Örökké ​a tiéd (A Sullivan család 4.) 182 csillagozás

Bella Andre: Örökké a tiéd

Sophie Sullivan még csak ötéves volt, amikor fülig beleszeretett Jake McCannba. Húsz évvel később határozott meggyőződése, hogy a férfi még mindig úgy tekint rá, mint a Sullivan ikrek közül a „barátságosra". Feltéve, ha egyáltalán hajlandó ránézni. Sophie úgy érzi, hogy legfőbb ideje mindent megtennie annak érdekében, hogy a férfi meglássa benne azt, aki valójában… a nőt, aki mindig szeretni fogja. Mindehhez kiváló alkalmat jelent az első Sullivan fiú kápázatos esküvője.
Jake mindig is mágnesként vonzotta a nőket, ám az egyetlen nőt, akit igazán akar, sosem kaphatja meg. Sophie nemcsak a legjobb barátja „elérhetetlen" húga, de azt sem engedheti, hogy a nő közel kerüljön hozzá, és felfedezze a titkát.
Amikor azonban Sophie megjelenik az ajtajánál, Jake minden ábrándja életre kel. Képtelen betelni a bűnös csókkal, a szerelem érzésével. Tudja, hogy Sophie-t szeretni határozottan ostoba dolog… de hogyan állhatna ellen az érzésnek?

Eredeti megjelenés éve: 2012

>!
Kossuth, Budapest, 2016
302 oldal · ISBN: 9789630984690 · Fordította: Tóth Attila
>!
Kossuth, Budapest, 2016
192 oldal · ISBN: 9789630984959 · Fordította: Tóth Attila

Enciklopédia 3

Szereplők népszerűség szerint

Jake McCann · Lori Sullivan · Sophie Sullivan


Kedvencelte 16

Most olvassa 5

Várólistára tette 44

Kívánságlistára tette 47


Kiemelt értékelések

zuna19>!
Bella Andre: Örökké a tiéd

Tökéletes! Perfect!!!
Azt hittem, hogy már nem lesz olyan jó ez a rész, és az írónő nem tud több újat mutatni, de istenem tévedtem. De mennyire, hogy tud újat mutatni! Kellemes csalódás a könyv.
Jó, hogy a Most és mindörökké után ezt is lefordították. Tetszik az új kivitel, annyira szépek a lapokon, ezek a díszítő minták. Különlegessé teszik.
Eddig ez a rész tetszett a legjobban. A történet és a karakterek szerethetőek. Mind a két főszereplőt imádom, ők lettek a nagy kedvenceim az eddigi párosok közül.
A történet nagyon romantikus volt. Sophie és Jake története most kerül a kedvenceim közé és biztos rengetegszer fogom még olvasni. Megérdemlik.
Mindig le lehet venni a lábamról egy jó kis romantikus könyvvel.
Az is tetszett, hogy a többi tesó is terítékre került, nem csak ez az egy páros. Ismételem magam, de akkor is nagyon szeretem a Sullivan klánt.
Örülnék, ha a továbbiakban is folytatnák a fordítását a könyvnek, de ha nem az se baj, mert angolul is neki állok. De úgy látom, most átvette a Kossuth kiadó és ennek a könyvnek az elején már a következő részt reklámozzák, akkor szerintem biztos kiadják, majd azt is.
Remélem sokan fogják olvasni ezt a sorozatot, mert annyira jó kis kikapcsolódást nyújt a hosszú napokon.

13 hozzászólás
DarknessAngel>!
Bella Andre: Örökké a tiéd

Eddig határozottan ez volt a legjobb rész. Semmi nagyobb nézeteltérés, mind a ketten tudták, mit akarnak, – főleg Sophie – és az ágyjelenetek is mindig merészebbek. :D Jake teljesen elvarázsolt, tetszett ahogy a nem várt eseményekre reagált. Viszont nem értettem, miért kellett ilyen nagy ügyet csinálni ebből az olvasási nehézségből, ha a végén Sophiet nem is érdekelte.
Tényleg nagyon tetszett, mindegyik Jake+Sophie pillanat, de a legjobban a spoiler
Lorira is egyre jobban kíváncsi vagyok, és Smith-re is, de előtte még jöjjön Zach.

