Egyes kultúrkörökben úgy gondolják: a hősök dolga a halál. A Cherubion Könyvklub legutóbb megjelent, zárt körben terjesztett klubkiadványa ezt a beidegződést igyekszik megváltoztatni.
A hagyományostól eltérő felfogásra már a szerző személye is garancia, hiszen Benjamin Rascal nevét korábban olyan könyvek borítóján olvashattuk, mint a “Konyak, a barbár”, “A Turbó Sötét Oldala” és még pár ehhez fogható paródia. Mindezek fényében talán mondanom sem kell, hogy ezúttal sem hagyományőrző fantasyt kapunk kézbe, hanem egy helyzetkomikumra és nyelvi humorra épülő történetet.
Született hős 4 csillagozás
A következő kiadói sorozatban jelent meg: Osiris Könyvek Cherubion

sicano>!

Ejej. Kissé gyengécske. A sztori nem az erőssége és a lényege a paródiáknak ezt tudom, de azért valamiféle, félig-meddig logikus történeti láncra csak fel kellett volna fűzni azt a cselekményt. Így csak értelmetlen csapongás az egész. A cím abszolút nem passzol az irományhoz, sőt! Tulajdonképp maga a sztori is lényegesen rosszabb irányba kezd haladni mint ahová tarthatott volna.. Karakterekről nem is igazán tudok írni. Egyedül a főszereplő tekinthető annak, de ő is teljesen felejthető. Néha azért mosolyogtam a poénokon, és nem is vártam túl sokat, de ennél sokkal jobbat is alkotott már az író.