Talált ​CelEB / Nem játék 138 csillagozás

Becca Prior – Hayden Moore: Talált CelEB / Nem játék Becca Prior – Hayden Moore: Talált CelEB / Nem játék

TALÁLT ​CELEB

Arthur Chapman egy médiabirodalom feje. Fiatal, sikeres, és elviekben a legkapósabb agglegény a városban. De ha leveszi az álarcát, akkor inkább egy félénk, rejtőzködő fiú, aki retteg, hogy leleplezik a homoszexualitását.
Amikor véletlenül elüti a kis tacskót, nem is sejti, hogy az élete pillanatok alatt káosszá változik.
Szövevényes bűntény nyomára bukkan, majd rejtélyes körülmények között elveszti egy barátját. Nyomozni kezd az ügyben, bár tudja, hogy hatalmas kockázatot vállal.
Segítségére sietnek a Külvárosi Állatmentők, azonban az események így is nem várt fordulatot vesznek.
A szerelem is váratlanul érkezik, de Art még bizonytalan, és nehéz döntéseket kell meghoznia. Rájön, hogy más értékeket kellene szem előtt tartania, mint amiket eddig fontosnak érzett.
Izgalmakban bővelkedő, mégis kellemesen bizsergető történet, Becca Prior megszokott, nyers stílusában, sok erotikával és humorral.

NEM JÁTÉK

Egy ostoba… (tovább)

>!
newkids, Budapest, 2017
600 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786158020343

Enciklopédia 63

Szereplők népszerűség szerint

Charles Aubrey · Anthony Woodward · Sheila McCarty · Aris Chapman · Arthur Chapman · Fippo · Montague StJames · Rita Chapman · Verona StJames · Zacary Monroe


Kedvencelte 19

Most olvassa 5

Várólistára tette 56

Kívánságlistára tette 63

Kölcsönkérné 3


Kiemelt értékelések

Evika82 P>!
Becca Prior – Hayden Moore: Talált CelEB / Nem játék

Talált CelEB

Becca Priortól épp azt a tökéletes sztorit kaptam, amire számítottam. Már az előző könyveit is nagyon szerettem. A szereplők imádnivalóak. Nagyon tetszett, hogy nem csak a két főszereplő Chip eleinte utáltam ezt a becenevet és Art kapja meg a Happy End-et, hanem az összes őket körülvevő, az életükben fontos szerepet betöltő emberek is.
Jó volt a nyomozós szál is, nem nyomták el a szerelmi és szex jelenetek.

Nem játék

Ez a könyv is nagyon tetszett. Jó a stílusa az írónőnek. Remélem olvashatok majd még tőle ilyen fantasztikus, érzelmes történetet, mint amilyen ez is volt.
Itt is nagyon bírtam a két srácot. Wes és Tony is tökéletes párosítás. Muszáj őket szeretni. :) Igaz kicsit sokat tipródnak az érzéseik miatt, de a sok pofon és hátbaszúrás után, amit ők ketten már az élettől kaptak, érthető a bizalmatlanságuk.
Szóval ajánlom figyelmébe a könyvet minden LMBT rajongónak. Szerintem nem okoz csalódást nekik ennek a két történetnek az olvasása. :)

meteoritastar>!
Becca Prior – Hayden Moore: Talált CelEB / Nem játék

Talált Celeb:

Köszönöm!!!!

Ismét egy olyan történetet olvashattam Becca Priortól, ami sokáig velem fog maradni. Biztos vagyok benne, hogy a két fiú megismerkedése, az első pillanatok, a döntéseik és nem beszélve a nemes célról, amiért küzdöttek, gyakran eszembe fognak jutni.
Most is csak idiótán mosolygok, hogy milyen aranyosak voltak. :)):))
És mivel a témaválasztás, az állatvédelem, közel áll a szívemhez, így ez a könyv még inkább a szívem csücske lett. spoiler
Nagyon tetszett, hogy olvasás közben lett világos számomra, hogy miért is lett ez a címe és ilyen a borítója a könyvnek. Tökéletes választások!!!! :)):))
Szoval imádtam és határozottan csak ajánlani tudom.

spoiler

spoiler

Második olvasás= PIPPAAAAaaaaa :D :D és lett még pár kedvenc jelenetem.

