Az egytálételeknek rengeteg előnyük van. Igazán különlegessé az teszi őket, hogy ezekben a finomságokban nem egyetlen alapanyag érvényesül, hanem a hozzávalók – miközben lassú tűzön együtt sülnek, főnek – befolyásolják és megváltoztatják egymás ízét. Márpedig ez egyedi ízhatásokat és szokatlan kulináris mesterműveket eredményez. Az elkészítésük általában nem kíván hosszadalmas és bonyolult előkészületeket, ugyanakkor rendkívül kiadósak és laktatók, így ideális családi és baráti összejövetelekre. Ez a szakácskönyv az egytálételek rajongóinak készül, akik negyvenöt klasszikus és egzotikus recept közül választhatnak.
Egytálételek 0 csillagozás
A következő kiadói sorozatban jelent meg: Kreatív konyha
Hasonló könyvek címkék alapján
- Gáll Tímea: Kölcsönkért kovász 100% ·
Összehasonlítás - Steiner Kristóf: Kristóf konyhája 97% ·
Összehasonlítás - Bernáth József: Így főz Bernáth József stílusosan, lezseren 100% ·
Összehasonlítás - Tóthné Libor Mária: Limara Péksége 97% ·
Összehasonlítás - Király Ágnes: Egyszerűen fermentálj 98% ·
Összehasonlítás - Beh Mariann: A kert konyhája 97% ·
Összehasonlítás - Borbás Marcsi: Édes békeidők 96% ·
Összehasonlítás - Annie Gray: A hivatalos Downton Abbey szakácskönyv 95% ·
Összehasonlítás - Váncsa István: Váncsa István szakácskönyve 96% ·
Összehasonlítás - Ambrus Éva: Anya, kérek még! 94% ·
Összehasonlítás