Festett ​testek (Festett testek 1.) 101 csillagozás

Becca Prior: Festett testek

Elijah kényszerből vállalja el az aktmodell szerepét egy mesterkurzuson.
Leonard Chambers, a sikeres festő ugyanis köztudottan seggfej.
Arrogáns, beképzelt és elviselhetetlen.
Mégis annyira vonzó, hogy Ely az első pillanatban beleszeret.
Csakhogy a férfi tartós kapcsolatban él, Elijah pedig rejtőzködik.
El kell titkolnia a másságát, mert a nevelt fia gyűlöli a melegeket.
Ráadásul mindketten mást akarnak: Leon futó kalandot, Ely életre szóló szerelmet.
Becca Prior új sorozatának első kötetében ismét helyet kap a romantika, a bizsergetően nyers erotika és a humor is.
A tanítvány sorozat és a Stockholm-szindróma szerzőjének új trilógiája is tartogat meglepetéseket.

>!
newkids, Budapest, 2017
456 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789631296594

Enciklopédia 4

Szereplők népszerűség szerint

Elijah Prescott · Leonard Chambers · Russell Corn


Kedvencelte 28

Most olvassa 9

Várólistára tette 83

Kívánságlistára tette 93

Kölcsönkérné 3


Kiemelt értékelések

>!
Tóth_Orsolya_3 P
Becca Prior: Festett testek

„…társat akarok. Igazit. Nem olyat, aki kitölti az ürességet, ami bennem van, hanem olyat, aki űrt hagy maga után, ha nincs velem.”

Az eddigi legjobb könyv, amit az írónőtől olvastam.
Nagyon várom a következő részt. *-*

4 hozzászólás
>!
meteoritastar P
Becca Prior: Festett testek

Második olvasás után csak annyit tudok mondani:
Második rész, hol vagy????? :D :D

Első olvasás:
Nagyon vártam Becca könyvét és nem hiába!!!! Nagyon tetszett!!!!
Minden benne volt, amit szeretek egy könyvben, amit szeretek Becca könyveiben:
Olyan szereplők, akiket nem lehet nem szeretni /hiába cselekszenek helytelenül/, a szeretet, a bartság előtérbe helyezese, romantika, érzékiség és olyan cselekmények, amik lehet kiszámíthatóak voltak, de nélkülük nem lett volna teljes a történet spoiler , valamint nem várt fordulatok miatt nem tudtam letenni a könyvet spoiler.
Imádtam olvasni Elijah és Russ jeleneteit. Szinte végig mosolyogtam őket. :D :D Russ a lazaságával és a történet végén a viselkedésével / Írtó aranyos volt szegénykém *-* *-* / , teljesen levett a lábamról. És én úgy tudtam……spoiler
Elijah önzetlensége, szeretete a gyerekek iránt megdobogtatta a szívem. Igaz, követett el hibákat, ami az ő helyzetében nem volt meglepő, de nagyon igyekezet és olyan jó volt végig követni, ahogy megtalálták a közös hangot és kezdtek egy család lenni. Meg persze a cikis pillanatok se voltak semmik :D :D Szóval nem csodálom, hogy végül Leon szíve se tudott ellenállni Elynek. Ahogy azt se, hogy hogy tudta a Mester elcsavarni Elijah fejét seperc alatt.
Leon seggfejsége letaglózó volt néha. Szegény Elijah. De nagyon tetszett, hogy más könyvekkel ellentétben nem vált jó fiúvá egyik oldalról a másikra és a szívét is lassan nyitotta meg. Nem jelentette ki egyből, hogy szerelmes.
De így is, előtte, közben, uánna csak úgy perzseltek a lapok.
Csodálom, hogy a két sráctól nem égett le a műterem vagy a gyulladt ki a könyv a kezemben.
Perzseltek. Égettek.
Sok féle érzelmet váltott ki bennem Elijah és Leon története.
Mosolyogtam, szomorkodtam, megdöbbentem és olyan szívdobogásokban volt részem….. *-* *-*
A kedvenc könyvemet / SS/ nem múlta fölül, de nekem akkor is tetszett ez a történet.
Egy dolgot tudok csak megemlíteni, ami miatt kicsit szomorú voltam, de ez nem fog megakadályozni abban, hogy újra olvassam ezt a könyvet :)):)) spoiler

Alig várom a következő részt!!!!

