Menekülés ​a szerelemtől (A Sullivan család 2.) 222 csillagozás

Bella Andre: Menekülés a szerelemtől

Csak ​egy éjszaka

Marcus Sullivan mindig felelősségteljes fivér volt, apjuk halála után gondoskodott hét testvéréről. Ám amikor az általa tökéletesen megtervezett jövő hazugságnak bizonyul, Marcusnak egyetlen meggondolatlan éjszaka elég hozzá, hogy megszabaduljon az egésztől.

Nicola Harding, a popénekesnő, akit az egész világ csak Nico néven ismer, igazi szexbálvány. De ez hazugság. Miután csúnyán elárulták, senkit nem enged közel magához, nehogy megtudják, ki ő valójában… vagy megint megsebezzék. Különösen azt a fantasztikus idegent a bárban nem engedi a közelébe…

Nicola és Marcus megegyezik benne, hogy csak egy éjszakát töltenek el egymással. Ám ehelyett szorosabb kapcsolatba kerülnek, mint bármelyikük el tudta volna képzelni…

Bella André az erotikus romantikus családregények műfajának nagysikerű írónője, a New York Times bestseller szerzője. Érzékenyen megírt történeteit már több mint tíz országban olvashatják rajongói. A Sullivan… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2011

>!
Ulpius-ház, Budapest, 2014
ISBN: 9789633832837
>!
Ulpius-ház, Budapest
344 oldal · ISBN: 9789633832127 · Fordította: Tóth Attila

Kedvencelte 22

Most olvassa 7

Várólistára tette 48

Kívánságlistára tette 34


Kiemelt értékelések

zuna19>!
Bella Andre: Menekülés a szerelemtől

Kikészültem!
Most egyértelműen irigykedek a Sullivan családra. Annyira tökéletesek.
Imádtam ezt a részt is. Marcus igazi álompasi. Nicola, nagyon illik hozzá. Tökéletes párost alkotnak együtt.
Az epilógusban kiderült, hogy kié lesz a következő rész, amit már nagyon várok. Hamarosan bele is kezdek, mert nem bírok magammal.
Csak ajánlani tudom mindenkinek a sorozatot. Főleg romantikafalóknak.

2 hozzászólás
Kawaii_vIVIv>!
Bella Andre: Menekülés a szerelemtől

Én is a Sullivan család tagja akarok lenni :) Ebben a részben Marcus szerelmi élete van terítéken, és egy hirtelen döntés végleg megváltoztatja az életét. Megismeri Nicolat, akitől először csak egy egyéjszakás kalandot szeretne, na de hamar világossá válik, hogy nem igazán akarják elengedni a másikat.
Két kedvenc jelenetem volt, az első rögtön az elején, amikor Nicola elbizonytalanodik a taxiban, erre Marcus odaadja neki a telefonját, hogy nyugodtan csekkolja le a csaj, hogy milyen ember is ő. Ajjj hát mennyir cuki a srác :) A második a könyv végén van, amikor Marcus megjelenik azokon a helyszíneken ahol a lány énekelt. :)
És akiről még muszáj mondanom valamit..az Jill. Egy szemét ribi a csaj, és csak azt sajnálom, hogy Marcus elvesztegetett két évet az életéből egy ilyen lányra, aki tényleg nem érdemelte meg. :/

1 hozzászólás
DarknessAngel >!
Bella Andre: Menekülés a szerelemtől

Jobb volt, mint az első rész, de még mindig nem a legjobb. Marcust sikerült nagyon megkedvelnem, és örültem, hogy neki is ilyen rendes lányt sodort az útjába a sors. Viszont remélem, hogy már a következő részekben nem az egyéjszakás kalandokból lett szerelem lesz terítéken, annak ellenére, hogy ezt a kettőt szerettem.
A történet itt is egyszerű és bonyodalom mentes. Vagyis inkább csak a minimumon van. :D Én mondjuk másképp képzeltem a probléma megoldását, de a lényeg, hogy így is jó volt.
Gabe könyvét pedig már nagyon várom.

