Festett ​testek 2. (Festett testek 2.) 33 csillagozás

Becca Prior: Festett testek 2.

Létezik szerelem első látásra, de sajnos vak. Russell ezt a következtetést vonja le, amikor Ink Beaumont, a híres művész még a harmadik találkozásnál sem ismeri fel.
Mire Ink rádöbben, hogy ő is végzetesen vonzódik a félszeg, vörös fiúhoz, azt is belátja, hogy mindketten másra vágynak. Ő feltétlen megadást és alárendelődést várna el, Russ azonban nem érzi képesnek magát egy ilyen kapcsolatra.
Aztán fordul a sors kereke, és hamarosan egy fedél alatt találják magukat. Russ tart a lehengerlő férfitől, mégis hagyja, hogy bűvkörébe vonja és levegye a lábáról. És bár számukra látszólag nincs közös jövő, mindketten tudják, hogy nehezen fognak ellenállni a kölcsönös vonzalomnak.
Vajon megtalálják-e a megoldást, sikerül-e áthidalniuk a köztük tátongó szakadékot?

A nagy sikerű Festett testek sorozat második kötete ezúttal az ő életükbe enged bepillantást, Becca Prior már megszokott, kendőzetlen stílusában, rengeteg érzelemmel és perzselő erotikával.

>!
newkids, Budapest, 2018
588 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786150019369

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Russell Corn · Gideon Ink Beaumont


Kedvencelte 10

Most olvassa 8

Várólistára tette 25

Kívánságlistára tette 31

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

>!
Tóth_Orsolya_3 P
Becca Prior: Festett testek 2.

Nagyon szerettem Gideon és Russ történetet is.
Na és Heath! *-*
Jó volt az előző rész szereplőiről is olvasni.
Fran történetére pedig nagyon kíváncsi vagyok.

>!
meteoritastar P
Becca Prior: Festett testek 2.

Nagyon tetszett ez a történet is.
Már az első részben nagyon szimpatikus lett Russel és amikor kiderült, hogy Ink a kiszemeltje, NAGYON vártam a könyvüket.
Megérte!!
Tudom, hogy már lerágott csont, de akkor is letehetetlen volt ez a könyv és kész.
Elijah és Leon által beléphettünk a művészek világába. Most, Ink által egy másik világ ajtaja is kinyílt.
Ink vezetésével bepillanthattunk egy olyan világba, ahol a szexé és erotikáé a főszerep és szinte csak a képzelet szabhat határt az élvezeteknek ….. vagy Russel.
Mivel Russel tartott ezektől az élvezetektől, de volt benne egy alap kíváncsiság meg elszántság Ink miatt, így nagyon érdekes volt az Ő szemén át felfedezni ezt a világot. Tanulságos volt, ahogy Russel próbálta elfogadni a látottakat és a saját érzéseit. Úgy nekem is feladta a leckét. Bevallom, mikor megjelent Sky, nem tudtam hova tenni, ahogy Russel, én se tudtam mit gondoljak róla. De a könyv végére, még többet szerettem volna belőle. Alig várom a történetét!!!!!!!
Ink és Russel kapcsolata nem volt zökkenő mentes, de szerencsére a barátok, Elijah és Leon sokat segített nekik. Ők sem lettek elfelejtve, ahogy a Gail és Heath se lett a háttérbe száműzve. Különösen Heath. Nagyon aggodtam érte és idegeskedtem miatta, hogy mi lesz. Valamint két régi kedves, nagyon kedves ismerős neve is felmerült, amitől szinte felsikkantottam örömömben :D :D *-* *-* spoiler
Nem szaporitom tovább a szót, az a lényeg, hogy tetszett és nagyon várom a következő részt!!!!!

>!
Evika82 P
Becca Prior: Festett testek 2.

