Stockholm-szindróma 102 csillagozás

Becca Prior: Stockholm-szindróma

Mikor ​elrabolják, Brian Hayes pontosan abba az életbe csöppen, amit mindig is szeretett volna elkerülni. Bár apja az alvilág koronázatlan királya, Bry eddig azon volt, hogy ő más emberré váljon, és megfeleljen halott édesanyja egykori elvárásainak.
Az élet azonban mindig tartogat meglepetéseket, és a leggondosabb számításba is hiba csúszhat. Briannek fel kell idéznie a gyermekkorában tanultakat, ha túl akarja élni a borzalmakat. Arra azonban nem lehet felkészülni, hogy épp akkor éri utol a szerelem, mikor a puszta léte is veszélybe kerül. Pláne arra nem, hogy a fogvatartója lesz a szíve választottja.
Elrablója, Jake Harris egy jelentéktelen alak, aki az öccse életéért cserébe elvállal egy munkát, de arról fogalma sincs, mibe keveredik. Mikor szembesül a zord valósággal, és rájön, hogy nemcsak a testvére, hanem a saját biztonsága is veszélybe kerül, olyan döntést hoz, amivel mindkettejük életét kockára teszi. Csakhogy nincs választása…

Ez azonban nem csak egy… (tovább)

>!
newkids, Budapest, 2016
544 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786158020329

Enciklopédia 4

Szereplők népszerűség szerint

Jake Harris · Brian Hayes · Javad Anwar · Morgan Hayes


Kedvencelte 26

Most olvassa 11

Várólistára tette 108

Kívánságlistára tette 115

Kölcsönkérné 5


Kiemelt értékelések

>!
wurzel_gabriella
Becca Prior: Stockholm-szindróma

Ez a második könyvem az Írónőtől, de közel sem az utolsó. Szeretem az írásmódját.
A könyv tele volt izgalommal. Nehéz abbahagyni, ha az ember belekezdett.

>!
Bitten
Becca Prior: Stockholm-szindróma

Nem igazán értem a cím adást…… vagyis értem, de nem érzem elég nyomós okok hadát amely erre az elhatározásra vitte.
Lenyűgöz, ahogy az érzelmekről és érzékiségről ír az írónő. Olyan szívesen olvasnám egy ffi-nő kapcsolatát is a tollából,bár erre kevéske esélyt látok, de hátha!
Bevallom nehezen indult a kötet olvasása többször tettem félre, nem kötött le… aztán mikor elkezdett peregni az események hosszu sora erre már nem volt példa, csak olvastam és olvastam…..
Kell „némi” nyitottság, hogy élvezni tud kedves leendő olvasó de ha mindez meg van élvezni fogod ;-)

3 hozzászólás
>!
Szimirza P
Becca Prior: Stockholm-szindróma

Ha egy szóval kellene jellemezzem, azt, ahogy az írónő ír, akkor az a : különleges lenne. Olvastam már sok meleg regényt, krimit, erotikust, akciót és romantikust, és valóban, ahogy az írónő is írja, nem lehet egyikbe sem beskatulyázni, mert ezek mind felelhetőek benne, de úgy, hogy egyik irányzat sem nyomja el a másikat, úgy, hogy mindenből kapunk eleget, ahhoz, hogy a könyv végig fenn tudja tartani az olvasó figyelmét. Ha a tanítványhoz kellene hasonlítsam, akkor azt mondanám az ellentéte, ugyanakkor mégis ott lapul benne az az érzelmi töltet, az a sok apró mozzanat, ami olyan jellemző az írónőre. Nekem ez a könyv annyiban tetszett jobban, hogy sokkal mozgalmasabb volt, izgalmasabb, és nem csak lelki, vagy érzelmi síkon, hanem a történet szempontjából is. Örültem annak is, hogy teret és időt adott a „nagy egymásra találásra” és nem a 10 oldalon esett egymásnak Jake és Brian :) Szóval, mindent összevetve én csak ajánlani tudom!