>!
lafayette P
Becca Prior: Festett testek

Nálam eddig A tanítvány 1. volt a favorit az írónő munkái közül, de a Festett testek legalább annyira megfogott, ha nem jobban. :) Nem szaporítanám nagyon a szót, a könyv nagyon szépen van megírva (ennek tetszik eddig leginkább a nyelvezete), a történet is nagyon kreatív és izgalmas, a karakterek nagyon szépen ki vannak dolgozva, ráadásul a könyv végére jelentős fejlődésen mennek keresztül. és ott van ugye a gyönyörű borító is Az is nagyon tetszik, hogy mindig felmerül valamilyen komolyabb téma is az írónő könyveiben. Röviden: nagyon-nagyon élveztem, megérdemli az 5*-ot. :)
Már most nagyon várom Ink és spoiler könyvét! :D

>!
Szimirza P
Becca Prior: Festett testek

Tudjátok van olyan, amikor meglátsz valamit, felkelti az érdeklődésedet, belekóstolsz vagy éppen bele olvasol, és akkor jön a pofára esés, hogy csak egy nyúlfarknyi kis falatot kaptál és még X. időt várnod kell rá… Majd amikor megkaparintod, akkor húzod az időt, hogy minél később érjen véget az élmény, ha már ennyit vártál rá …Már a beleolvasónál elvesztem, és mondtam is kedves @beccaprior, hogy ez lesz a legjobb könyved! És voilá, igazam lett :)) Jól felépített, kidolgozott történet, ahol nem csak az erotika, vagy Ely és Leon kapcsolata került előtérbe, hanem pl. Gail és Heath is. Nagyon tetszett, hogy Leon eleinte arrogáns fütyike( na jó, nagy f@ß) volt, kifejezetten tetszett ez a viselkedés. Ely egy hangyányit túl tökéletes volt, néhol meg túl makacs, de alapjában véve szerethető figura. Gailt imádtam! Örökbe is fogadom! :D Heath vívódásai, múltja nagyon felkavaró, viszont a fejlődés, amin keresztülmegy nagyon figyelemre méltó és tetszett, ahogy kezdett kibújni a csigaházból. Ink..nos, már várom az ő könyvét, nagyon is :))
Valahol a könyv közepe felé éreztem egy kis hullámvölgyet, kicsit lapossá vált számomra a sztori, túl érzelgősnek és elmélkedősnek, de utána jöttek a mozgalmas részek, amik kárpótoltak mindenért. Nos, kedves írónő gratulálok és sok hasonlót kérünk szépen a polcunkra! Ja, és AJÁNLOM! :))

>!
molybarby
Becca Prior: Festett testek

Vagy tíz percet ültem egy helyben mire eldöntöttem, hogy hány csillagot adjak. Aztán egy újabb tíz percet azzal töltöttem, hogy átgondoljam mit is írjak. Szóval úgy gondolom kezdem azzal, amiben biztos vagyok. Mert abban biztos vagyok, hogy elsőre borító fogott meg, ami annyira gyönyörű. Az ilyen művészi borítók mindig megfogják az én művészi lelkemet is. :D Aztán vegyük a tartalmat. Először tetszett is meg nem is. Nagyon művészetpárti vagyok, ez pedig egy igazán szeszélyes művészről szólt és egy srácról aki modellt áll neki. Nem rossz, gondoltam. De nem voltam benne 100%-ig biztos, hogy ez annyira fog érdekelni, mivel ugyebár két férfiról volt szó. Aztán egye fene alapon nekikezdtem. Olvastam már jó könyvet, ahol pasiké volt a főszerep.
Belekezdtem. Az eleje érdekesen indult, aztán rohadtul felkavarodtak az események. Elég hamar és elég részletesen estek egymásnak a fiatalok és azért nem ugyanaz mikor egy pasiról meg egy nőről olvas az ember. Mindegy. Nekem ez volt az első olyan könyv amiben szó szerint a részletekig megtudjuk, hogy milyen a szex két férfi között. Kicsit felkavaró volt, de mégis nem éreztem rosszul magam. Inkább átéreztem a vágyat, a szenvedélyt, amit egymás iránt éreztek. Becca Prior, nagyon ügyesen csavargatta a szálakat, de nekem azért sikerült párszor kikövetkeztetnem, hogy hogy is lesz ez. A végére elégedetten csuktam be a könyvet éjfélkor :D
Egyetlen negatívum amit így meg tudnák említeni. Engem kicsit zavart, hogy Ely ha meglátta Leot azonnal lefagyott, se lát, se hall alapon megkukult. Oké, hogy ennyire tetszik neki, de azért kicsit túlzásnak éreztem, hogy minden egyes alkalommal ez történt. De, azt azért tegyem hozzá, hogy a végére ez is fejlődőképes tendenciát mutatott :D

>!
wildboszi
Becca Prior: Festett testek

Nagyon szerettem ezt a könyvét is Becca Priornak.
Szokásomtól eltérően nem végeztem ki pár óra alatt. Szép lassan élveztem a történetet,szereplőket. Ajánlom mindenkinek! Nagyon várom a következő részét!

