A ​Sullivan család (A Sullivan család 1.) 250 csillagozás

Bella Andre: A Sullivan család

Néha ​csak egy pillantás kell

Chloe Peterson megesküdött, soha nem követi el többé azt a hibát, hogy megbízik egy férfiban. Indokai olyan fájóak, mint a sérülések az arcán. Úgyhogy amikor kocsija a vizes útról belecsúszik az árokba, meg van győződve róla, hogy az a fantasztikus fickó, aki megmenti, túl szép ahhoz, hogy igaz legyen.

Chase Sullivan sikeres fotográfusként válogathat a gyönyörű nők közül. Elégedett az életével – amíg rá nem talál Chloéra és a totálkáros kocsijára a Napa Valley-i út szélén.

A köztük felsistergő vonzalom minden szerelmes pillantással és bűnösen édes érintéssel egyre nő, s Chloe nem tehet róla, de el kell tűnődnie rajta, hogy talán azzal a férfival találkozott, aki kivétel a szabály alól…

Bella André az erotikus romantikus családregények műfajának nagysikerű írónője, a New York Times bestseller szerzője. Érzékenyen megírt történeteit már több mint tíz országban olvashatják rajongói. A Sullivan család-sorozatban… (tovább)

Eredeti mű: Bella Andre: The Look of Love

>!
Ulpius-ház, Budapest, 2014
ISBN: 9789633832578 · Fordította: Tóth Attila
>!
Ulpius-ház, Budapest, 2014
348 oldal · ISBN: 9789633832110 · Fordította: Tóth Attila

Enciklopédia 8

Szereplők népszerűség szerint

Gabe Sullivan · Chase Sullivan · Chloe Peterson · Mary Sullivan

Helyszínek népszerűség szerint

San Francisco · Napa Valley


Kedvencelte 21

Most olvassa 9

Várólistára tette 100

Kívánságlistára tette 42

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

>!
zuna19 P
Bella Andre: A Sullivan család

A manóba!
Ez nagyon tetszett. Kellemes kikapcsolódást nyújtott ez a könyv.
Végre sikerült rátalálnom egy kellemes, romantikus történetre. Mostanában nem igazán sikerült 5 csillagot adnom a könyveknek. Ha nem is 5 de 4 csillagot megérdemel. Az utóbbi hetekben elég gyengén produkáltak nálam a könyvek. Remélhetőleg most fordul a szerencsém ezzel a sorozattal.
Maga a történet és a karakterek is nagyon szerethetőek voltak. Látom én is a hibáit, csak úgy mint mások, de valamiért szerethető sztori volt számomra. Biztos fogom még olvasni.
Chase és Chloe párosát nagyon megkedveltem. És alig várom, hogy belekezdjek a következő részbe, ami istenem Marcus története lesz.
Szívdöglesztő karakter!

>!
DarknessAngel P
Bella Andre: A Sullivan család

Nagyon tetszett, hogy az elején mindegyik Sullivan tesó be lett mutatva. Mindegyikük érdekesnek tűnik, így szívesen folytatom a sorozatot.
A történet semmi extra, de attól még kikapcsol. Itt-ott egy picit unalmasabbnak éreztem a cselekményt, és a szerelem is elég hamar jött Chase és Chloe között, visszont ezzel együtt is tudtam élvezni a könyvet. Bonyodalom nuku, a szereplők kedvelhetőek, a végén levő incidenst kihagytam volna, és Chase is sokszor volt fiú férfi helyett, mégis 4*. :D
Jöhet Marcus.

6 hozzászólás
>!
vIVIv
Bella Andre: A Sullivan család

Klisés, cuki történet, de élvezet volt olvasni. A Sullivan család felkeltette az érdeklődésemet, ezért mindenképpen elolvasom a többiek könyvét is. :)
Túl sokat nem kell várni a könyvtől, mert tele van nem reális dolgokkal, de egy fárasztó nap után tökéletes felüdülést nyújt mindenkinek.
Chase és Chloe viszonya egyik pillanatról a másikra kialakul, és szerelem van (na persze hiszi a piszi xd ) és hamar megadják magukat egymásnak. Chloe az exférje után túl hamar megbízott Chase-ben, és most szerencséje volt, mert tényleg normális a srác, nem vmi pszichopata…(na de ha az lett volna :O )
Viszont tetszett, hogy jól kezelte a lány azt a szitut, amikor spoiler Nem tudom, melyikünk reagált volna így :D
Aranyos sztori, jöhet a folytatás. :)

