Csak ​téged látlak (A Sullivan család 5.) 144 csillagozás

Bella Andre: Csak téged látlak

„A regény főszereplői korábban esküvel fogadták, hogy soha nem lesznek szerelmesek. Megtalálhatják-e mégis a szerelmet egymás karjában?
Zach Sullivan semmit sem akar kevésbé, mint hogy két hétig vigyázzon a testvére kölyökkutyájára – egészen addig, amíg nem találkozik egy kutyákkal foglalkozó, rendkívül vonzó nővel. Heather okos és szép, és találkozásuk óta Zach már csak őrá tud gondolni. Pedig úgy tűnik, hogy ő az egyetlen nő az egész földtekén, aki semmit sem akar tőle.
Heather Linsey még tizenhét évesen tett fogadalmat, hogy soha nem lesz szerelmes, mert a szerelem nem más, mint hazugságok tömege. Azóta is rendületlenül kitartott a fogadalma mellett, és nem engedett a vonzó férfiak kísértésének.
Azonban minél visszautasítóbb Heather, Zach annál inkább vágyik a szerelmére. Vajon sikerül-e a szerelmes férfinak elérnie, hogy Heather újra higgyen a szerelemben?”

Eredeti megjelenés éve: 2012

>!
Kossuth, Budapest, 2016
220 oldal · ISBN: 9789630985628 · Fordította: Tóth Attila
>!
Kossuth, Budapest, 2016
342 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789630984799 · Fordította: Tóth Attila

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Heather Linsey · Zach Sullivan


Kedvencelte 12

Most olvassa 3

Várólistára tette 35

Kívánságlistára tette 30

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

zuna19>!
Bella Andre: Csak téged látlak

Félve kezdtem bele a könyvbe, mert annyira vegyes véleményeket olvastam róla, hogy fogalmam se volt mit is várjak ettől a résztől.
De szerencsére kellemesen csalódtam, mert az egyik kedvenc részem lett a sorozatból. Még mindig Sophie története a kedvencem, de Marcus sztorijával ez áll a második helyen.
Hihetetlenül vicces és romantikus történet. Ha egy szóval kellene kifejeznem milyen is a könyv akkor az édeset használnám. Hihetetlenül aranyos volt a sztori. A család egyre szerethetőbb lesz nekem. Eddig is nagyon kedveltem őket, de volt egy két testvér akit nem igazán szerettem meg az eddigi részek alapján, ilyen volt Zach és Lori és Ryan, akik most nagyon kedvelhetőek voltak.
Zach története igazán magával ragadó. Heather és ő tökéletes párosítás szerintem.
Már a történet eleje nagyon jól kezdődött. Rengeteg zabálni való rész volt benne. Az a két kutya egy csoda. Irtó édesek.
Nem is tudtam letenni a könyvet, muszáj volt elolvasnom végig. Nem bírtam volna ki, hogy csak másnap folytassam.
Már alig várom a folytatást, remélem a kiadó tovább fogja fordítani a sorozatot.

Mrs_Curran_Lennart P>!
Bella Andre: Csak téged látlak

Könnyű kikapcsolódás, de semmi extra. Zack és Heather történetében egyértelműen a két kutyus, főleg Bozont vitte a prímet. Az ellenállhatatlan Zacknek Heather elég sokáig ellent tudott állni, persze nem véletlenül. Neki is meg van a maga múltja, ami miatt kerüli a szépfiúkat. De aztán csak lekerült a bugyi és a könyv közepén belecsöppenhettünk néhány forró jelenetbe (Én meg a buszon olvastam :))
Kaptunk néhány szép családi jelenetet Sullivanéktól, nehogy megfeledkezzünk a többiekről. A vége természetesen HEA, ahogy kell, és gyorsan le is lett rendezve.