>!
meteoritastar P
Becca Prior: Stockholm-szindróma

Ez a könyv engem elrabolt. Mondhatok olyat hogy Stockholm-szindromám van? Imádtam ezt a könyvet. :)):))
Ebben volt minden. Olyan szerelem, hogy már beakartam hozni a kocsiból a poroltót, csak úgy izzottak a sorok. :)):)) (Bocsi, ha lenyúltam valaki szavajárását) Engem sziven találtak a srácok. Mind a négyen. Írtó cukin tudtak viselkedni. Olvadtam tőlük. :)):))
Izgalomban sem volt hiány. Már a könyv első oldala sokkolt kicsit, hogy Basszus!! Utánna meg csak pörögtek a dolgok, na meg repkedtek a golyók. Én meg hol ezért aggódtam, hol a másikért, s közben azt se tudtam, hogy ki kivel van :)):)) A történetet több szemszögből kövehtejük nyomon, ami csak még izgibbé teszi a könyvet.
spoiler
A könyv címe alapján sokkal zordabb hangulatú könyvre számítottam,olyanra mint A fogóly a sötétben. De köze nincs hozzá. Ez inkább egy erotikus romantikus történet és az elrablásos dolgon is hamar túllépnek, ráadásul én annyit mosolyogtam és nevettem. Egyszer vagy öt percig törölgettem a szemem, mire alább hagyott a jó kedvem és tudtam folytatni a töténetet.spoiler A négy fiú: Brian, Jake, Nathan, Javad tudtak olyanokat mondani, hogy fülig ért a szám. De Morgant és Permet se kellett félteni ilyen tekintetben, pedig nem néztem ki belőlük.
Ebben a könyvben nagyon tetszettek a szereplők, egytől egyig. Valóságosak voltak.
De sajna meg kell említenem egy dolgot, amivel volt egy kis bajom. Jobb lett volna, ha az eleje kicsit hosszabb és többet olvashatok a fogságban töltött idöről, ha kicsit tovább ismerkednek Brianék. Nem ilyen hamar találnak egymásra. De én elfogadtam, így ez nem is zavart az olvasás során, csak így visszagondolva úgy lett volna tökéletes.
Na igen, ez egy erotikus könyv. De kiegészíteném azzal, hogy ez egy nagyon nagyon nagyon erotikus könyv. Amivel nincs baj, és átlehet lapozni azokat az oldalak,ha valakinek már túl sok lenne. De én nem tenném.
Egyértelmű, hogy kedvenc lett és csak ajánlani tudom. Az utolsó oldalon még most is csak mosolygok. spoiler

Második olvasásra is még mindig imádom :)):))

6 hozzászólás
>!
ƨɔɴом
Becca Prior: Stockholm-szindróma

Jajjj… ez most nekem nem. A valoszerutlensegen meg tul tudnam magam tenni, mert hat lenyegeben minden regenyben van fikcio – kulon mi ertelme lenne?! De azon, hogy ennyire szirupos es mar-mar egyszeru volt az egesz, azt valahogy nem birom bevenni.
A Stockholm szindroma, mint tud ennyire sarkalatos lenni, de azt, hogy ennyire gyors lefolyasu lenne azt nem igazan hinnem. Azert 1-2-3-4 nap kell ahhoz a szimpatiahoz, nem pedig egy nap kiutva es masnap durr bele. Bar a franc se tudja.
A maffia reszekre meg legyinteni tudtam, ez volt a legvaloszinutlenebb az egeszben. Persze, ha mindenki meg van kenve, akkor hiheto, hogy szemethunynak felettuk, de hat na… azert nem minden rendor korrupt, es nem mind tart a nagy gonosz maffiozoktol.
Ami viszont a javara szol a konyvnek, hogy az erotikus reszek igazan jol meg vannak irva. Talan ez is a legnagyobb erossege Becca konyveinek, ha a masik kettot is figyelembe veszem.

