A ​sorsom te vagy 116 csillagozás

Becca Prior: A sorsom te vagy

Oliver Bancroft gyűlöli a fogorvosi rendelők szagát. Gyermekkora óta kínozza ez a fóbia.
Aztán felbukkan Courtney Marshall, az ifjú szájsebész. Kiderül, hogy együtt nevelkedtek egy árvaházban, de elszakadtak egymástól, amikor Olivert örökbe fogadták. Fény derül a gyermekkori traumákra, amiket a fiatalember szándékosan száműzött a gondolataiból.
A régi emlékek és az új érzések egyszerre robbannak be Oli életébe, pontosan úgy, mint Max, Jessy és Tommy, Court gyerekei, akiket azonnal a szívébe zár.
Bimbózó kapcsolatuk azonban nehézségekbe ütközik, mert Courtney nem szeretné, ha a gyerekek szembesülnének másságával.
Mégis, valahol mélyen mindketten tudják, hogy ez a szerelem az égben köttetett.
Oliver küzd kettejükért, az álmaiért, azért, hogy ők öten boldog család lehessenek.
Sok kedves pillanattal, erotikával és humorral fűszerezett regény, A tanítvány sorozat és a Stockholm-szindróma szerzőjétől.

>!
newkids, Budapest, 2017
240 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786150003504

Enciklopédia 7

Szereplők népszerűség szerint

Courtney Marshall · Oliver Bancroft · Finch Branigan · Wade Wallton


Kedvencelte 24

Most olvassa 2

Várólistára tette 49

Kívánságlistára tette 46

Kölcsönkérné 4


Kiemelt értékelések

Tóth_Orsolya_3 P>!
Becca Prior: A sorsom te vagy

Édes, romantikus, igazi tündérmese.
De hát mi más lehetne három igazi kis tündér gyerekkel! Nagyon szerettem.

Sippancs P>!
Becca Prior: A sorsom te vagy

Édes, szívmelengető és aranyos történet, de azt hiszem, hogy jobban élveztem volna, ha a főszereplők – a 20 és 24 év helyett – inkább a 30-hoz közelítenek. Nekem így egy kissé hihetetlen és szemforgatós volt, főleg ha Courtney múltját, gyerekeit és foglalkozását nézem, Oliver gondolkodásmódjáról nem is beszélve. Ennek ellenére szerettem olvasni, és le a kalappal az írónő előtt, mert M/M történet lévén az erotikus jelenetek is igényesre, kellően pikánsra sikeredtek.
Ez volt az első könyvem Beccától, de biztosan nem az utolsó.

Trice29 P>!
Becca Prior: A sorsom te vagy

Most már egyértelmű, hogy az írónő és én barinők lettünk ♥ Ismételten bebizonyította, hogyan kell igazán értékes, izgalmas embereket megalkotni.
Ez egy csendben folydogáló történet volt, mégis az utolsó sorig fenntartotta az érdeklődésemet. Boldog mosollyal raktam le a könyvet, nem kell ennél több :o)

meteoritastar>!
Becca Prior: A sorsom te vagy

Nagyon tetszett ez a könyv. *-* *-*
Olyan aranyos és szívmelengető történet volt. Romantika a javából.
Meg persze a humort se mellőzte. Nagyon sokat mosolyogtam. Az elején a fogdokinál…. jajj…. egyik szemem nevetett, a másik probált együtt érezni. :D :D
A szereplők egyből belopták magukat a szívembe, gyerekként és felnőttként is. De nem csak Olivert és Courtet szerettem meg, de a családjukat és a barátokat is.
Szoval Imádtam ezt a történetet.
Szép kereken lett megírva, mintha nem is kétszáz oldal lett volna, hanem több.
Csak ajánlani tudom.
Olvassátok Olvassátok!!!!!!

