Most ​és mindörökké (A Sullivan család 3.) 186 csillagozás

Bella Andre: Most és mindörökké

Mennyit ​érdemes kockára tenni?

Gabe Sullivan tűzoltóként minden nap az életét kockáztatja San Franciscóban, de a szívét nem teszi többé kockára. Különösen nem azért a nőért, akit egy halálos lakástűzből mentett ki… és akire egyfolytában gondol.

Megan Harris mindent a hős tűzoltónak köszönhet, aki megmentette őt meg a lányát. Mindent, kivéve a szívét. Mert miután elveszítette pilóta férjét, megesküdött, soha többé nem teszi ki magát annak, hogy olyan férfit szeret – és veszít el –, aki veszedelmes foglalkozást űz.

De amikor Gabe és Megan ismét találkozik, hogyan hagyhatná a férfi figyelmen kívül a nő bátorságát, elszántságát és szépségét? És hogyan tagadhatná meg a nő a férfitól meg a lányától a köztük kialakult erős köteléket… sőt magától a férfi édesen érzéki csókjait, amelyektől ő kockára tesz mindent, amit már oly régóta óvott.

Bella André az erotikus romantikus családregények műfajának nagysikerű írónője, a New York Times bestseller… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2011

>!
Ulpius-ház, Budapest, 2014
224 oldal · ISBN: 9789633833582 · Fordította: Tóth Attila
>!
Ulpius-ház, Budapest, 2014
348 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633832134 · Fordította: Tóth Attila

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Gabe Sullivan · Megan Harris


Kedvencelte 17

Most olvassa 4

Várólistára tette 50

Kívánságlistára tette 43


Kiemelt értékelések

zuna19>!
Bella Andre: Most és mindörökké

„– Ugyan ki lenne képes ellenállni egy tűzoltónak?”
Jó kérdés. Senki. Legalábbis én nem. Mások nevében nem nyilatkozhatok.
A Sullivan klán újabb tagokkal bővült. Szerettem ezt a részt is, de az első kettő picit jobb volt.
Ebben nagyon nem tetszett Megan gondolatmenete. Az utolsó három oldalon jött rá, arra ami teljesen nyilvánvaló volt végig, hogy Gabe nem hasonlít egy cseppet sem Davidre.
Gabe hihetetlenül szerethető karakter, nagyon megkedveltem. Megan és Summer közömbös számomra, hátha a további részekben megszeretem őket. Semmi nincs kizárva. Bekövetkezhet. :) De ki tudja?
Nagyon várom már Barátságos történetét. Az epilógusból eléggé jól lehet következtetni mi lesz a következő történet. És már nagyon izgulok, alig várom, hogy belekezdjek.

DarknessAngel>!
Bella Andre: Most és mindörökké

Ez a rész nagyon tetszett. Eddigiek közül biztos a legjobb. :)
Gabe mindjárt megszerettette magát velem azzal, hogy milyen figyelmes és kedves Megan lányával. Aztán még ott van az is, hogy tűzoltó… :3 Imádom az egyenruhás pasikat, de ki nem?! :D Megan félelmeit meg lehetett érteni, de néha már kicsit untam a kifogásokat. Szerencsére a végén mégis megadta magát az érzéseknek, ami szupi volt. :) Summer is nagyon édes volt, kár, hogy nem szerepelt ennél is többet. Várom Sophie történetét.

3 hozzászólás
Orsi999>!
Bella Andre: Most és mindörökké

Ez a sorozat egyre jobban tetszik. Hogy lehetséges, hogy mindegyik Sullivan ennyire tökéletes? Meghan és Summer nagyon cukik főleg amikor Gabe is velük van. Meghan és Gabe kapcsolata lassan indul, de szerencsére Summer rákényszeríti őket, hogy egy kis időt együtt töltsenek és így szépen lassan kialakul a kapcsolatuk.

