!

Most ​és mindörökké (A Sullivan család 3.) 116 csillagozás

Bella Andre: Most és mindörökké
Book24 · 3.499 Ft –16% 2.939 Ft
Bookline · 3.499 Ft –15% 2.974 Ft
Book and Walk 1.999 Ft
Molyok eladó könyvei
Könyvtár

Mennyit ​érdemes kockára tenni?

Gabe Sullivan tűzoltóként minden nap az életét kockáztatja San Franciscóban, de a szívét nem teszi többé kockára. Különösen nem azért a nőért, akit egy halálos lakástűzből mentett ki… és akire egyfolytában gondol.

Megan Harris mindent a hős tűzoltónak köszönhet, aki megmentette őt meg a lányát. Mindent, kivéve a szívét. Mert miután elveszítette pilóta férjét, megesküdött, soha többé nem teszi ki magát annak, hogy olyan férfit szeret – és veszít el –, aki veszedelmes foglalkozást űz.

De amikor Gabe és Megan ismét találkozik, hogyan hagyhatná a férfi figyelmen kívül a nő bátorságát, elszántságát és szépségét? És hogyan tagadhatná meg a nő a férfitól meg a lányától a köztük kialakult erős köteléket… sőt magától a férfi édesen érzéki csókjait, amelyektől ő kockára tesz mindent, amit már oly régóta óvott.

Bella André az erotikus romantikus családregények műfajának nagysikerű írónője, a New York Times bestseller… (tovább)

Eredeti mű: Bella Andre: Can't Help Falling In Love

Eredeti megjelenés éve: 2011

>!
Ulpius-ház, Budapest, 2014
224 oldal · ISBN: 9789633833582 · Fordította: Tóth Attila
>!
Ulpius-ház, Budapest
350 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633832134 · Fordította: Tóth Attila

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Gabe Sullivan · Megan Harris


Hirdetés

Kedvencelte 13

Most olvassa 4

Várólistára tette 44

Kívánságlistára tette 40


Kiemelt értékelések

>!
zuna19 P
Bella Andre: Most és mindörökké

http://moly.hu/idezetek/621826
Jó kérdés. Senki. Legalábbis én nem. Mások nevében nem nyilatkozhatok.
A Sullivan klán újabb tagokkal bővült. Szerettem ezt a részt is, de az első kettő picit jobb volt.
Ebben nagyon nem tetszett Megan gondolatmenete. Az utolsó három oldalon jött rá. ami teljesen nyilvánvaló volt végig, hogy Gabe nem hasonlít egy cseppet sem Davidre.
Gabe hihetetlenül szerethető karakter. Őt nagyon megkedveltem, de Megan és Summer még közömbös számomra, hátha a további részekben megszeretem őket. Semmi nincs kizárva. Bekövetkezhet. :)
Nagyon várom már Barátságos történetét. Az epilógusból eléggé jól lehet következtetni mi lesz a következő történet. És már nagyon izgulok, alig várom, hogy belekezdjek.

>!
DarknessAngel P
Bella Andre: Most és mindörökké

Ez a rész nagyon tetszett. Eddigiek közül biztos a legjobb. :)
Gabe mindjárt megszerettette magát velem azzal, hogy milyen figyelmes és kedves Megan lányával. Aztán még ott van az is, hogy tűzoltó… :3 Imádom az egyenruhás pasikat, de ki nem?! :D Megan félelmeit meg lehetett érteni, de néha már kicsit untam a kifogásokat. Szerencsére a végén mégis megadta magát az érzéseknek, ami szupi volt. :) Summer is nagyon édes volt, kár, hogy nem szerepelt ennél is többet. Várom Sophie történetét.

3 hozzászólás
>!
Orsi999
Bella Andre: Most és mindörökké

Ez a sorozat egyre jobban tetszik. Hogy lehetséges, hogy mindegyik Sullivan ennyire tökéletes? Meghan és Summer nagyon cukik főleg amikor Gabe is velük van. Meghan és Gabe kapcsolata lassan indul, de szerencsére Summer rákényszeríti őket, hogy egy kis időt együtt töltsenek és így szépen lassan kialakul a kapcsolatuk.

