Festett ​testek 4. (Festett testek 4.) 40 csillagozás

Becca Prior: Festett testek 4.

Ink ​Beaumont és a férje, Russell közös élete maga lehetne a csoda. Tökéletesen kiegészítik egymást, gazdagok és sikeresek. Csakhogy az ember sohasem elégedett azzal, amije van. Másra vágyik, ismeretlenre, izgalmasra.
Sky és Angus is boldogan élhetnének, míg meg nem halnak, ha nem motoszkálna ott bennük a gondolat, hogy amit egymásnak nyújtanak, az kevés. Talán a másik többet szeretne, mint amit ebben a kapcsolatban megkap.
Ők négyen barátok. Ink és Sky már régóta ismerik egymást, és mindketten évekig éltek abban a hitben, hogy magányos farkasként, gidákra vadászva öregszenek meg. Aztán betoppant Russell és Angus, a két szívtipró pedig megszelídült, legalábbis látszólag. Azonban a múlt, a régi életük árnyéka mindig ott lebegett a fejük felett, nehéz perceket okozva nekik és a párjuknak is.
A kérdés csak az, vajon valóban másra vágynak-e, vagy netán Russ és Angus szeretné kipróbálni azokat az izgalmas dolgokat, amiket Ink és Sky éveken át gyakorolt.
És vajon… (tovább)

>!
newkids, Budapest, 2019
504 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786158020381

Enciklopédia 8

Szereplők népszerűség szerint

Francis Summers (Sky) · Gideon Beaumont (Ink) · Angus Keith Caldwell · Abigail Harding · Russell Corn · Heathcliff Harding


Kedvencelte 8

Várólistára tette 18

Kívánságlistára tette 25

Kölcsönkérné 3


Kiemelt értékelések

tonks>!
Becca Prior: Festett testek 4.

Nyilván én vagyok az első negatívabb vélemény, de hát kell ilyen is. (Pedig az alapsztori alapján az ötödik rész lesz a keményebb dió…előtte rá is pihenek szerintem.) Szóóóval szeretem én Becca Priort, és örülök, hogy olyan világot élünk, hogy írhat kedvére, amit csak akar; meg van a kiadója, meg van a közönsége és talán a legfontosabb is: a tehetsége. Csak hagyja a tiniszereplőket könyörgöm! Már az első kötetben szemet szúrt, hogy egy nagyon komoly sztorit erőltetett bele a kamaszfiúnak, aminél aztán nem akart – a műfaji keretek miatt nem is tudott – mélyebbre menni annál, hogy kiváltsa az olvasója szörnyülködését és sajnálatát. A többi kötetben is hullámzott a teljesítménye a tinidrámát illetően, de legalább volt pár pozitív pillanat. És végre békén hagyta Heath-t, erre nem ráröpült a lányokra? Te jó ég! Egyik fejezetben még cukiskodik Angus meg Sky, aztán BUMM, ez a lány megőrült, a másik is, következő oldalon meg már Russell főzőcskézik kedvére a konyhában. Így nem írunk könyvet, engem teljesen kizökkentett a romantikus, vigyorgós hangulatból, főleg, hogy megint csak pár hatásosra megírt bekezdésre korlátozta a tinidrámát. Érezni lehetett, hogy igazából nem akar sokat írni róluk, nincs mondanivalója velük, csak valami legyen. Őszintén szólva nem is értettem Ely és háztartása jelenlétét a könyvbe, minek? 100 oldallal kevesebb, de legalább nem forgattam volna annyit a szemem. Pedig a főszereplő nagy négyes történetét olyan szépen alakította végig, hogy le a kalappal. Meglepően jól sikerült az egész lélektani oldala is. Aki ilyet tud írni a szerelemről, az minek pepecsel olyan kamasz problémákkal, amit láthatóan nem tud átérezni és megírni? A szereplők közül Angus emelkedett ki nálam a legjobban, az előző kötet depressziós, öngyilkosságot fontolgató énje egy jókora adag önismeret után/közben kivirágzott, megkönnyeztem ezt a fejlődést, köszönöm, hogy végig követhettem.

fun fact: csomó The Black Keys-t hallgattam olvasás közben, ajánlom, nagyon passzoltak!

1 hozzászólás
meteoritastar>!
Becca Prior: Festett testek 4.

