Csók ​a fagyöngy alatt (A Sullivan család 9.) 37 csillagozás

Bella Andre: Csók a fagyöngy alatt

Mary Sullivan számára a karácsony mindig is egyet jelentett a családdal. Ez alól a mostani év sem kivétel. Miközben nyolc gyermeke és párjaik érkezését várja a Tahoe-tó partján lévő otthonában, sorra felakasztja a fenyőfára a gyermekeitől kapott díszeket, amelyek újabb és újabb kedves emléket idéznek fel benne. Ekkor azonban kezébe akad a legrégebbi – egyben legbecsesebb – dísz, amelyet még szeretett férje, Jack ajándékozott neki első közös karácsonyuk alkalmából. Maryt azonnal magával ragadják a nosztalgikus érzések, és újra átéli viharos románcuk első napjait. Elvégre ez az a szerelem, amelynek csodálatos családjukat köszönhetik.

A Sullivan-sorozat exkluzív, karácsonyi kötetét tartja kezében az Olvasó, amely az ünnepek varázsát, a családi értékeket és az időtálló szerelem erejét állítja középpontba.

Eredeti megjelenés éve: 2013

>!
Kossuth, Budapest, 2018
318 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789630993296 · Fordította: Puszta Szilvia
>!
Kossuth, Budapest, 2018
318 oldal · ISBN: 9789630994132 · Fordította: Puszta Szilvia

Kedvencelte 1

Most olvassa 1

Várólistára tette 33

Kívánságlistára tette 32


Kiemelt értékelések

>!
zuna19 P
Bella Andre: Csók a fagyöngy alatt

Nagyszerű könyv volt, aminek minden egyes lapja kincs. Egyszerűen nem hiszem el, hogy alig akartam nekikezdeni. Komolyan megáll az eszem.
Igazából azért vettem csak meg, hogy teljes legyen a sorozat. Tudtam, hogy mi a történet vége, ugye ez előzmény volt és a szomorú sztorik engem személy szerint kiakasztanak. De annyira nagy hiba lett volna nem elolvasni. Igaz már az elején elég sokat sírtam, de megérte, mert utána viszont nagyon szívmelengető történetet kaptam.
Eddig is nagyon szerettem a családot, de most egyszerűen minél többet szeretnék belőlük.
Mary és Jack szerelme fenomenális, csak úgy, mint a gyerekeiké.

>!
Zsuzsanna_Makai
Bella Andre: Csók a fagyöngy alatt

Csudajó volt! A sorozat eddigi legjobb része!
Amikor az első fejezeten már kétszer bőgtem el magam, éreztem, hogy ez egy ilyen nagyon elérzékenyûlős könyv lesz. Összesen nyolcszor bőgtem rajta.
Jó volt úgy elolvasni ezt a könyvet, h a gyerekeiken ketesztûl már jóval előbb megismerhettûk őket.
Jack-be én is beleszerettem.

>!
Tímea_Bernadett_Lőrinczné_Molnár P
Bella Andre: Csók a fagyöngy alatt

Mindenben tökéletes pár, gyönyörű szerelem, kicsit rózsaszín felhős, kicsit szirupos, de nekem karácsonykor így volt a legmegfelelőbb. Jó volt olvasni Jack és Mary szerelméről, jó volt hinni, hogy létezhet ilyen együvé tartozás, ilyen mérhetetlen, feltétlen, minden formaságot és társadalmi elvárást leküzdő és ledöntő szerelem :-) Jól esett a lelkemnek! Igaz, hogy a sorozat utolsó kötetével kezdtem – ez volt karácsonyi témájú –, de biztos, hogy a többi, gyerekekről szóló részt is el fogom olvasni.

>!
Kossuth, Budapest, 2018
318 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789630993296 · Fordította: Puszta Szilvia
>!
nagara
Bella Andre: Csók a fagyöngy alatt

Szép, romantikus történet, melynek középpontjában a a szülők megismerkedése áll. Nem is lehetne más, mint sorsszerű és kölcsönös. Jó lezárása volt a sorozatnak, bár ugye a kezdeteket ismerjük meg belőle.

