Festett ​testek (Festett testek 1.) 144 csillagozás

Becca Prior: Festett testek

Elijah kényszerből vállalja el az aktmodell szerepét egy mesterkurzuson.
Leonard Chambers, a sikeres festő ugyanis köztudottan seggfej.
Arrogáns, beképzelt és elviselhetetlen.
Mégis annyira vonzó, hogy Ely az első pillanatban beleszeret.
Csakhogy a férfi tartós kapcsolatban él, Elijah pedig rejtőzködik.
El kell titkolnia a másságát, mert a nevelt fia gyűlöli a melegeket.
Ráadásul mindketten mást akarnak: Leon futó kalandot, Ely életre szóló szerelmet.
Becca Prior új sorozatának első kötetében ismét helyet kap a romantika, a bizsergetően nyers erotika és a humor is.
A tanítvány sorozat és a Stockholm-szindróma szerzőjének új trilógiája is tartogat meglepetéseket.

>!
newkids, Budapest, 2017
456 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789631296594

Enciklopédia 7

Szereplők népszerűség szerint

Leonard Chambers · Gideon Beaumont (Ink) · Elijah Prescott · Abigail Harding · Russell Corn · Dale Ackermann


Kedvencelte 43

Most olvassa 5

Várólistára tette 107

Kívánságlistára tette 122

Kölcsönkérné 7


Kiemelt értékelések

>!
Tóth_Orsolya_3 P
Becca Prior: Festett testek

„…társat akarok. Igazit. Nem olyat, aki kitölti az ürességet, ami bennem van, hanem olyat, aki űrt hagy maga után, ha nincs velem.”

Az eddigi legjobb könyv, amit az írónőtől olvastam.
Nagyon várom a következő részt. *-*

8 hozzászólás
>!
meteoritastar
Becca Prior: Festett testek

Második olvasás után csak annyit tudok mondani:
Második rész, hol vagy????? :D :D

Első olvasás:
Nagyon vártam Becca könyvét és nem hiába!!!! Nagyon tetszett!!!!
Minden benne volt, amit szeretek egy könyvben, amit szeretek Becca könyveiben:
Olyan szereplők, akiket nem lehet nem szeretni /hiába cselekszenek helytelenül/, a szeretet, a bartság előtérbe helyezese, romantika, érzékiség és olyan cselekmények, amik lehet kiszámíthatóak voltak, de nélkülük nem lett volna teljes a történet spoiler , valamint nem várt fordulatok miatt nem tudtam letenni a könyvet spoiler.
Imádtam olvasni Elijah és Russ jeleneteit. Szinte végig mosolyogtam őket. :D :D Russ a lazaságával és a történet végén a viselkedésével / Írtó aranyos volt szegénykém *-* *-* / , teljesen levett a lábamról. És én úgy tudtam……spoiler
Elijah önzetlensége, szeretete a gyerekek iránt megdobogtatta a szívem. Igaz, követett el hibákat, ami az ő helyzetében nem volt meglepő, de nagyon igyekezet és olyan jó volt végig követni, ahogy megtalálták a közös hangot és kezdtek egy család lenni. Meg persze a cikis pillanatok se voltak semmik :D :D Szóval nem csodálom, hogy végül Leon szíve se tudott ellenállni Elynek. Ahogy azt se, hogy hogy tudta a Mester elcsavarni Elijah fejét seperc alatt.
Leon seggfejsége letaglózó volt néha. Szegény Elijah. De nagyon tetszett, hogy más könyvekkel ellentétben nem vált jó fiúvá egyik oldalról a másikra és a szívét is lassan nyitotta meg. Nem jelentette ki egyből, hogy szerelmes.
De így is, előtte, közben, uánna csak úgy perzseltek a lapok.
Csodálom, hogy a két sráctól nem égett le a műterem vagy a gyulladt ki a könyv a kezemben.
Perzseltek. Égettek.
Sok féle érzelmet váltott ki bennem Elijah és Leon története.
Mosolyogtam, szomorkodtam, megdöbbentem és olyan szívdobogásokban volt részem….. *-* *-*
A kedvenc könyvemet / SS/ nem múlta fölül, de nekem akkor is tetszett ez a történet.
Egy dolgot tudok csak megemlíteni, ami miatt kicsit szomorú voltam, de ez nem fog megakadályozni abban, hogy újra olvassam ezt a könyvet :)):)) spoiler

Alig várom a következő részt!!!!