>!
Orsi999
Bella Andre: A Sullivan család

A könyv eleje nagyon tetszett. Megismerhettük Chloe-t aki nehezen bízik meg az emberekben, ezért nehezen tudja elfogadni Chase segítségét. Jó volt arról olvasni, hogy szépen lassan megbíznak egymásba és olyan dolgokat is elmondanak egymásnak, amit azelőtt soha. A történet egyes részei nagyon irracionálisak voltak, mivel nem hiszem, hogy aki önbizalom hiányos 4-5 nap alatt ennyire meg tudna változni. Chase-t meg már akkor megkedveltem, amikor kiderült, hogy fotós. A történet során egy kicsit megismerhettük Chase testvéreit úgy hogy már kíváncsi vagyok az ő történetükre is.

2 hozzászólás
>!
Szami81
Bella Andre: A Sullivan család

Hat, valojaban csaladregenyre szamitottam, helyette pedig egy tulirt Romana-szeru rozsaszin vattacukorba csomagolt erotikus regenyt kaptam gyakorlatilag cselekmeny nelkul. A harmadik napon Mr Tokeletes mar szerelmet vall.

A forditas nehol fura volt es a kozepen mar ugy voltam vele, hogy ha meg egyszer olvasom az „elragado” szot, akkor valakit legyilkolok.
De sajnos olvastam. Sokszor. Nagyon sokszor. Volt, hogy egy mondatban haromszor. Olvastam renduletlenul, hangosan horogve, fogcsikorgatva. Pontosan 54-szer.

>!
nagara
Bella Andre: A Sullivan család

Ez egy könnyed regény, melyben nem sok bonyodalom van, kiszámítható, hirtelen szerelembe esős, gyorsan haladós, átlagos romantikus mese habbal… Többet vártam tőle, mert annyira sok pozitív értékelést hallottam róla, de mindezek ellenére engem nem igazán fogott meg. Chloe volt férje elől menekül, majd autóbalesetet szenved és a megmentésére Chase érkezik, aki a tipikus jó fiú. Azért fogok még próbálkozni a Sullivan család többi részével is.

>!
Nurtella
Bella Andre: A Sullivan család

Nagyon jó kikapcsolódást nyújtott egy kis esti olvasáshoz. Nagyon romantikus volt meg minden de nekem hiányzott belőle valami!Szerintem ez az egész történet kisé hihetetlen!

>!
Mrs_Curran_Lennart P
Bella Andre: A Sullivan család

Igazán aranyos történet volt, csak egy kicsit meseszerű. A régebben olvasott Harlequin füzetekre emlékeztet, csak persze jobban kidolgozottak a karakterek és igényesebb az írásmód. Chloe és Chase szerelme kevesebb, mint egy hét alatt bontakozik ki, ami nem csak az idő rövidsége, de Chloe múltja miatt is meglehetősen hihetetlen. A történet ráadásul egy helyen, egy szőlőültetvényen játszódik. Persze, ha nem vesszük komolyan akkor szórakoztató és aranyosak a szereplők, meg a szexjelenetek is ízlésesek (ha írhatok ilyesmit). Egyetlen dolog zavart, hogy a fordító Chase-t egyszer fiúnak, máskor meg férfinak fordítja. Tudom, hogy csúnya dolog a szóismétlés, de ez meg zavaró volt. Mindenesetre folytatom a sorozatot.

2 hozzászólás
>!
kicsiboszi
Bella Andre: A Sullivan család

Ez valami nagyon gagyi könyv. A történet öt napot ölel fel, mialatt az elnyomott, megszökött feleség kivirul és igazi szexmaca lesz, a nagyvilági playboy pedig szörnyen monogám, szex közben szerelmet bavallós holtunkiglan nyálgép. Másról sem volt szó, mint hogy mennyire nagyon és sokszor szeretik egymást, de párbeszéd helyett inkább csak belső monológokban. Nem volt benne semmi feszültség vagy konfliktus, az egyetlen ilyen jellegű dolog az utolsó 10 oldalon volt, de néhány oldal alatt el is intézték. Nekem unalmas volt. A Sullivan család lehetett volna érdekes még, de ők meg csak említés szintjén szerepeltek.