4 hozzászólás
Kawaii_vIVIv>!
Bella Andre: Most és mindörökké

Az előző két kötet után Gabe könyve csalódás volt. Gabe persze szexi, tűzoltó ezzel nincs is gond…DE Megan és Summer lezsibbasztottak. Először is Summer 7 éves, de én néhol simán azt mondtam volna, hogy több ennél. Vagy ő az új junior Mesterszakács XD
Megan folytonos vívódása az agyamra ment, meg a kiscsaj áradozása dettó. Megan elég sokára látta be, hogy ő és Gabe bizony nem csak egy éjszakás kalandok egymásnak. Folyton összehasonlította a volt férjével Gabe-t, de én azt gondolom a halál bármikor bekövetkezhet, nyilván Gabe foglalkozása miatt nagyobb a kockázat, de teljes biztonság meg úgysincs.
Na és ami a végén volt….komolyan én felröhögtem kínomban….Komolyan mindegyik Sullivan beköti a csaj szemét és kikötözi legalább egyszer??? Ezek után kezdjek aggódni, hogy netán Sophie könyvénél is várható valami ilyesmi :D Akkor tuti fejbelövöm magam XD
Bár a végén Sophie jelenete felcsigázott, szerintem az ő könyve jó lesz, ennél szerintem sokkal jobb. :)

l_moni>!
Bella Andre: Most és mindörökké

Kicsit unalmas volt, folyton csak azt ismételgetni, hogy nem éri meg, nem kockáztatok…
Summer imádnivaló :) Mondjuk elég fura, hogy a 7 évest hagyják a konyhában egyedül muffint sütögetni
Megan és Gabe.
Valahogy nem kerültek hozzám közel, fura volt a kapcsolatuk. Gyakorlatilag konfliktus nélkül, csak önmagukkal harcolva értek révbe. Nem éreztem a kötődést kettejük közt.

Sippancs P>!
Bella Andre: Most és mindörökké

Hogy Summer szavait idézzem: ez oltári jó volt! Egy igazi romantikus történet, aminek minden sorából áradnak az érzelmek, ugyanakkor a maga módján lélekbalzsam is, amivel az ember lánya egy borús délutánon bekucorodik az olvasósarokba, és egy forró tea társaságában néhány órára elfelejti a problémákat, és kikapcsolja a külvilágot.
Gabe számomra nagyon szimpatikus karakter, egy ízig-vérig férfi, akiről kiderül, hogy a kemény külső hatalmas szívet takar. Tetszett, hogy nemcsak erős és okos, hanem kitartó és magabiztos is, és nem fordít hátat azért egy nőnek, mert annak gyereke van.
Meganról szintén csak pozitívat tudok mondani. Kedves és barátságos nő, akinek minden körülmények között első a lánya. Megemelem a kalapom előtte, hiszen egyedül nevelni egy gyereket nem könnyű.
Summer hihetetlenül édes volt, főleg, amikor abban mesterkedett, hogy összehozza a felnőtteket. A „Sullivan bácsi” megszólítástól pedig ki tudna nem olvadozni?!
A Sullivan klán ismét hozta a szokásos formáját (imádom ezeket a fiúkat és az ugratásaikat!), Mary anyáskodásából viszont többet is el tudtam volna viselni.
Összességében ez a rész is, akárcsak az előző, nagyon tetszett, az epilógus pedig… húúú, ígéretes, az biztos! Bárcsak ne lenne olyan bizonytalan a sorozat folytatása!

meteoritastar>!
Bella Andre: Most és mindörökké

Jó sokáig halogattam ezt a részt. Több helyen is hallottam, hogy a női főszereplőt sokan nem szerették, így valahogy nem igazán volt kedvem ennek a párosnak a történetéhez.
Most már tudom, miért nem kedvelték.
De!!! Oké, hogy bennem is megfordult, hogy ne visszakozon már annyit Megan. De megtudtam érteni, hogy miért félt és mivel Gabe megértő volt vele, így engem nem idegesített ez a döntés képtelensége.
Szép történet volt azokról, akik mertek újra kockáztatni. Ráadásul egy tűzoltó pasi volt a főszereplő és lássuk be, ez már jól hangzik ;));))
Csak azt sajnálom, hogy olyan keveset kaptam a Sullivan családból. Így kevés humoros jelenetben volt részem. Pedig azokat úgy szeretem.
Egyébként tetszett a történet és megrázó is volt Gabe és Megan talákozása.
Olyan Hallmark film stílusú történet volt.

