A ​sorsom te vagy 65 csillagozás

Becca Prior: A sorsom te vagy

Oliver Bancroft gyűlöli a fogorvosi rendelők szagát. Gyermekkora óta kínozza ez a fóbia.
Aztán felbukkan Courtney Marshall, az ifjú szájsebész. Kiderül, hogy együtt nevelkedtek egy árvaházban, de elszakadtak egymástól, amikor Olivert örökbe fogadták. Fény derül a gyermekkori traumákra, amiket a fiatalember szándékosan száműzött a gondolataiból.
A régi emlékek és az új érzések egyszerre robbannak be Oli életébe, pontosan úgy, mint Max, Jessy és Tommy, Court gyerekei, akiket azonnal a szívébe zár.
Bimbózó kapcsolatuk azonban nehézségekbe ütközik, mert Courtney nem szeretné, ha a gyerekek szembesülnének másságával.
Mégis, valahol mélyen mindketten tudják, hogy ez a szerelem az égben köttetett.
Oliver küzd kettejükért, az álmaiért, azért, hogy ők öten boldog család lehessenek.
Sok kedves pillanattal, erotikával és humorral fűszerezett regény, A tanítvány sorozat és a Stockholm-szindróma szerzőjétől.

>!
newkids, Budapest, 2017
240 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786150003504

Enciklopédia 4

Szereplők népszerűség szerint

Courtney Marshall · Finch Branigan · Oliver Bancroft · Wade Wallton


Kedvencelte 13

Várólistára tette 46

Kívánságlistára tette 37

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

>!
Tóth_Orsolya_3 P
Becca Prior: A sorsom te vagy

Édes, romantikus, igazi tündérmese.
De hát mi más lehetne három igazi kis tündér gyerekkel! Nagyon szerettem.

>!
Sippancs P
Becca Prior: A sorsom te vagy

Édes, szívmelengető és aranyos történet, de azt hiszem, hogy jobban élveztem volna, ha a főszereplők – a 20 és 24 év helyett – inkább a 30-hoz közelítenek. Nekem így egy kissé hihetetlen és szemforgatós volt, főleg ha Courtney múltját, gyerekeit és foglalkozását nézem, Oliver gondolkodásmódjáról nem is beszélve. Ennek ellenére szerettem olvasni, és le a kalappal az írónő előtt, mert M/M történet lévén az erotikus jelenetek is igényesre, kellően pikánsra sikeredtek.
Ez volt az első könyvem Beccától, de biztosan nem az utolsó.

>!
meteoritastar P
Becca Prior: A sorsom te vagy

Nagyon tetszett ez a könyv. *-* *-*
Olyan aranyos és szívmelengető történet volt. Romantika a javából.
Meg persze a humort se mellőzte. Nagyon sokat mosolyogtam. Az elején a fogdokinál…. jajj…. egyik szemem nevetett, a másik probált együtt érezni. :D :D
A szereplők egyből belopták magukat a szívembe, gyerekként és felnőttként is. De nem csak Olivert és Courtet szerettem meg, de a családjukat és a barátokat is.
Szoval Imádtam ezt a történetet.
Szép kereken lett megírva, mintha nem is kétszáz oldal lett volna, hanem több.
Csak ajánlani tudom.
Olvassátok Olvassátok!!!!!!

