Festett ​testek 2. (Festett testek 2.) 115 csillagozás

Becca Prior: Festett testek 2.

Létezik szerelem első látásra, de sajnos vak. Russell ezt a következtetést vonja le, amikor Ink Beaumont, a híres művész még a harmadik találkozásnál sem ismeri fel.
Mire Ink rádöbben, hogy ő is végzetesen vonzódik a félszeg, vörös fiúhoz, azt is belátja, hogy mindketten másra vágynak. Ő feltétlen megadást és alárendelődést várna el, Russ azonban nem érzi képesnek magát egy ilyen kapcsolatra.
Aztán fordul a sors kereke, és hamarosan egy fedél alatt találják magukat. Russ tart a lehengerlő férfitől, mégis hagyja, hogy bűvkörébe vonja és levegye a lábáról. És bár számukra látszólag nincs közös jövő, mindketten tudják, hogy nehezen fognak ellenállni a kölcsönös vonzalomnak.
Vajon megtalálják-e a megoldást, sikerül-e áthidalniuk a köztük tátongó szakadékot?

A nagy sikerű Festett testek sorozat második kötete ezúttal az ő életükbe enged bepillantást, Becca Prior már megszokott, kendőzetlen stílusában, rengeteg érzelemmel és perzselő erotikával.

>!
newkids, Budapest, 2018
562 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786150019369

Enciklopédia 8

Szereplők népszerűség szerint

Gideon Beaumont (Ink) · Leonard Chambers · Elijah Prescott · Russell Corn · Céline Beaumont · Heathcliff Harding


Kedvencelte 30

Most olvassa 9

Várólistára tette 31

Kívánságlistára tette 44

Kölcsönkérné 6


Kiemelt értékelések

Tóth_Orsolya_3 P>!
Becca Prior: Festett testek 2.

Nagyon szerettem Gideon és Russ történetet is.
Na és Heath! *-*
Jó volt az előző rész szereplőiről is olvasni.
Fran történetére pedig nagyon kíváncsi vagyok.

meteoritastar>!
Becca Prior: Festett testek 2.

Első olvasás:
Nagyon tetszett ez a történet is.
Már az első részben nagyon szimpatikus lett Russel és amikor kiderült, hogy Ink a kiszemeltje, NAGYON vártam a könyvüket.
Megérte!!
Tudom, hogy már lerágott csont, de akkor is letehetetlen volt ez a könyv és kész.
Elijah és Leon által beléphettünk a művészek világába. Most, Ink által egy másik világ ajtaja is kinyílt.
Ink vezetésével bepillanthattunk egy olyan világba, ahol a szexé és erotikáé a főszerep és szinte csak a képzelet szabhat határt az élvezeteknek ….. vagy Russel.
Mivel Russel tartott ezektől az élvezetektől, de volt benne egy alap kíváncsiság meg elszántság Ink miatt, így nagyon érdekes volt az Ő szemén át felfedezni ezt a világot. Tanulságos volt, ahogy Russel próbálta elfogadni a látottakat és a saját érzéseit. Úgy nekem is feladta a leckét. Bevallom, mikor megjelent Sky, nem tudtam hova tenni, ahogy Russel, én se tudtam mit gondoljak róla. De a könyv végére, még többet szerettem volna belőle. Alig várom a történetét!!!!!!!
Ink és Russel kapcsolata nem volt zökkenő mentes, de szerencsére a barátok, Elijah és Leon sokat segített nekik. Ők sem lettek elfelejtve, ahogy a Gail és Heath se lett a háttérbe száműzve. Különösen Heath. Nagyon aggodtam érte és idegeskedtem miatta, hogy mi lesz. Valamint két régi kedves, nagyon kedves ismerős neve is felmerült, amitől szinte felsikkantottam örömömben :D :D *-* *-* spoiler
Nem szaporitom tovább a szót, az a lényeg, hogy tetszett és nagyon várom a következő részt!!!!!