>!
dreamborder
Becca Prior: Festett testek

Egyáltalán nem volt rossz történet, igazán olvasatta magát a könyv. Képes lettem volna egy ültő helyemben kivégezni. Izgalmas volt maga a téma, eléggé egyedi. Az első, műtermi jeleneteket nagyon bírtam, csak úgy izzott a levegő az egoista, szupertehetséges festő és a modell között.
A karaktereket is szerettem, de! Az elején Ely-jal nem voltam kibékülve, mert annak ellenére, hogy teljesen megértem az érzelmeit és indíttatásait, szerintem igenis túl naiv. A történet végén közelebb kerül hozzám, akkor viszont a többi szereplő kezd furcsa mód megváltozni. Leon, mintha kifordulna saját magából. spoiler Heath előítéletei hirtelen egy csapásra eltűnnek, legalábbis úgy látszik. Szerintem ez egy kicsit túl hirtelen történik a könyvben, főleg, hogy egy 15 éves, sérült kamaszról van szó.
Gailt nagyon kedveltem végig, tüneményes egy gyerek! :) Valamint nagyon kíváncsi lennék Link és Russ kettősére. Remélem róluk szól majd a folytatás! :)

>!
Tamlilla P
Becca Prior: Festett testek

Mindent megkaptam ettől a könyvtől, amit vártam, pedig én nem szeretek egyneműek szerelmi életéről olvasni. Első könyvem az írónőtől, de biztosan nem az utolsó.

>!
Kinga0
Becca Prior: Festett testek

Nem lehetne esetleg 100+ *-ot adni erre a könyvre? Mert annyit érdemelne számomra.
Már a megjelenése előtt szemeztem a könyvvel, mert hát ez a borító…(Áh..), aztán megrendeltem, és kibontottam a csomagot és csak percekig néztem mennyire gyönyörű munkát végeztek a borítóval, majd kinyitottam magát a könyvet, és hoppá, egy dedikálás virított benne. Én pedig majdnem kiugrottam a bőrőmből. Ezzel a sok feleslegesnek tűnő dologgal, csak annyit szerettem volna kifejteni, hogy a könyv nálam plusz pontokkal indult.
De egyáltalán nem csalódtam benne, én imádom az LMBT műfajú könyveket, az erotikus részekkel még nem vagyok teljesen rendben, de büszke vagyok, hogy csak kis részeket ugrottam át benne. De meg fogom szokni, úgy érzem. Becca Prior nyers, laza, de egyben elegáns stílusa lehengerlő. Biztosan újraolvasom majd a könyvet, mert szuper volt. A cselekmény, a két fiú Elijah és Leon…ATYA ÉG, Leonról ne is beszéljünk…:D
Nagyon tetszett az elején Leon álcája, az a gazdag, arrogáns festő, akinek tetette magát, közben pedig olyan mint egy csupaszív főleg Elijah közelében.
Elijah pedig a szegény, mégis boldog férfi, aki már huszonkettő évesen kamasz gyerekek gyámja. Nehéz volt belegondolni a szörnyű helyzetbe amiben ők éltek, de persze mindenki megkapja az élettől az őt illető jutalmat, ha mondhatom így.
Én kifejezetten imádom a Happy Endeket, nem szeretek szomorú lenni -eleve túlérzékeny vagyok- tehát örültem, hogy nem volt valami szívbemarkoló sírós vége. Pont egy ilyen tökéletes könyvre volt szükségem, ami nem egyszerű, nem sablonos, és teljesen elvarázsol.

A mellékszereplők közül pedig Russ meg Ink….az utolsó pár oldalban azok a jelenetek, azt hittem lehidalok..Áh..