2 hozzászólás
Kawaii_vIVIv>!
Bella Andre: Csak téged látlak

Nem is volt ez olyan rossz, ami leginkább Bozontnak és Atlasznak (két kutyus) volt köszönhető. :) Ők annyira édesek voltak, én is elfogadnám őket. Ugye Gabe rábízza Bozontot (Summer kiskutyáját) Zach-re amíg nyaralnak és a könyv vége fele én is arra gondoltam, hogy szegény gyerek mit fog szólni, hogy Zach nem akarja visszaadni a kutyát, de behaltam azon a részen amikor kiderült a turpisság. :D
A történet sok újat nem mutatott az eddigiekhez képest, de ettől függetlenül nem lehet nem szeretni ezt a családot. :)

MVivien>!
Bella Andre: Csak téged látlak

Nekem sokáig Gabe volt az egyik kedvenc Sullivan-em, de a története nem igazán tetszett, ezért ettől a könyvtől is féltem egy kicsit, mert a legnagyobb kedvenc mindig is Zach volt. Szerencsére ebben a történetben nem kellett csalódnom.
Egyszerűen nem tudtam letenni ezt a könyvet. A történet végig izgalmas volt, pörgős és romantikus, és a két kutyust is imádtam benne.
A szereplőket is nagyon kedveltem. Zach nekem nagy kedvenc és az is maradt, mert imádtam a történetét. Heather is nagyon szerethető karakter, szerintem nagyon összeillenek Zach-kel. Ebben a részben kicsit jobban megismerhettük Ryan-t és Lori-t is aminek nagyon örültem, már nagyon várom Ryan történetét is. Akiket imádtam még az a Zach családja volt, nagyon összetaró család. Annak is örültem, hogyspoiler.
Ez a történet nálam első helyen áll, talán még jobban is tetszik mint Sophie története.
Ez a történet szerintem tökéletes meg van benne minden ami egy jó könyvhöz kell, legszívesebben már most elölről kezdeném az egész könyvet, mindenkinek csak ajánlani tudom.

Sippancs P>!
Bella Andre: Csak téged látlak

Nem tudom, hogy velem van-e baj, és rosszkor vettem kézbe a könyvet, vagy az írónő vett vissza a lendületből, mindenesetre erre a részre is csak 4 csillagot tudok adni, akárcsak az Örökké a tiédre, mert számomra túl döcögős volt a történet. Se Zach, se Heather nem került közel hozzám, és – bár nagyon cukik voltak, és alapvetően hatalmas állatbarát vagyok – néha bizony a kutyákkal sem tudtam mit kezdeni. A cselekmény pedig… ajaj… volt már ennél sokkal szórakoztatóbb is.
Bízom benne, hogy Ryan történetével kilábalok a 4 csillagos „depiből”!

5 hozzászólás
DarknessAngel>!
Bella Andre: Csak téged látlak

A fene, pedig eddig a sorozat egyre csak jobb és jobb lett, erre most kaptunk egy ilyet. :/ Sajnos ezt a rész most annyira untam, még a szexjeleneteken is majdnem bealudtam. :D Pedig a kezdés jó volt, a kutyákat is nagyon szerettem, de Heather és Zach kifogása, hogy miért nem lehetnek együtt egyszerűen borzalmas. Ennél jobb traumát kifogást nem talált az írónő? Az előző részekben legalább valami érthető dologról volt szó, de itt úgy éreztem, mintha fölöslegesen tùl lenne dramatizálva csak azért, hogy a végén kialakulhassan egy kisebb konfliktus.
De a drága Emma jelenet nagyon bejött. *-* És persze a megmaradt Sullivan tesók könyvei is érdekelnek.

4 hozzászólás
Illatos_Hópehely>!
Bella Andre: Csak téged látlak

Bírom ezt a családot.
Ahol és amikor tudják ugratják egymást, de ha baj van egyből ugrik mindegyik.
Nekem idáig Marcus és Nicola fejezete tetszett.
Ahhoz képest, hogy Heather tizenhét évesen megfogadta, hogy sosem lesz szerelmes, pontosan két hétig tudott ellenállni Zack-nek
Úgy látszik a Sullivan család összes tagja – már amit idáig olvastam beleértve Sophie-t is -külön képzésen vesznek részt, hogy hogy szerezzék meg a számukra fontos embert.
Aranyos kis történetek, nem az a körömrágós, de nekem tetszik.

