmutatja, mennyire tudunk együtt élni ezzel a szemlélettel. Elméletileg menni fog. ;)

Light_House>!
Béres Alexandra: Súlykontroll program

Sok hasznos információt találtam, és kicsit jobban megértettem Alexandra motivációját, és programját.

Sedi>!
Béres Alexandra: Súlykontroll program

Sok mindent tudtam már a leírtakból, de nagyon tetszett, hogy így összeszedetten egy szuszra átismételhettem mindent, kiegészítve egy újfajta megközelítéssel, a Súlykontroll Index-szel. Alexandrát már gimis korom óta szeretem (a jó öreg gyilkos DVD-k..:P), úgyhogy megbízom az általa leírtakban is. Szóval… jöhet a megvalósítás! Első lépésként be kell szereznem egy konyhai mérleget, mert fogalmam sincs, mennyi az annyi :P

adrika_szabo>!
Béres Alexandra: Súlykontroll program

Nagyon jónak, és hasznosnak találtam a könyvet. Sok okos dolgot tartalmaz. A leírtakat nagy részét gond nélkül tudtam beépíteni a mindennapjaimba. Az eredmény szemmel látható.

Molu >!
Béres Alexandra: Súlykontroll program

Ez egy informatív könyv, ami nem csak a fogyás módjáról, hanem az egészséges táplálkozásról és életmódról szól – egyél tudatosan (olyan ételeket, hogy a vércukor szinted minél kevesebbet emelkedjen meg) – keveset és többször, mozogj. Nyílván Alexandra eredményei magáról beszélnek. Céltudatosság és kitartás, magánismeret és hit kell mindehhez. De ez a könyv simán lehet az iránytű az egészséges testhez.

bernadette>!
Béres Alexandra: Súlykontroll program

Magát a súlykontroll programot – azaz a könyv címadó apropóját – teljesen hasztalannak ítéltem, az átlagember életviteléhez nem sikerült igazítani. Belátom, hogy annak, aki e könyv olvasásával kezd ismerkedni a táplálkozás tudományával, értékes információforrás lehet, mármint az a része, amely a különböző tápanyagok összetételét, élettani hatását és a fogyasztási javaslatokat ismerteti. Meglepően olvasmányos volt, nyelvileg is majdnem mindig rendben van, és ezért kapja az egy csillagot, nem azért, mert informatív. Mert amúgy az, csak nem szeretem, ha átvernek; ha 'Dietetika kezdőknek' címmel adták volna ki, lemondva a diétás program marketinges előnyeiről, kaphatott volna jobb jegyet is.

2 hozzászólás
moncsicsi83>!
Béres Alexandra: Súlykontroll program

Rengeteg hasznos információ van benne, vagyis számomra azok voltak. Jó összeszedett kis könyv, könnyen alkalmazható diéta! Egészséges életmódra nevelésben szerintem jól használhatóak az itt olvasottak.

Alauda_Arvensis>!
Béres Alexandra: Súlykontroll program

Nagyon jónak találtam. Érthetően magyarázza el a lényeges dolgokat. Mégis, amit a legjobbnak találtam az az volt, hogy nem egy újabb sanyargatós egészségtelen diétával találkoztam. Az egészséges táplálkozásra akarja rávezetni az olvasót és ez által tudjuk a súlyunkat megtartani. Családomban az eredmény magáért beszél.


Hasonló könyvek címkék alapján

Szilágyi Ágnes – Hunyadvári Lászlóné: Az egészséges életmód étrendje
Maros Szilvia: Diétás könyv candida gombásoknak, fogyókúrázóknak
Kollár Anita: Gluténmentes és finom!
Szalayné Kónya Ibolya: Napi 1200 kalória az ideális testsúlyért
Pados Gyula: Miért és hogyan kell lefogyni?
Katona Edit – Csonka Mária: Moletteknek mindenféléről
L. Kovács Eszter: Török basa, hol a hasa?
Patrick Holford: 30 napos zsírégető diéta
Christian Guth – Burkhard Hickisch: Zöldturmixok
Richard F. Heller – Rachael F. Heller: Szénhidrátfüggők könyve