Menekülés ​a szerelemtől (A Sullivan család 2.) 152 csillagozás

Bella Andre: Menekülés a szerelemtől

Csak ​egy éjszaka

Marcus Sullivan mindig felelősségteljes fivér volt, apjuk halála után gondoskodott hét testvéréről. Ám amikor az általa tökéletesen megtervezett jövő hazugságnak bizonyul, Marcusnak egyetlen meggondolatlan éjszaka elég hozzá, hogy megszabaduljon az egésztől.

Nicola Harding, a popénekesnő, akit az egész világ csak Nico néven ismer, igazi szexbálvány. De ez hazugság. Miután csúnyán elárulták, senkit nem enged közel magához, nehogy megtudják, ki ő valójában… vagy megint megsebezzék. Különösen azt a fantasztikus idegent a bárban nem engedi a közelébe…

Nicola és Marcus megegyezik benne, hogy csak egy éjszakát töltenek el egymással. Ám ehelyett szorosabb kapcsolatba kerülnek, mint bármelyikük el tudta volna képzelni…

Bella André az erotikus romantikus családregények műfajának nagysikerű írónője, a New York Times bestseller szerzője. Érzékenyen megírt történeteit már több mint tíz országban olvashatják rajongói. A Sullivan… (tovább)

Eredeti mű: Bella Andre: From This Moment On

>!
Ulpius-ház, Budapest, 2014
ISBN: 9789633832837
>!
Ulpius-ház, Budapest
344 oldal · ISBN: 9789633832127 · Fordította: Tóth Attila

Kedvencelte 18

Most olvassa 6

Várólistára tette 42

Kívánságlistára tette 37


Kiemelt értékelések

>!
zuna19 P
Bella Andre: Menekülés a szerelemtől

Kikészültem!
Most egyértelműen irigykedek a Sullivan családra. Annyira tökéletesek.
Imádtam ezt a részt is. Marcus igazi álompasi. Nicola, nagyon illik hozzá. Tökéletes párost alkotnak együtt.
Az epilógusban kiderült, hogy kié lesz a következő rész, amit már nagyon várok. Hamarosan bele is kezdek, mert nem bírok magammal.
Csak ajánlani tudom mindenkinek a sorozatot. Főleg romantikafalóknak.

2 hozzászólás
>!
DarknessAngel 
Bella Andre: Menekülés a szerelemtől

Jobb volt, mint az első rész, de még mindig nem a legjobb. Marcust sikerült nagyon megkedvelnem, és örültem, hogy neki is ilyen rendes lányt sodort az útjába a sors. Viszont remélem, hogy már a következő részekben nem az egyéjszakás kalandokból lett szerelem lesz terítéken, annak ellenére, hogy ezt a kettőt szerettem.
A történet itt is egyszerű és bonyodalom mentes. Vagyis inkább csak a minimumon van. :D Én mondjuk másképp képzeltem a probléma megoldását, de a lényeg, hogy így is jó volt.
Gabe könyvét pedig már nagyon várom.

2 hozzászólás
>!
Orsi999
Bella Andre: Menekülés a szerelemtől

Valamivel jobban tetszett, mint az első rész, de még nem az igazi. Már az első könyvben is azt vártam, hogy jobban megismerhessem Marcust. Kíváncsi voltam, hogy tényleg olyan-e mint ahogy Chase és Chloe történetében megismertük. Itt is nagyon család centrikus volt, de szerencsére a végén belátta, hogy a saját magánéletével is foglalkoznia kellene. Marcus és Nikola nagyon aranyos együtt és jó hogy a végére sikerült megbeszélniük mindent és megbékélniük a helyzettel.
Egy dolog, ami az első résznél is zavart, az az , hogy szerintem egy 36 éves férfi nem fogja azt mondani káromkodás gyanánt, hogy a: manóba.

>!
Sippancs P
Bella Andre: Menekülés a szerelemtől

Jelentem, most már én is elhiszem: nem hazudnak az 5 csillagos értékelések és azon molyok, akik azt állítják, hogy a sorozat első és második része között ég és föld a különbség! Ebben a történetben ugyanis minden a helyén volt, de tényleg minden!
5 csillag, mert nagyon tetszett:
– a lassú folyású, ugyanakkor izgalmas és jól felépített cselekmény,
– Marcus és Nicola párosa – kész felüdülés volt Chase és Chloe párosához képest,
– az írónő könnyed stílusa,
– a Sullivan család/testvérek,
– Marcus karaktere. (Nincs mese, megy a hárembe! :))
Kíváncsian várom a folytatást!

15 hozzászólás
>!
Mrs_Curran_Lennart P
Bella Andre: Menekülés a szerelemtől

Aranyos kis románc volt, amolyan kellemes kikapcsolódás kategória. Kár, hogy csak három rész jelent meg belőlük, mert az egész Sullivan család elég különleges.

