Talált ​CelEB / Nem játék 94 csillagozás

Becca Prior – Hayden Moore: Talált CelEB / Nem játék Becca Prior – Hayden Moore: Talált CelEB / Nem játék

TALÁLT ​CELEB

Arthur Chapman egy médiabirodalom feje. Fiatal, sikeres, és elviekben a legkapósabb agglegény a városban. De ha leveszi az álarcát, akkor inkább egy félénk, rejtőzködő fiú, aki retteg, hogy leleplezik a homoszexualitását.
Amikor véletlenül elüti a kis tacskót, nem is sejti, hogy az élete pillanatok alatt káosszá változik.
Szövevényes bűntény nyomára bukkan, majd rejtélyes körülmények között elveszti egy barátját. Nyomozni kezd az ügyben, bár tudja, hogy hatalmas kockázatot vállal.
Segítségére sietnek a Külvárosi Állatmentők, azonban az események így is nem várt fordulatot vesznek.
A szerelem is váratlanul érkezik, de Art még bizonytalan, és nehéz döntéseket kell meghoznia. Rájön, hogy más értékeket kellene szem előtt tartania, mint amiket eddig fontosnak érzett.
Izgalmakban bővelkedő, mégis kellemesen bizsergető történet, Becca Prior megszokott, nyers stílusában, sok erotikával és humorral.

NEM JÁTÉK

Egy ostoba… (tovább)

>!
newkids, Budapest, 2017
600 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786158020343

Enciklopédia 8

Szereplők népszerűség szerint

Charles Aubrey · Sheila McCarty · Anthony Edward "Tony" Stark · Anthony Woodward · Arthur Chapman · Fippo · Zacary Monroe


Kedvencelte 12

Most olvassa 4

Várólistára tette 49

Kívánságlistára tette 69

Kölcsönkérné 4


Kiemelt értékelések

>!
Evika82 P
Becca Prior – Hayden Moore: Talált CelEB / Nem játék

Talált CelEB

Becca Priortól épp azt a tökéletes sztorit kaptam, amire számítottam. Már az előző könyveit is nagyon szerettem. A szereplők imádnivalóak. Nagyon tetszett, hogy nem csak a két főszereplő Chip eleinte utáltam ezt a becenevet és Art kapja meg a Happy End-et, hanem az összes őket körülvevő, az életükben fontos szerepet betöltő emberek is.
Jó volt a nyomozós szál is, nem nyomták el a szerelmi és szex jelenetek.

Nem játék

Ez a könyv is nagyon tetszett. Jó a stílusa az írónőnek. Remélem olvashatok majd még tőle ilyen fantasztikus, érzelmes történetet, mint amilyen ez is volt.
Itt is nagyon bírtam a két srácot. Wes és Tony is tökéletes párosítás. Muszáj őket szeretni. :) Igaz kicsit sokat tipródnak az érzéseik miatt, de a sok pofon és hátbaszúrás után, amit ők ketten már az élettől kaptak, érthető a bizalmatlanságuk.
Szóval ajánlom figyelmébe a könyvet minden LMBT rajongónak. Szerintem nem okoz csalódást nekik ennek a két történetnek az olvasása. :)

>!
meteoritastar
Becca Prior – Hayden Moore: Talált CelEB / Nem játék

Talált Celeb:

Köszönöm!!!!

Ismét egy olyan történetet olvashattam Becca Priortól, ami sokáig velem fog maradni. Biztos vagyok benne, hogy a két fiú megismerkedése, az első pillanatok, a döntéseik és nem beszélve a nemes célról, amiért küzdöttek, gyakran eszembe fognak jutni.
Most is csak idiótán mosolygok, hogy milyen aranyosak voltak. :)):))
És mivel a témaválasztás, az állatvédelem, közel áll a szívemhez, így ez a könyv még inkább a szívem csücske lett. spoiler
Nagyon tetszett, hogy olvasás közben lett világos számomra, hogy miért is lett ez a címe és ilyen a borítója a könyvnek. Tökéletes választások!!!! :)):))
Szoval imádtam és határozottan csak ajánlani tudom.

spoiler

spoiler

Második olvasás= PIPPAAAAaaaaa :D :D és lett még pár kedvenc jelenetem.