>!
beasechoes P
Becca Prior: Festett testek

Becca Prior most sem okozott csalódást!!! Imádtam minden egyes sorát!!!
Végre! Már rég éreztem ekkora elégedettséget egy könyv elolvasása után. Egy percig sem untatott. A szereplők és a cselekmény véleményem szerint tökéletesen lett kidolgozva. Még jó, hogy megvan a sorozat többi része is, mert biztos vagyok benne, hogy azok sem fognak csalódást okozni.
A történetet nem szeretném kivesézni…inkább olvassátok el! ;)

>!
Szimirza P
Becca Prior: Festett testek

Tudjátok van olyan, amikor meglátsz valamit, felkelti az érdeklődésedet, belekóstolsz vagy éppen bele olvasol, és akkor jön a pofára esés, hogy csak egy nyúlfarknyi kis falatot kaptál és még X. időt várnod kell rá… Majd amikor megkaparintod, akkor húzod az időt, hogy minél később érjen véget az élmény, ha már ennyit vártál rá …Már a beleolvasónál elvesztem, és mondtam is kedves @beccaprior, hogy ez lesz a legjobb könyved! És voilá, igazam lett :)) Jól felépített, kidolgozott történet, ahol nem csak az erotika, vagy Ely és Leon kapcsolata került előtérbe, hanem pl. Gail és Heath is. Nagyon tetszett, hogy Leon eleinte arrogáns fütyike( na jó, nagy f@ß) volt, kifejezetten tetszett ez a viselkedés. Ely egy hangyányit túl tökéletes volt, néhol meg túl makacs, de alapjában véve szerethető figura. Gailt imádtam! Örökbe is fogadom! :D Heath vívódásai, múltja nagyon felkavaró, viszont a fejlődés, amin keresztülmegy nagyon figyelemre méltó és tetszett, ahogy kezdett kibújni a csigaházból. Ink..nos, már várom az ő könyvét, nagyon is :))
Valahol a könyv közepe felé éreztem egy kis hullámvölgyet, kicsit lapossá vált számomra a sztori, túl érzelgősnek és elmélkedősnek, de utána jöttek a mozgalmas részek, amik kárpótoltak mindenért. Nos, kedves írónő gratulálok és sok hasonlót kérünk szépen a polcunkra! Ja, és AJÁNLOM! :))

>!
lafayette
Becca Prior: Festett testek

Nálam eddig A tanítvány 1. volt a favorit az írónő munkái közül, de a Festett testek legalább annyira megfogott, ha nem jobban. :) Nem szaporítanám nagyon a szót, a könyv nagyon szépen van megírva (ennek tetszik eddig leginkább a nyelvezete), a történet is nagyon kreatív és izgalmas, a karakterek nagyon szépen ki vannak dolgozva, ráadásul a könyv végére jelentős fejlődésen mennek keresztül. és ott van ugye a gyönyörű borító is Az is nagyon tetszik, hogy mindig felmerül valamilyen komolyabb téma is az írónő könyveiben. Röviden: nagyon-nagyon élveztem, megérdemli az 5*-ot. :)
Már most nagyon várom Ink és spoiler könyvét! :D