2 hozzászólás
Orsi999>!
Bella Andre: Menekülés a szerelemtől

Valamivel jobban tetszett, mint az első rész, de még nem az igazi. Már az első könyvben is azt vártam, hogy jobban megismerhessem Marcust. Kíváncsi voltam, hogy tényleg olyan-e mint ahogy Chase és Chloe történetében megismertük. Itt is nagyon család centrikus volt, de szerencsére a végén belátta, hogy a saját magánéletével is foglalkoznia kellene. Marcus és Nikola nagyon aranyos együtt és jó hogy a végére sikerült megbeszélniük mindent és megbékélniük a helyzettel.
Egy dolog, ami az első résznél is zavart, az az , hogy szerintem egy 36 éves férfi nem fogja azt mondani káromkodás gyanánt, hogy a: manóba.

Sippancs P>!
Bella Andre: Menekülés a szerelemtől

Jelentem, most már én is elhiszem: nem hazudnak az 5 csillagos értékelések és azon molyok, akik azt állítják, hogy a sorozat első és második része között ég és föld a különbség! Ebben a történetben ugyanis minden a helyén volt, de tényleg minden!
5 csillag, mert nagyon tetszett:
– a lassú folyású, ugyanakkor izgalmas és jól felépített cselekmény,
– Marcus és Nicola párosa – kész felüdülés volt Chase és Chloe párosához képest,
– az írónő könnyed stílusa,
– a Sullivan család/testvérek,
– Marcus karaktere. (Nincs mese, megy a hárembe! :))
Kíváncsian várom a folytatást!

15 hozzászólás
Petra_Nemes>!
Bella Andre: Menekülés a szerelemtől

Tipikusan olyan könyv, amit nagyon élvezel, de nem hagy mély nyomot benned. Gyorsan ki lehet olvasni, hiszen nagyon könnyed olvasmány.
Már az első résznél sikerült megszeretnem ezt a hatalmas családot, és egyre jobban kedvelem, azt hogy ennyire színes egyéniség minden egyes tagja.
Ilyen könyvek olvasása után – melyben két ember megtalálja a számára tökéletes párt – szomorú visszacsöppenni a valóságba, ahol az esélye annak, hogy egy ilyen pasit találj, szörnyen kicsi. azért még nem adtam fel a reményt Marcus és Nicola kapcsolata a hihetetlen kémián kívül annyiban különleges még, hogy igen nagy korkülönbség van közöttük. spoiler

_Leelan_>!
Bella Andre: Menekülés a szerelemtől

Össze-vissza haladok ezzel a sorozattal, de igazából nem zavar az esetleges Spoiler veszély.
A történetek sajnos nagyon hasonlóak :(
a nők és a férfiak jelleme, viselkedése egy mintára készültek. Nehezen tudom megkülönböztetni a szereplőket.
Nem is nagyon emlékszem a már olvasott testvérekre :(
Ha kiderülne a sorozat végén, hogy végig kettő tudathasadásos ember szerelmi életéről, és a személyeik megismerkedéséről olvashattunk egész végig, akkor leesne az állam és tetszene is XD
De így… szerény 3 csillag. Talán…

turanett P>!
Bella Andre: Menekülés a szerelemtől

Határozottan sokkal jobban tetszett, mint az első rész. Pedig az első rész sem volt rossz, az is tetszett. Viszont ez… Folyamatosan fenntartja az érdeklődést. Mindkét karakter nagyon szerethető. Nicola-nak nem voltak szárallűrjei. Marcus pedig csodálatos pasi! Az első perctől nyílt lapokkal játszott, mint emellett, pedig csodálatosan bánt a lánnyal. Persze aztán belátta, hogy nem tud az eszméivel azonosulni, mert bele szeretett a lányba. :)
A vége is nagyon tetszett. Jó bevezetése volt a következő résznek.

meteoritastar>!
Bella Andre: Menekülés a szerelemtől

Ez a tortenet egy reszrol jobban tetszett, mint az elso resz, de mas reszrol kevesebb volt.
A szereploket egybol megkedveltem. Tetszett, hogy miert es hogy talalkoztak es ahogy alakult a kapcsolatuk a kis dramaval egyutt. Viszont hianyzott belole az ilyen konyvekben megszokott kis izgalom, ami az elso reszben volt. Es meg valami, amit nem tudok megfogalmazni, valami amitol hullamvasutban erztem volna magam… Bar igy is olvasatta magat.
Konnyed kikapcsolodas, ami nem okoz meglepetest, de igy is ralehet szokni. Mert a Sullivan csalad nagyon is szeretheto. Csak kar, hogy keves kozos jelenet volt veluk, igy a humor is keves volt:((:(( De lehet ez valtozik kesobb. Szoval biztos folytatom a sorozatot.