Nem játék:

Kíváncsian vártam, hogy milyen is lesz ez a történet, hisz a helyszín nem épp átlagos volt.
Megérte várni.
Tetszett.
A két fiú életének az alakulása, a múltjuk elszomorított és felmérgelt. Nagyon sajnáltam őket.
Ezek után teljesen érthető volt a viselkedésük. Bár erre azért nem számítottam.
Gondoltam túl sok meglepetés nem fog érni a történet, vagyis inkább a két fiú részéről, de tévedtem. Nekem tetszett, hogy nem tudtak egyből megfeletkezni a múltjukról és megbízni egymásban, ami miatt jöttek a férreértések és gonoszkodások. Ez abban a világban, környezetben teljesen hiteles volt és sokszor vicces is.
Egyedül a történet végével volt bajom. Kicsit el lett nyútjva.
De így is csak annyit mondhatok, hogy tetszett. Biztos újra fogom olvasni.

>!
wildboszi
Becca Prior – Hayden Moore: Talált CelEB / Nem játék

Nagyon nagy várakozással ,elvárásokkal álltam neki az olvasásnak. Többek között azért is mert kicsit csúszott a könyv kiadása. Azt kell mondanom megérte a várakozást. A borítója valami gyönyörű,és különleges az egy könyvben 2 regény .
Hayden Moore története nagyon jó volt.. különösen első regényhez képest. Élvezzem az olvasását…szívesen olvasnám a többi regényét is.
Becca Prior neve számomra garanciát jelent…garancia arra,hogy izgalmas,érdekfeszítő,lebilincselő könyvet kapok …igazi szerelem ! Az egyik kedvenc irónőm.

>!
Szimirza P
Becca Prior – Hayden Moore: Talált CelEB / Nem játék

Talált CelEb

Ma döbbentem rá, hogy még mindig nem értékeltem a könyvet :( Becca könyveit eddig is szerettem, és ezzel a kötettel sem voltam másként :) Pörgős volt, de mégis könnyed, szerethető karakterekkel, Team Chip :D Tetszett a nyomozós vonal, hogy sok csavar volt benne, amire nem gondoltam, de volt olyan is, amit hamarabb leszűrtem, de ez nem vett el a történet értékéből. Tetszett, hogy megmutatta, mennyire küszködik az, aki netán nem az elvárt normákhoz tartózik, vagy éppen mást szeret, mint amit elvár tőle a begyöpösödött társadalom.
Ami viszont egy kicsit zavaró volt, az a sok „harcikutya” jelző, mert én azt vallom, hogy bármilyen fajta kutyából lehet „harcikutya” ha úgy van nevelve, tanítva stb. És sajnos a mai napig az emberek 80%-a csak 4-5 fajtára asszociál :(
A másik meg a sok „fiú” szó ismétlése. Nagyon zavaró volt, mert nekem egy 24, illetve 26 éves pasi nem fiú.
De mindezeket félretéve igazán kellemes kikapcsolódás, amit mindenkinek ajánlok! :)

Nem játék

Egyelőre csak ezt értékelném, a másikat odébb :))
Ahhoz képest, hogy az írónő első könyve, virtuális elismerő vállon veregetés részemről. Tetszett az alap történet, jó volt az elképzelés, és a világ , amit próbált megalkotni. Örültem, hogy külföldi a helyszín, hogy nincs magyarosítva a szereplők neve. A két főszereplő, Wes és Tony, két cukipofa, szerethető karakter, akik küzdenek a múltbéli démonjaikkal, és akik eszeveszetten keresik a boldogságot, még ha nem is vallják be. A szerelmük és a kapcsolatuk kibontakozása eléggé hullámvölgyes, de mindvégig érezni lehet, hogy csakis happy end lesz a vége. Amit hiányoltam benne, az a többi szereplő megismerése, meg akikkel jóban lettek, mint pl. Kurt, jó lett volna tudni mi lett vele, velük a Nagy Ő után.
A történet nem tökéletes, vannak imitt-amott hibák benne, de nem annyira zavaróak, hogy ne lehessen élvezni a könyvet. Ha javasolhatok valamit a jövőt tekintően, akkor az az lenne, hogy kevésbé nőies szex jelenetek és kicsivel több párbeszédet :))

>!
Kinga0
Becca Prior – Hayden Moore: Talált CelEB / Nem játék

Talált CelEB

Mire leesett, hogy a celEB szó mit is fejez ki a történetben, már a könyv végén voltam. A homlokomra csaptam, és teljesen kiakadtam, hogy nem vettem észre. De az egész könyvvel ez történet. Kiszámíthatatlan volt, gyors, és mindennek lett jelentősége. Art igazán különleges férfi. Furcs, én mindig is Chipet képzeltem el idősebbnek.:)
De ez teljesen mindegy. A kutyás mellékszál imádnivaló volt. Bár néha majdnem rosszul lettem a részletes és elborzasztó leírások végett. Imádom az LMBT könyveket, mindig szívesen olvasom őket, érdekes nézőpontot tár fel bennünk, egy-egy ilyen kötetet. Sohasem sablonos. Becca Prior elbűvölő stílusa pedig lehengerlő, az egyik kedvenc írónőmmé vált, most pedig nagyon kiváncsi leszek Hayden Moore könyvére is.

