Hadd ​legyek az Igazi (A Sullivan család 6.) 125 csillagozás

Bella Andre: Hadd legyek az Igazi

Victoria Bennett, a fiatal és tehetséges szobrászművész tizenöt év után tér vissza szülővárosába, San Franciscóba, ahol egy fontos művészeti ösztöndíjra készül. A zsűri egyik tagja azonban szemet vet rá, így nemcsak ő, de a karrierje is veszélybe kerül. Vicki jól tudja, hogy legjobb barátja, a híres és rendkívül jóképű baseballjátékos, Ryan Sullivan a segítségére siet majd, hiszen a férfi az egyetlen, akiben középiskolás kora óta megbízik.

Ryan lelkesen fogadja Vicki visszatérését, és bármit megtenne, hogy megóvja őt a zsűritag zaklatásától – még abba is belemegy, hogy eljátsszák, egy párt alkotnak és eljegyezték egymást. Ám amikor színlelt csókjaik és simogatásaik egy rendkívül érzéki, mámoros éjszakába torkollnak, mindketten aggódni kezdenek, hogy örökre elrontották másfél évtizede tartó barátságukat.

Vajon életük legsúlyosabb hibáját követték el? Vagy pedig épp ellenkezőleg: a barátság és a szerelem tökéletes elegye csak most került elérhető közelségbe mindkettejük számára?

Eredeti megjelenés éve: 2012

>!
Kossuth, Budapest, 2017
344 oldal · ISBN: 9789630988384 · Fordította: Puszta Szilvia
>!
Kossuth, Budapest, 2017
344 oldal · ISBN: 9789630988087 · Fordította: Puszta Szilvia

Kedvencelte 8

Most olvassa 2

Várólistára tette 40

Kívánságlistára tette 32


Kiemelt értékelések

Sippancs P>!
Bella Andre: Hadd legyek az Igazi

Az előző részt úgy tettem le a kezemből, hogy abban bíztam, Ryan története újra felhozza a sorozatot, és kigyógyulok majd a 4 csillagos „depiből”. Jelentem, ez megtörtént.
Nagyon tetszett a könyv, nagyon élveztem és nagyon jól szórakoztam rajta. Eleve úgy álltam neki, hogy most valami könnyűre van szükségem, ami esténként kikapcsol, és elvonja a figyelmem a szürke hétköznapokról, erre pedig tökéletes volt ez a könyv. Nem kellett rajta gondolkodni, csak olvasni és sodródni a történettel – mindezt két nagyszerű ember és a felülmúlhatatlan Sullivan-klán társaságában.
Jár az 5 csillag.

5 hozzászólás
Mrs_Curran_Lennart P>!
Bella Andre: Hadd legyek az Igazi

Tipikus barátokból szerelmesek románc, ahol a feltételezések viszik előre a cselekményt. Mindketten attól félnek, hogy a másik nem viszonozza az érzéseiket és elveszítik egymást, ha kitárulkoznak. Elérkezett az a pont, amikor majdnem elhajítottam a könyvet. Vicki annyira vak, hogy fehér botot adnék a kezébe. Amiket Ryan megtesz érte, ahogy viselkedik, sőt még a csodás spoiler, a csaj még mindig sopánkodik és félrebeszél. Szerencsére az utolsó száz oldal megmentette a sztorit. Számomra nem a legérdekesebb Sullivan- történet volt, a romantikus jelenetek ellenére sem.

zuna19>!
Bella Andre: Hadd legyek az Igazi

Nagyon szerettem volna szeretni ezt a könyvet. De ez most valahogy nem jött össze számomra.
Pár órája töröm a fejem milyen értékelést írjak róla, hogy ne vegyem el senki kedvét tőle, mert attól függetlenül, hogy ez a rész nem jött be nekem, másnak még tökéletesen megfelelhet, sőt valakinek lehet éppen ez lesz a kedvence.

Alapjában imádom a Sullivan családot és kitartóan várom a többi részt. :DDD Jó ideje várok már Smith-re. Nem tudom meddig bírom még. Igazán jöhetne már.

Most is egymás után olvastam a 6 részt. Így a jó szerintem.
Ezt is biztos újra fogom olvasni majd, remélem a későbbiekben egy picivel szerethetőbb lesz Ryan és Vicki sztorija.
Maga az alaptörténet egyébként közel áll hozzám. Szeretem a hasonló könyveket.
Inkább a kidolgozással volt bajom, nemcsak a történet kapcsán, de a karaktereket illetően is. Ez a páros nem szerethető, kedvelnem is csak a legvégére sikerült őket. Nagyon lassan haladtak. Alig vártam, hogy egymásnak essenek végre. A történet harmadik harmada egy fokkal pörgősebb lett, de még azt sem nevezném az igazinak.