ggizi P>!
Becca Prior: A sorsom te vagy

Ez a könyv pont olyan volt, amiért Oliver már kiskora óta rajongott: rózsaszín köd és vattacukor. Mi is megkaptuk a magunk adagját, bár én túlzottan telítődtem vele és számomra elég émelygős lett az egész. Sokkal jobban esett volna, ha ez az érzelmi bomba nem ilyen rohamtempóban rögtön az első pillanattól van jelen, hanem egy kicsit lassabban építkezik – még akkor is, ha ez a különleges kötődés már a gyerekkorukban is megvolt. Nem beszélve arról, hogy Courtney élethelyzete bőven megkívánt volna még néhány plusz évet, hogy ne legyen ennyire zavaró a fiatalságuk. A környezet nagyon idilli volt, az elfogadás példaértékű, ami miatt a belső vívódás sem volt számottevő, gyerekek, kutya, szeretet – és persze szex dögivel. Mélységektől mentes, kikapcsolódásra tökéletes, könnyed történet volt.

Zsuzsa_Czékus P>!
Becca Prior: A sorsom te vagy

Ez az, ami. Meleg-erotikus-boldogság regény. Két ember egymásra találása. A másság beismerése és felvállalása, leegyszerűsítve. Gyöngyökkel megszórt boldogság-habcsók a karácsonyfán.
Kellenek az ilyen boldogság könyvek, hogy eltudjam olvasni a lelket-ölő hétköznapokat elém táró fájdalmas valóságot.
Becca stílusa a megszokott. Nincs megállás, történnek az események, visz a történet. Néha vigyorra kunkorodik a szám, néhol bepárásodik a szemem, és vége. Még vigyorgok kicsit…forgatom a kezemben.
Borítón rajta van minden, kedvenc színeimmel.
Ezek jutottak eszembe olvasás előtt, alatt, után.

7 hozzászólás
Kinga0 >!
Becca Prior: A sorsom te vagy

Eszméletlen mennyi mindent bele lehet tenni egy ilyen rövid könyvbe is.
Becca Prior könyveit bármikor elolvasnám, mégha a téma eddig teljesen hidegen hagyott is, ezzel a könyvvel is hadi lábon álltam, mert nem szeretem annyira az olyan könyveket amikben szerepelnek kisgyerekek. (Semmi gyerekutálat)
De itt valahogy teljesen átéltem mindent. A gyerekeket Oliverrel együtt szerettem meg, és Court eszméletlen. Fantasztikus apuka, és ember is. A karácsonyi jelenet pedig nagyon édes volt…, amikor a kisgyerekek csalódottan elfogadták, hogy nem reggel hanem esetfelé kapják csak meg az ajándékokat, hát nagyon édes volt, na meg Olivér ajándéka az egész családnak…*-*
Tetszettek a rövid kis visszatekintők a múltba, adtak egy érdekes hangulatot a könyvnek. Bár, már az első mondatnál tudtam, hogy tetszeni fog. Oliver félelme nagyon vicces volt a fogorvosoktól, és a fogorvosi rendelőktől, meg úgy minden ezekkel kapcsolatos dologtól.
A két főszereplőnk kapcsolata pedig nem elsietett, szépen bontakozik ki, és nagyon érzéki. Imádtam.

Andrea_Gulyás_3>!
Becca Prior: A sorsom te vagy

Édes ,aranyos , szívmelengető történet . Nagyon szeretem ,hogy a gyermekek vagy az utánuk való vágyódás szinte minden könyvében fontos szerepet játszanak Becca Priornak . Megható volt ,hogy a két kisfiú egymás iránti szeretete az évek alatt sem változott ,még ha el is felejtették egymást .Elég egy pillanat ,egy elejtet mondat a gyeremekkorukból, hogy felnőtt korban felismerjék egymást és az érzelmek is visszatértek ,de ez már nem baráti volt hanem annál több . Csodálatos ,hogy az igazi szerelmet ,az első férfival való intimitást Oliverel élhette át ez az okos , hatalmas szívű , háromgyermekes apa (Court) .A gyerekek tündériek voltak ,irígylésre méltó két apukát kaptak .Vér szerinti szülők sem szerethették volna jobban őket(az ikrek esetében ) .A történet végére minden vágya teljesült Olivernek és Courtnek , amiről gyerekként álmodoztak .Megható volt ,teljesen elérzékenyültem .Köszönöm Becca Prior !