Nem játék

Pontosan ilyenre számítottam:DD
De atya ég! Annyira közel álltak/állnak a szívemhez a karakterek, esküszöm nem akartam, hogy vége legyen.
Csodálatos volt…
Ez az egész valóság show dolog nagyon bejött, olyan VV szereplők feeling(:
Mindkettő férfi karakter szimpatikus lett, annyira szeretnivalók, nem is tudnék választani melyiket kedveltem meg jobban. Tony egy igazán érzéki, szeretetrevágyó, talán kissé bizonytalan személyiség, aki a színpadra született is egyben. Úgy mint Wesley!
Wesley…, a kék szemű iszonyatosan édes Wes:)
A múlt árnyai mindkettő férfinál jelen voltak, Tonynak a szerelmi csalódása, Wesnek pedig a CO félresikerülése…maradjunk ennyiben…
Érdekesen le lett zárva a két szál. Tetszett a végén az Epilógus is*-*
Majdnem bekönnyeztem, annyira édesek voltak, aki elolvassa olyan érzése lesz, mintha a valóságban is ismerne West, és Tonyt.:)

Az értékelésem eléggé kusza lesz…mert egyelőre nagyon FaN állapotban vagyok…Hayden Moore stílusa is tetszett, gyorsan olvastatta magát a könyv, amit én kifejezetten szeretek.
Éljen az LMBT műfaj..

>!
Ferencnè_Kővàri P
Becca Prior – Hayden Moore: Talált CelEB / Nem játék

Most csak az egyik könyvet értékelném a közös könyvből Hayden Moore Nem játékát. A másik sem fog feledésbe kerülni, azt majd a későbbiekben pótolom.
Kedves Hayden Moore!
Először is azzal kezdeném, hogy elnézésedet kell kérjem a késésemért, mivel csak most fejeztem be a könyvedet.
Ismeretlen író könyveként nem igazán tudtam, hogy mire is számítsak, de azért bíztam benne, hogy nem fog csalódást okozni.Bevallom őszintén, kicsit lassan indultak be nekem a dolgok, ezzel a versennyel kapcsolatosan bonyolultnak látszottak a történések. De azt is hozzá teszem, hogy ez azért is történhetett így, mert a TV-ben sem szeretem az ilyen tipusú műsorokat, nem is nézem, ennél fogva nem is értem hogyan folynak a forgatások. De félre a rizsával, térjek a lényegre, a történetre, a szereplőkre. Ahogy lángba borultak egymástól, villámcsapás szerűen, szinte az első pillanatokban, az valami nagyon megkapó volt számomra. Még ők maguk sem akartak hinni az érzéseikben, az ösztöneikben, a múlt árnyai miatt, és máris egyre másra csak a nehézségek, akadályok hárultak eléjük. Velük együtt idegeskedtem, izgultam, drukkoltam nekik, hogy egymásra találhassanak végre. Olyan csodálatosan szép, mély, tiszta szerelem bimbózott, majd nyílt ki bennük, hogy belesajdult a szivem. Mindenki ilyen felemelő érzésekre vágyna. A bizonytalanságukkal, kishitűségükkel esendőkké, nagyon szerethető karakrerekké váltak. Az egymásra találásuk ősrobbanáshoz hasonlatossá, szinte magasztossá, éterivé vált. A könnyem kicsordult nem egy esetben az érzelmek sokaságától, mélységétől. A vége felé, amikor Wes kiszavaztatta magát azzal, hogy Tony kezébe tette a karkötőt, mintha megállt volna számomra az idő. Na, most hogyan tovább? Kitartanak az adott szavuk mellett, vagy ennyi volt? Szívszorongva vártam, hogy mi fog történni, ki fog először lépni, tartják e az adott szavukat. Az a metros megoldás óriási volt, leesett az állam. Aztán meg elolvadtam a gyönyörűségtől. A vége viszont tényleg felejthetetlenné vált, mintha ott lettem volna az arénában az őrjöngő tömeggel, őket éltetve, éljenezve.
Köszönöm a csodálatos élményt, amit nyújtottál számomra a műveddel! Megalapoztad a bizalmamat az elkövetkező könyveidhez.
Szörpi