>!
Ács_Milán
Bella Andre: Csók a fagyöngy alatt

A nyolc gyerek történetét már megismerhettük az előző részekből, már csak a szülők maradtak, hogy az ő szerelmi történetüket is megismerje az olvasó.
Nagyon jól kezdődött a történet. Mary és John találkozása mondhatni, hogy sorsszerű volt. Egy ideig úgy gondoltam, hogy ez lesz a sorozat legjobb része. Aztán mondhatjuk, hogy egy csapásra megváltozott a véleményem. Addig semmi gondom nem volt, amíg az első lepedőt össze nem gyűrték… Értem én, hogy ezt csinálja minden szerelmes pár és nem is vagyok ellene az erotikának, sőt! De úgy gondolom, hogy Mary és John szerelmét sokkal finomabban is le lehetett volna írni. Nem is értem, hogy sok író miért gondolja azt, hogy attól lesz jó vagy jobb egy erotikus műfajú regény, ha minél több ágyjelenet van benne.
Nagy meglepetések itt sem voltak, mint azt már az előző kötetekben megtapasztalhattuk, de ez a sorozat nem is arról szól, hogy hogyan és mivel lehet meglepni vagy meghökkenteni az olvasót.
Egyszeri olvasásnak és a sorozatot lezáró kötetnek megfelelt.

2 hozzászólás
>!
Caty12
Bella Andre: Csók a fagyöngy alatt

Nagyon örültem ennek a könyvnek, hiszen bepillantást kaptunk, hogy milyen mélyen és tisztán szerették egymást a Sullivan testvérek szülei. A könyvnek nem is igazán volt más mondanivalója, csak az, hogy bemutassa az írónő, hogyan ismerkedtek meg egymással Jack és Mary. Számomra tökéletes befejezése volt ennek a sorozatnak ez a regény.

>!
Isabel_Rose I
Bella Andre: Csók a fagyöngy alatt

Ez volt az első könyvem a szerzőtől; szokás szerint belenyúltam egy sorozat közepébe.

Ehhez képest egy nagyon szép történetet kaptam, szerethető karakterekkel.
Az írónő nagyon szépen adta át a romantikus részeket, gyönyörű a szerelmi szál.
Mindenképpen el szeretném olvasni a többi részt is, a fél csillag csak azért hiányzik, hogy legyen hova fejlődni.
@Nikolett0907 köszönöm:)

1 hozzászólás
>!
Tünde_Vágási
Bella Andre: Csók a fagyöngy alatt

Azt hittem ez fog a leginkább tetszeni, de tévedtem. A prológus nagyon megindított, de maga a történet nem annyira. Jack és Mary találkozása is sorsszerűnek mondható. Akárcsak a gyerekei történetében itt is rögtön meglett a kölcsönös vonzalom. Ami számomra hihetetlen az 1 hét ismertségek utáni eljegyzés.DE lényegében a Sullivan család minden tagja imádni való

>!
Detty77
Bella Andre: Csók a fagyöngy alatt

Ez volt számomra a sorozat legszebb része♥ Megismerhettem Mary és Jack rendkívüli szerelmének történetét! Nagyon megható volt!!

>!
Dianka
Bella Andre: Csók a fagyöngy alatt

Kicsit bajban vagyok, mert cukorbeteg lettem ennyi rózsaszín, szirupos cukormáztól… értem én hogy Jack tragikus véget ért, de ennyire nem kellet volna idealizálni. Nagyon hiányoltam a cselekményt, Mary és Jack első pillantásra egymásra kattant és 300 oldalon keresztül dúlt a LOVE… Ha az ember a „mélyponton” van vagy a „fellegekben jár” lehet, hogy feldobja, kikapcsolja ez a kötet, de nekem rettentő gejl volt az egész. Egy idő után nagyon unalmassá vált a sok ömlengés, és a jelenetek, párbeszédek, monológok ismétlése. Eddig az első 4 részt olvastam, lehet nem a 9. kötettel kellett volna folytatni. Olvasás közben sokszor elkalandozott a figyelmem, pedig az elején még olyan ígéretesnek tűnt…


Népszerű idézetek

>!
BezTina 

Mary Sullivan egész évben azt várta, hogy a Tahoe-tó partján tölthesse a karácsonyt a családjával.

(első mondat)


Hasonló könyvek címkék alapján

Debbie Macomber: A fagyöngy alatt
Leisa Rayven: Szívtiprók karácsonya
Catherine Rider: Csók New Yorkban
Tara Sivec: Életek és édességek
Beth Ciotta: Bajban a szerelemmel
Gina L. Maxwell: Elcsábítani Hamupipőkét
Winter Renshaw: Ui.: Rohadj meg
Lucinda Riley: Angyalfa
Carmel Harrington: Az élet mégis csodaszép
Debbie Macomber: Tizenkét nap karácsonyig