Önfejlesztő ​meditációk 5 csillagozás

Berend Róbert: Önfejlesztő meditációk Berend Róbert: Önfejlesztő meditációk

Ez a mű egyedülálló kötet a meditáció szerteágazó témakörében. Célja elsődlegesen a stressz- és depresszióoldás, ugyanakkor nagyon hatékony stresszmegelőző módszer is. Alkalmazásával kiegyensúlyozott és dinamikus lesz, kevesebb súrlódás éri a hétköznapokban, otthon és munkahelyén. Ettől válik ez a könnyen elsajátítható gyakorlatsor önfejlesztő meditációvá.

>!
Lunarimpex, Budapest, 2012
344 oldal · ISBN: 9789639219847
>!
Édesvíz, Budapest, 2007
420 oldal · keménytáblás · ISBN: 9635289162 · Illusztrálta: Fabók Ágnes

Enciklopédia 1


Most olvassa 1

Várólistára tette 7

Kívánságlistára tette 9

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Emill>!
Berend Róbert: Önfejlesztő meditációk

Hát ez nem „egyestés” könyv, kétségtelen, már csak terjedelme miatt sem. Talán úgy lehetne a lényegét megfogalmazni, hogy ha már tetted fel azokat a kérdéseket, hogy – kik azok a csöndben, magukba roskadó emberek ott a filmben? – Miért meditálnak? – Mi az, hogy meditálnak? – Miért csendben? – Miért ülve? – és legfőbbképpen, Minek? Nos, ezekre a kérdésekre megkaphatod a választ ha elolvasod, sőt, ki i próbálhatod az útmutatások és az igen részletes leírások alapján.


Népszerű idézetek

Gitta_Bry P>!

Légzésterápiáról beszélve általában meghatározott testgyakorlatokra gondolunk, amelyekkel a vér oxigénfelvétele és felhasználása javítható. A szervezet krónikus oxigénhiánya mérgezett állapotot eredményez, a megfelelő légzésterápia több oxigénhez juttatja a szervezetet, ezáltal enyhíti a panaszokat, és elősegíti a gyógyulást.

A légzés

Gitta_Bry P>!

Modern társadalmunkban – főleg a politikai életben – sajnálatos módon nagyarányú a bal félteke domináns személyek gyakorta logikusnak tűnő, de valójában állogikus értékítéleteinek kritika nélküli elfogadása. Ez egyértelműen jelzi, hogy az érzelemmentesség, a hangulati tényezőkre való ráérzés hiánya az anatómiailag normális agyban is számos esetben aszimmetrikus működést eredményez, amely elsősorban a két agyfélteke közötti kapcsolat blokkoltságára, hiányára utal.

Az agy

Kapcsolódó szócikkek: agyféltekék
Gitta_Bry P>!

A meditáció legfőbb haszna, hogy kontrollálja a tudatalattit, segítségével megtaníthatjuk tudatunkat azon folyamatok irányítására, amelyek egyébként a tudatalatti uralma alatt állnak.

Amit el kell mondanom a meditációról

Gitta_Bry P>!

Érzékennyé kell válni a szavak nélküli, képekben megfogalmazódó világra – vizualizációra –, de önmagában ez nem elég. Továbblépünk és megtanuljuk e képi világ kezelését, formálását is. Segítségével haladunk azon az úton, amely önmagunk tudatos átalakítását, átformálását eredményezi.

Az önfejlesztő meditációkról


Hasonló könyvek címkék alapján

Havasi András: A TaiJiQuan elmélete és filozófiája
Walter Lübeck: A pénz taója
Simon Péter Gábor: Útravaló
Rüdiger Dahlke: A tudatos böjtölés kézikönyve
Wictor Charon: A misztikus út
Kurt Tepperwein: Élj boldogan!
Giulia Enders: Bélügyek
Szabó György – Lopes-Szabó Zsuzsa: A bükki füvesember gyógynövényei
Yael Adler: Bőrügyek
Lénárt Gitta: Élő édességek könyve