1 hozzászólás
>!
ValerinLanz P
Becca Prior – Hayden Moore: Talált CelEB / Nem játék

Nos. Megint én leszek az, aki némileg kevesebb csillagot ad ennek a könyvnek, mint azok, akik előttem olvasták. De hé, két és fél csillag! Ráadásul tudok beszélni pozitívumokról, aminek kifejezetten örülök, szóval kezdjük is ezzel.
Mindkét borítóba szerelmes vagyok, szerintem nagyon el lett találva, passzolt a történethez, nem lett csicsás, és van rajta kutya meg virág, és szép színek. Szóval ez rendben volt.
Kicsit furcsa volt nekem a két könyv egyben még úgy is, hogy egyértelműen Beccáé volt a hosszabb, de ez sem volt probléma.

Talált celEB: huh. Néhányan talán még emlékeznek A tanítvány első részéhez írt cseppet sem felemelő kritikámra, és azóta nem is találkoztam Becca írásaival, egészen mostanáig. Féltem, de élt bennem a remény, hogy négy kötettel a háta mögött talán tapasztalok majd valami javulást. És igen! A központozás most nagyon rendben volt, örülök ennek nagyon. A fogalmazás is rendben volt, valamint a két srác is szerethető lett. Nem tudom biztosan, hogy ez is egy 1D fanfic akart-e lenni, de én semmi ilyesmit nem fedeztem fel benne szerencsére. További pozitívum, hogy Becca végre lemondott a kettős szemszögről, és szerintem így sokkal élvezhetőbb lett az egész. Maga a történet aranyos volt, az eleje kifejezetten tetszett. De sajnos a közepe táján eluntam, és onnantól már csak azt vártam, hogy legyen vége. Ami nem igazán tetszett benne, az az, hogy spoiler Áh, a végére kicsit sok lett a jóból, bevallom őszintén. Ettől függetlenül nem fájt rettenetesen, és köszönöm az írónőnek, amiért megfogadta a tanácsokat, mert kezd kifizetődni. Csak így tovább, remélem az új sorozata még minőségibb lesz!

Nem játék: a második delikvens, amit alig pár perce fejeztem be, és még friss az élmény. Kicsit befolyásolva voltam ennél a történetnél, mert a barátnőm már olvasta, és lelkesen számolt be a tapasztalatairól, így félve vágtam neki. Elriasztott azzal is, hogy azt mondta, idézem „ezek a srácok többet sírnak és nyavalyognak, mint a háború áldozatai”, amire, fáj vagy sem, bizony rá kell bólintanom.
Ez a történet is tetszett az elején, sőt. Voltak részek, ahol hangosan felnevettem, például spoiler Voltak jó beszólások, így néha alig akartam letenni, vagy rohantam volna haza, hogy folytathassam. Na persze ez a Nagy Ő-s cucc nem igazán jött be, és azt gondolom, Tony kicsit jobban is megerőltethette volna magát.
Igazából túl sok nem fog megmaradni belőle, mert a címével ellentétben itt szinte mindenki játszott, mindenki kamuzott, mindenki hülyítette a másikat. spoiler
Annyit hozzátennék még, hogy nem igazán tudtam megítélni sosem, most akkor hány évesek is a srácok. 21-22, de ezt nem mindig tudtam összeegyeztetni a viselkedésükkel, mert sokszor még egy 15 éves is értelmesebben viselkedett volna. Sok-sok sírás-rívás, bedühödés butaságokon, hogy aztán spoiler Igen, nagyon szép is az, amikor már azt hisszük, egyedül halunk meg (22 évesen, teszem hozzá), és akkor hoppá, betoppan az életünkbe ő. Rendben, ez nagyon szép és jó. De viselkedjünk már felnőttként! Vagyis felnőttebb emberként, akire sokan felnéznek!
Mondjuk a vége aranyos volt, majdnem meg is könnyeztem.

Összefoglalva, Beccán láttam a fejlődést, amit örömmel nyugtáztam. Azt mondom, a könyve önmagában is megállta volna a helyét.
Hayden elsőkönyves, sok apróbb hiba volt a történetben (központozásilag), engem nagyon zavart a folytonos „fiú”-zás, (Beccánál is mondjuk), legyen srác vagy férfi, de a fiú engem kizökkentett. Szóval Hayden még biztos sokat fog gyakorolni, hogy jobb és ügyesebb legyen, de látom benne a lehetőséget.

Az olvasást és a vélemény megszületését támogatta legjobb barátosném, @Mes. *-*


Népszerű idézetek

>!
Evika82 P

– Nem vagy más! – dörrent rá az apja. – Ugyanúgy szeretsz, gyűlölsz, küzdesz és remélsz, mint mások. Az, hogy egy férfi mellett érzed magad teljesnek, semmit sem jelent.