4 hozzászólás
>!
l_moni
Bella Andre: Most és mindörökké

Kicsit unalmas volt, folyton csak azt ismételgetni, hogy nem éri meg, nem kockáztatok…
Summer imádnivaló :) Mondjuk elég fura, hogy a 7 évest hagyják a konyhában egyedül muffint sütögetni
Megan és Gabe.
Valahogy nem kerültek hozzám közel, fura volt a kapcsolatuk. Gyakorlatilag konfliktus nélkül, csak önmagukkal harcolva értek révbe. Nem éreztem a kötődést kettejük közt.

>!
Mrs_Curran_Lennart P
Bella Andre: Most és mindörökké

Aranyos kis románc volt, Gabe, a tűzoltó és egy kisgyermekes özvegy anyuka között. Alig vártam, hogy Megan végre ráébredjen, irreálisak a félelmei és Gabe nem olyan, mint szegény megboldogult férje. Kaptunk néhány pikáns jelenetet és egy aranyos kislányt is, aki remek muffinokat süt. Hiába csigáztak fel az epilógusban Sophie történetével, sajnos ennek a sorozatnak itthon annyi. Talán egyszer angolul tovább olvasom.

>!
Sippancs P
Bella Andre: Most és mindörökké

Hogy Summer szavait idézzem: ez oltári jó volt! Egy igazi romantikus történet, aminek minden sorából áradnak az érzelmek, ugyanakkor a maga módján lélekbalzsam is, amivel az ember lánya egy borús délutánon bekucorodik az olvasósarokba, és egy forró tea társaságában néhány órára elfelejti a problémákat, és kikapcsolja a külvilágot.
Gabe számomra nagyon szimpatikus karakter, egy ízig-vérig férfi, akiről kiderül, hogy a kemény külső hatalmas szívet takar. Tetszett, hogy nemcsak erős és okos, hanem kitartó és magabiztos is, és nem fordít hátat azért egy nőnek, mert annak gyereke van.
Meganról szintén csak pozitívat tudok mondani. Kedves és barátságos nő, akinek minden körülmények között első a lánya. Megemelem a kalapom előtte, hiszen egyedül nevelni egy gyereket nem könnyű.
Summer hihetetlenül édes volt, főleg, amikor abban mesterkedett, hogy összehozza a felnőtteket. A „Sullivan bácsi” megszólítástól pedig ki tudna nem olvadozni?!
A Sullivan klán ismét hozta a szokásos formáját (imádom ezeket a fiúkat és az ugratásaikat!), Mary anyáskodásából viszont többet is el tudtam volna viselni.
Összességében ez a rész is, akárcsak az előző, nagyon tetszett, az epilógus pedig… húúú, ígéretes, az biztos! Bárcsak ne lenne olyan bizonytalan a sorozat folytatása!

>!
NightStar
Bella Andre: Most és mindörökké

Hogy ez milyen szuper volt! :) Pont egy ilyen kis romantikus történetre volt szükségem. Határozottan érzem, hogy ez a sorozat csak jobb és jobb lesz.

Gabe ♥. Egyszerűen nem lehet nem szeretni. Néha az a benyomásom, hogy ilyen pasi is csak a mesében létezik. A tipikus hős, aki nem a veszélyt keresi a tűzoltással, nem az adrenalin utáni vágy hajtja, hanem mások segítése. Törődő, imádja a családját, a gyerekeket, romantikus, védelmező. Őszintén, kell ennél több?

Megan is teljesen szerethető karakter. Ugyan volt egy kisiklása a végén, amikor is legszívesebben bokszzsáknak használtam volna a fejét, mert alighogy rájött és beismert valamit, csaknem ugyanazon az oldalon szembe ment vele és mintha mi sem történt volna visszatért a régi lemezhez. Viszont azt el kell ismerni, hogy nagyon jó anya. Az írónő úgy írta meg a karakterét, hogy érezni lehetett a lánya iránti szeretetét. Miatta tűzön-vízen átkelne, érte erős és egyben tőle kapja az erejét.

