Hadd ​legyek az Igazi (A Sullivan család 6.) 53 csillagozás

Bella Andre: Hadd legyek az Igazi

Victoria Bennett, a fiatal és tehetséges szobrászművész tizenöt év után tér vissza szülővárosába, San Franciscóba, ahol egy fontos művészeti ösztöndíjra készül. A zsűri egyik tagja azonban szemet vet rá, így nemcsak ő, de a karrierje is veszélybe kerül. Vicki jól tudja, hogy legjobb barátja, a híres és rendkívül jóképű baseballjátékos, Ryan Sullivan a segítségére siet majd, hiszen a férfi az egyetlen, akiben középiskolás kora óta megbízik.

Ryan lelkesen fogadja Vicki visszatérését, és bármit megtenne, hogy megóvja őt a zsűritag zaklatásától – még abba is belemegy, hogy eljátsszák, egy párt alkotnak és eljegyezték egymást. Ám amikor színlelt csókjaik és simogatásaik egy rendkívül érzéki, mámoros éjszakába torkollnak, mindketten aggódni kezdenek, hogy örökre elrontották másfél évtizede tartó barátságukat.

Vajon életük legsúlyosabb hibáját követték el? Vagy pedig épp ellenkezőleg: a barátság és a szerelem tökéletes elegye csak most került elérhető közelségbe mindkettejük számára?

Eredeti mű: Bella Andre: Let Me Be the One

>!
Kossuth, Budapest, 2017
344 oldal · ISBN: 9789630988087 · Fordította: Puszta Szilvia
>!
Kossuth, Budapest, 2017
344 oldal · ISBN: 9789630988384 · Fordította: Puszta Szilvia

Kedvencelte 3

Most olvassa 3

Várólistára tette 30

Kívánságlistára tette 34


Kiemelt értékelések

>!
Sippancs P
Bella Andre: Hadd legyek az Igazi

Az előző részt úgy tettem le a kezemből, hogy abban bíztam, Ryan története újra felhozza a sorozatot, és kigyógyulok majd a 4 csillagos „depiből”. Jelentem, ez megtörtént.
Nagyon tetszett a könyv, nagyon élveztem és nagyon jól szórakoztam rajta. Eleve úgy álltam neki, hogy most valami könnyűre van szükségem, ami esténként kikapcsol, és elvonja a figyelmem a szürke hétköznapokról, erre pedig tökéletes volt ez a könyv. Nem kellett rajta gondolkodni, csak olvasni és sodródni a történettel – mindezt két nagyszerű ember és a felülmúlhatatlan Sullivan-klán társaságában.
Jár az 5 csillag.

5 hozzászólás
>!
zuna19 P
Bella Andre: Hadd legyek az Igazi

Nagyon szerettem volna szeretni ezt a könyvet. De ez most valahogy nem jött össze számomra.
Pár órája töröm a fejem milyen értékelést írjak róla, hogy ne vegyem el senki kedvét tőle, mert attól függetlenül, hogy ez a rész nem jött be nekem, másnak még tökéletesen megfelelhet, sőt valakinek lehet éppen ez lesz a kedvence.

Alapjában imádom a Sullivan családot és kitartóan várom a többi részt. :DDD Jó ideje várok már Smith-re. Nem tudom meddig bírom még. Igazán jöhetne már.

Most is egymás után olvastam a 6 részt. Így a jó szerintem.
Ezt is biztos újra fogom olvasni majd, remélem a későbbiekben egy picivel szerethetőbb lesz Ryan és Vicki sztorija.
Maga az alaptörténet egyébként közel áll hozzám. Szeretem a hasonló könyveket.
Inkább a kidolgozással volt bajom, nemcsak a történet kapcsán, de a karaktereket illetően is. Ez a páros nem szerethető, kedvelnem is csak a legvégére sikerült őket. Nagyon lassan haladtak. Alig vártam, hogy egymásnak essenek végre. A történet harmadik harmada egy fokkal pörgősebb lett, de még azt sem nevezném az igazinak.