Ismét egy szuper történetet olvashattam, bár ezen nem is lepődöm meg. Eddig is szerettem az írónő történeteit, és ez a séma szerintem nem fog a közeljövőben változni.
Érzéki, izgalmas, igazi mély érzelmekkel átitatott ez a könyv.
Eddig is tudtam, hogy nem szívbajos Becca, akkor sem ha erotikus jelenetek írásáról van szó… Na de ebben a könyvben igencsak elengedte magát. Na nem mintha ez baj lenne. ;)
Na és Heath mellékszála, ami átível az egész könyvben az is annyira imádnivaló!!!
Na meg ugye felbukkan Sky is, aki nagyon ígéretes figurának tűnik. El is kezdem gyorsan az ő történetének az olvasását. Kíváncsi vagyok rá nagyon. Reményeim szerint megint nem fogok csalódni. :)

>!
tonks
Becca Prior: Festett testek 2.

Ez igencsak rendben volt!
Sokkal jobb, mint az első rész, történetileg és karaktereket tekintve is. Talán elég is annyit mondanom, hogy az első részt túl hosszúnak éreztem a maga 456 oldalával, ez pedig 100 oldallal több, de nem érződik rajta. Átgondolt, nem csak klisékre épült cselekmény, szépen felskiccelt karakterek. Russell szerintem Nefertitivel helyet foglalt magának a „kedvenc könyv szereplőim ever” listán, Gideonnal kiegészülve. Szörnyen aranyosak voltak amúgy, valószínűleg emiatt újra is fogom majd olvasni, ha cukiságfaktorra vágyom. Mert bár van sötét oldala a sztorinak, minden közös jelenetük egy kincs. Plusz pont amiatt, hogy Ely és Leon teljesen elviselhető volt, mi több, Heath szála is tetszett, pedig az első rész értékelésében nagyon fröcsögtem amiatt, hogy minek egyáltalán a könyvbe.
Hogy ne csak ömlengésből álljon ez az értékelés: a végén Russell ajándéka nem tetszett (erről nagyon beszélnék ám valakivel!), a Mókizást is hagyhatták volna, ennyi erővel maradhatott volna simán Mókus is, plusz Ink anyja hátborzongató lett a végére, nagyon csúnya dolgok jutottak az eszembe róla.

És jön a Festett testek 3. és Becca Prior ezek szerint nagyon ért ahhoz, hogy felcsigázza az embert a következő könyvére, mert felvezette először az egyik karaktert, aztán írt egyetlen darab első találkozást és konfliktust és máris ott vagyok, hogy AKAROM az ő könyvüket is, most, azonnal.

>!
Szaszilla
Becca Prior: Festett testek 2.

Miután befejeztem, csak ültem a kezemben a könyvvel, bárgyú vigyorral a képemen és csak néztem ki a fejemből.
Ez valami eszméletlen jó volt! Már az első részt is nagyon szerettem, és nagyon vártam Ink könyvét, és nem csalódtam. Az egyetlen gondom, hogy most megint várhatok -nem tudom mennyi ideig- Sky történetére, mert már most tudom, hogy az a rész is fantasztikus lesz.
Becca ismét bebizonyította, hogy ő a meleg-erotikus regények koronázatlan királynője!
Russt fejbe csaptam volna párszor, Inket viszont órákig ölelgettem volna, hogy „awww sweetie”.
Azért Gideon néha feszegette a határaimat, és Russellét is, de semmit nem változtatnék rajta. Pont így volt tökéletes.
Ink anyját viszont nem tudom eldönteni, hogy kedvelem-e vagy nem. Nagyon ellentétes érzéseim vannak vele kapcsolatban, és nagyon kíváncsi vagyok a továbbiakban merre lendül majd ki a mutató.
Kicsit úgy érzem ez a könyv nem csak Russ és Ink könyve, hanem Heath-é is. Az első részben nem nagyon volt szimpatikus, viszont nagyon nagy fejlődésen ment ő is keresztül.
Becca! Csak így tovább, és kápráztass el minket minél több ilyen fantasztikus írással!