3 hozzászólás
Zsuzsanna_Makai>!
Bella Andre: Csak téged látlak

Húú, hát nagyon tetszett! Szeretem ezt a családot nagyon, mindig elvarázsolnak a hangulatukkal, a melegségükkel, a szeretetükkel. Még Bozontot is sikerült megszeretnem, pedig nem szeretem az állatokat. Summer a maga hét évével, hihetetlen bölcs volt, remélem, majd neki is lesz könyve. Nyilván a végét meg is könnyeztem, és már várom is a következő részt, engem ez a sorozat függővé tett.

3 hozzászólás
Orsi999>!
Bella Andre: Csak téged látlak

Szerintem eddig ez lett a legrosszabb az egész sorozatban. Az alapötlet tetszett, de a kivitelezése más kevésbé. Néhol már unalmas volt a könyv. Fölöslegesen felfújták a dolgokat. Heather-t megértettem, hogy miért próbálta kerülni Zach-et, de a végén, amikor ott hagyta az már hülyeség volt és csak azért csinálta az írónő, hogy itt is meglegyen a végén az amikor összevesznek és utána kibékülnek. Zach és Heather is semlegesek voltak számomra, semmilyen érzelmet nem váltottak ki belőlem. A kedvenc szereplőm természetesen Bozont volt, főleg hogy nekünk is volt egy sárhegyink akit így hívtak. Valahogy rá sokkal jobban illet ez a név, mint egy yorkshire terrierre.

NightStar>!
Bella Andre: Csak téged látlak

Nekem ez a rész is tetszett, szeretek erről a nagy családról olvasni. Élvezem, ahogy cukkolják egymást, ahogy a könyv lapjairól is süt az egymás iránti szeretetük.

A főszereplő páros problémáit kicsit erőltetettnek éreztem, mintha sérült főszereplő nélkül manapság nem is lehetne megírni egy könyvet, ez már-már kötelező elem. Ezektől eltekintve nem mondom, hogy nem kedveltem meg a szereplőket, mégis végig a közös, családi pillanatokat vártam, számomra az adja az egész sorozatnak a plusz löketet.

Könnyű, nyári olvasmánynak tökéletes, kiváló kikapcsolódást nyújt.


Népszerű idézetek

zuna19 >!

– Ne tegyél fel ostoba kérdéseket, amikor nagyon is jól tudod a választ.

50. oldal

zuna19>!

Nehéz ellenállni egy olyan férfinak, aki a kölyökkutyákat és a babákat is szereti. Történetesen, szinte lehetetlen.

108. oldal

zuna19>!

– Kérlek, feküdj le vele, és utána mondd el, hogy milyen volt!

93. oldal

zuna19>!

– Senki mást nem akarok, Heather. – Zach meggyőződött róla, hogy a lány a szemébe néz, és úgy folytatta. – Csak téged akarlak.

41. oldal

zuna19>!

– Mindig reménykedsz valamiben, ugye?
– Ha szerelemről van szó – válaszolt a barátnője –, akkor igen.

94. oldal

zuna19>!

Hogyan lehet gondolkodás nélkül azt mondani valakinek, hogy bízunk benne, amikor még egy hét sem telt el az első találkozás óta?

107. oldal

zuna19>!

Hazugság, hazugság, hol itt az igazság?

120. oldal

zuna19>!

Csak egy teljesen őrült nő hihetné, hogy biztonságban van a férfi mellett.

183. oldal

zuna19>!

– Ma a pozitív hozzáállással foglalkozunk.

73. oldal

Diana_Z I>!

Zach Sullivan nem kevés rosszallással figyelte, ahogy az apró szőrcsomó a cipőfűzőjét rágja.

(első mondat)


A sorozat következő kötete

A Sullivan család sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Lucy Score: Amit sosem fedünk fel
Pippa Grant: Az utolsó facér milliárdos
Jewel E. Ann: Zajlik az élet
Kristen Proby: Szerelmem, Cara
Penelope Bloom: His Banana – Bekapnám
Abby Jimenez: Van helyem a világodban?
Vi Keeland: A kemény főnök
Debbie Macomber: Séta a parton
Sarah Morgan: Megtalállak karácsonykor
Elena Armas: Az amerikai szobatárskísérlet