Mrs_Curran_Lennart P>!
Bella Andre: Menekülés a szerelemtől

Aranyos kis románc volt, amolyan kellemes kikapcsolódás kategória. Kár, hogy csak három rész jelent meg belőlük, mert az egész Sullivan család elég különleges.

3 hozzászólás

Népszerű idézetek

zuna19>!

– Ugyan ki lenne képes ellenállni egy tűzoltónak?

244. oldal

zuna19>!

[…] nincs szükséged színpadra vagy tömegre, hogy lásd a saját értékeidet.

278. oldal

3 hozzászólás
zuna19>!

– Hogyan látod meg bennem mindig azt, amit más nem vesz észre?

303. oldal

zuna19>!

– A szerelmes történetek hogyan lehetnének mások, mint romantikusak?

255. oldal

zuna19>!

– Én vagyok a bolygó legszerencsésebb csirkefogója.

314. oldal

zuna19>!

– Mindig ott akarok lenni, ahol semmi keresnivalóm.

301. oldal

_Enii_>!

Az emberek általában azt hiszik el, amit a legkönnyebb elhinniük.

Sippancs P>!

– Biztonságban leszek a fiával?
– Ó – szólalt meg a férfi anyja egy pillanattal később –, ez most igazán váratlan kérdés.
Nicola érezte, hogy a keze picit remeg, ahogy a fülénél tartja a telefont.
– Miért tartja furcsának a kérdést?
– Marcus a legidősebb fiam – magyarázta kedvesen a nő. – Segített nekem felnevelni a húgait és az öccseit, amikor a férjem sok évvel ezelőtt meghalt. Mindegyik gyerekemet szeretem, és Marcus kétségtelenül az egyik legmegbízhatóbb férfi, akit valaha ismertem. Még soha senkinek nem kellett megkérdeznie, hogy biztonságban van-e mellette, mivel a válasz annyira egyértelmű.

47-48. oldal

_Enii_>!

– Ennyi év után már hozzászokhattam volna az ilyen hívásokhoz. – Vonakodva engedte el a fiát. – Vigyázz magadra, drágám!
– Ne aggódj! – felelte Gabe. – Semmi baja nem lesz a kedvenc fiadnak.
– Igaza van – tréfálkozott Smith. – Itt maradok, ezért nem sérülhetek meg.

Sippancs P>!

– Mi a fene ütött belétek? – kérdezte Gabe, amikor Zach mellett belépett a garázsba. Chase és Ryan szorosan a nyomukban volt.
– Marcus ráhajtott a csinos, fiatal vendégünkre.
Marcus megragadta Smith ingét.
– Vigyázz a szavaidra, seggfej! Ha így beszélsz róla, olyat teszek veled, hogy utána csak horrorfilmekben fogsz tudni szerepelni.
– Hű! – mondta Gabe, és már indult, hogy a két bátyja közé álljon. – Várjatok egy kicsit!
Marcus már épp el akarta engedni Smitht, amikor az öccse megszólalt:
– Mi a csudát akarsz egy olyan lánytól, mint ő? Nem túl fiatal és zabolátlan hozzád?
Egy pillanattal később Marcus már be is vitte az első horgot.

263. oldal


A sorozat következő kötete

A Sullivan család sorozat · Összehasonlítás

Említett könyvek


Hasonló könyvek címkék alapján

Colleen Hoover: It Ends with Us – Velünk véget ér
Lisa Kleypas: Ördöngös tavasz
Abby Jimenez: Van helyem a világodban?
Vi Keeland: Hívatlan vendég
Lucy Score: Amit sosem fedünk fel
Vi Keeland: Fiatal szerető
Emma Chase: A királynő férjet keres
Pippa Grant: Az utolsó facér milliárdos
Helen Hoang: Amit a szív diktál
Vi Keeland: A kemény főnök