>!
bols
Becca Prior: Festett testek 2.

Kicsit erősebb, mint az eddigi írásai az írónőnek, de nekem ez is tetszett. Kíváncsi voltam Móki (ez a becenév….hát nem is tudom) és Ink történetére, de azért nem olyan rózsaszín, mint az első rész. Ettől függetlenül, egy élmény volt a könyv, jó volt, hogy kaptunk még a gyerekek történetéből és Elijah – Leo-nak is örültem. Russ-t végig támogatta a barátja, ez egy nagy piros pont Elijahnak.
Az édes „hármas” nagyon jól sikerült, még épp azon a határon belül van, ami még beleférhet egy induló kapcsolatban. Ink-nek kemény múltja van, jót tett neki Russ finom lelke! Abszolút kiegészítik egymást.
Köszönöm és várom a következőket Kedves Írónő!!!

>!
Zsófia_Unger
Becca Prior: Festett testek 2.

Meg voltam győződve, hogy az első részt nem lehet felülmúlni! Rá kellett jönnöm, hogy Becca mindig tud újat és egyedit mutatni és minél többet olvasok tőle, annál jobban beleszeretek a regényeibe és azok mondanivalójukba! Mire a végére értem Russ és Ink lenyűgöző és szívhez szóló történetének, úgy kalapált a szívem, mintha maratont futottam volna. Egyszerre éreztem boldogságot és szomorúságot is, amiért el kell engednem ezt a csodálatos világot, de mindig ők maradnak a kedvenceim, mert annyira valósak és szeretnivalók, hogy ép ésszel fel sem fogható! Imádtam és alig bírom kivárni a következő kötetet! Nagyon köszönöm, hogy ilyen eszméletlen történeteket írsz Becca!

>!
yukkokarasu
Becca Prior: Festett testek 2.

Nagyon-nagyon vártam a második részt, és szerencsére nem is csalódtam. Az előző kötetben Russ nekem nagyon szimpatikus lett, és ez most sem változott, Ink inkább semleges, de azért őt is csípem. Tetszett, hogy a többieket is nyomon követhettük, Heath és Melody szála nagyon tetszett, és örültem, hogy Heath ekkorát változott. Összesen két dolog volt, ami nem tetszett/nem értettem egyet vele, az egyik a Móki becenév, nekem ez akkor is nagyon nyomi, bárki bármit is mond, bocsi. A másik pedig Russ meglepetése Inknek, ezt egy kicsit túlzásnak éreztem, mármint hogy pont azt és pont oda, nem lövöm le a poént.
Viszont a kis „bevezető” a harmadik részbe nagyon felkeltette az érdeklődésemet, Becca, siess vele, ha lehet, mert már most rettentően várom!

>!
Andrea_Gulyás_3
Becca Prior: Festett testek 2.

Becca Prior kilencedik regénye , szintén egy zseniálisan megírt könyv . Komolyabb , elgondolkodtatóbb volt számomra és büszke voltam az íróra ,amiért képes könyvről könyvre megújulni és elvarázsolni .Russ imádja Inket az első pillanatól ,Inknek több idő kell , hogy észrevegye a fiút ,de attól fogva nem tudja kitörölni magából . Ink igényei és elvárásai megriasztják a fülig szerelmes Russt és inkább nem kér ebből a kapcsolatból . Innen pedig csak kapkodjuk a fejünket , lesz-e egy pár belőlük .Ely és Leon irigylésre méltó összhangban és szerelemben élik a mindennapjaikat ,imádtam őket .Az írónő ahogyan leírta Heath és Melody ismerkedését a szerelemmel , édes volt . Tetszett ahogy Leon helyrerakta Melody apját , és azt is csodálatosnak tartom ,hogy arról sem felejtkezett el ,amikor a szülők néha , a gyermekeik védelmében túlkapásokra is hajlandóak . Hatalmas ölelés amiért egy problémát több oldalról is megközelít . Olyan szerelmes párokat alkot ,Leon-Ely ,Ink-Russ ,akik minden különbözőségük ellenére csak együtt lehetnek egy egészek . Hatalmas húzásnak tartom ,hogy Ink anyját Célint olyannak írta meg a történetben ,hogy a végére leesen az állunk és őrjöngve várjuk mit akar az a némber ,és hogyan próbálja véghez vinni . Az erotikus jelenetek megdöbbentőek és fantasztikusak voltak ,emelték ennek a zseniálisan megírt könyvnek a fényét ! A borító elképesztően ,nyálcsorgatóan szexi :)))) Gratulálok ,várom a következő regényt !