>!
molybarby
Becca Prior: Festett testek

Vagy tíz percet ültem egy helyben mire eldöntöttem, hogy hány csillagot adjak. Aztán egy újabb tíz percet azzal töltöttem, hogy átgondoljam mit is írjak. Szóval úgy gondolom kezdem azzal, amiben biztos vagyok. Mert abban biztos vagyok, hogy elsőre borító fogott meg, ami annyira gyönyörű. Az ilyen művészi borítók mindig megfogják az én művészi lelkemet is. :D Aztán vegyük a tartalmat. Először tetszett is meg nem is. Nagyon művészetpárti vagyok, ez pedig egy igazán szeszélyes művészről szólt és egy srácról aki modellt áll neki. Nem rossz, gondoltam. De nem voltam benne 100%-ig biztos, hogy ez annyira fog érdekelni, mivel ugyebár két férfiról volt szó. Aztán egye fene alapon nekikezdtem. Olvastam már jó könyvet, ahol pasiké volt a főszerep.
Belekezdtem. Az eleje érdekesen indult, aztán rohadtul felkavarodtak az események. Elég hamar és elég részletesen estek egymásnak a fiatalok és azért nem ugyanaz mikor egy pasiról meg egy nőről olvas az ember. Mindegy. Nekem ez volt az első olyan könyv amiben szó szerint a részletekig megtudjuk, hogy milyen a szex két férfi között. Kicsit felkavaró volt, de mégis nem éreztem rosszul magam. Inkább átéreztem a vágyat, a szenvedélyt, amit egymás iránt éreztek. Becca Prior, nagyon ügyesen csavargatta a szálakat, de nekem azért sikerült párszor kikövetkeztetnem, hogy hogy is lesz ez. A végére elégedetten csuktam be a könyvet éjfélkor :D
Egyetlen negatívum amit így meg tudnák említeni. Engem kicsit zavart, hogy Ely ha meglátta Leot azonnal lefagyott, se lát, se hall alapon megkukult. Oké, hogy ennyire tetszik neki, de azért kicsit túlzásnak éreztem, hogy minden egyes alkalommal ez történt. De, azt azért tegyem hozzá, hogy a végére ez is fejlődőképes tendenciát mutatott :D

>!
Trice29 P
Becca Prior: Festett testek

Azt hiszem szerelembe estem az írónővel. Ritkán érzem azt, hogy annyira jól ír az alkotó, annyira élethűek a karakterek, hogy én is közöttük érzem magam. Teljesen elmerültem az olvasásban. Nagyon jól szórakoztam, hatalmasakat nevettem, izgultam, szerettem. Emellett olyan tüzes a kémia, hogy még egy meleg pártól is felgyulladt a hajam ♥

7 hozzászólás
>!
volgyi_anna I
Becca Prior: Festett testek

Laza, könnyed olvasmány sok testi reakcióval fűszerezve. A karakterek kidolgozottak, a cselekmény jól felépített, és az különösen tetszett, ahogyan a szexjelenetek jellege/hangulata változott a szereplők kapcsolatának alakulása során. Az én ízlésemnek sajni túl párbeszéd-orientált, meg azt is jobban szeretem, ha a szöveg egy kicsit le van faragva, de mivel egészen elszórakoztatott, kevésnek ítélném a fontolgatott 3,5 csillagot, így 4 mellett döntöttem.

>!
wildboszi
Becca Prior: Festett testek

Nagyon szerettem ezt a könyvét is Becca Priornak.
Szokásomtól eltérően nem végeztem ki pár óra alatt. Szép lassan élveztem a történetet,szereplőket. Ajánlom mindenkinek! Nagyon várom a következő részét!

>!
dreamborder
Becca Prior: Festett testek

Egyáltalán nem volt rossz történet, igazán olvasatta magát a könyv. Képes lettem volna egy ültő helyemben kivégezni. Izgalmas volt maga a téma, eléggé egyedi. Az első, műtermi jeleneteket nagyon bírtam, csak úgy izzott a levegő az egoista, szupertehetséges festő és a modell között.
A karaktereket is szerettem, de! Az elején Ely-jal nem voltam kibékülve, mert annak ellenére, hogy teljesen megértem az érzelmeit és indíttatásait, szerintem igenis túl naiv. A történet végén közelebb kerül hozzám, akkor viszont a többi szereplő kezd furcsa mód megváltozni. Leon, mintha kifordulna saját magából. spoiler Heath előítéletei hirtelen egy csapásra eltűnnek, legalábbis úgy látszik. Szerintem ez egy kicsit túl hirtelen történik a könyvben, főleg, hogy egy 15 éves, sérült kamaszról van szó.
Gailt nagyon kedveltem végig, tüneményes egy gyerek! :) Valamint nagyon kíváncsi lennék Link és Russ kettősére. Remélem róluk szól majd a folytatás! :)


