Frissen ​fagyasztva 0 csillagozás

Bencsik Klára: Frissen fagyasztva

Az ismert táplálkozási szakember megismertet a mélyhűtés során az élelmiszerekben végbemenő folyamatokkal, megtudhatjuk, mit lehet ily módon tartósítani,milyen eljárásokkal a legalacsonyabb a C-vitamin veszteség, s mit kell tennünk ahhoz, hogy a lefagyasztott élelmiszer megőrizze színét és friss zamatát. Mindemellett sok egészséges és vonzó receptet is közöl a zöldségek, gyümölcsök, húsételek, tejtermékek, tésztafélék és készételek otthoni méyhűtéséhez, az előkészítéstől a felhasználásig. Praktikus táblázatok egészítik ki a kis mirelit-tanácsadót.

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Nefelejcs könyvek

>!
Kossuth, Budapest, 1992
ISBN: 9630935597

Hasonló könyvek címkék alapján

Király Ágnes: Egyszerűen fermentálj
Ábrahám Gézáné: Vasi, zalai parasztételek és házi tartósítás
F. Nagy Angéla – Lénárt Vera – Pákozdi Judit: Befőzés télen-nyáron
Pelle Józsefné: Nyári ízek télire
Frank Júlia: Házi befőzés
Alexander Walter: Kincsek a konyhából
Michelle Keogh: Házi aszalás
Lénárt Gitta: Élő aszalványok könyve
Dr. Oetker – Befőzés – Dzsemek, zselék, mártások
Jaroslav Balastík: Házi tartósítás és fagyasztás