A teljes értékű konyha finom, egészséges és gyönyörű. Alapját dédszüleink konyhaművészete képezi az élelmiszeripar előtti időkből abból az időből, amikor mi magunk készítettük el az ételeinket almából, káposztából, répából, búzából azaz természetes alapanyagokból.
Annak idején a magyar konyha ugyanolyan teljes értékű volt mint az olasz, a svéd, a japán vagy bármely más hagyományos konyha.
Ezért a szakácskönyv receptjeinek zömét a hagyományos magyar konyha ételei alkotják kiegészítve a nagyvilág ételeivel kicsit átalakítva. A teljes értékű ételek remekül beilleszthetők a magyar konyhába, így megszokott ételeink segítségével tudjuk egészségesre enni magunkat.Szakácskönyv a családnak kicsiknek és nagyoknak egyaránt.
Egyszerűen finom 2 csillagozás
A teljes értékű konyha
Kedvencelte 1
Várólistára tette 2
Kívánságlistára tette 5
Hasonló könyvek címkék alapján
- Vida Kata: Idei, hazai, zöld 95% ·
Összehasonlítás - Vrábel Krisztina: 160 grammos szénhidrátdiéta 92% ·
Összehasonlítás - Iklódi Dóra: 160 grammos szénhidrátdiéta ·
Összehasonlítás - Török Eszter: 100% egészség, 0% cukor! 90% ·
Összehasonlítás - Szepessy Vilma: Alakformálás szétválasztó diétával ·
Összehasonlítás - Lovassné Kiss Ildikó – Lovass Pál: A karcsúság titka ·
Összehasonlítás - Ambrus Éva – Pintér Mónika: Mentesen is teljesen! ·
Összehasonlítás - Török Eszter: Viszlát, cukor és fehér liszt! 88% ·
Összehasonlítás - Gaálné Póda Bernadette – Zajkás Gábor: Epebetegek diétáskönyve ·
Összehasonlítás - Scur Katalin: Szlávtól a mediterránig ·
Összehasonlítás