eSsZ P>!
Becca Prior: A sorsom te vagy

okes, erre adok egy 4 es fel csilit.. ha nem lett volna annyi rivás-siras… meg kell mondjam, hogy a realitas talajat kb. a 35. oldal kornyeken elengedtem…
es csak elveztem ezt a szorakoztato, aranyos , s.xualisan tulfutott olvasmanyt…
nem erdekelt, hogy ki hany eves… ki mit dolgozik… ki viselkedik gyerekesen vagy ki nem… hogy a gyerekek eleteve es gondolkodas nem egyezik.. hogy tul hamar tortent minden… egyszeruen csak olvastam… es tokeletesen kikapcsolt az olvasast…
…meg az sem rettentett el most, hogy olykor rozsaszinluficukor… kellenek olykor a lelkemnek ezek a haboskremek…
..hianyoltam egy par evvel kesobbi ugrast… jo lett volna belelesni, hogy vannak mondjuk 10evvel kesobb..
es Fincsi es Wade kettoserol olvasnek egy szosszenetet…. csak mondom. :D
jo lesett na, hetek ota nem olvastam a gyorsasagomnak megfeleloen es hianyzott na..kellett nekem :)

Detty77 >!
Becca Prior: A sorsom te vagy

De nagyon szerettem Tommy és Oliver meghatóan szép és sorszerű történetét. Mekkora az esélye annak, hogy egymásra találnak ennyi év után? És az, hogy végül Tommy rájön, a vágyai ellen nem érdemes küzdeni? Mély érzésű és imádni való cselekmény, tüneményes mellékszereplőkkel, mint pl. a gyerekek és Oliver „Anyukája”: Imádtam! off, ez ismét bebizonyosodott! Szívből ajánlom.


Népszerű idézetek

shadowhunter1975 P>!

Annyira gyűlölöm a fogorvosi rendelők szagát.

(első mondat)

Sippancs P>!

Nem tudom, meddig fog ez tartani, de remélem, anyának igaza van, hogy az idő minden sebet begyógyít. Egyelőre úgy érzem, ezt csak azok találták ki, akik pár héttel később belehaltak a bánatba, csak a történetnek ezt a részét elfelejtik elmondani az emberek.

167. oldal

Andrea_Gulyás_3>!

-Kicsinek is mindig rajtam lógtál!Le sem szálltál rólam-tette hozzá,nekem pedig mocskos gondolataim támadtak.Tényleg minden a régi…Most sem szállnék le rólad.

Sippancs P>!

Az élet ilyen. Kiszámíthatatlan, mikor és kibe leszel szerelmes.

61. oldal

Sippancs P>!

És akkor, annyi év után, abban a pillanatban éreztem, hogy megérkeztem. Otthon vagyok, és örökre ott is maradok.

210. oldala

Sippancs P>!

– Ha két ember szerelmes, akkor csak elodázni lehet a dolgokat, de elkerülni nem.

103-104. oldal

Detty77 >!

Pár perce még reménytelennek tűnt a dolog, de most úgy ölel, mint rég, és minden olyan magától értetődő.

Detty77 >!

Hihetetlenül vágyom a testi kontaktus minden formájára, és elkeserít, hogy olyan keveset kaphatok belőle.

Detty77 >!

Ez egy újfajta érzés. Egy kapcsolat biztonsága, ahol teljesen elengedheted magad, mert tudod, hogy a partnered lesi minden kívánságodat, és ugyanúgy kíván, mint te őt.


Hasonló könyvek címkék alapján

Róbert Katalin: Keresd az igazit!
Róbert Katalin: Szívből, színből, igazán
Róbert Katalin: Kezdjetek el élni!
Katona André: Mennyi időnk van?
Jandy Nelson: Neked adom a napot
Christopher Moore: Vérszívó démonok
Elizabeth Stone: Mondd, hogy ez a valóság!
Carol Souya: Angelo
Hayden Moore: Csendkirály