Született ​hős 4 csillagozás

Benjamin Rascal: Született hős

Egyes kultúrkörökben úgy gondolják: a hősök dolga a halál. A Cherubion Könyvklub legutóbb megjelent, zárt körben terjesztett klubkiadványa ezt a beidegződést igyekszik megváltoztatni.
A hagyományostól eltérő felfogásra már a szerző személye is garancia, hiszen Benjamin Rascal nevét korábban olyan könyvek borítóján olvashattuk, mint a “Konyak, a barbár”, “A Turbó Sötét Oldala” és még pár ehhez fogható paródia. Mindezek fényében talán mondanom sem kell, hogy ezúttal sem hagyományőrző fantasyt kapunk kézbe, hanem egy helyzetkomikumra és nyelvi humorra épülő történetet.

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Osiris Könyvek Cherubion

>!
Cherubion, 2001
puhatáblás · ISBN: 963934642X

Most olvassa 1

Kívánságlistára tette 5


Kiemelt értékelések

sicano>!
Benjamin Rascal: Született hős

Ejej. Kissé gyengécske. A sztori nem az erőssége és a lényege a paródiáknak ezt tudom, de azért valamiféle, félig-meddig logikus történeti láncra csak fel kellett volna fűzni azt a cselekményt. Így csak értelmetlen csapongás az egész. A cím abszolút nem passzol az irományhoz, sőt! Tulajdonképp maga a sztori is lényegesen rosszabb irányba kezd haladni mint ahová tarthatott volna.. Karakterekről nem is igazán tudok írni. Egyedül a főszereplő tekinthető annak, de ő is teljesen felejthető. Néha azért mosolyogtam a poénokon, és nem is vártam túl sokat, de ennél sokkal jobbat is alkotott már az író.


Hasonló könyvek címkék alapján

On Sai: Calderon, avagy felségáruláshoz bricsesz dukál
Gaura Ágnes: Attila koporsója
J. Goldenlane: Pokoli balhé
Ecsédi Orsolya: Banyavész
J. Goldenlane: A jósnő hercege
M. G. Brown: Csak egy pillantás volt
Leda D'Rasi: Lidércfény
Dörnyei Kálmán: Kaland nélkül
Cristie Andrews Lane: The First – Az Első
On Sai: Apa, randizhatok egy lovaggal?