Festett ​testek 2. (Festett testek 2.) 11 csillagozás

Becca Prior: Festett testek 2.

Létezik szerelem első látásra, de sajnos vak. Russell ezt a következtetést vonja le, amikor Ink Beaumont, a híres művész még a harmadik találkozásnál sem ismeri fel.
Mire Ink rádöbben, hogy ő is végzetesen vonzódik a félszeg, vörös fiúhoz, azt is belátja, hogy mindketten másra vágynak. Ő feltétlen megadást és alárendelődést várna el, Russ azonban nem érzi képesnek magát egy ilyen kapcsolatra.
Aztán fordul a sors kereke, és hamarosan egy fedél alatt találják magukat. Russ tart a lehengerlő férfitől, mégis hagyja, hogy bűvkörébe vonja és levegye a lábáról. És bár számukra látszólag nincs közös jövő, mindketten tudják, hogy nehezen fognak ellenállni a kölcsönös vonzalomnak.
Vajon megtalálják-e a megoldást, sikerül-e áthidalniuk a köztük tátongó szakadékot?

A nagy sikerű Festett testek sorozat második kötete ezúttal az ő életükbe enged bepillantást, Becca Prior már megszokott, kendőzetlen stílusában, rengeteg érzelemmel és perzselő erotikával.

>!
newkids, Budapest, 2018
588 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786150019369

Kedvencelte 3

Most olvassa 4

Várólistára tette 12

Kívánságlistára tette 24

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
Szaszilla
Becca Prior: Festett testek 2.

Miután befejeztem, csak ültem a kezemben a könyvvel, bárgyú vigyorral a képemen és csak néztem ki a fejemből.
Ez valami eszméletlen jó volt! Már az első részt is nagyon szerettem, és nagyon vártam Ink könyvét, és nem csalódtam. Az egyetlen gondom, hogy most megint várhatok -nem tudom mennyi ideig- Sky történetére, mert már most tudom, hogy az a rész is fantasztikus lesz.
Becca ismét bebizonyította, hogy ő a meleg-erotikus regények koronázatlan királynője!
Russt fejbe csaptam volna párszor, Inket viszont órákig ölelgettem volna, hogy „awww sweety”.
Azért Gideon néha feszegette a határaimat, és Russellét is, de semmit nem változtatnék rajta. Pont így volt tökéletes.
Ink anyját viszont nem tudom eldönteni, hogy kedvelem-e vagy nem. Nagyon ellentétes érzéseim vannak vele kapcsolatban, és nagyon kíváncsi vagyok a továbbiakban merre lendül majd ki a mutató.
Kicsit úgy érzem ez a könyv nem csak Russ és Ink könyve, hanem Heath-é is. Az első részben nem nagyon volt szimpatikus, viszont nagyon nagy fejlődésen ment ő is keresztül.
Becca! Csak így tovább, és kápráztass el minket minél több ilyen fantasztikus írással!

>!
bols
Becca Prior: Festett testek 2.

Kicsit erősebb, mint az eddigi írásai az írónőnek, de nekem ez is tetszett. Kíváncsi voltam Móki (ez a becenév….hát nem is tudom) és Ink történetére, de azért nem olyan rózsaszín, mint az első rész. Ettől függetlenül, egy élmény volt a könyv, jó volt, hogy kaptunk még a gyerekek történetéből és Elijah – Leo-nak is örültem. Russ-t végig támogatta a barátja, ez egy nagy piros pont Elijahnak.
Az édes „hármas” nagyon jól sikerült, még épp azon a határon belül van, ami még beleférhet egy induló kapcsolatban. Ink-nek kemény múltja van, jót tett neki Russ finom lelke! Abszolút kiegészítik egymást.
Köszönöm és várom a következőket Kedves Írónő!!!

>!
Zsófia_Unger
Becca Prior: Festett testek 2.

Meg voltam győződve, hogy az első részt nem lehet felülmúlni! Rá kellett jönnöm, hogy Becca mindig tud újat és egyedit mutatni és minél többet olvasok tőle, annál jobban beleszeretek a regényeibe és azok mondanivalójukba! Mire a végére értem Russ és Ink lenyűgöző és szívhez szóló történetének, úgy kalapált a szívem, mintha maratont futottam volna. Egyszerre éreztem boldogságot és szomorúságot is, amiért el kell engednem ezt a csodálatos világot, de mindig ők maradnak a kedvenceim, mert annyira valósak és szeretnivalók, hogy ép ésszel fel sem fogható! Imádtam és alig bírom kivárni a következő kötetet! Nagyon köszönöm, hogy ilyen eszméletlen történeteket írsz Becca!


Népszerű idézetek

>!
Zsuzsa_Czékus P

Számtalanszor előfordult, hogy heterók akadtak fenn a hálóján, akik csak később jöttek rá, mibe sétáltak bele, de aki valóban heteró volt, és nem csak bizonygatta, az rendszerint nevetett az egészen, Ilyen mérvű kiakadás eleve gyanús volt egy csók miatt, a válogatott szitokszavak csak azt erősítették Skyban, hogy egy látens meleggel áll szemben, aki most magával veszekszik éppen.

522. oldal

>!
shadowhunter1975 P

Emlékezett rá, hogy Marcy mesélt a barátjáról, aki rengeteget szenvedett gyerekként, mégis jó ember lett belőle, és hogy milyen szerencsés, mert megtalálta álmai pasiját, valami modellfiút.
– Mi van a híres Nathannel és az arab hercegével? – kérdezte.
– Remekül vannak. Két hónap múlva átrepülnek meglátogatni. Lehozom majd őket, és akkor meglátod, miről beszéltem. Te és Javad egy bolygóról származtok, az tuti.

373. oldal, Koromfekete (Newkids, 2018)

Kapcsolódó szócikkek: Gideon Ink Beaumont
>!
Zsófia_Unger 

A lényeg az, hogy szeretlek. Úgy ahogy vagy. És többé nem akarom előre tudni, hogy mi lesz. Nem fogok állandóan azon agyalni, mit hoz a holnap. Ha egy valamit megtanultam melletted, az az, hogy értékeljem azt, amit a pillanattól kapok. Mert vannak dolgok az életben, amit nem lehet megismételni, újraírni, megváltoztatni. Az elszalasztott lehetőségeket nem kaphatod meg még egyszer, a ki mondott szavakat nem törölheted ki, a pillanat boldogságát nem élheted át újra. Akkor kell elraktároznod az emlékét, amikor megtapasztalod.


Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Russell Corn · Gideon Ink Beaumont


Hasonló könyvek címkék alapján

Tiffany Reisz: Az angyal
Jodi Ellen Malpas: Ez a férfi
Sierra Cartwright: Megkötve
E. L. James: A szabadság ötven árnyalata
J. R. Ward: Feloldozott szerető
Tara Sue Me: Az alávetett
Tamas Garam: Angéla
Sylvia Day: Melléd láncolva
Elizabeth McNeill: 9 és 1/2 hét