225. oldal

>!
shadowhunter1975 P

Elképzelésem sem volt, ki lehet a titokzatos Tony, csak egy híres Tonyt ismertem, Starkot, aki – bár mocskosul gazdag és jóképű volt – annál az egyszerű oknál fogva nem lehetett a meleg Nagy Ő, hogy nem létezett.
Mondjuk nem is volt az esetem.

24. oldal, Nem játék, Egy - Wesley (Newkids, 2017)

Kapcsolódó szócikkek: Anthony Edward "Tony" Stark
>!
Sutha

-Ő az első, aki számít, és épp most jutottam el arra a pontra, hogy elmondjam nektek a másságomat.
-Nem vagy más! – dörrent rá az apja.- Ugyanúgy szeretsz, gyűlölsz, küzdesz és remélsz, mint mások. Az, hogy egy férfi mellett érzed magad teljesnek, semmit nem jelent.

225. oldal, Talált celEB

>!
Dilaida P

Mindig arra vágyott, hogy megtapasztalja azt, amikor a realitás elveszti fontosságát, mert az érzelmek mindent felülírnak.

299. oldal, 28. (Talált celEB)

Kapcsolódó szócikkek: Arthur Chapman
>!
Dilaida P

– Köszönöm, egy angyal vagy, ugye tudod? – mosolygott rá Art.
– Tudom, csak az a baj, hogy az ördögnek dolgozom…

29. oldal, 2. Talált CelEB

Kapcsolódó szócikkek: Arthur Chapman · Sheila McCarty
>!
Dilaida P

– Szívesen laknék itt – mondta Fippo.
– Tipikus született feleség vagy – értett egyet Art, amin megint nagyon jót nevettek. – Bírnád a fűnyírást, és csodás mókust nyestél a bukszusból – tette hozzá Arthur, mire a nagydarabnak felcsillantak a szemei.
– De még milyet! Mogyoró is lenne a kezében!

45. oldal, 4. (Talált celEB)

Kapcsolódó szócikkek: Arthur Chapman · Fippo
>!
Dilaida P

Szerettem. Nem tudtam volna megmagyarázni, miért és hogyan, de alig pár óra alatt beette magát a bőröm alá, és akármennyire is haragudtam rá, akármennyire is rettegtem tőle, már bennem volt. Az ereimben keringett… Akkor is akartam őt, amikor legszívesebben hazazavartam volna, akkor is vágytam rá, amikor látni sem bírtam.

130-131. oldal, Tizenkettő (Nem játék)

Kapcsolódó szócikkek: Anthony Woodward · szerelem
>!
Evika82 P

– Basszus, te igazi vagy? – kérdezte Vero a szokottnál sokkal magasabb hangon, mire Monroe csak féloldalasan elvigyorodott, és megrántotta a vállát.
– Nehogy már egy helyes arc levegyen a lábadról. Ennél többre tartottalak – szúrt oda a lánynak, aki látványosan elpirult, és elfordult, hogy az asztalon igazgasson valamit.
– Nos, ha nem vetted volna észre, akkor is tetszettél, amikor hajótöröttnek néztél ki.

297. oldal

1 hozzászólás
>!
Dilaida P

– Hát itt vagy?! – kérdezte Art, bár a kérdés kissé értelmetlennek látszott.
– Itt! – válaszolt egy nagy sóhajjal Chip. Úgy látszott, neki tökéletesen megfelelt.

263. oldal, 24. Talált celEB

Kapcsolódó szócikkek: Arthur Chapman · Charles Aubrey
>!
Dilaida P

– Ne olyan hevesen! – szólalt meg Zac, aki eddig csendben állt az ajtóban. – Nem lenne bölcs dolog rázni a rácsot, ha egy ketrecben vagy a sakálokkal.

139. oldal, 13. (Talált celEB)

Kapcsolódó szócikkek: Zacary Monroe

Hasonló könyvek címkék alapján

Kelly Oram: Cinder és Ella
Berta Ádám: Miki nem finnyás
Renée Carlino: Sweet Thing – Te édes
Catherine Bybee: Házasság hétfőre
Stephenie Meyer: A Vegyész
Stephanie Perkins: Lola és a szomszéd srác
Jill Mansell: Az első az utolsó?
W. Bruce Cameron: Karácsonyi kutyavásár
Nora Roberts: Az Oromház rejtélye
Cécile Aubry: Belle és Sébastien