Illatos_Hópehely>!
Bella Andre: Hadd legyek az Igazi

Elég rég olvastam már a Sullivan családról, jó volt egy kicsit belecsöppenni a mindennapjaikba. Bár az elején nem értettem, Ryan miért nem hallja Vicki gondolatait? Agyamra ment Vlad és az ő gondolatolvasása. :D Aranyosak voltak ezek ketten, de ez a szeret nem szeret huzavona kicsit sok volt.
Vártam, hogy Ryan lesz annyira spoiler, hogy hamarabb megnyílik, de nem így történt.
Végül is minden jó, ha a vége jó és ahogy Ryan mondta :
„– James és Anthony bekaphatja”

1 hozzászólás
fuszi P>!
Bella Andre: Hadd legyek az Igazi

Azt mindenképpen le kell szögeznem, hogy az előző résznél sokkal jobb volt és bár itt nekem kicsit túl tökéletesre, önfeláldozóra és „szépre” sikerültek a főszereplők, de a potenciált még mindig látom a sorozatban. Ami még bosszantó volt, az a már lassan szokásosnak számító őrlődés spoiler, de szerencsére mielőtt nagyon sokká válhatott volna az írónő rendezte ezt a szálat. Ezeket figyelmen kívül hagyva viszont tökéletes romantikus történet volt, a kémia jól működött és még mindig imádom azokat a jeleneteket ahol a testvérek együtt vannak jelen, hiszen mindenki ilyen családra vágyik (vagy ha ők nem is, de én biztosan!).

2 hozzászólás
Csakegyolvasólány P>!
Bella Andre: Hadd legyek az Igazi

A Sullivan fiúk közül egy újabbra talált rá a szerelem. Az eddig olvasott hat könyv közül talán Sophie története nem tetszett, a többiért viszont oda voltam. Igen, ezzel sincs kivétel. Ryan története pont olyan volt, mintahogy elképzeltem az első tíz oldal elolvasása után. Álomszerű és varázslatos. Egykori spoiler és barátja visszatért a városukba is ismét találkozni akart vele. Azonban ez nem volt egyszerű találkozást, ahogy Csak téged látlak című könyv utolsó oldalain olvashattuk. Vicky ugyanis bajba keveredett. Hogy mibe is? Nos, ezt csak az ő kötetükben derül ki. :)
Vicky és Ryan karaktere nagyon kidolgozottak voltak. Mind a ketten a munkájuknak/hobbikujuknak éltek, viszont a köztük lévő szikrát mind a ketten érezték. Érdekes volt olvasni belső vívódásukat és a testvéreik nézőpontját a kapcsolatuk iránt. S bár érdekes volt a könyv, mégis a zárása volt az, ami kellő érdeklődést keltett fel bennem a következő részhez, ugyanis a következő Sullivan fiú nem más, mint Smith lesz. *-*

loveQhuay>!
Bella Andre: Hadd legyek az Igazi

Akkora hullámvölgy ez a sorozat, és sajnos most mélyponton áll nálam. Már az előző rész se volt az igazi, és ehhez a részhez nagy reményeket fűztem, mégse sikerült jónak lennie.

Vicki annyira lapos és semmilyen karakter volt, pedig az elején sok potenciál volt benne, főleg amíg agyagozott folyamatosan, aztán elvesztette a fényét, és eltűnt a lapok között. És adva volt Ryan, akitől szintén sokat vártam a baseball miatt sajnos nem kaptam azt amire vártam… Valahogy mind a két szereplő értékét vesztette a történet folyamán, és nem volt se olyan hogy Ryan, se Vicki, de még ketten együtt se tettek ki egy egészet számomra.
Maga a tini kori románc szál tetszett, de a folytonos visszakozás mindkét fél részéről hazavágta az egészet. Esküszöm, ha egy olyan könyvet kapunk amiben a tini Ryan és Vicki van, sokkal jobb lett volna ennél.