Nem játék:

Kíváncsian vártam, hogy milyen is lesz ez a történet, hisz a helyszín nem épp átlagos volt.
Megérte várni.
Tetszett.
A két fiú életének az alakulása, a múltjuk elszomorított és felmérgelt. Nagyon sajnáltam őket.
Ezek után teljesen érthető volt a viselkedésük. Bár erre azért nem számítottam.
Gondoltam túl sok meglepetés nem fog érni a történet, vagyis inkább a két fiú részéről, de tévedtem. Nekem tetszett, hogy nem tudtak egyből megfeletkezni a múltjukról és megbízni egymásban, ami miatt jöttek a férreértések és gonoszkodások. Ez abban a világban, környezetben teljesen hiteles volt és sokszor vicces is.
Egyedül a történet végével volt bajom. Kicsit el lett nyútjva.
De így is csak annyit mondhatok, hogy tetszett. Biztos újra fogom olvasni.

wildboszi>!
Becca Prior – Hayden Moore: Talált CelEB / Nem játék

Nagyon nagy várakozással ,elvárásokkal álltam neki az olvasásnak. Többek között azért is mert kicsit csúszott a könyv kiadása. Azt kell mondanom megérte a várakozást. A borítója valami gyönyörű,és különleges az egy könyvben 2 regény .
Hayden Moore története nagyon jó volt.. különösen első regényhez képest. Élvezzem az olvasását…szívesen olvasnám a többi regényét is.
Becca Prior neve számomra garanciát jelent…garancia arra,hogy izgalmas,érdekfeszítő,lebilincselő könyvet kapok …igazi szerelem ! Az egyik kedvenc irónőm.

Szimirza P>!
Becca Prior – Hayden Moore: Talált CelEB / Nem játék

Talált CelEb

Ma döbbentem rá, hogy még mindig nem értékeltem a könyvet :( Becca könyveit eddig is szerettem, és ezzel a kötettel sem voltam másként :) Pörgős volt, de mégis könnyed, szerethető karakterekkel, Team Chip :D Tetszett a nyomozós vonal, hogy sok csavar volt benne, amire nem gondoltam, de volt olyan is, amit hamarabb leszűrtem, de ez nem vett el a történet értékéből. Tetszett, hogy megmutatta, mennyire küszködik az, aki netán nem az elvárt normákhoz tartózik, vagy éppen mást szeret, mint amit elvár tőle a begyöpösödött társadalom.
Ami viszont egy kicsit zavaró volt, az a sok „harcikutya” jelző, mert én azt vallom, hogy bármilyen fajta kutyából lehet „harcikutya” ha úgy van nevelve, tanítva stb. És sajnos a mai napig az emberek 80%-a csak 4-5 fajtára asszociál :(
A másik meg a sok „fiú” szó ismétlése. Nagyon zavaró volt, mert nekem egy 24, illetve 26 éves pasi nem fiú.
De mindezeket félretéve igazán kellemes kikapcsolódás, amit mindenkinek ajánlok! :)

Nem játék

Egyelőre csak ezt értékelném, a másikat odébb :))
Ahhoz képest, hogy az írónő első könyve, virtuális elismerő vállon veregetés részemről. Tetszett az alap történet, jó volt az elképzelés, és a világ , amit próbált megalkotni. Örültem, hogy külföldi a helyszín, hogy nincs magyarosítva a szereplők neve. A két főszereplő, Wes és Tony, két cukipofa, szerethető karakter, akik küzdenek a múltbéli démonjaikkal, és akik eszeveszetten keresik a boldogságot, még ha nem is vallják be. A szerelmük és a kapcsolatuk kibontakozása eléggé hullámvölgyes, de mindvégig érezni lehet, hogy csakis happy end lesz a vége. Amit hiányoltam benne, az a többi szereplő megismerése, meg akikkel jóban lettek, mint pl. Kurt, jó lett volna tudni mi lett vele, velük a Nagy Ő után.
A történet nem tökéletes, vannak imitt-amott hibák benne, de nem annyira zavaróak, hogy ne lehessen élvezni a könyvet. Ha javasolhatok valamit a jövőt tekintően, akkor az az lenne, hogy kevésbé nőies szex jelenetek és kicsivel több párbeszédet :))