>!
Kinga0
Becca Prior: A sorsom te vagy

Eszméletlen mennyi mindent bele lehet tenni egy ilyen rövid könyvbe is.
Becca Prior könyveit bármikor elolvasnám, mégha a téma eddig teljesen hidegen hagyott is, ezzel a könyvvel is hadi lábon álltam, mert nem szeretem annyira az olyan könyveket amikben szerepelnek kisgyerekek. (Semmi gyerekutálat)
De itt valahogy teljesen átéltem mindent. A gyerekeket Oliverrel együtt szerettem meg, és Court eszméletlen. Fantasztikus apuka, és ember is. A karácsonyi jelenet pedig nagyon édes volt…, amikor a kisgyerekek csalódottan elfogadták, hogy nem reggel hanem esetfelé kapják csak meg az ajándékokat, hát nagyon édes volt, na meg Olivér ajándéka az egész családnak…*-*
Tetszettek a rövid kis visszatekintők a múltba, adtak egy érdekes hangulatot a könyvnek. Bár, már az első mondatnál tudtam, hogy tetszeni fog. Oliver félelme nagyon vicces volt a fogorvosoktól, és a fogorvosi rendelőktől, meg úgy minden ezekkel kapcsolatos dologtól.
A két főszereplőnk kapcsolata pedig nem elsietett, szépen bontakozik ki, és nagyon érzéki. Imádtam.

>!
Zsuzsa_Czékus P
Becca Prior: A sorsom te vagy

Ez az, ami. Meleg-erotikus-boldogság regény. Két ember egymásra találása. A másság beismerése és felvállalása, leegyszerűsítve. Gyöngyökkel megszórt boldogság-habcsók a karácsonyfán.
Kellenek az ilyen boldogság könyvek, hogy eltudjam olvasni a lelket-ölő hétköznapokat elém táró fájdalmas valóságot.
Becca stílusa a megszokott. Nincs megállás, történnek az események, visz a történet. Néha vigyorra kunkorodik a szám, néhol bepárásodik a szemem, és vége. Még vigyorgok kicsit…forgatom a kezemben.
Borítón rajta van minden, kedvenc színeimmel.
Ezek jutottak eszembe olvasás előtt, alatt, után.

7 hozzászólás
>!
Fairymysz
Becca Prior: A sorsom te vagy

Aranyos könyv lenne, jó ötlettel, silányabb megvalósítással. Ráadásul számomra a vége átment már túlzott nyáltengerbe.
És volt jó pár rész, ahol felhördültem, hogy ne már, ilyen nincs.
Kár.

3 hozzászólás
>!
Andrea_Gulyás_3
Becca Prior: A sorsom te vagy

Édes ,aranyos , szívmelengető történet . Nagyon szeretem ,hogy a gyermekek vagy az utánuk való vágyódás szinte minden könyvében fontos szerepet játszanak Becca Priornak . Megható volt ,hogy a két kisfiú egymás iránti szeretete az évek alatt sem változott ,még ha el is felejtették egymást .Elég egy pillanat ,egy elejtet mondat a gyeremekkorukból, hogy felnőtt korban felismerjék egymást és az érzelmek is visszatértek ,de ez már nem baráti volt hanem annál több . Csodálatos ,hogy az igazi szerelmet ,az első férfival való intimitást Oliverel élhette át ez az okos , hatalmas szívű , háromgyermekes apa (Court) .A gyerekek tündériek voltak ,irígylésre méltó két apukát kaptak .Vér szerinti szülők sem szerethették volna jobban őket(az ikrek esetében ) .A történet végére minden vágya teljesült Olivernek és Courtnek , amiről gyerekként álmodoztak .Megható volt ,teljesen elérzékenyültem .Köszönöm Becca Prior !

>!
eSsZ P
Becca Prior: A sorsom te vagy

okes, erre adok egy 4 es fel csilit..
ha nem lett volna annyi rivás-siras…

meg kell mondjam, hogy a realitas talajat kb. a 35. oldal kornyeken elengedtem…
es csak elveztem ezt a szorakoztato, aranyos , s.xualisan tulfutott olvasmanyt…
nem erdekelt, hogy ki hany eves… ki mit dolgozik… ki viselkedik gyerekesen vagy ki nem… hogy a gyerekek eleteve es gondolkodas nem egyezik.. hogy tul hamar tortent minden… egyszeruen csak olvastam… es tokeletesen kikapcsolt az olvasast…
…meg az sem rettentett el most, hogy olykor rozsaszinluficukor… kellenek olykor a lelkemnek ezek a haboskremek…
..hianyoltam egy par evvel kesobbi ugrast… jo lett volna belelesni, hogy vannak mondjuk 10evvel kesobb..
es Fincsi es Wade kettoserol olvasnek egy szosszenetet…. csak mondom. :D
jo lesett na, hetek ota nem olvastam a gyorsasagomnak megfeleloen es hianyzott na..kellett nekem :)