3 hozzászólás
>!
Petra_Nemes
Bella Andre: Menekülés a szerelemtől

Tipikusan olyan könyv, amit nagyon élvezel, de nem hagy mély nyomot benned. Gyorsan ki lehet olvasni, hiszen nagyon könnyed olvasmány.
Már az első résznél sikerült megszeretnem ezt a hatalmas családot, és egyre jobban kedvelem, azt hogy ennyire színes egyéniség minden egyes tagja.
Ilyen könyvek olvasása után – melyben két ember megtalálja a számára tökéletes párt – szomorú visszacsöppenni a valóságba, ahol az esélye annak, hogy egy ilyen pasit találj, szörnyen kicsi. azért még nem adtam fel a reményt
Marcus és Nicola kapcsolata a hihetetlen kémián kívül annyiban különleges még, hogy igen nagy korkülönbség van közöttük. spoiler

>!
meteoritastar P
Bella Andre: Menekülés a szerelemtől

Ez a tortenet egy reszrol jobban tetszett, mint az elso resz, de mas reszrol kevesebb volt.
A szereploket egybol megkedveltem. Tetszett, hogy miert es hogy talalkoztak es ahogy alakult a kapcsolatuk a kis dramaval egyutt. Viszont hianyzott belole az ilyen konyvekben megszokott kis izgalom, ami az elso reszben volt. Es meg valami, amit nem tudok megfogalmazni, valami amitol hullamvasutban erztem volna magam… Bar igy is olvasatta magat.
Konnyed kikapcsolodas, ami nem okoz meglepetest, de igy is ralehet szokni. Mert a Sullivan csalad nagyon is szeretheto. Csak kar, hogy keves kozos jelenet volt veluk, igy a humor is keves volt:((:(( De lehet ez valtozik kesobb. Szoval biztos folytatom a sorozatot.

>!
_Enii_ P
Bella Andre: Menekülés a szerelemtől

Fényévekkel jobban tetszett,az első résznél. Az írónő stílusa érezhetően javult. Marcus történetére az elejétől fogva kíváncsi voltam. Avagy a védelmező bátyó története,egy szokatlan páros és természetesen egy boldog vég. :)

>!
Rise
Bella Andre: Menekülés a szerelemtől

Valamivel jobban tetszett, mint az első rész.
Igazából nagyon kiszámítható a cselekmény. Összejönnek, kicsit idegenkednek egymástól aztán minden jó, de mégis történik valami, ami miatt mosolyszünet lesz. Végül újra összejönnek és happy end.
Az előbb felsoroltak nem csak erre a tönténetre vonatkoznak, hanem sajnos elég sok hasonlóba futok bele mostanában. Mintha az írók egy tematika szerint haladnának: na, most felkeltem egy kicsit az olvasók érdeklődését minden jóval, hogy aztán valami butasággal elvegyem a kedvüket a folytatástól.

>!
lizzyke21
Bella Andre: Menekülés a szerelemtől

Kár, hogy csak 5ig lehet csillagozni mert nálam jóval több. Simán túlszárnyalta az elsőt is, és erősen hajt nálam az idei kedvenc romantikus könyv címéért.
Az első rész után – amiről írtam is, hogy tetszett, de mégis milyen gondjaim voltak vele – tartottam kicsit ettől. De úgy tűnik nem kellett volna. Ugyanis most utálom ezt a pillanatot mert vége. Annyira olvastam volna még róluk.
Ismét megismerhettünk a 8 Sullivan gyerek közül egy újabbal mégpedig Marcussal a legidősebb testvérrel. Akiről nem mellesleg egy kicsit már az első részben is olvashattunk.
Akkor írtam is, hogy abban Chase engem annyira nem fogott meg mint pasi, na de ebben Marcus? Sőt már az előzőben volt egy olyan sejtésem, hogy Marcus lesz a pasi aki a Sullivan fiúk közül be fog jönni. Hát nem is tévedtem.
Teljesen odáig vagyok a pasiért. Annyi a baj csak, hogy a valóságban ilyen férfi nem létezik. Pedig szerintem minden nőnek jöhetne egy ilyen. :)
Megismerhettük tehát a legidősebb Sullivant, valamint a híres Nicolát.
Nagyon tetszett a kettejük története. Marcus ugye a legidősebb Sullivan gyerek,36 éves. Ez a része a karakterének különösen tetszett. Főleg, hogy a lány Nicó csak 25 éves. Tetszett a korkülönbség dolog köztünk. Hiszen Nicó fiatal, míg Marcus idősebb és tapasztaltabb. Mégis tökéletes párt alkottak.
Remekül illettek egymáshoz. Már az első pillanattól imádtam őket, külön külön együtt aztán meg pláne.
Ugyanakkor nem is a korkülönbség jelentett problémát ugye a párnál, hanem mint sejthető Nicó foglalkozása aki híres popsztár.
Kíváncsi voltam az első találkozás, éjszaka után és mindezek a nevezzük gondok mellett, hogy alakul a kapcsolatuk. Az írónő pedig nem okozott csalódást.
A könyv minden oldalát imádtam.
Az első pillantástól akkor a klubban, az első éjszakától amit újabbak követtek, az együtt töltött pillanatok, a kettejük közt szikrázó levegő, a bonyodalmak és ezekre a megoldások egy fantasztikus történetet adtak.
Marcus személyében pedig egy fantasztikus embert, férfit ismerhettünk meg. Aki élete nagy részét annak szentelte, hogy segítse az édesanyját és a testvérei mellett legyen. Végre neki is kijárt, hogy odafigyeljen a saját életére és, hogy megtalálja a boldogságát. Nicóval akit szintén nagyon megkedveltem, remek párost alkottak.
Egyszóval aki olvasta az első részt, és egy kicsit is tetszett neki akkor ez egyenesen Kötelező. És garantált, hogy ahogy én is jártam rögtön te is beleszeretsz Marcus Sullivanbe. Igaz ahogy láttam jó néhány történetet olvashatunk még a Sullivan családról így is biztos állíthatom, hogy nekem Marcus a nagy kedvenc. Imádom. Csak ajánlani tudom mindenkinek a történet, ha egy jó kis romantikus, szenvedélyes történetre vágynak. Én letenni is alig tudtam pedig akadt, hogy egy kis időre meg kellett váljak tőle. De kiolvasva, és imádva :)