Ezek a pasik nagyon huncutok voltak. De nagyon!!!!
Russnak esélye se volt, ahogy Inknek se.
Sky és Angus bedobta magát, szó szerint.spoiler
Ebben a könyvben bepillanthattunk ismét Leonék családjába, hogy ott hogy alakúlnak a dolgok. De a könyv jelentös része, ahogy az már be volt zengve, nem erről szolt. Hanem a Nagy estéről, ahol a vágyaké volt a főszerep.
Az írónő nagyon szépen kikövezte az odavezető utat. Hisz egy ilyen éjszaka sok mindent megváltoztathat egy kapcsolatban.
De utánna….. izzottak a lapok.
Egyedül Russelel nem voltam kibékülve. Értettem, hisz nem könnyű döntést kellett meghoznia, de már sok volt, amit művelt.
De így is csak annyit írhatok, hogy tetszett ez a könyv. Örülök, hogy olvashattam. Ismét szuper volt a srácokkal találkozni. De még milyen találkozás volt?

Garbai_Ildikó P>!
Becca Prior: Festett testek 4.

Amennyire tetszett az előző ez annyira nem jött be. A lányokat nem értem,hogy jöttek a képbe és gyorsan lerendeztük őket… Le vannak pöccintve aztán hipp-hopp megoldjuk a gondjukat.. Ink anyját nem sajnáltam megérdemelte remélem nem tesz keresztbe a srácoknak.A lélektani része tetszett a kemény erotikus része nekem sok volt de hát mindenkinek más tetszik.

Ancsúr>!
Becca Prior: Festett testek 4.

Egyszer fent, és egyszer lent- tartja a mondás. Na, úgy érzem, hogy ez a könyv az „egyszer lent"-et képviselte. Arra volt jó ez a könyv, hogy érzékeltesse, hogy minden emberi kapcsolatnak vannak mélypontjai, és ha nem nyitjuk ki a szánkat, és nem beszéljük meg ezeket egymással, akkor ez a seb elgennyesedik a lelkedben, és megmérgezi azt.
Ez a könyv most megint komoly témákat feszeget ide értve Abby és Melody gondjait is. Ugyanakkor kicsit úgy éreztem most, hogy nagyon egy síkon mozgott most a párjaink gondolatai. Annyira, hogy már egy kicsit úgy éreztem, hogy túl van dramatizálva ez a helyzet. Nem gondoltam volna, hogy az írónő ilyen sorsot szán Angusnak és Russelnek, aki átment egy unszimpatikus kis p…-be. A végén már fogtam a fejem, hogy eddig szerettem Russelt, de ez a hisztizés nem méltó hozzá. Komolyan mondom egy menstruáló nő jutott róla az eszembe!
Nem tudom, hogy mire számítottam, mikor tovább folytattam ezt a sorozatot a 3. rész után, de nem erre. Ezt fele ekkora terjedelemben is elég lett volna. És nagyon hiányzott Ely és Leon. Ők hová vesztek ebben a részben?

17 hozzászólás
Cync P>!
Becca Prior: Festett testek 4.

Kicsit féltem, hogy az én ízlésvilágomnak sok lesz az a bizonyos nagy jelenet, ami igazából a könyv lényegi része, de remekül fel lett építve az odavezető út. A dolog lelki oldala is jól meg lett oldva.
Nagyon szeretem a karaktereket, ezért végig izgultam, mi lesz velük, párszor meg is szakadt a szívem értük. Főleg Ink és az anyjával való kapcsolata miatt. Azt a nőt lehetetlen elviselni. Örültem Ink döntésének, de azért nagyon sajnáltam, hogy így végződött. Szerettem, hogy az összes szereplő megjelent ebben a könyvben is, azonban Aby és Melody problémái kiverték a biztosítékot. Értem én, ezzel is adtunk egy plusz mondanivalót a cselekménynek, de egyáltalán nem hiányzott ez a szál a történetből. Azzal viszont, ahogy Leon a tiniproblémát kezelte, nőtt a szememben. Rengeteget fejlődött az első könyv óta. Angus is hatalmas változáson ment keresztül, nyoma sincs annak a depressziós fiúkának, aki volt.
Imádom a gördülékeny, magával ragadó stílust, amivel Becca minden könyve megajándékoz, a humoros vagy éppen szenvedélyes jeleneteket. Kár, hogy most a lányok szála belerondított.

Evika82 P>!
Becca Prior: Festett testek 4.