Második olvasás:

Ismét beszippantott a történet. Nagyon jó volt újraolvasni és újra átélni Ink és Russel egymásra találását. Úgy érzem, most jobban megértettem őket, az érzéseiket. Ismét meghódítottak és ismét jókat mosolyogtam.

Garbai_Ildikó P>!
Becca Prior: Festett testek 2.

Ez már jobban tetszett mint az előző.Úgy érzem ez a könyv nem csak Russ és Ink könyve, hanem Heath-é is.Nagyon nagy fejlődésen ment ő is keresztül. Remélem Ink anyukája megváltoztatja a viselkedését és megbékél a dologgal a könyv elején szimpatikus volt de a végere meglepődtem a hozzáállásán. És a végén jöjjön Sky, aki valószínűleg a következő rész szereplője lesz. Kíváncsi vagyok vele mi lesz.

Neko999 >!
Becca Prior: Festett testek 2.

Huhh… csak úgy pirulok, ami nem a lakásban lévő 20 foktól van, az tuti. :D Az hogy már az első száz oldalon olyan fülledt erotika vetül a lapokra, hogy nem győzök pislogni, mindez mély, kavargó érzelmekkel fűszerezve és anélkül, hogy egymáshoz értek volna a szereplők egy csókon kívül, nahh ez…! mert a képzeletet azt ugye nem fékezi semmi. ;) off
Ez a könyv megragadja a szívedet, felemeli, majd a mélybe hajítja, ahol a darabokat összeszedve, kiválogatva közben a hibás részeket, a szereplőit újra összerakja, hogy addig ismeretlen magaslatokba repítse.
Örültem az előző kötet szereplőinek is, hogy itt is végigkövették a történetet.
Inkább csak említésképp jegyezném meg, hogy a vége felé és a végén lévő két kis hiszti nyugodtan kimaradhatott volna ;). Valamint nekem pöppet zavaró volt, hogy 2-3 alkalommal a fő cselekményszálat megtörte a következő fejezet, Heath történetét víve tovább, ezzel kirántva az amúgy felfokozottabb érzelmi állapotból, hogy aztán a rákövetkezőben visszatérjen és ugyan onnan folytassa. Ezeket az apróságokat persze nem róvom fel neki, mert ez egy nagyon jó könyv! :)
Ink-et pedig imádtam! nem csak Russ-t vonzotta mágnesként :3 ❤

Evika82 P>!
Becca Prior: Festett testek 2.

Ismét egy szuper történetet olvashattam, bár ezen nem is lepődöm meg. Eddig is szerettem az írónő történeteit, és ez a séma szerintem nem fog a közeljövőben változni.
Érzéki, izgalmas, igazi mély érzelmekkel átitatott ez a könyv.
Eddig is tudtam, hogy nem szívbajos Becca, akkor sem ha erotikus jelenetek írásáról van szó… Na de ebben a könyvben igencsak elengedte magát. Na nem mintha ez baj lenne. ;) Na és Heath mellékszála, ami átível az egész könyvben az is annyira imádnivaló!!!
Na meg ugye felbukkan Sky is, aki nagyon ígéretes figurának tűnik. El is kezdem gyorsan az ő történetének az olvasását. Kíváncsi vagyok rá nagyon. Reményeim szerint megint nem fogok csalódni. :)

cirbu>!
Becca Prior: Festett testek 2.

Csodálatos volt, jobban tetszett, mint Elijah és Leon könyve, pedig már az is nagyon nekem való volt. De ebben különlegesebbek voltak a szereplők, sok érdekes éltehelyzettel, felfogással és számomra ismeretlen körülményekkel. Tetszettek a lelki vívódások, ahogy Russ nem engedett, ahogy ereje rávette Inket is, hogy átgondolja a dolgokat, kibújjon a csigaházából. Szerettem Heath szálát is a bimbózó szerelemmel, de Melody apjával történtek azért kicsit erősek voltak.
Csodás, ahogy ezek a teljesen különböző emberek milyen szerető, összetartó családdá nőtték ki magukat.
Nagyon kíváncsi vagyok a következő részekre is, remélem Sky felvezetése nem véletlen volt a megnyitón, mert az ő karaktere még izgalmasabban hangzik, ha ezt lehet még fokozni.
Becca csodás író, büszke lehet rá a magyar, kortárs erotikus, lmbtq témájú irodalom.