Népszerű idézetek

>!
zuna19 P

– Ugyan ki lenne képes ellenállni egy tűzoltónak?

244. oldal

>!
zuna19 P

(…) nincs szükséged színpadra vagy tömegre, hogy lásd a saját értékeidet.

278. oldal

3 hozzászólás
>!
zuna19 P

– Hogyan látod meg bennem mindig azt, amit más nem vesz észre?

303. oldal

>!
zuna19 P

– A szerelmes történetek hogyan lehetnének mások, mint romantikusak?

255. oldal

>!
zuna19 P

– Mindig ott akarok lenni, ahol semmi keresnivalóm.

301. oldal

>!
zuna19 P

– Én vagyok a bolygó legszerencsésebb csirkefogója.

314. oldal

>!
_Enii_ P

Az emberek általában azt hiszik el, amit a legkönnyebb elhinniük.

>!
Sippancs P

– Biztonságban leszek a fiával?
– Ó – szólalt meg a férfi anyja egy pillanattal később –, ez most igazán váratlan kérdés.
Nicola érezte, hogy a keze picit remeg, ahogy a fülénél tartja a telefont.
– Miért tartja furcsának a kérdést?
– Marcus a legidősebb fiam – magyarázta kedvesen a nő. – Segített nekem felnevelni a húgait és az öccseit, amikor a férjem sok évvel ezelőtt meghalt. Mindegyik gyerekemet szeretem, és Marcus kétségtelenül az egyik legmegbízhatóbb férfi, akit valaha ismertem. Még soha senkinek nem kellett megkérdeznie, hogy biztonságban van-e mellette, mivel a válasz annyira egyértelmű.

47-48. oldal

>!
_Enii_ P

– Ennyi év után már hozzászokhattam volna az ilyen hívásokhoz. – Vonakodva engedte el a fiát. – Vigyázz magadra, drágám!
– Ne aggódj! – felelte Gabe. – Semmi baja nem lesz a kedvenc fiadnak.
– Igaza van – tréfálkozott Smith. – Itt maradok, ezért nem sérülhetek meg.

>!
Sippancs P

– Mi a fene ütött belétek? – kérdezte Gabe, amikor Zach mellett belépett a garázsba. Chase és Ryan szorosan a nyomukban volt.
– Marcus ráhajtott a csinos, fiatal vendégünkre.
Marcus megragadta Smith ingét.
– Vigyázz a szavaidra, seggfej! Ha így beszélsz róla, olyat teszek veled, hogy utána csak horrorfilmekben fogsz tudni szerepelni.
– Hű! – mondta Gabe, és már indult, hogy a két bátyja közé álljon. – Várjatok egy kicsit!
Marcus már épp el akarta engedni Smitht, amikor az öccse megszólalt:
– Mi a csudát akarsz egy olyan lánytól, mint ő? Nem túl fiatal és zabolátlan hozzád?
Egy pillanattal később Marcus már be is vitte az első horgot.

263. oldal


A sorozat következő kötete

A Sullivan család sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Julia Quinn: A vikomt, aki engem szeretett
Karen White: Hazatérés
K. A. Tucker: Ten Tiny Breaths – Tíz apró lélegzet
Jamie McGuire: Gyönyörű tévedés
Sarah Dessen: Along for the Ride – Álom két keréken
Denise Jaden: Never Enough – Soha nem elég
Jandy Nelson: Az ég a földig ér
Katie McGarry: Pushing the Limits – Feszülő húr
Colleen Hoover: Point of Retreat – Visszavonuló
Danielle Steel: A tékozló fiú