Beke Csilla (szerk.)

Egytálételek (Kreatív konyha) 0 csillagozás

Beke Csilla (szerk.): Egytálételek

Az egytálételeknek rengeteg előnyük van. Igazán különlegessé az teszi őket, hogy ezekben a finomságokban nem egyetlen alapanyag érvényesül, hanem a hozzávalók – miközben lassú tűzön együtt sülnek, főnek – befolyásolják és megváltoztatják egymás ízét. Márpedig ez egyedi ízhatásokat és szokatlan kulináris mesterműveket eredményez. Az elkészítésük általában nem kíván hosszadalmas és bonyolult előkészületeket, ugyanakkor rendkívül kiadósak és laktatók, így ideális családi és baráti összejövetelekre. Ez a szakácskönyv az egytálételek rajongóinak készül, akik negyvenöt klasszikus és egzotikus recept közül választhatnak.

>!
Art Nouveau, Pécs, 2009
96 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789638797391

Most olvassa 1


Hasonló könyvek címkék alapján

Rupáner-Gallé Margó: Rupáner-konyha
Borbás Marcsi: A sűrűje
Joanne Harris – Fran Warde: A francia konyha
Vrábel Krisztina: 160 grammos szénhidrátdiéta 2.
Nagy Mária (szerk.): Gyümölcsös sütik
F. Horváth Ilona: Vegetáriánus ételek
Frank Júlia: A legfinomabb főtt tészták
Gabula András – Halmos Monika: Csokoládés csodák
Szovátai Vass: Mediterrán ételek
Marta Orlowska (szerk.): Mexikói konyha