4 hozzászólás
Kawaii_vIVIv>!
Bella Andre: Örökké a tiéd

Eddig ez volt a legjobb. Ajj ez a Sophie micsoda kis huncut csaj, ahogy felszedte Jake-t :D Persze itt is megvolt a hiba volt és a tesóid megölnének ha megtudnák bla bla…DE ebben a részben van egy spoiler és ez azért picit megváltoztatja a dolgokat. Tetszett, hogy Jake kért hét napot a lánytól, hogy bebizonyítsa nem csak a gyerek miatt akarja őt és később is annyira cukin fog aggódni a lányért és ő maga lesz az aki bevallja Zach-nek, hogy viszonya van a lánnyal. De ahogy az lenni szokott a Sullivan család nem áll a boldogság útjába így új álompárt köszönthetünk. :)
Leginkább Smith könyve érdekelne, de persze pont az nincs még magyarul :(((((((

loveQhuay>!
Bella Andre: Örökké a tiéd

Szeretem ezt a sorozatot! És pont jókor nyúltam ezért a könyvért. Egy ideje alig találok könyvet ami lekötne vagy kihozna az olvasói válságomból, de ez a könyv megtette amit tudott; elindított vissza az életbe :)

Imádtam azt, hogy Sophie, aki könyvmoly, megkapta Jake-et, akinek küzdelelem volt egész életében az olvasás. Plusz annyira lekötött, hogy az iker állapotról tökre megfeledkeztem, így amikor kiderült, hogy Sophie spoiler először csak arra gondoltam, hogy miért is?… Aztán leesett, hogy hoppáá, egyértelmű :D Jake-et sokszor nem tudtam hova tenni, és nem igazán akart megnyílni se Sophie-nak se nekünk, olvasóknak, de a végére azért odaért és odatette magát.
Fél csillag levonás nekem csak azért, mert nem tetszett Jake ősember megmozdulása spoiler

És yeeeaah, Zach a következő. Már olvasom is :)

4 hozzászólás
Nikyy18>!
Bella Andre: Örökké a tiéd

Sokkal jobb volt az előző részekhez képest a sorozatból eddig szerintem ez a legjobb rész. Sophie-t már eddig is kedveltem és kíváncsi voltam az ő történetére. Jake-t is hamar megkedveltem, és jó volt olvasni az előző rész szereplőiről is.

MVivien>!
Bella Andre: Örökké a tiéd

Végre 5 csillagot adhattam.Ennek a könyvnek tetszik eddig legjobban a borítója.A lapokat díszítő minták is nagyon jók.A sorozatban nekem ez volt a kedvenc részem.A történet letehetetlen volt, végig izgalmas volt, nem voltak benne unalmas részek.Sophie-t már az előző részekben is kedveltem.Jake-t is nagyon megszerettem.Tökéletes párost alkotnak.
Nagyon várom a folytatást mert Zach nagy kedvencem a sorazatban.Ezt a részt biztosan újra fogom olvasni.

Orsi999>!
Bella Andre: Örökké a tiéd

Eddig ez lett a kedvencem mind közül. Végre egy lány Sullivanről is olvashattunk. Sophie-t végre jobban is megismerhettük, eddig csak annyit tudtunk róla, hogy ő barátságos és nagyjából ennyit. Jack-et mintha eddig nem említették volna, vagy csak én nem emlékszem rá. Őt is nagyon megkedveltem. Nehéz gyerekkora volt, de erős maradt és kitartott.

NightStar>!
Bella Andre: Örökké a tiéd

Mindig felüdülés ilyen romantikus történeteket olvasni. Főleg, hogy csak megerősíteni tudom a korábbi állításomat, hogy a sorozat részről részre jobb lesz. Szerintem ez a kötet viszi a pálmát. Mind történetileg, mind a szereplőket illetően.

Még mindig imádom ezt a hatalmas családot. Nem véletlen, hogy ez lett eddig a kedvenc. Szívesen képzeltem magam Sophie helyébe a sok védelmező tesójával, és egy pasival, aki mindent megtenne érte. Tehát kaptunk egy nagyon szerethető domináns hímet, aki a múlt árnyékában él, és egy a skatulyákból kitörni akaró nőt, húsz év elfojtott érzelmeivel.

Ajánlom mindenkinek, aki egy kis kikapcsolódásra vágyik.

6 hozzászólás
Katica_98 P>!
Bella Andre: Örökké a tiéd

Nagyon régóta szerettem volna olvasni az írónőtől. Igaz csalódott vagyok, de az én hibám, mert nem néztem meg a címkéket. Szokás szerint jól indult a történet, mindaddig míg kiderült, hogy Sophie ikreket vár. Onnantól kezdve nekem csepegett az egész. Alig vártam, hogy a végére érjek. Plusz, nagyon sok volt benne az erotika. Úgy gondolom elég volt nekem ennyi Bella Andre-ból.

