Festett ​testek 3. (Festett testek 3.) 9 csillagozás

Becca Prior: Festett testek 3.

Mégis ​létezik szerelem első látásra! – gondolja Angus Caldwell, a sikeres építési vállalkozó, amikor találkozik Skyjal, a vörös démonnal. Csakhogy a gépezetbe homokszem kerül, mert kiderül, hogy Sky férfi, méghozzá híres drag queen, és a véletlenek vígjátéka gyorsan drámába csap át.
A sors azonban újabb tréfát űz velük, amikor ismét összesodorja őket.
Angus élete sarkaiból fordul ki, mert rájön, hogy Sky férfiként is vonzza, mint a mágnes. Belső vívódása, az érzések és a homofób, bigottan vallásos nevelés harca a lelkében az összeomlás felé sodorja, és nem talál kapaszkodót.
Sky Summers igazi különc, az élet császára. Családja és barátai mindenben támogatják, bármihez nyúl, sikerre van ítélve. Bárkit megkaphat, akit megkíván. Csak szerelmi élete nincs – és nem is lehet –, mivel aromantikusként vallja, hogy képtelen az érzelmi kötődésre.
Magukkal és egymással vívott harcaik belső utazásra invitálják az olvasót. Vajon sikerül-e megtalálniuk a harmóniát,… (tovább)

>!
newkids, Budapes, 2018
576 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786158020350

Kedvencelte 1

Most olvassa 5

Várólistára tette 17

Kívánságlistára tette 26


Kiemelt értékelések

>!
Futocs
Becca Prior: Festett testek 3.

Nem szeretem a könyvkritikákat, mert gyakran húznak le általam szeretett könyveket, ami kifejezetten rosszul esik. Inkább élmény vagy ajánlás, amire szívesebben gondolok, ezért én is valami ilyesmit írok spoiler nélkül.
Eddig is szerettem Becca Prior könyveit, de a Festett Testek 3 egy akkora ugrás, ami tényleg hihetetlen. Komoly téma kerül előtérbe, ami az öngyilkosságra való hajlam, de mégis pozitív az egész regény hangulata, mert ott van a kiút, ott vannak a lehetőségek és ott van Russel, aki fontos szerepet kap a történetben és ezért nagyon, de nagyon szeretjük.
Teljesen más lett a sztori, mint amit vártam, ez esetben ez azt jelenti, hogy sokszorosan jobb, mint amire számítottam. Sky eddig imádott karaktere mellé kapunk egy olyan Angust, aki tényleg szerethető, bejárja azt az utat, amit be kell járnia ahhoz, hogy az élete gyökeresen megváltozzon abba az irányba, amerre megérdemli.
Nem egyszerű az egymásra találás, soha nem tudtam, mire számítsak a következő oldalon és egy percig sem unatkoztam. Az előző könyvek szereplői a legjobb helyeken térnek vissza, nagyon vicces perceket okozva.
Kedvenc szereplőim ebben a kötetben Russel és Angus, persze Sky-t eddig is szerettem.
Aki az első két részt szerette, ezt imádni fogja. Aki nem olvasott még az írónőtől, az tegye meg, mert olyan pluszt tesz a könyveibe, amit mástól nem kapunk meg.

>!
eSsZ P
Becca Prior: Festett testek 3.

először is… IMÁDOM Skyt! … és nem csak azért, mert fordított lényként éldegél a drága, mint én, 10 előtt teljesen használhatatlan vagyok.. és ugye, nem kell a szomszédba mennünk, ha homokba akarjuk dugni a fejünket…

nagyon sok minden kavarog bennem… nem is tudom megfogalmazni .. egy biztos,két főhősünk nagy utat jár be érzelmileg… mind a ketten küzdenek valamivel.. ki-ki a saját 'maszlagával' és nagyon érzékletesen járták körbe, mondtak ki igazságokat.. vagy hárítottak.. hogy végül saját lényükhöz mérten nyissanak és lépjenek…
komoly témát érint a könyv, de mégsem egy depresszív olvasmány… nagyon jó volt az elosztása… a komor dolgokat váltotta mindig egy kis kedvesség, egy kis mosolygás…

nem egy , nem két nézőpontú, Becca mozgatja az előző könyvei szereplőit, és bár a karakterek néhol mutatnak átfedést, azt kell mondjam, hogy ott ahol szoros barátság van, vagy egy család, óhatatlanul is idomulnak egymáshoz és hasonlóak olykor.. tehát életszagú ..

Beccaval „ismerjük” annyira egymást, hogy tudja, olykor elbeszélünk egymás mellett .. és nincs is szűrő az agyam és a szám között…akik pedig „ rendesen” ismernek tudják nem szoktam osztogatni a szép szavakat.. :D de! komolyan mondom, számomra egyik legjobb írása… tetszett.. újraolvasós lesz .. :)

ui.: és most kell nekem egy saját Sky… mindenestűl…:D

2 hozzászólás
>!
Szaszilla
Becca Prior: Festett testek 3.

Nagyon-nagyon vártam már Sky könyvét, és a végén mégis Angus rabolta el a szívem. Félre értés ne essék, Sky elképesztő figura, és a pókokról való véleménye határozottan egyezik az enyémmel, mégis Angus lett a szívem egyik csücske. A másik Ink :D
Nagyon nehéz témát is feldolgoz a könyv, amit véleményem szerint a társadalom még mindig nem vesz elég komolyan! de mégsem volt nyomasztó olvasni.
Főszereplőinknek maguknak kell megküzdeniük a saját problémájukkal, és a rögös út ellenére, mindketten révbe értek.
Örültem, hogy ismét volt egy kis betekintés az előző szereplők életébe, és az Ink-Móki párostól a padlóra olvadtam.
Szerintem nem lepek meg senkit, ha azt mondom, hogy elképesztően várom a negyediket, annak fényében, amit eddig tudni lehet róla… nyami
Akárhányszor Becca ír egy könyvet, az kedvenc lesz, ha akarom, ha nem! Férjem pedig morgolódik, mert még több könyvespolcot kell venni :D
Elképesztően Fantasztikusan Csodálatos volt, és határozottan újraolvasós! Nagyon köszönöm az élményt! :)


Hasonló könyvek címkék alapján

Janković Nóra: Árnyékok illata
John Green – David Levithan: Will & Will
Jessica Park: Lélegezz velem!
Baráth Viktória: Egy év Rómában
Sofi Oksanen: Baby Jane
Leah Scheier: Csak a te hangodat hallom
Abbi Waxman: Új örömök kertje
Jennifer Niven: Veled minden hely ragyogó
Jasmine Warga: Szívem és egyéb fekete lyukak
Emery Lord: Amikor összeütköztünk