>!
wildboszi
Becca Prior: Stockholm-szindróma

Nagyon tetszett a regény :) Bár nem teljesen erre számítottam meg kell valljam :) A cím alapján több elrablós , fogságban tartós,erőszakolós részre számítottam,de csak pár oldalon keresztül kaptam azt. Aztán egy izgalmas,erotikával,szexjelenetekkel bővelkedő történet bontakozott ki előttem. Néhol vicces,néhol túlfűtött jelenetekkel.szimpatikus szereplőkkel,maffia történetekkel megbolondított szuper történetet kaptam :)

3 hozzászólás
>!
A_Shara
Becca Prior: Stockholm-szindróma

Becca Priorra érdemes lesz figyelni ezután.
Remek történetet kanyarított a szerelmesek köré, tele csavarral és meglepetéssel. Bizony, a múlt erősen rányomja a bélyegét a jelenre…
Volt amikor éltem az írónő felhatalmazásával és lapoztam, máskor jókat derültem a poénokon.
Néhol túlírtnak találtam és a végével sem békültem ki teljesen – túl nagy volt Brian váltása –, de elégedetten zártam be a könyvet.

A könyvhöz mindenképpen kell egyfajta elfogadás és nyitottság, aki bevállaja nem fog csalódni.

Becca Priortól pedig szívesen olvasnék más témájú könyvet is, mert nagyon jól ír.

3 hozzászólás
>!
angelmanna
Becca Prior: Stockholm-szindróma

Igazából a véleményemet szinte szóról szóra megfogalmazta már értékelésében @popKORN0725.
Nem nagyon tudok mást hozzáfűzni, minthogy a valóságtól túl elrugaszkodottnak éreztem a történetet és néhol már tényleg csak a fejemet tudtam rázni rajta.
Sajnálom, mert ígéretesnek éreztem az első oldalak után, de ahogyan bontakozott ki a cselekményszál úgy veszítettem el érdeklődésemet és lelkesedésemet a történet iránt.
El is vagyok egy kicsit keseredve, és nagyon sajnálom.

2 hozzászólás
>!
mrsp
Becca Prior: Stockholm-szindróma

Először is, ki kell jelentenem, hogy Becca Prior LMBT-románcon kívül tud mást is írni, például krimit. Mert ez a könyv krimi volt a javából, nagyon tetszett. A történetbe már a Tanítvány 2. végén beleolvashattunk, már akkor birizgálta a fantáziámat, hogy mi lehet ez. Aztán elolvastam a könyvet, és hát kicsit furcsa volt ez az egész Stockholm-szindróma helyzet, de nagyon tetszett a történet.

Tetszett, hogy az írónő hű maradt önmagához, és ez a könyv is LMBT-töltetű lett, de elszakadt a Tanítvány-sorozattól, és rálépett egy krimis, sötét hangulatú ösvényre. Brian és Jake tetteit néhol egy kicsit megkérdőjeleztem, de végül mindenre fény derült, és nagyon tetszett ez az egész csavar, amit az írónő belevitt a történetbe.

Összességében ajánlanám mindenkinek, de főleg azoknak, akik szeretik a krimit, a kicsit kifacsart szerelmes történeteket és az LMBT-témát. :)

>!
boszii I
Becca Prior: Stockholm-szindróma

„Nos, akkor jöjjön az értékelés. Azt mindenképp tudni kell, hogy nekem ez az első ilyen könyvem, és ez az elején nem kicsiben megnehezítette a dolgomat. Hogy ne kerteljek, és ki legyen mondva a dolog: keményen meleg-erotikáról van szó, ahol férfi a férfival lép nemi kapcsolatba. De ennek ellenére nagyon megkedveltem Briant és Jake-t, valamint Nathant és Javadot is.”

Bővebben: http://olvassvelemolvassunkegyutt.blogspot.hu/2017/08/s…


Népszerű idézetek

>!
shadowhunter1975 P

(…) és lapozott a könyvében. De már nem tudta elolvasni a következő sort, mert a behemót, átnyúlva az asztalon, kikapta a kezéből a kötetet, és a feje fölé tartva csukta össze.
– Mit olvasol? – Hunyorítva betűzte ki a címet. – Üvöltő szelek? Ez valami vérfarkasos? – kérdezte komolyan.
– Aha, az. Vámpíros, vérfarkasos – felelte Jake és megvárta, míg az óriás lassan leengedi, és visszateszi elé az asztalra.
– Az biztos jó izgalmas – mondta Ruby. – Van benne szex is?
– Hajaj! Tiszta pornó – válaszolta Jake, és alig tudta megállni, hogy elröhögje magát.