/ Végig ez a film a Boldogító igen, vagy nem járt a fejemben. Pedig sok a különbség a könyv és a film között. /

2 hozzászólás
Farkas_Éva P>!
Bella Andre: Most és mindörökké

Hmm! Hmmm! Hmmmm! Még mindig imádom ezt a sorozatot, de valahogy Megan vonakodása már egy kicsit bosszantó volt.
Gabe egy irtó aranyos srác, sokan kívánnak maguknak ilyen pasit. Tűzoltó! Hát igen. Ők alapból egy olyan vonzó szakmát űznek, aminek nőként nehéz ellenállni. Veszélyes, de mégis izgalmas. Ahogy Gabe is egy izgalmas, szexi, imádnivaló pasi!
Summer egy igazi cserfes kis csaj, nagyon szerettem róla olvasni. Annyira jó volt látni, hogy milyen hamar megtalálta Gabe-el a közös hangot. Mondjuk én alapból oda vagyok a gyerekekért, így azonnal le is vett a lábamról.
Megan vonakodása némileg érthető, de a folyamatos összehasonlítgatás már frusztráló volt. A fél csillag levonás is ennek okán keletkezett. Az erotika és a romantika ebben a részben is a tetőfokára hágott. Gabe rendkívül romantikus dolgokkal lepte meg Megant.
A spoiler tűzijáték volt szerintem az egyik legromantikusabb, de a spoiler is hatalmas ötlet volt! Jöjjön a folytatás :)

Petra_Nemes>!
Bella Andre: Most és mindörökké

Az első legszembetűnőbb tényező, az a borító. Miért világos a hajuk? Ha eddig sikerült a szereplőkhöz hasonló modelleket rárakni, most miért nem? igazából ez volt az egyetlen problémám magával a könyvvel Minden mást viszont imádtam! Az előző is tetszett, de ez a történet sokkal meghatóbb; inkább már felelősségteljes felnőttekről szól, mint sem kalandvágyó fiatalokról. Gabe és Megan is figyelembe vesz olyan tényeket, melyeket más felnőtt nem biztos, hogy sokszorosan átgondolna. Valójában az elején még nem teljesen értettem, hogy miért kerítenek ekkora feneket a szabályaiknak, de közben erre is megkaptam a megfelelő, teljességgel érthető magyarázatokat.
Szerintem még soha nem találkoztam egyik regényben sem olyan férfi karakterrel, aki ennyire kedves, tiszteletteljes, megértő, türelmes, és önzetlen lett volna. Most szeretnék tőle bocsánatot kérni, amiért néhányszor kinevettem, a kedves becézgetéseit. Komolyan eszméletlen pasi, és bár sok ilyen kaliberű férfivel találkozhatunk a könyvekben, de olyannal, aki már ilyen magas szinten űzi, még nem találkoztam. Valamint, érthető módon, Megant azzal veszi le a lábáról, hogy jól bánik a gyerekekkel, továbbá, hogy gyengéd, apai szeretettel szereti a lányát, Summert.

Mrs_Curran_Lennart P>!
Bella Andre: Most és mindörökké

Aranyos kis románc volt, Gabe, a tűzoltó és egy kisgyermekes özvegy anyuka között. Alig vártam, hogy Megan végre ráébredjen, irreálisak a félelmei és Gabe nem olyan, mint szegény megboldogult férje. Kaptunk néhány pikáns jelenetet és egy aranyos kislányt is, aki remek muffinokat süt. Hiába csigáztak fel az epilógusban Sophie történetével, sajnos ennek a sorozatnak itthon annyi. Talán egyszer angolul tovább olvasom.


Népszerű idézetek

zuna19 >!