Nagyon jó, szórakoztató romantikus történet volt. És a vége… jaj, de nagyon kíváncsi vagyok Sophie-ra. :)

>!
Petra_Nemes
Bella Andre: Most és mindörökké

Az első legszembetűnőbb tényező, az a borító. Miért világos a hajuk? Ha eddig sikerült a szereplőkhöz hasonló modelleket rárakni, most miért nem? igazából ez volt az egyetlen problémám magával a könyvvel
Minden mást viszont imádtam! Az előző is tetszett, de ez a történet sokkal meghatóbb; inkább már felelősségteljes felnőttekről szól, mint sem kalandvágyó fiatalokról. Gabe és Megan is figyelembe vesz olyan tényeket, melyeket más felnőtt nem biztos, hogy sokszorosan átgondolna. Valójában az elején még nem teljesen értettem, hogy miért kerítenek ekkora feneket a szabályaiknak, de közben erre is megkaptam a megfelelő, teljességgel érthető magyarázatokat.
Szerintem még soha nem találkoztam egyik regényben sem olyan férfi karakterrel, aki ennyire kedves, tiszteletteljes, megértő, türelmes, és önzetlen lett volna. Most szeretnék tőle bocsánatot kérni, amiért néhányszor kinevettem, a kedves becézgetéseit. Komolyan eszméletlen pasi, és bár sok ilyen kaliberű férfivel találkozhatunk a könyvekben, de olyannal, aki már ilyen magas szinten űzi, még nem találkoztam. Valamint, érthető módon, Megant azzal veszi le a lábáról, hogy jól bánik a gyerekekkel, továbbá, hogy gyengéd, apai szeretettel szereti a lányát, Summert.

>!
Marcsi P
Bella Andre: Most és mindörökké

Szép jó napot Miss Andre! Csak sikerült harmadikra egy jó kis romantikus könyvet összehozni csupa-csupa imádnivaló személyiséggel!

Mondanám, hogy Megan totál hibbant volt, hogy nem mondott azonnal igen Gabe-nek, hisz Ő a TÖKÉLETES férfi, de az őszintét megmondva én sem tudnék soha semmilyen körülmények között egy olyan férfival összekötni az életemet, aki nap, mint nap kockára teszi az életét. :( Megan-nál ez meg hatványozott hátrány, szóval teljesen életszerűnek éreztem a vívódását.

Nem gondoltam volna az első két rész után, de főleg a mézesmadzag epilógus után picit fáj a szívem, hogy nem olvashatom magyarul tovább a sorozatot.

Ez a borító, bár egy lehelettel jobb, mint az eredeti, de abszolút nem illik a könyvhöz. A képen szereplők kb. 18 évesek, szőkék és nagyon idétlen fejet vágnak….

>!
loveQhuay P
Bella Andre: Most és mindörökké

Mekkora kár hogy nem tervezi senki sem folytatni a sorozat kiadását itthon, pedig annyira jó :)

Szóval állhatok majd neki angolul a folytatásoknak…

De a lényeg; Gabe♥ Nincs olyan Sullivan akit nem lehet nem szeretni. Tökéletesek egytől egyig. És ez alól ugye Gabe se kivétel, aki tűzoltó yeyeyeeee :) Ki nem imádja a tűzoltó pasikat? Nincs olyan ember aki ellen tud nekik állni. Ahh főleg egyenruhában. Ú és a kidolgozott testük aaayee.
Semmi cukormáz, semmi dráma. Gabe-nek is és Megan- nek is megvan a saját „démonja” és közben olyan aranyosak ahogy összejönnek, mert nem tudnak parancsolni a vonzalmuknak. Plusz a kis Summer milyen édes volt, meg ahogy Gabe foglalkozott vele! Imádom azokat a pasikat akik így szeretik a gyerekeket, még akkor is ha nem az övék.
Szóval igen, Gabe a legédesebb pasi a világon, mert hát ugye tűzoltó nyami és imádja a gyerekeket, és tök édesen féltékenykedik a testvéreire, persze alaptalanul, és hát nagyon nagyon szereti Megan-t, és bármire képes érte.

De felesleges hangoztatnom, engem már a legelső kötet megvett magának, és azóta se gondolom másképp.

4 hozzászólás

Népszerű idézetek

>!
zuna19 P

Semmi nem vonzza úgy a nőket, mint egy hős.