turanett P>!
Becca Prior – Hayden Moore: Talált CelEB / Nem játék

Talált CelEb:
Becca Prior könyvei nem ismeretlenek számomra. Még akkor keztem el felfigyelni rá, mikor a Tanítvány fejezeteit osztotta meg a neten. Azt kell, hogy mondjam, rengeteget fejlődött az stílusa. Nincsenek ismétlések, sokkal gördülékenyebb, és kiszámíthatatlan a törtenet. A karakterek nagyon jók, mind a fő, és mind a mellékszereplők. Haribot- meg egyenesem imádtam.

Nem játék:
Ahhoz képest, hogy első könyve a szerzőnek, nagyon jó lett. Igaz voltak benne hibák, de csak annak nincs hiba a munkájában, aki nem dolgozik. Kicsit zavart, hogy a szereplőket nem igazán ismerhettem meg, csak Wes-en és Tonyn volt a hangsúly. Számomra egy kicsit sok volt a huzavona, a rengeteg félreértés. Illetve az is gondot okozott nekem, hogy a dalszövegek angol nyelven voltak. Értem én, hogy angol, és amerikai srácokról szól, de magyar olvasóknak íródott. Másba nem tudok, illetve nem is akarok belekötni. Jó kis könyv lett. Köszönöm! :)

Garbai_Ildikó P>!
Becca Prior – Hayden Moore: Talált CelEB / Nem játék

Nekem mindkét történet tetszett. Egy barátnőm által tágítom a határaimat.Nem igazán olvastam ilyen könyveket de meg kell mondjam egyre jobban tetszik. Biztos még olvasni fogok tőlük.

Kinga0>!
Becca Prior – Hayden Moore: Talált CelEB / Nem játék

Talált CelEB

Mire leesett, hogy a celEB szó mit is fejez ki a történetben, már a könyv végén voltam. A homlokomra csaptam, és teljesen kiakadtam, hogy nem vettem észre. De az egész könyvvel ez történet. Kiszámíthatatlan volt, gyors, és mindennek lett jelentősége. Art igazán különleges férfi. Furcsa, én mindig is Chipet képzeltem el idősebbnek.:)
De ez teljesen mindegy. A kutyás mellékszál imádnivaló volt. Bár néha majdnem rosszul lettem a részletes és elborzasztó leírások végett. Imádom az LMBTQ könyveket, mindig szívesen olvasom őket, érdekes nézőpontot tár fel bennünk, egy-egy ilyen kötetet. Sohasem sablonos. Becca Prior elbűvölő stílusa pedig lehengerlő, az egyik kedvenc írónőmmé vált.

Nem játék

Pontosan ilyenre számítottam!
De atya ég! Annyira közel álltak/állnak a szívemhez a karakterek, esküszöm nem akartam, hogy vége legyen. Csodálatos volt.
Ez az egész valóság show dolog nagyon bejött, olyan VV szereplők feeling. :)
Mindkettő férfi karakter szimpatikus lett, annyira szeretnivalók, nem is tudnék választani melyiket kedveltem meg jobban. Tony egy igazán érzéki, szeretetrevágyó, talán kissé bizonytalan személyiség, aki a színpadra született is egyben. Úgy mint Wesley!
Wesley, a kék szemű iszonyatosan édes Wes! <3
A múlt árnyai mindkettő férfinál jelen voltak, Tonynak a szerelmi csalódása, Wesnek pedig spoiler
Érdekesen le lett zárva, az Epilógus pedig kifejezetten elnyerte a tetszésem. Be is könnyeztem, annyira édesek voltak. Aki elolvassa a könyvet, olyan érzése lesz, mintha a valóságban is ismerne West, és Tonyt.