Semmi nem vonzza úgy a nőket, mint egy hős.

37. oldal

zuna19>!

Ördög és pokol! Az a mosoly!
Ahogy a telt ajak íve édes, ám mégis természetes módon húzódott felfelé, az majdnem akkora hatást tett rá, mint a kórházi szobában. Addigra már látta nő eltökéltségét, könnyeit, az erőltetett udvariasságát is, de az édes, őszinte mosolya volt az, amely minden egyes alkalommal levette őt a lábáról.

74. oldal

zuna19>!

[…] amennyiben enged a pattogó szikrák csábításának, végül csak sajgó szívfájdalomban lesz része.

92. oldal

Csoszi>!

– Imádom a thaiföldi ételeket!
Te jó ég! Gabe eddig csak egy halott férfira volt féltékeny, de ezt az érzést most a thaiföldi ételekre is kiterjesztheti.

226. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Gabe Sullivan · Megan Harris
zuna19>!

Summer angyali mosolyra húzta a száját, úgy, mint amikor rá akar venni másokat, hogy azt tegyék, amit ő akar. Megan megpróbálta elhitetni magával, hogy az ő esetében a technika nem működik. Legalábbis nem mindig.

49. oldal

Fufukaaa>!

– Ó! – Megnyalta az ajkát.- Hű!
Gabe nem szólt semmit, csak a nadrág kapcsához vitte a nő kezét.
– Oda is eljutok – ígérte Megan, de a tekintetét nem vette le Gabe mellkasáról. – Adj időt, hogy először élvezhessem a látványt, tűzoltó!

166. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Gabe Sullivan · Megan Harris
Sippancs P>!

– Épp most beszéltem az orvossal, aki elmondta,hogy még egy éjszakát bent kell töltened, és elvégeznek egy újabb CT-vizsgálatot. Örülök neki. Komoly ütést kaptál a fejedre, és biztosnak kell lennünk benne, hogy teljesen egészséges vagy.
– Á, mama! – mondta Gabe, és inkább emlékeztetett egy tizennégy éves fiúra, mint huszonnyolc éves, felnőtt férfira. – Tökéletesen érzem magam.
A feje ugyan kegyetlenül sajgott, de korábban egyik-másik másnapossága is majdnem ennyire rossz volt.
– Mivel látom, hogy a rád zuhanó gerenda még azt a kevés józan észt is kiverte belőled, ami volt, inkább a doktornak hiszek.

37-38. oldal

Csoszi>!

– Hű! – A lány keze mozdulatlanná vált, ahogy a csodálatos, izmost test látványát élvezte.- A nők jó pénzt fizetnének, hogy így láthassanak.
– Ezt majd észben tartom, ha valaha is szakmát akarok változtatni.

240. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Gabe Sullivan · Megan Harris
Sippancs P>!

Időnként, amikor túlságosan is nehéz szembenézni a dolgokkal, néha a legjobb megoldás besöpörni őket a szőnyeg alá.
Mivel időnként csakis úgy lehet talpon maradni, ha az ember úgy tesz, mintha nem is lennének problémák.

262. oldal

Csoszi>!

A helyzet teljesen világos, és a szabályokat már előző este lefektették. Szóba sem jöhetnek egymás számára.
És mégis… valahányszor esélye kínálkozik rá, hogy nagyobb távolságot tartson tőle, azt veszi észre, hogy ehelyett inkább közeledni próbál a lányhoz.

127. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Gabe Sullivan · Megan Harris

A sorozat következő kötete

A Sullivan család sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Colleen Hoover: It Ends with Us – Velünk véget ér
Lisa Kleypas: Ördöngös tavasz
Abby Jimenez: Van helyem a világodban?
Vi Keeland: Hívatlan vendég
Lucy Score: Amit sosem fedünk fel
Vi Keeland: Fiatal szerető
Emma Chase: A királynő férjet keres
Pippa Grant: Az utolsó facér milliárdos
Helen Hoang: Amit a szív diktál
Vi Keeland: A kemény főnök