Mit csinálj, mikor hetek óta nehezen megy az olvasás?
Vedd elő az egyik kedvenc írónőd legújabb könyvét, ess neki, tuti kihúz a gödörből! :D
Mit is írhatnék erről a szexi, tűzforró, szuper könyvről!
IMÁDTAM!
A Sky – Angus, Ink – Russ páros önmagunkban is elég forró párosítást alkotnak… na de mikor ők négyen egy szobába spoiler kerülnek… hát ott igencsak forróvá, nagyon-nagyon forróvá válik a helyzet. :D
Szigorúan +18-asoknak ajánlom a könyvet.
Homofóbok és prűd emberek nehogy a kezébe vegyék ezt a gyöngyszemet! ;)

EditVagyok P>!
Becca Prior: Festett testek 4.

Hát sajnos nincs jó hírem…
A dolog pikantériája az, hogy ugyanazok a dolgok siklottak ki, mint eddig, de sajnos egy ilyen volumenű és ilyen nagy horderejű sztorinál egy kis kisiklás is veszélyesen rossz döntés lehet… pedig a lényeg meg volt. Ott volt és jó volt. De a körítés elvitt mindent. Nem mindig oda, ahová kellett volna….
https://endiallthatiam.blogspot.com/2019/08/becca-prior…

Eszter_Lina24 I>!
Becca Prior: Festett testek 4.

Egy csoda amivé kinőtte magát a sorozat. Ezt a részt olvastam utolsónak és itt hajnal fél 1kor csak kapkodom a fejem, azt se tudom mit mondjak. Annyi, de annyi minden van ezekben a könyvekben. Egyik leghőbb kíváságom, hogy sokan neki merjenek állni, mert szín igaz, hogy az ember akkor ismerkedik meg Beccával ha meleg-erotikus irodalmat akar olvasni, de egy idő után nem ez a lényeg. Persze melegekről szól, persze van benne szex, de melyik erotikus regénybe nincs? És emellett… Annyi bölcsesség, filozófia, mély kérdések és az ezeket bobcolgató válaszok. Annyi, de annyi tartalmas beszélgetés van benne, hogy néha már azt érzem kéne egy prűd változat, hogy mindenkihez eljusson, egy prűd változat amiben az életről, a mindennapokról és azok problémáiról beszégetnek a szereplők. Magyarul kivágjuk a szexet, mert csak nekünk „Marcy”-knak jár XD spoiler Számomra teljesen valós problémákat valósan ad vissza az írónő.
És még áradozhatnék. Pedig mindig mondom, hogy én már A tanítvány sorozattal meg lettem véve, azóta csak erősödik a szerelem.
Egyébként neki álltam aztán megtorpantam és elolvastam az 5. részt, mert Becca problémái valósak és tényleg meg kell oldani őket, én meg már a 20. oldal környékén éreztem a szagukat és nem akartam a szenvedésükhöz asszisztálni :'D
Hát most hirtelen ennyi, a többit nagy zaklatottságomban elfelejtettem :D
Ja még egy kérdés. Én Becccát nem ismertem mielőtt megjelentek volna a könyvei. Valahol meg lehet még találni a könyvei előtti írásait is?

Dilaida>!
Becca Prior: Festett testek 4.

Szokásos forma, szokásos szereplők, és többnyire a szokásos minőség. De azért jöjjön néhány megemlítendő részlet.

Ahhoz képest, amilyennek be lett harangozva ez a rész ("semmi mást nem csinálnak a fiúk, csak szexelnek"), igen érzelmesre és komolyra sikerült. Egyáltalán nem csak az erotikus kérdésekről szólt, és nem is csak a két főszereplő párnak a kapcsolatáról – legyen szó akár a párokon belüli, akár a négyes egymáshoz való viszonyáról –, de ez nem feltétlenül jelent jót. Többnyire mély és úgymond testes lett így a regény, viszont az a kontraszt, amit spoiler A fiúk ügye pedig, az az egy fő kérdés, ami ha nagyrészt elméleti szinten is, de végigment az egész regényen, engem őszintén szólva kicsit fárasztott. Kezdetben nem, és nem akarom azt mondani, hogy ez egy felületes kérdés, de a korábban említetthez mérve nagyon is apróság, sőt, szinte nevetséges. Ezért nem igazán tudtam megpróbálni együttérezni egyik párossal sem.

A végével viszont elégedett voltam, és Becca valóban felkészítette a szereplőit A Nagy Eseményre, mind a körábbi kötetetkben, mind ebben, de meg kell jegyeznem, hogy ez az esemény sem volt annyira durva, vad és minden ilyesmi, mint amire számítani lehetett. Szokatlanul hosszú részt tesz ki spoiler. Nem ez a kedvenc könyvem Beccától, de kétségtelenül szerettem. Ja, és még mindig Ink a legjobb.

pannieeele>!
Becca Prior: Festett testek 4.