8 hozzászólás
>!
h_orsi P
Bella Andre: A Sullivan család

Az elején nagyon boldog voltam, hogy találtam egy szuper könyvet, mert az 50. oldalig normális is volt a regény. Aztán jött a mélyrepülés…
– Untam az egészet, mert szinte semmi sem történt benne.
– Mégis túl gyors volt az események történése. A legjobban az idegesített, hogy a nő, aki a könyv elején még félt a férfiaktól, önbizalom hiányos volt és antiszociális; az a végére teljesen kivirul, új szerelmet talál és mindenkivel remekül kijön. 5 nap! Csak 5 rohadt nap kellett neki!
– A vége szörnyen rossz volt. spoiler. Sokkal jobb lett volna, ha kihagyják.
– Számomra teljesen értelmetlen, hogy hogyan létezhet ilyen család :D Ilyen nincs…
– Alig van párbeszéd! Ha meg végre elszánják magukat, hogy beszéljenek: a monológjuk egy egész oldalon keresztül tart, és szörnyen unalmas.

Ami tetszett:
– A borító
– A család leírása

Ezen a könyvön hamar túl fogok adni :D

>!
Ulpius-ház, Budapest, 2014
348 oldal · ISBN: 9789633832110 · Fordította: Tóth Attila
3 hozzászólás

Népszerű idézetek

>!
zuna19 P

– Ha az emberekben a jót keressük, az még nem ostobaság.

211. oldal

>!
zuna19 P

– Sose félj elmondani, hogy mit szeretnél – szólalt meg a férfi annyira lágy hangon, hogy neki olyan érzése volt tőle, mintha izgatóan cirógatnák. – Soha ne félj elmondani, hogy mit akarsz.
Többet.

170. oldal

>!
zuna19 P

Ahol hat, huszonhét és harminchat év közötti fiútestvér van együtt, ott a dolgok nagyon könnyen zűrössé válhatnak. A nyolc testvér egy fedél alatt sok nevetést, rengeteg csipkelődést… és minden valószínűség szerint legalább egy nagy vitát jelent.

10-11. oldal

>!
zuna19 P

Kétség sem férhet hozzá, hogy bár csak harminc perce ismeri ezt a nőt, de máris teljesen belehabarodott.

40. oldal

>!
zuna19 P

Chase nem csak azt mutatta meg neki, hogyan lehet elszállni.
Vele együtt szállt el.

183. oldal

>!
zuna19 P

Hirtelen villám cikázott végig az égen, és ha elég széles a keskeny út padkája, Chase megállt volna, hogy pár képet készítsen a viharról. Imádta az esőt. A heves záporok megváltoztatták a táj kinézetét, és egy közönséges mezőt olyan mocsárrá tudtak változtatni, amelyet madarak csapatai lepnek el táplálékért. Azok a körülmények, amelyek a legtöbb fényképészt kifejezetten lehangolták – különösen akkor, ha a tökéletes naplementére volt szükségük a jó kép elkészítéséhez –, őt egyenesen lelkesítették.

16. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Chase Sullivan
>!
zuna19 P

Azt azonban be kellett ismernie, hogy ha valakinek ötvenméteres jachtja van Olaszországban, és azon rendszeresen filmcsillagok gyűlnek össze, az nem kifejezetten normális dolog.

13. oldal

>!
zuna19 P

Kétség sem fér hozzá, az anyjuk jól nevelte a Sullivan fiúkat. Amennyire Chloe meg tudta ítélni, az egyedüli probléma az volt, hogy szívtiprókat formált belőlük.
Hogy tudna egy nő ellenállni az ilyen arcoknak? És testeknek? Különösen akkor, ha jó modor is tartozik hozzájuk.

97. oldal


A sorozat következő kötete

A Sullivan család sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Karen White: Hazatérés
V. C. Andrews: Ha szúr a tövis
K. A. Tucker: Ten Tiny Breaths – Tíz apró lélegzet
Stephanie Perkins: Isla és a hepiend
Alice Hoffman: Átkozott boszorkák
J. L. Armentrout: Origin
Lisa Kleypas: Winterborne választottja
Colleen Hoover: Ugly Love – Csúf szerelem
Lisa Kleypas: Nem múló varázs
Jamie McGuire: Gyönyörű tévedés