EditVagyok>!
Becca Prior: Festett testek 2.

Mi a különbség a vágy és az akarat között?
És vajon van-e különbség az uralkodás és a dominancia között?
Elveszíted-e önmagad, ha behódolsz, vagy éppen magadra találsz?

Vannak dolgok, amiket az ember képtelen nem szeretni. Mindentől függetlenül nagyot dobban szíve, ha csak róla beszélnek. Bizsereg a gyomra, ha meglátja. Elfelejt lélegezni, ha megérintheti…
Nekem Ink pont ilyen volt. A lénye. A vágyai. Az érzései.
Hogy miért vonz ennyire, nem tudom megmagyarázni.
A mérhetetlen bizalom, a teljes elköteleződés, a dominancia, a felfokozott érzelmek ilyen kavalkádja olyan tiszta és őszinte kötődést tud produkálni, ami csak nagyon kevés embernek adatik meg. És engem minden egyes alkalommal boldoggá tesz a tudat, hogy nekik sikerült.

Mert a Bukott angyal is angyal…
https://endiallthatiam.blogspot.com/2019/07/becca-prior…

tonks>!
Becca Prior: Festett testek 2.

Ez igencsak rendben volt!
Sokkal jobb, mint az első rész, történetileg és karaktereket tekintve is. Talán elég is annyit mondanom, hogy az első részt túl hosszúnak éreztem a maga 456 oldalával, ez pedig 100 oldallal több, de nem érződik rajta. Átgondolt, nem csak klisékre épült cselekmény, szépen felskiccelt karakterek. Russell szerintem Nefertitivel helyet foglalt magának a „kedvenc könyv szereplőim ever” listán, Gideonnal kiegészülve. Szörnyen aranyosak voltak amúgy, valószínűleg emiatt újra is fogom majd olvasni, ha cukiságfaktorra vágyom. Mert bár van sötét oldala a sztorinak, minden közös jelenetük egy kincs. Plusz pont amiatt, hogy Ely és Leon teljesen elviselhető volt, mi több, Heath szála is tetszett, pedig az első rész értékelésében nagyon fröcsögtem amiatt, hogy minek egyáltalán a könyvbe.
Hogy ne csak ömlengésből álljon ez az értékelés: a végén Russell ajándéka nem tetszett (erről nagyon beszélnék ám valakivel!), a Mókizást is hagyhatták volna, ennyi erővel maradhatott volna simán Mókus is, plusz Ink anyja hátborzongató lett a végére, nagyon csúnya dolgok jutottak az eszembe róla.

És jön a Festett testek 3. és Becca Prior ezek szerint nagyon ért ahhoz, hogy felcsigázza az embert a következő könyvére, mert felvezette először az egyik karaktert, aztán írt egyetlen darab első találkozást és konfliktust és máris ott vagyok, hogy AKAROM az ő könyvüket is, most, azonnal.

Gyöngyöm>!
Becca Prior: Festett testek 2.