Az értékelésem eléggé kusza lesz, mert egyelőre nagyon FAN állapotban vagyok. Hayden Moore stílusa nagyon tetszett, gyorsan olvastatta magát a könyv, amit én kifejezetten szeretek. Remélem olvashatok még tőle valami hasonlóan jó könyvet.

Ferencnè_Kővàri>!
Becca Prior – Hayden Moore: Talált CelEB / Nem játék

Most csak az egyik könyvet értékelném a közös könyvből Hayden Moore Nem játékát. A másik sem fog feledésbe kerülni, azt majd a későbbiekben pótolom.
Kedves Hayden Moore!
Először is azzal kezdeném, hogy elnézésedet kell kérjem a késésemért, mivel csak most fejeztem be a könyvedet.
Ismeretlen író könyveként nem igazán tudtam, hogy mire is számítsak, de azért bíztam benne, hogy nem fog csalódást okozni.Bevallom őszintén, kicsit lassan indultak be nekem a dolgok, ezzel a versennyel kapcsolatosan bonyolultnak látszottak a történések. De azt is hozzá teszem, hogy ez azért is történhetett így, mert a TV-ben sem szeretem az ilyen tipusú műsorokat, nem is nézem, ennél fogva nem is értem hogyan folynak a forgatások. De félre a rizsával, térjek a lényegre, a történetre, a szereplőkre. Ahogy lángba borultak egymástól, villámcsapás szerűen, szinte az első pillanatokban, az valami nagyon megkapó volt számomra. Még ők maguk sem akartak hinni az érzéseikben, az ösztöneikben, a múlt árnyai miatt, és máris egyre másra csak a nehézségek, akadályok hárultak eléjük. Velük együtt idegeskedtem, izgultam, drukkoltam nekik, hogy egymásra találhassanak végre. Olyan csodálatosan szép, mély, tiszta szerelem bimbózott, majd nyílt ki bennük, hogy belesajdult a szivem. Mindenki ilyen felemelő érzésekre vágyna. A bizonytalanságukkal, kishitűségükkel esendőkké, nagyon szerethető karakrerekké váltak. Az egymásra találásuk ősrobbanáshoz hasonlatossá, szinte magasztossá, éterivé vált. A könnyem kicsordult nem egy esetben az érzelmek sokaságától, mélységétől. A vége felé, amikor Wes kiszavaztatta magát azzal, hogy Tony kezébe tette a karkötőt, mintha megállt volna számomra az idő. Na, most hogyan tovább? Kitartanak az adott szavuk mellett, vagy ennyi volt? Szívszorongva vártam, hogy mi fog történni, ki fog először lépni, tartják e az adott szavukat. Az a metros megoldás óriási volt, leesett az állam. Aztán meg elolvadtam a gyönyörűségtől. A vége viszont tényleg felejthetetlenné vált, mintha ott lettem volna az arénában az őrjöngő tömeggel, őket éltetve, éljenezve.
Köszönöm a csodálatos élményt, amit nyújtottál számomra a műveddel! Megalapoztad a bizalmamat az elkövetkező könyveidhez.
Szörpi

1 hozzászólás

Népszerű idézetek

Evika82 P>!

– Nem vagy más! – dörrent rá az apja. – Ugyanúgy szeretsz, gyűlölsz, küzdesz és remélsz, mint mások. Az, hogy egy férfi mellett érzed magad teljesnek, semmit sem jelent.

225. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Aris Chapman · Coming out · másság
shadowhunter1975 P>!

Elképzelésem sem volt, ki lehet a titokzatos Tony, csak egy híres Tonyt ismertem, Starkot, aki – bár mocskosul gazdag és jóképű volt – annál az egyszerű oknál fogva nem lehetett a meleg Nagy Ő, hogy nem létezett.
Mondjuk nem is volt az esetem.

24. oldal, Nem játék, Egy - Wesley (Newkids, 2017)

Kapcsolódó szócikkek: Anthony Edward "Tony" Stark
Sutha>!