37. oldal

>!
zuna19 P

Ördög és pokol! Az a mosoly!
Ahogy a telt ajak íve édes, ám mégis természetes módon húzódott felfelé, az majdnem akkora hatást tett rá, mint a kórházi szobában. Addigra már látta nő eltökéltségét, könnyeit, az erőltetett udvariasságát is, de az édes, őszinte mosolya volt az, amely minden egyes alkalommal levette őt a lábáról.

74. oldal

>!
zuna19 P

(…) amennyiben enged a pattogó szikrák csábításának, végül csak sajgó szívfájdalomban lesz része.

92. oldal

>!
Csoszi P

– Imádom a thaiföldi ételeket!
Te jó ég! Gabe eddig csak egy halott férfira volt féltékeny, de ezt az érzést most a thaiföldi ételekre is kiterjesztheti.

226. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Gabe Sullivan · Megan Harris
>!
zuna19 P

Summer angyali mosolyra húzta a száját, úgy, mint amikor rá akar venni másokat, hogy azt tegyék, amit ő akar. Megan megpróbálta elhitetni magával, hogy az ő esetében a technika nem működik. Legalábbis nem mindig.

49. oldal

>!
Csoszi P

– Hű! – A lány keze mozdulatlanná vált, ahogy a csodálatos, izmost test látványát élvezte.- A nők jó pénzt fizetnének, hogy így láthassanak.
– Ezt majd észben tartom, ha valaha is szakmát akarok változtatni.

240. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Gabe Sullivan · Megan Harris
>!
Fufukaaa

– Ó! – Megnyalta az ajkát.- Hű!
Gabe nem szólt semmit, csak a nadrág kapcsához vitte a nő kezét.
– Oda is eljutok – ígérte Megan, de a tekintetét nem vette le Gabe mellkasáról. – Adj időt, hogy először élvezhessem a látványt, tűzoltó!

166. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Gabe Sullivan · Megan Harris
>!
Sippancs P

– Épp most beszéltem az orvossal, aki elmondta,hogy még egy éjszakát bent kell töltened, és elvégeznek egy újabb CT-vizsgálatot. Örülök neki. Komoly ütést kaptál a fejedre, és biztosnak kell lennünk benne, hogy teljesen egészséges vagy.
– Á, mama! – mondta Gabe, és inkább emlékeztetett egy tizennégy éves fiúra, mint huszonnyolc éves, felnőtt férfira. – Tökéletesen érzem magam.
A feje ugyan kegyetlenül sajgott, de korábban egyik-másik másnapossága is majdnem ennyire rossz volt.
– Mivel látom, hogy a rád zuhanó gerenda még azt a kevés józan észt is kiverte belőled, ami volt, inkább a doktornak hiszek.

37-38. oldal

>!
Sippancs P

Időnként, amikor túlságosan is nehéz szembenézni a dolgokkal, néha a legjobb megoldás besöpörni őket a szőnyeg alá.
Mivel időnként csakis úgy lehet talpon maradni, ha az ember úgy tesz, mintha nem is lennének problémák.

262. oldal

>!
Csoszi P

A helyzet teljesen világos, és a szabályokat már előző este lefektették. Szóba sem jöhetnek egymás számára.
És mégis… valahányszor esélye kínálkozik rá, hogy nagyobb távolságot tartson tőle, azt veszi észre, hogy ehelyett inkább közeledni próbál a lányhoz.

127. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Gabe Sullivan · Megan Harris

A sorozat következő kötete

A Sullivan család sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Karen Rose: Számolj tízig
Nora Roberts: Tüzes nyár
Mary Higgins Clark – Nelson DeMille – Nicholas Sparks – Tess Gerritsen: Mielőtt búcsút mondanék / Az oroszlán játszmája / Mentés / Gravitáció
Nicholas Sparks: Tűzlovag
Karen Kingsbury – Gary Smalley: Visszatérés
Rabovszky Dóra: Lángoltók
Oláh Gábor: Díszbogár
Alex Kendrick – Stephen Kendrick – Eric Wilson: Tűzálló
Julia Quinn: A vikomt, aki engem szeretett
Karen White: Hazatérés