Kis ​könyv a magyar hagymáról 0 csillagozás

Bencsik Gábor: Kis könyv a magyar hagymáról

A hagyma a konyha arzenáljában különös, egyedi jelenség, nem hasonlatható és nem helyettesíthető. És nem is nélkülözhető. A magyar konyhában legalábbis semmi esetre sem. A főtt ételben és nyersen is ízletes növény magyarországi pályafutásáról Bencsik Gábor írt nem kevésbé ízes stílusú kötetkét, amelyet Elek Lívia humoros rajzai illusztrálnak. A könyvben természetesen számos magyaros, hagymás étel receptje is megtalálható.

>!
Corvina, Budapest, 1989
72 oldal · ISBN: 9631326349 · Illusztrálta: Elek Lívia

Hasonló könyvek címkék alapján

Bernáth József: Így főz Bernáth József stílusosan, lezseren
Horváth Ilona: Szakácskönyv
Szász Anna: Kis-czell
Magyar Elek: Az ínyesmester nagy szakácskönyve
Ábrahám Gézáné: Vasi, zalai parasztételek és házi tartósítás
Horváth Ilona: Horváth Ilona válogatott receptjei
Radvánszky Béla: Régi magyar szakácskönyvek
Nagy Eszter: Kreatívan magyarosan
Igazi magyar ételek
Világhírű magyar ételek