– Ő az első, aki számít, és épp most jutottam el arra a pontra, hogy elmondjam nektek a másságomat.
– Nem vagy más! – dörrent rá az apja.- Ugyanúgy szeretsz, gyűlölsz, küzdesz és remélsz, mint mások. Az, hogy egy férfi mellett érzed magad teljesnek, semmit nem jelent.

225. oldal, Talált celEB

Kapcsolódó szócikkek: apa · Aris Chapman · Arthur Chapman · Coming out · másság
Dilaida >!

Mindig arra vágyott, hogy megtapasztalja azt, amikor a realitás elveszti fontosságát, mert az érzelmek mindent felülírnak.

299. oldal, 28. (Talált celEB)

Kapcsolódó szócikkek: Arthur Chapman · érzelem · realizmus · vágy
Dilaida >!

– Köszönöm, egy angyal vagy, ugye tudod? – mosolygott rá Art.
– Tudom, csak az a baj, hogy az ördögnek dolgozom…

29. oldal, 2. Talált CelEB

Kapcsolódó szócikkek: Arthur Chapman · Sheila McCarty
Dilaida >!

– Szívesen laknék itt – mondta Fippo.
– Tipikus született feleség vagy – értett egyet Art, amin megint nagyon jót nevettek. – Bírnád a fűnyírást, és csodás mókust nyestél a bukszusból – tette hozzá Arthur, mire a nagydarabnak felcsillantak a szemei.
– De még milyet! Mogyoró is lenne a kezében!

45. oldal, 4. (Talált celEB)

Kapcsolódó szócikkek: Arthur Chapman · Fippo
Dilaida >!

Szerettem. Nem tudtam volna megmagyarázni, miért és hogyan, de alig pár óra alatt beette magát a bőröm alá, és akármennyire is haragudtam rá, akármennyire is rettegtem tőle, már bennem volt. Az ereimben keringett… Akkor is akartam őt, amikor legszívesebben hazazavartam volna, akkor is vágytam rá, amikor látni sem bírtam.

130-131. oldal, Tizenkettő (Nem játék)

Kapcsolódó szócikkek: Anthony Woodward · szerelem
Evika82 P>!

– Basszus, te igazi vagy? – kérdezte Vero a szokottnál sokkal magasabb hangon, mire Monroe csak féloldalasan elvigyorodott, és megrántotta a vállát.
– Nehogy már egy helyes arc levegyen a lábadról. Ennél többre tartottalak – szúrt oda a lánynak, aki látványosan elpirult, és elfordult, hogy az asztalon igazgasson valamit.
– Nos, ha nem vetted volna észre, akkor is tetszettél, amikor hajótöröttnek néztél ki.

297. oldal

Kapcsolódó szócikkek: hajótörött · Verona StJames · Zacary Monroe
1 hozzászólás
judybee >!

– Azon kívül, hogy értelmes, okos, gyönyörű és gazdag, nem is értem, mit látsz benne – nevetett fel Monroe, mire Chip is elmosolyodott.

136-137. oldal - Talált celEB (LAF Kft, 2017)

Kapcsolódó szócikkek: Charles Aubrey · értelem · gazdagság · okosság · szépség · Zacary Monroe
Dilaida >!

– Hát itt vagy?! – kérdezte Art, bár a kérdés kissé értelmetlennek látszott.
– Itt! – válaszolt egy nagy sóhajjal Chip. Úgy látszott, neki tökéletesen megfelelt.

263. oldal, 24. Talált celEB

Kapcsolódó szócikkek: Arthur Chapman · Charles Aubrey

Hasonló könyvek címkék alapján

L. J. Shen: Az ördög feketét visel
Ella Steel: Dermesztő fogság
Leiner Laura: Nélküled
Kopácsi Krisztina: Sötét gondolatok
Erica Anthony: Találj rám
Julia Quinn: A vikomt, aki engem szeretett
Elizabeth Hoyt: Hollóherceg
Maggie Fenton: Erényes gazember
Jennifer Probst: Érdekházasság