Egy dolog nagyon idegesített, mégpedig a lassúság. 170 oldalig kellett várni egy csókra?! Utána persze minden pörgött ezerrel, de számomra már élvezhetetlen volt az egész. A vége sablonos és kiszámítható volt, jobban örültem volna annak, ha bevállalják spoiler

Viszont egy dolog biztos, jól meg lett alapzova Smith könyve, rá pedig már az első rész óta nagyon nagyon kíváncsi vagyok, szóval tőle még többet várok, és remélem nem kell csalódnom benne is.

Zsuzsanna_Makai>!
Bella Andre: Hadd legyek az Igazi

Az első kb 200 oldal 2☆, a maradék meg majdnem ötös. Talán ez volt a leggyengébb része a sorozatnak. Két ilyen gyogyóst…
Jóóó, amikor összejöttek, akkor helyrerázódott az agyuk is.

1 hozzászólás
_Leelan_>!
Bella Andre: Hadd legyek az Igazi

Tökéletesen kikapcsolt és egy nagyon aranyos, szexi, vicces sztorit kaptunk.
Nem emlékszem, hogy lett volna ennyire jó a sorozat többi része. Nekem legalábbis magasan ez a legjobb rész eddig.
Ryan és Victoria románca nagyon hihető és aranyos. Sokszor éreztem dejavut, mert én is a párommal úgy jöttem össze, hogy először csak barátok voltunk.
A lopott pillantások, a vágyakozás és ábrándozás, az elfolytott érzelmek és a kétségek sokasága mind-mind olyan dolog, amit én is megismertem és most újra átélhettem. Igazi limonádé történet, de a jobbik kategóriából :)
Nagyon tetszett!

Trice29 P>!
Bella Andre: Hadd legyek az Igazi

Ez most megint nagyon tetszett! Nagyon szeretem a Sullivan családot, szeretnék én is a tagja lenni ♥
Ryan és Victoria nyerő páros, annyira szép egészet alkotnak! Öröm volt a kiteljesedésüket végig követni.
Tudom, hogy elcsépelt, de imádtam a közös munkájukat a stúdióban.
Most megint nagyon lelkesen várom a következőt!


Népszerű idézetek

Bitten>!

– Vicki, ameddig szereted, amit csinálsz, megéri.

zuna19>!

– Sose vagyok túl elfoglalt, ha a barátaimról van szó.

32. oldal

Bitten>!

…..milyen lenne az élet azzal a személlyel, akit elszalasztottunk…..

VNoémi>!

A könnyű dolgok azonban túl vannak értékelve.

317. oldal - 27. fejezet (Kossuth, 2017)

Bitten>!

Egyszerűbb volt korán feladni, mint később kudarcot vallani.

zuna19>!

Vajon most megcsókolja? Lehetséges, hogy az élete hirtelen egy tipikus, filmbe illő középiskolai fantáziába csapott át, amikor is a művészlélek lányon megakad a menő sportoló szeme, és az egész iskola a feje tetejére áll valószínűtlen, ám sorsszerű és tökéletes párosuk láttán?

10. oldal

zuna19>!

– Balra vannak a Farallon-szigetek. Jobbra Alcatraz. A mennyország pedig egyenesen fölöttünk.

41. oldal

zuna19>!

Végigpörgette az elérhető filmeket. – Mit szólsz ehhez? – Egy Halloween című film tűnt fel a plazmatévén. – Igazi klasszikus. Ez a legelső szinte alternatívnak számított – tette hozzá vigyorogva.
– Remekül hangzik.
Vicki maga alá húzta a lábait, és magára terítette a kanapé karfáján pihenő pokrócot, annak ellenére, hogy már így is túlságosan kimelegedett Ryan közelségétől.
A lány csak néhány horrorfilmet látott életében – azokat is a lehunyt szemhéja és a szeme elé tett keze mögül –, de még így is tudta, hogy nemsokára vért és szétkaszabolt embereket fog látni. A Halloween nyitójelenete ezzel szemben egy hevesen egymásnak eső kamaszpárossal indult.

107. oldal

Bitten>!

Hiszen ekkor szeretett bele fülig Ryan Sullivanbe. És nem a megnyerő külseje miatt, hanem mert odafigyelt rá. És főleg, mert értékelte is a mondanivalóját.


A sorozat következő kötete

A Sullivan család sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Susan Elizabeth Phillips: Csak Te kellesz!
L. J. Shen: Vagány
Helen Hoang: Amit a szív diktál
Rachel Gibson: Szerelmi katasztrófák
Corinne Michaels: Mondd, hogy megvársz
Jennifer Probst: Elhibázott házasság
Abbi Glines: Te vagy nekem a remény
Katy Evans: Mine – Enyém