Népszerű idézetek

>!
Zsuzsa_Czékus P

Szarban vagy haver! Ez a pasi elevenen felfalna… És neked ez minden vágyad

68. oldal

1 hozzászólás
>!
Zsuzsa_Czékus P

Mert köztetek olyan erős a kémia, mintha minden sejteteket kovalens kötés tartaná össze.

107. oldal

>!
Andrea_Gulyás_3

Csak az érdekel ,hogy miközben vívom a nagy csatát,mellettem legyél.Te! Mert ezúttal társat akarok.Igazit.Nem olyat ,aki kitölti az ürességet ,ami bennem van ,hanem olyat ,aki űrt hagy maga után ,ha nincs velem.

Festett testek

>!
Tamlilla

– Tudom, hogy műértők között mozog, és szakértelemhez szokott, valamint maximalista, de én egy csóró senkiházi vagyok, aki pénzért vetkőzik meztelenre, és igazából nem is érdekel a gazdagok játéka! Ha tudja, mit akar tőlem hallani, küldje át egy e-mailben és megtanulom! Addig csak azt tudom mondani, hogy szép.

Kapcsolódó szócikkek: Elijah Prescott · Leonard Chambers
>!
v_a_c_a_k

– Nagyon megtisztelő az ajánlata, de sajnos meleg vagyok – suttogta végső kétségbeesésében Ely, amikor a karvaly ujjak már a fenekébe csíptek bele.
– Mennyire? – kérdezte döbbenten a nő, mintha erre lenne valami skála, amibe még talán ő is beleférhet, ha Ely nem „túl" meleg.
– Nagyon (…)

289. oldal Ciánkék

Kapcsolódó szócikkek: Elijah Prescott
>!
Ana_blogger 

Itt senki nem tudja, mi történt veled. Nem is kell elmondanod. Vagyis csak akkor, ha készen állsz rá, és úgy érzed, megoszthatod velük. Nem mindenki gonosz és nem kell kiteregetned a múltadat.

244. oldal

>!
Tamlilla

– Ugyan már, az arcodra van írva, hogy megvadulsz a farkáért. Amúgy mi a tökömnek főzögetek neked krumplit, amikor egy répa miatt estél ágynak?

Kapcsolódó szócikkek: Elijah Prescott · Russell Corn
>!
EditVagyok P

– Baszki, úgy izgulok, mint egy kisgyerek karácsonykor!

387. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Gideon Beaumont (Ink)
>!
Ana_blogger 

– Azt akarod, hogy összeköltözzünk? És vihetem a gyerekeket?
– Miért, ha azt mondom, hogy csak téged akarlak, akkor leadod őket a ruhatárban?

454. oldal

>!
Dilaida P

– A szív sajnos nem mindig van ugyanazon az állásponton, mint az ész – válaszolta bölcsen Ely.
– És ki mondja meg, melyiknek van igaza? – állt bele a filozófiai vitába Aby.
– Én!

363. oldal, Karmazsinvörös

Kapcsolódó szócikkek: Abigail Harding · Elijah Prescott

A sorozat következő kötete

Festett testek sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Tiffany Reisz: Az angyal
C. J. Roberts: Seduced in the Dark – Megigézve a sötétben
Mira Sabo: Amíg kinyílik a szemünk
J. R. Ward: Végre szeretők
Carol Souya: Angelo
Christopher Moore: Vérszívó démonok
Helen Hoang: A szerelem egyenlete
Audrey Carlan: Test