>!
fuszi P
Bella Andre: Hadd legyek az Igazi

Azt mindenképpen le kell szögeznem, hogy az előző résznél sokkal jobb volt és bár itt nekem kicsit túl tökéletesre, önfeláldozóra és „szépre” sikerültek a főszereplők, de a potenciált még mindig látom a sorozatban. Ami még bosszantó volt, az a már lassan szokásosnak számító őrlődés spoiler, de szerencsére mielőtt nagyon sokká válhatott volna az írónő rendezte ezt a szálat. Ezeket figyelmen kívül hagyva viszont tökéletes romantikus történet volt, a kémia jól működött és még mindig imádom azokat a jeleneteket ahol a testvérek együtt vannak jelen, hiszen mindenki ilyen családra vágyik (vagy ha ők nem is, de én biztosan!).

2 hozzászólás
>!
loveQhuay P
Bella Andre: Hadd legyek az Igazi

Akkora hullámvölgy ez a sorozat, és sajnos most mélyponton áll nálam. Már az előző rész se volt az igazi, és ehhez a részhez nagy reményeket fűztem, mégse sikerült jónak lennie.

Vicki annyira lapos és semmilyen karakter volt, pedig az elején sok potenciál volt benne, főleg amíg agyagozott folyamatosan, aztán elvesztette a fényét, és eltűnt a lapok között. És adva volt Ryan, akitől szintén sokat vártam a baseball miatt sajnos nem kaptam azt amire vártam… Valahogy mind a két szereplő értékét vesztette a történet folyamán, és nem volt se olyan hogy Ryan, se Vicki, de még ketten együtt se tettek ki egy egészet számomra.
Maga a tini kori románc szál tetszett, de a folytonos visszakozás mindkét fél részéről hazavágta az egészet. Esküszöm, ha egy olyan könyvet kapunk amiben a tini Ryan és Vicki van, sokkal jobb lett volna ennél.

Egy dolog nagyon idegesített, mégpedig a lassúság. 170 oldalig kellett várni egy csókra?! Utána persze minden pörgött ezerrel, de számomra már élvezhetetlen volt az egész. A vége sablonos és kiszámítható volt, jobban örültem volna annak, ha bevállalják spoiler

Viszont egy dolog biztos, jól meg lett alapzova Smith könyve, rá pedig már az első rész óta nagyon nagyon kíváncsi vagyok, szóval tőle még többet várok, és remélem nem kell csalódnom benne is.

>!
Zsuzsanna_Makai
Bella Andre: Hadd legyek az Igazi

Az első kb 200 oldal 2☆, a maradék meg majdnem ötös. Talán ez volt a leggyengébb része a sorozatnak. Két ilyen gyogyóst…
Jóóó, amikor összejöttek, akkor helyrerázódott az agyuk is.

1 hozzászólás
>!
Zeraphic P
Bella Andre: Hadd legyek az Igazi

A megszokott sztorit kaptam, bár picit unalmas volt nekem helyenként ezzel a sok vívódással és önismereti harccal.
Ryan édes volt, főleg mikor kijött belőle a domináns stílusa és ezt gyakorolta is előszeretettel Victoria-án.
Jó volt a párosuk, már sokszor olvastam ilyen életre szóló barátságokból kivirágzott szerelemről és itt helyénvalónak is láttam.

Vicky belevaló kiscsaj volt, bár elég sokáig tűrte, hogy elnyomják.
Kellett mellé egy ilyen Sullivan, aki önbizalmat és eltökéltséget ad neki.
A közös jeleneteiket nagyon szerettem, azok tetszettek, de amikor egyedül „agyalgattak” az néha unalmas volt.

Most már várom Smith történetét is, mert ő eddig elég semleges volt számomra.
Meg akarom ismerni a valódi érzéseit, hogy milyen ember valójában.

>!
schalby P
Bella Andre: Hadd legyek az Igazi

Egyre jobban tetszik a sorozat. Ryan mindíg is érdekelt és nem is csalódtam benne. Nagyon tetszett, hogy a többiek is belekerültek egy kicsit. Vicki szimpatikus pont az ellentéte Ryan- nek de épp ez a lényeg. Smith könyvét várom a legjobban. Remélem hamarosan jön a következő rész.