22. oldal, 1. fejezet (Newkids, 2016)

Kapcsolódó szócikkek: Jake Harris
1 hozzászólás
>!
Ancsúr

Az élethez két dolog kell: hit és humor. Ha az első kudarcot vall, csak a második segíthet át a nehézségeken.

>!
wildboszi

– Ha fürödni csak napok múlva lehet, meg se merem kérdezni,
hogy szeretkezni mikor fogunk.

446. oldal

>!
Minitron

Első pillanattól kezdve éreztem, és az idő múlásával csak fokozódott. Ott tartok, hogy az sem érdekel, ha a füled az orrod helyén van. Ha kellene, örökre megvakulnék, ha ezzel elérhetném, hogy a közelemben tudjalak.

>!
Minitron

A szíved csak egyszer választ. Ha biztos vagy benne, hogy ő az, utolsó véredig küzdj érte, és soha ne akard, hogy megalkudjon. A boldogságot nem lehet megvesztegetni.

>!
Ancsúr

Az élet néha olyan választási lehetőséget kínál, ahol önmagadat és a boldogság iránti vágyadat kellene legyőznöd ahhoz, hogy jó döntést hozz. Ez azonban nagyon keveseknek sikerül. Pláne, ha az életed kilátástalan és boldogtalan. Olyankor belekapaszkodsz az egyetlen szalmaszálba, ami azzal a reménnyel kecsegtet, hogy a sorsod tartogat még bármi jót.

>!
Kinga0

– Oké. Manó különleges. Nem mehet az utcára, ugye tudod? Nem ismeri a környéket, és az a fajta egyébként is szobacica.
– Persze, de nem is akar kislisszolni – nyugtatta Nathan. – Nyugodt, jámbor jószág.
– Te csak azt hiszed! – mondta Brian, aztán még hozzátette: – Pár nap és otthon leszek.
– Ne aggódj, itt minden rendben lesz.
– Nathan! – szólt közbe Brian. – És esténként? Te dolgozol, nem?
– De. Sajnos a meló, az meló. Nem lóghatok.
– Értem. De jó lenne, ha Manó nem maradna egyedül. Esetleg odaküldhetem a barátomat, hogy vigyázzon rá? – kérdezte Brian, és ezerrel járt az agya.
– Persze, de szerintem felesleges. Kap tiszta almot, és megetetem, aztán bekapcsolva hagyom a tévét, hogy ne érezze magányosnak magát.
– Az a baj, hogy idegen helyen van, és félek, hogy bajba kerül. Kiscica még, nincs tisztában vele, mit nem szabad.

>!
Ancsúr

Már rég rájött, az életben nem mindig kell kontroll minden felett. Sőt, néha az jelenti a boldogságot, ha van valakid, akiben megbízol, és nem agyalsz semmin, csak hagyod magad sodortatni az árral.

>!
Dilaida P

Szinte sokkolta a felismerés, milyen boldogtalan is valójában, ha ez a semmiség, hogy valaki beszélget vele, mert össze vannak zárva, és az a néhány kósza érintés, ami köztük történt, máris melegséggel tölti el.

35. oldal, 1. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Brian Hayes

Említett könyvek


Hasonló könyvek címkék alapján

Diana Landry: Nem felejthetsz el
C. J. Roberts: Seduced in the Dark – Megigézve a sötétben
Vavyan Fable: A Halkirálynő és a Kommandó
Jodi Picoult: Tizenkilenc perc
J. A. Redmerski: Megölni Sarait
Dean R. Koontz: A visszatérő
Baráth Viktória: A főnök
Borsa Brown: A maffia gyermekei