Tegnap óta gondolkodok, hogy mit is írjak a könyvről… és még mindig nem vagyok benne biztos. A csillagozás egyértelmű, de a megfogalmazás nehéz.
Annyira sok érzelem volt a könyvben, hogy nehéz volt befogadni. Az a világ amiben Ink él(t), számomra is sok(k) lenne. Ilyen téren nagyon megértettem Russ érzéseit. Én is kissé prűd vagyok, hiába gondolom, hogy nyitott vagyok minden témára, de van amitől a valóságban elzákózom De a másik,hogy a végére már idegesített az a huzavona amit művelt a fiú és egyértelműen Ink oldalán álltam. Persze valójában mindketten bolondok,de ezt csak a külső szemlélő tudja. Aki éppen benn van a kapcsolatban az gyakran nem látja a fától az erdőt.
Örültem,hogy ennyire összefolyt az esemény az előző kötettel. Jó volt találkozni a korábbi szereplőkkel, Leonék párosa amugy is a szívemhez nőtt. És amikor Leon mint hős lovag tetszellgett néhány részben, akkor kifejezetten imádtam! Na meg a gyerekek… spoiler
Nem vagyok egy nagy cimkézgető, de ebben a könyvben, nagyon sok olyan gondolatot találtam, amit szívesen bejelöltem volna. Na majd mikor újra olvasoma! Néha jó,ha az embert szembesítik saját magukkal. És ez a dolga a barátoknak. Kicsit átgondolva, de Mátyás király bolondja jutott eszembe olvasás közben. Ő azt mondta, h „Orvosból van a legtöbb a világon!” Na most itt pszichológusból volt jelen sok. Mindenkinek olyan mély gondolatai voltak, hogy már kezdtem a végére túl „egyszerűnek” érezni saját magam. Bár teszem hozzá, néha a jószándékkal adott tanácsok sülnek el a legrosszabbul, lásd itt is megtörtént, de főleg azért mert a fogadó fél nem képes magáévá tenni a gondolatokat. Itt azért szerencsére többnyire elfogadták a jó tanácsot.
Az akivel nem tudok mit kezdeni az Ink anyja. Hihetetlenül kétszínűnek látom. Vagy csak fiús anyuka? Tipikus anyós lenne? Nem tudom, de remélem én sose leszek ilyen anyós.
Ősszefoglalva, a történet fantasztikus, lehengerlő, imádnivaló karakterekkel, vicces és néha sokkoló jelenetekkel. Aki nyitott szemléletű, azoknak merem ajánlani!
Már nagyon készülök Sky könyvére!

Dilaida P>!
Becca Prior: Festett testek 2.

Amikor letettem ezt a könyvet, sírni tudtam volna. Persze, elő fog még kerülni, sokszor, de az első olvasáshoz semmi sem fogható… Annyira örülök, hogy megint új kedvencet avathattam, ráadásul egy új kedvenc párossal, ami nem is tudom, mikor fordult elő legutóbb velem. Jajj, ez a könyv tökéletes.
Rengeteget tudnék most beszélni róla, belemenve minden apró részletbe, de inkább azt választom, hogy csak a legfontosabbakat írom le, különben sosem hagynám abba. Először is, Inket annyira megszerettem, ráadásul nagyon hamar, hogy az szinte ijesztő, Russ és ő pedig egy baromi jól megírt pár. A kapcsolatuk, a különbözőségük megérdemelte azt a többszáz oldalnyi történetet, amit kaptak. A vége felé értettem csak meg, hogy szexuális igények kérdése mellett – vagy inkább helyett – valójában miről van itt szó, és akkor jöttem rá, hogy különösen zseniális ez a regény. Azt is nagyon szerettem az események alakulásában, hogy a mellékszereplők rendszeresen feltűntek mint tanácsadók, támogatók vagy ellenzők. Szinte komikussá vált ez a végére, mert olyan érzésem volt, mintha minden második oldalon történne egy „te barátom, akkora hülye vagy!”-jellegű társalgás, de cseppet sem bántam, mert nagyon jó volt olvasni ezeket is. :D Egyébként még személyes vonatkozásban is sokat jelentenek nekem ők ketten, pláne a kínlódás, amit egymásért és önmagukért átvészelnek, mert Gideon emlékeztetett engem valakire, Russ pedig egy kicsit önmagamra.
Ha pedig Becca szokásos stílusa két ilyen jó karakterrel és az imádnivaló rokonaikkal-barátaikkal nem lenne elég, éppen ebben a kötetben láthattunk kibontakozni egy kamaszszerelmet is, amit nemcsak öröm volt figyelemmel kísérni, hanem meg is mutatta, hogy az írónő ezt szintén hitelesen és elmésen tudja ábrázolni.
Szerelmes vagyok ebbe a könyvbe. Nagyon.

2 hozzászólás

Népszerű idézetek

shadowhunter1975 P>!