>!
Mariann_Patakiné
Bella Andre: Hadd legyek az Igazi

Eddig nem írtam értékelést egy részről sem.
Immár 6 részen túljutva kijelenthetem, hogy bekerült a kedvenceim közé.
Jó, az első rész után nem gondoltam, de voltak ismerőseim, akik olvasták, és meggyőztek, hogy érdemes folytatni.
Így is lett .
Ki ne szeretne bekerülni a Sullivan családba ?
A fiúk jóképűek, a lányok vonzóak.
6 fiú, 2 lány, és a tiszteletreméltó édesanyjuk.
A történetek mértéktartóak, sehol nem éreztem, hogy túlzásokba esett az írónő.
A Sullivan gyerekek intelligensek, önzetlenek , összetartóak és nagyon-nagyon tudnak szeretni.
Olvassátok !!
Borítékolt a kellemes kikapcsolódás. :)

>!
Évi112
Bella Andre: Hadd legyek az Igazi

Szeretem ezt a sorozatot, mert mindig kellemes kikapcsolódás. Ez a kötet is remekül passzolt a sorba. Nem nyújtott semmi maradandó élményt, de jól elszórakoztam rajta. Pont mire meguntam volna Ryan és Vicki szenvedését ezzel az egész „csak barátok”-dologgal, sikerült túllépniük rajta.

>!
vudura06
Bella Andre: Hadd legyek az Igazi

Ryan-re már egy ideje kíváncsi vagyok így nem is volt kérdés, hogy azon nyombam elolvasom a könyvet, amint tudom. Rayen és Victoria története különlegese. Legalább is szerintem. Egy csomószor szomorú voltam vagy a hajamt téptem olvasás közben. Végül még is boldog voltam. Mert nagyszerű volt. *.* Smith történetére meg már nagyon nagyon kíváncsi vagyok ❤


Népszerű idézetek

>!
Bitten 

– Vicki, ameddig szereted, amit csinálsz, megéri.

>!
Bitten 

…..milyen lenne az élet azzal a személlyel, akit elszalasztottunk…..

>!
zuna19 P

– Sose vagyok túl elfoglalt, ha a barátaimról van szó.

32. oldal

>!
zuna19 P

– Nem hiszem el, hogy az a gazember exférjed vette el a szüzességed.

251. oldal

>!
Bitten 

Egyszerűbb volt korán feladni, mint később kudarcot vallani.

>!
zuna19 P

Vajon most megcsókolja? Lehetséges, hogy az élete hirtelen egy tipikus, filmbe illő középiskolai fantáziába csapott át, amikor is a művészlélek lányon megakad a menő sportoló szeme, és az egész iskola a feje tetejére áll valószínűtlen, ám sorsszerű és tökéletes párosuk láttán?

10. oldal

>!
zuna19 P

– Balra vannak a Farallon-szigetek. Jobbra Alcatraz. A mennyország pedig egyenesen fölöttünk.

41. oldal

>!
zuna19 P

Végigpörgette az elérhető filmeket. – Mit szólsz ehhez? – Egy Halloween című film tűnt fel a plazmatévén. – Igazi klasszikus. Ez a legelső szinte alternatívnak számított – tette hozzá vigyorogva.
– Remekül hangzik.
Vicki maga alá húzta a lábait, és magára terítette a kanapé karfáján pihenő pokrócot, annak ellenére, hogy már így is túlságosan kimelegedett Ryan közelségétől.
A lány csak néhány horrorfilmet látott életében – azokat is a lehunyt szemhéja és a szeme elé tett keze mögül –, de még így is tudta, hogy nemsokára vért és szétkaszabolt embereket fog látni. A Halloween nyitójelenete ezzel szemben egy hevesen egymásnak eső kamaszpárossal indult.

107. oldal

>!
Bitten 

Hiszen ekkor szeretett bele fülig Ryan Sullivanbe. És nem a megnyerő külseje miatt, hanem mert odafigyelt rá. És főleg, mert értékelte is a mondanivalóját.


Hasonló könyvek címkék alapján

Luca Di Fulvio: Álmok bandája
Johanna Lindsey: Tengernyi szerelem
Colleen Hoover: Hopeless – Reménytelen
Leila Meacham: Somerset
Kate Morton: Felszáll a köd
Julia Quinn: A vikomt, aki engem szeretett
Kimberley Freeman: Parázs-sziget
Diana Gabaldon: Outlander 3. – Az utazó 1-2.
Luca Di Fulvio: A lány, aki megérintette az eget
Fábián Janka: Koszorúfonat