!

Hadd ​legyek az Igazi (A Sullivan család 6.) 15 csillagozás

Bella Andre: Hadd legyek az Igazi
Book24 · 3.400 Ft –30% 2.380 Ft
Könyvtár

Victoria Bennett, a fiatal és tehetséges szobrászművész tizenöt év után tér vissza szülővárosába, San Franciscóba, ahol egy fontos művészeti ösztöndíjra készül. A zsűri egyik tagja azonban szemet vet rá, így nemcsak ő, de a karrierje is veszélybe kerül. Vicki jól tudja, hogy legjobb barátja, a híres és rendkívül jóképű baseballjátékos, Ryan Sullivan a segítségére siet majd, hiszen a férfi az egyetlen, akiben középiskolás kora óta megbízik.

Ryan lelkesen fogadja Vicki visszatérését, és bármit megtenne, hogy megóvja őt a zsűritag zaklatásától – még abba is belemegy, hogy eljátsszák, egy párt alkotnak és eljegyezték egymást. Ám amikor színlelt csókjaik és simogatásaik egy rendkívül érzéki, mámoros éjszakába torkollnak, mindketten aggódni kezdenek, hogy örökre elrontották másfél évtizede tartó barátságukat.

Vajon életük legsúlyosabb hibáját követték el? Vagy pedig épp ellenkezőleg: a barátság és a szerelem tökéletes elegye csak most került elérhető közelségbe mindkettejük számára?

Eredeti mű: Bella Andre: Let Me Be the One

>!
Kossuth, Budapest, 2017
344 oldal · ISBN: 9789630988087 · Fordította: Puszta Szilvia
>!
Kossuth, Budapest, 2017
344 oldal · ISBN: 9789630988384 · Fordította: Puszta Szilvia

Hirdetés

Kedvencelte 2

Most olvassa 4

Várólistára tette 26

Kívánságlistára tette 35


Kiemelt értékelések

+
>!
fuszi P
Bella Andre: Hadd legyek az Igazi

Azt mindenképpen le kell szögeznem, hogy az előző résznél sokkal jobb volt és bár itt nekem kicsit túl tökéletesre, önfeláldozóra és „szépre” sikerültek a főszereplők a potenciált még mindig látom a sorozatban. Ami még bosszantó volt, az a már lassan szokásosnak számító őrlődés spoiler, de szerencsére mielőtt nagyon sokká válhatott volna az írónő rendezte ezt a szálat. Ezeket figyelmen kívül hagyva viszont tökéletes romantikus történet volt, a kémia jól működött és még mindig imádom azokat a jeleneteket ahol a testvérek együtt vannak jelen, hiszen mindenki ilyen családra vágyik (vagy ha ők nem is, de én biztosan!).

2 hozzászólás
>!
Zsuzsanna_Makai
Bella Andre: Hadd legyek az Igazi

Az első kb 200 oldal 2☆, a maradék meg majdnem ötös. Talán ez volt a leggyengébb része a sorozatnak. Két ilyen gyogyóst…
Jóóó, amikor összejöttek, akkor helyrerázódott az agyuk is.

1 hozzászólás
>!
schalby
Bella Andre: Hadd legyek az Igazi

Egyre jobban tetszik a sorozat. Ryan mindíg is érdekelt és nem is csalódtam benne. Nagyon tetszett, hogy a többiek is belekerültek egy kicsit. Vicki szimpatikus pont az ellentéte Ryan- nek de épp ez a lényeg. Smith könyvét várom a legjobban. Remélem hamarosan jön a következő rész.

>!
lizzyke21
Bella Andre: Hadd legyek az Igazi

Nagyon szeretem a sorozatot. Igaz akadtak gyengébb részek is a nagy kedvencek mellett. Örültem, hogy végre új részt kapunk de sajnos nem éppen váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

Bővebben:
http://lizzy-olvasokuckoja.blogspot.hu/2017/03/bella-an…

>!
rikkabe
Bella Andre: Hadd legyek az Igazi

Hasonló a korábbi részekhez, továbbra is tetszik az összetartó család, de várat még magára a „HŰHA” érzés. Kicsit idegesítő volt a könyv első felében, hogy mindkét főhős azt gondolta a másik csak baráti érzéseket táplál iránta, de aztán sikerült ezen túllendülni ….


Hasonló könyvek címkék alapján

Luca Di Fulvio: Álmok bandája
Johanna Lindsey: Tengernyi szerelem
Colleen Hoover: Hopeless – Reménytelen
Leila Meacham: Somerset
Kate Morton: Felszáll a köd
Julia Quinn: A vikomt, aki engem szeretett
Kimberley Freeman: Parázs-sziget
Diana Gabaldon: Outlander 3. – Az utazó
Luca Di Fulvio: A lány, aki megérintette az eget
Fábián Janka: Koszorúfonat