Mindenki, aki meleg felnőtt tartalomra vágyik, annak mindenképpen el kell olvasnia!! Meg aki nem, annak is!! Imádom Becca összes könyvét, amit eddig olvastam, de ez volt az egyik kedvencem. Nem csak a belső vívódások miatt, nem is a szexuális feszültség miatt, de az, hogy komolyabb, sötétebb témákat is beleírt és ezáltal mi is beletekinthettünk ezekbe a dolgokba, az valami zseniálisan lett megfogalmazva. Minden egyes karakter érzelmét átéreztem, mintha velem történt volna meg, amit szerintem nehezebb úgy átadni, ha E/3-ban írunk meg. De Beccának ez is sikerült. És még milyen jól!! A festett testek sorozat legizgalmasabb része volt, tele olyan jelenetekkel, amik mindenkit meg tudnak lepni és egyből izgatottá is tesznek. Akit nem botránkoztat meg a téma, az mindenképpen lessen bele a sorozatba!!!!


Népszerű idézetek

pannieeele>!

… -Jól van, Ely is valami hasonlóval érvelt.
-Akkor eddig mindketten mondtuk, hogy hülye vagy – vonta le a konzekvenciát Angus.
-Naaa! – szólt rá Russel.
-Igazad van, nem vagy hülye. Az ember félelmei legtöbbször nem racionálisak. …

69. oldal - galagonyapiros

pannieeele>!

-Miért nem szóltál? – kérdezte komolyan.
-És te miért nem? – dobta vssza a labdát Melody. -Ugyanazért, amit az előbb mondtál. Mert úgy gondoltam, senki sem tud segíteni, és szégyelltem, hogy gyenge vagyok. Azt hittem, ettől leszek erősebb, és majd helyrebillen bennem valami.
-És nem így lett? – kérdezte Aby.
Melody megrázta a fejét.
-Kicsit sem. Egyre mélyebbre húzott az örvény, és már nem is érdekelt más, csak az, hogy végre egyedül lehessek, és újra megválthassam magam a szenvedéstől.

486. oldal - Kakaóbarna

EditVagyok P>!

„Nem elég túlélni, valóban élni kell!”

358. oldal

Dilaida>!

– Mindenki hazudik a közösségi médiában, és mindenki színész. Van aki drámaként adja elő az életét, mert azt akarja, hogy sajnálják, így zsarolva ki egy kis szeretetet, van, aki vígjátékot csinál a nyomorából, mert nem tudja elviselni a szánalmat, és vannak, akik bestsellerként tekintenek a történetükre, holott a kutya sem kíváncsi rá.

265. oldal, Foszforvörös

Kapcsolódó szócikkek: Gideon Beaumont (Ink) · közösségi média
Dilaida>!

Angus olyan volt, mint az oldtimerek, amiken dolgozott. Ha nem ismered elég jól, esélyed sincs, hogy rájöjj, mi a nyitja.

66. oldal, Galagonyapiros

Kapcsolódó szócikkek: Angus Keith Caldwell · Francis Summers (Sky)
Dilaida>!

– Szereted? – kérdezte először.
Aby óvatosan bólintott.
– Azt hiszem… Ha eszembe jut, márpedig állandóan rá gondolok, akkor a gyomromban olyan fura izgalom bizsereg. Ha meglátom, akkor még rosszabb…
Heath elmosolyodott.
– Igen, ez szerintem is szerelem.

77. oldal, Hollófekete

Kapcsolódó szócikkek: Abigail Harding · Heathcliff Harding
EditVagyok P>!

Csak azt félünk elveszíteni, ami fontos nekünk.

112. oldal

Cync P>!

Néha nehéz meghozni bizonyos döntéseket, és még nehezebb elfogadni azt, amin nem tudunk változtatni.

487. oldal

Dilaida>!

A féltékenység nemcsak akkor mardossa az embert, ha valaki más is feltűnik a színen, hanem akkor is, ha valami más jobban érdekli a párodat, mint te.

270. oldal, Gleccserfehér

Kapcsolódó szócikkek: féltékenység

A sorozat következő kötete

Festett testek sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Audrey Carlan: Test
E. L. James: A szabadság ötven árnyalata
Tiffany Reisz: Az angyal
C. J. Roberts: Seduced in the Dark – Megigézve a sötétben
Helen Hoang: A szerelem egyenlete
Abby Lee: Hol jár az eszem?
Kalapos Éva: Kéz a kézben
Abbi Glines: Te vagy nekem a remény