>!
tonks
Becca Prior: Festett testek

Nem jellemző, hogy napokig üljek egy értékelésen, de ezzel a kötettel most így voltam. Ez az első kötetem a szerzőtől (és a második a Festett testek 2. lesz) és gyorsan le is szögezem: tök jó, hogy ilyen sztorik is kezdik megtalálni a kiadójukat, a romantikus lelkemnek pont jót tett ez az új impulzus. Jó volt olvasni, a befejezést direkt másnapra hagytam és kifejezetten izgatott voltam, hogy lesz megoldva a sztori, szurkoltam a szereplőknek. És itt jön az a bizonyos de, hogy ez a szurkolás nem volt könnyű sokszor. Sokallom a 456 oldalt (nem mondom, hogy a fele, de ebben a sztoriban nem is volt 300 oldalnál több), ill. az egyik fő szálat – Heath drámáját – egy az egyben kivágtam volna, nem tudom, hogy nem szúrt szemet a szerkesztőnek. Nem tett hozzá a sztorihoz, csak elvett tőle, nem is vezetett igazán sehova, plusz iszonyatosan kínosan kezelték az egészet a karakterek és sajnos végig az volt az érzésem, hogy azért ilyen gáz ez, mert Becca Prior-nak se volt több ötlete a kifejtésre. (A pszichológia szigorlatokon edződött szociális munka énem egyenesen üvöltött a fájdalomtól emiatt.) Esküszöm annak a klisének jobban örültem volna, ha a gyerekek anyja meghal és így lesz Elijah a gyám. Mert egyébként Elijah és a gyerekek is jó karakterek voltak, bár Elijah gyönyörűségébe már belecsömörlöttem a végére. A végére kis cukik lettek Leonarddal, aki pont annyira bunkó, mint amennyire Elijah szép. Viszont nagyon tetszett a fejlődés, amin Leonard a könyv második felében átment, meg hát ennek köszönhetően visítozhattam azon, hogy a 2. rész Russ és Ink könyve lesz. Konkrétan ők a legvégére jobban érdekeltek, mint a főszereplő páros, ezért kap esélyt a következő rész. Remélem abban nem lesz semmi beleszuszakolt túlzott dráma és rendben leszünk.


Népszerű idézetek

>!
Zsuzsa_Czékus P

Mert köztetek olyan erős a kémia, mintha minden sejteteket kovalens kötés tartaná össze.

107. oldal

>!
Andrea_Gulyás_3

Csak az érdekel ,hogy miközben vívom a nagy csatát,mellettem legyél.Te! Mert ezúttal társat akarok.Igazit.Nem olyat ,aki kitölti az ürességet ,ami bennem van ,hanem olyat ,aki űrt hagy maga után ,ha nincs velem.

Festett testek

>!
Zsuzsa_Czékus P

Szarban vagy haver! Ez a pasi elevenen felfalna… És neked ez minden vágyad

68. oldal

1 hozzászólás
>!
v_a_c_a_k

– Nagyon megtisztelő az ajánlata, de sajnos meleg vagyok – suttogta végső kétségbeesésében Ely, amikor a karvaly ujjak már a fenekébe csíptek bele.
– Mennyire? – kérdezte döbbenten a nő, mintha erre lenne valami skála, amibe még talán ő is beleférhet, ha Ely nem „túl" meleg.
– Nagyon (…)

289. oldal Ciánkék

Kapcsolódó szócikkek: Elijah Prescott
>!
Tamlilla P

– Tudom, hogy műértők között mozog, és szakértelemhez szokott, valamint maximalista, de én egy csóró senkiházi vagyok, aki pénzért vetkőzik meztelenre, és igazából nem is érdekel a gazdagok játéka! Ha tudja, mit akar tőlem hallani, küldje át egy e-mailben és megtanulom! Addig csak azt tudom mondani, hogy szép.

Kapcsolódó szócikkek: Elijah Prescott · Leonard Chambers
>!
Tamlilla P

– Ugyan már, az arcodra van írva, hogy megvadulsz a farkáért. Amúgy mi a tökömnek főzögetek neked krumplit, amikor egy répa miatt estél ágynak?

Kapcsolódó szócikkek: Elijah Prescott · Russell Corn
>!
Kinga0

– Persze! De még egy kitétel… – nézett a fekete szemekbe Leon.
Ink felhúzta a szemöldökét, és várakozásteljesen oldalra biccentette a fejét.
– Nem mozdulsz rá még egyszer arra, aki az enyém!

238. oldal Türkiz

>!
wildboszi

Túl okos vagy, Abigail Harding! Menj, és üldögélj az iskolában. Tanulnod már nem is kell…

303. oldal Ébenfekete

>!
Ana_blogger

– (…) Csak később fordultam a festészet felé, amikor rájöttem, hogy azt, amit én látok, a kamera képtelen visszaadni.

40. oldal

>!
bab123

Az én privát szférámat nem kell tiszteletben tartani-reklamált Gail.-Cserébe én is bejöhetek amikor csak akarok-közölte,huncut pillantással nézett a fiúkra.-Mindkettőtöket láttam már pucéran és nem állok meg a növésben a látványtól.
Heath fogkrémmel a szájában röhögött,Ely pedig szólni sem tudott.


A sorozat következő kötete

Festett testek sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Tiffany Reisz: Az angyal
Sierra Cartwright: Megkötve
E. L. James: A szabadság ötven árnyalata
Tara Sue Me: Az alávetett
Tamas Garam: Angéla
J. R. Ward: Feloldozott szerető
Sylvia Day: Melléd láncolva
Jodi Ellen Malpas: Ez a férfi