Zsuzsanna_Makai>!
Bella Andre: Örökké a tiéd

Tipikusan az a könyv, amit imádni szoktam. Megmagyarázhatatlan, miért, de meg vagyok őrülve azokért a romantikus regényekért, amiben a nő terhes lesz, innentől kezdve nem is volt gond ezzel a könyvvel se. Kicsit sajnálom, hogy a családból, és anyuból kevesebbet kaptam, mint a többi részben, de tetszett nagyon, szerettem nagyon.


Népszerű idézetek

zuna19>!

– Biztos vagy benne, hogy nem akarod az egyik pubot vezetni? Igencsak nagy hasznát vennénk egy hozzád hasonló munkatársnak, aki gatyába tudja rázni az üzletemet.
A bók hatására a megelégedettség melege áradt szét benne. Pont ez a probléma Jake-kel. Annak ellenére, hogy kifejezetten irritálja, és a férfi több ezer, sőt több millió év alatt sem lenne képes viszonozni az érzéseit, valahogy mégis újra és újra elbűvöli. Ettől függetlenül tudta, hogy sosem bocsátana meg magának, ha Marcus szőlőbirtoka közepén átadná magát a sóvárgásnak, ezért egyszerűen azt felelte:
– Köszönöm, de nagyon hiányoznának a könyvek.
Egész életében halomban álltak a könyvei minden helyiségben, az ágya mellett, de még a konyhában is, és határozottan örült, hogy az e-könyv-olvasója jól elfér a táskájában.

9. oldal

zuna19>!

Isten az égben, te aztán tényleg szép vagy!

86. oldal

zuna19>!

Előrehajolt, és átölelte a testvérét.
– Annyira örülök, hogy itt vagy. Hiányoztál.
Viszonzásul egy puszit kapott a feje tetejére. Kétéves kora óta apa nélkül nőtt fel, de sosem érezte az ürességet. Főleg azért nem, mert olyan sok szeretet vette körül – Smith, Marcus és Chase állandóan ölelgette, Zach és Ryan incselkedett vele, Gabe-bel és Lorival pedig játszani és vitatkozni tudott.
– Én is hiányoltalak, Barátságos.

30-31. oldal

Ramóna>!

– Rendben van – mondta meglehetősen vonakodva –, de ne feledd, hogy legalább hét ember áll mögötted, és hatnak igen erős ökle is van.

Kilencedik fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Lori Sullivan
NightStar>!

– Mindig is szerettem a könyveket – hangzott a halk válasz. – Szeretem a társaságukat. Élvezem, hogy elmerülhetek egy történetben, egy kitalált világban. Szeretem, hogy bárkivel eggyé válhatok, és a fantázia világában élhetek.

Kapcsolódó szócikkek: Sophie Sullivan
Bitten>!

Ha furakodnod kell, a szeretett társ karjába fúrd bele magad!
Ha faképnél kell hagynod valakit, a rossz barátokat hagyd faképnél!
És ha innod kell, a boldogság poharát idd ki!

Gigi02>!

– Jófej fickó vagy.
– Köszi.
– Nem bóknak szántam.

Kapcsolódó szócikkek: Jake McCann · Sophie Sullivan
Suzy25>!

Egek, az illat nagyszerű volt! Annyira jó, hogy kedve lett volna hozzádörgölni az ajkát az arcon kiütköző borostához.

16. oldal

TianaBalerina>!

Már mind láttuk, hogy milyen lányokat választasz. Meglepődnék, ha akár minden második le tudná közülük írni a nevét hiba nélkül.

Kicsicsillag123 P>!

– Mellesleg – folytatta a lány –, ez is hozzátartozik a titkos küldetésemhez. – Rákönyökölt az asztalra, és a két tenyerébe fogta az arcát. – Azt akarom, hogy mindenki úgy szeresse a könyveket, mint én.


A sorozat következő kötete

A Sullivan család sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Colleen Hoover: Ugly Love – Csúf szerelem
Emma Chase: A királynő férjet keres
Max Monroe: Vonzó ajánlat
Vi Keeland: Hívatlan vendég
Lucy Score: Amin sosem leszünk túl
Pippa Grant: Az utolsó facér milliárdos
Helen Hoang: Amit a szív diktál
J. K. Smith: Szerelem hirdetésre
Christina Lauren: Nem mézes hetek
Mia Sosa: A legrosszabb esküvői tanú