Emlékezett rá, hogy Marcy mesélt a barátjáról, aki rengeteget szenvedett gyerekként, mégis jó ember lett belőle, és hogy milyen szerencsés, mert megtalálta álmai pasiját, valami modellfiút.
– Mi van a híres Nathannel és az arab hercegével? – kérdezte.
– Remekül vannak. Két hónap múlva átrepülnek meglátogatni. Lehozom majd őket, és akkor meglátod, miről beszéltem. Te és Javad egy bolygóról származtok, az tuti.

373. oldal, Koromfekete (Newkids, 2018)

Kapcsolódó szócikkek: Gideon Beaumont (Ink)
Zsuzsa_Czékus P>!

Számtalanszor előfordult, hogy heterók akadtak fenn a hálóján, akik csak később jöttek rá, mibe sétáltak bele, de aki valóban heteró volt, és nem csak bizonygatta, az rendszerint nevetett az egészen, Ilyen mérvű kiakadás eleve gyanús volt egy csók miatt, a válogatott szitokszavak csak azt erősítették Skyban, hogy egy látens meleggel áll szemben, aki most magával veszekszik éppen.

522. oldal

Neko999 >!

Amikor tinédzserként rájött, hogy a fiúkhoz vonzódik, Ink nem sokat habozott, elsőként az anyjának mondta el. Céline pedig megrántotta a vállát, és közölte, hogy megkönnyebbült, mert nem igazán szereti a gyerekeket, a hisztis picsákat meg pláne, márpedig a nők java része az, plusz még gyereket is akar. És ezzel le volt tudva a dolog.

54. oldal, Écru

Neko999 >!

Ne vedd magadra…
– Oké, nem veszem, én is tüskés sün vagyok alapjáraton. De te valamiért elérted, hogy beengedjelek. Én hogyan kerülhetnék a szögesdróton belülre?

58. oldal, Füstszürke

Neko999 >!

– Annyi fájdalom van benned, amiből szerintem egy életen át dolgozhatsz, persze csak akkor, ha nem akarsz átváltani a csillámpónikra.
Beaumont először meglepődött, aztán összehúzta fekete szemöldökeit, majd hirtelen kipukkadt belőle a nevetés.
– Csillámpónikra?!
– Aha. Most nagyot kaszálhatnál velük – vigyorgott Russel. – Mindenütt beléjük szaladok.
– Unikornisokkal hamarabb kibékülnék, de még mindig nem érzem, hogy át kellene állnom.

71. oldal, Gálickék

Neko999 >!

Már annyit hallottam a díszes társaságról, hogy nagyon szívesen megnézném őket egy kupacban.

125. oldal, Lensárga

Dilaida P>!

– És szerintem itt az ideje, hogy délebbre költözzön… Nem magának való hely Cisco! Tudja, itt csak az éghajlat hűvös, de amúgy túl sok a meleg.

239. oldal, Zsemleszín

Szelén>!

– Hű, de jó a cuccod! – mondta a férfinak, aki Russ legnagyobb meglepetésére enyhén zavarba jött.
– Gondolod?
– Aham! – mondta a kislány, és bólogatott is. – Mindig mondom Elynak, hogy így kellene öltöznie.
– Már csak az hiányzik! – replikázott Leon, aki szintén felállt, hogy lekezezzen a frissen érkezőkkel. – Így is forognak utána az utcán. Ha ilyen ruhákban járna, testőrt kellene fogadnom mellé.

172. oldal

Dilaida P>!

– […] a szerelem ezt hozza ki az emberből. Mindig a másikat látod óriásnak, tökéletesnek. Ez így működik. Sőt, talán pont ettől működik.

394. oldal, Marrone

Kapcsolódó szócikkek: Leonard Chambers
Ancsúr>!

– Azt mondják, az ember pont a saját tulajdonságait nem bírja elviselni másokban.

8. oldal


A sorozat következő kötete

Festett testek sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

J. R. Ward: Végre szeretők
Tiffany Reisz: Az angyal
C. J. Roberts: Seduced in the Dark – Megigézve a sötétben
Hayden Moore: Csendkirály
Borsa Brown: Az Arab
Helen Hoang: A szerelem egyenlete