Népszerű idézetek

>!
Zsuzsa_Czékus P

Számtalanszor előfordult, hogy heterók akadtak fenn a hálóján, akik csak később jöttek rá, mibe sétáltak bele, de aki valóban heteró volt, és nem csak bizonygatta, az rendszerint nevetett az egészen, Ilyen mérvű kiakadás eleve gyanús volt egy csók miatt, a válogatott szitokszavak csak azt erősítették Skyban, hogy egy látens meleggel áll szemben, aki most magával veszekszik éppen.

522. oldal

>!
shadowhunter1975 P

Emlékezett rá, hogy Marcy mesélt a barátjáról, aki rengeteget szenvedett gyerekként, mégis jó ember lett belőle, és hogy milyen szerencsés, mert megtalálta álmai pasiját, valami modellfiút.
– Mi van a híres Nathannel és az arab hercegével? – kérdezte.
– Remekül vannak. Két hónap múlva átrepülnek meglátogatni. Lehozom majd őket, és akkor meglátod, miről beszéltem. Te és Javad egy bolygóról származtok, az tuti.

373. oldal, Koromfekete (Newkids, 2018)

Kapcsolódó szócikkek: Gideon Ink Beaumont
>!
Zsófia_Unger

A lényeg az, hogy szeretlek. Úgy ahogy vagy. És többé nem akarom előre tudni, hogy mi lesz. Nem fogok állandóan azon agyalni, mit hoz a holnap. Ha egy valamit megtanultam melletted, az az, hogy értékeljem azt, amit a pillanattól kapok. Mert vannak dolgok az életben, amit nem lehet megismételni, újraírni, megváltoztatni. Az elszalasztott lehetőségeket nem kaphatod meg még egyszer, a ki mondott szavakat nem törölheted ki, a pillanat boldogságát nem élheted át újra. Akkor kell elraktároznod az emlékét, amikor megtapasztalod.

>!
Evika82 P

Nincs két egyforma ember. Mindenkiben van valami különleges! Csak van, aki elég bátor, hogy kihozza magából, küzdjön a céljaiért, saját magáért…

403. oldal

>!
Evika82 P

Talán különc vagyok, aki a belső vívódásait kényszeres dolgokkal vezeti le. Talán beteg vagyok, egy lelki nyomorék, aki nem mer kötődni, mert fél, hogy ha még egy kis sebet kap, abba beledöglik. Igen, talán magamnak én is hazudok néha. De legalább neked nem, soha!

386. oldal

>!
Evika82 P

– Én is összeszartam magam, amikor rájöttem, hogy jobban függök Elytól, mint a levegőtől.
Ink felhorkant.
– Basszus ezek a költői megfogalmazásaid még most is kicsinálnak…

391. oldal


A sorozat következő kötete

Festett testek sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Tiffany Reisz: Az angyal
Jodi Ellen Malpas: Ez a férfi
Sierra Cartwright: Megkötve
E. L. James: A szabadság ötven árnyalata
J. R. Ward: Feloldozott szerető
Tara Sue Me: Az alávetett
Tamas Garam: Angéla
Sylvia Day: Melléd láncolva
Elizabeth McNeill: 9 és 1/2 hét