>!
Csimutka P
Becca Prior: A sorsom te vagy

Ajaj, nagyon gondban vagyok ezzel a könyvvel. Így a harmadiknál már kezdem azt érezni, hogy Becca Prior sajnos nem az én íróm. Sajnálom, én annyira szerettem volna szeretni ezt a könyvet!
Alapból szinte az összes szereplőt öt évvel idősebbnek képzeltem olvasás közben (a két főszereplőt és az ikreket legfőképpen). Egy ötéves gyerek nem tesz fel olyan kérdéseket, és nem tesz olyan megjegyzéseket, amiket az ikrek a könyvben, de ha mondjuk tízéveseknek képzeltem őket, akkor ez elnézhető.
A másik problémám, hogy Courtnek nem volt hiteles személyisége számomra, ráadásul a történet egyetlen konfliktusát az okozta, hogy Court egy idióta. Persze, valahol meg lehetett érteni az indítékait, de na… Minden más felmerülő probléma csak ilyen tessék-lássék kis kövecske volt, amit hamar odébb rugdostak.
Ami még nagyon zavart, hogy felnőtt férfi létükre úgy viselkedtek a főszereplők, mint két kanos kiskamasz. Számomra az egész regény inkább volt idegesítő mértékben erotikus, mint romantikus. Vagyis nem, ez sem igaz. Mert bár végig egy naaagy, rózsaszín vattacukorfelhőben úszkáltunk, nekem az egészből pont az érzelmi vetülete hiányzott a dolgoknak, ami nem abból áll, hogy amint meglátom a másikat, már merevedésem van, és nem is a gondolatban ellőtt szemforgatósan csöpögősen szenvedős megjegyzésektől.
Az egész olyan volt, mint egy szép hosszan kidolgozott fanfic, ami alapvetően nem baj, ha a stílus jó (márpedig azzal nincs baj), csak egy regénytől én többet várok, pláne egy többkönyves írónőtől. Voltak kis jelenetek, amik nagyon tetszettek, de pont azok vesztek el a sok erotikus utalgatásban, és ezt kicsit sajnáltam. Érzem a potenciált ezekben a könyvekben és az írónőben, és örülök, hogy végre magyar írók is mernek próbálkozni melegregényekkel, csak valahogy ennél kicsit… szebben, kidolgozottabban kellene.

2 hozzászólás
>!
Karinaa7 P
Becca Prior: A sorsom te vagy

Már nagyon régóta vártam, hogy olvashassam ezt a könyvet. Elősször meglepődtem, hogy milyen vékony. Lehet, hogy vékony, de egy fantasztikus könyv.
Egy picit nagyon gyors volt a cselekmény, de ennél a könyvnél, ez így volt tökéletes. És így volt tökéletesen romantikus is.
Nagyon biztos vagyok benne, hogy nem most olvastam utljára és, hogy a történetet nem fogom elfelejteni soha.


Népszerű idézetek

>!
shadowhunter1975 P

Annyira gyűlölöm a fogorvosi rendelők szagát.

(első mondat)

>!
Andrea_Gulyás_3

-Kicsinek is mindig rajtam lógtál!Le sem szálltál rólam-tette hozzá,nekem pedig mocskos gondolataim támadtak.Tényleg minden a régi…Most sem szállnék le rólad.

>!
Sippancs P

Az élet ilyen. Kiszámíthatatlan, mikor és kibe leszel szerelmes.

61. oldal

>!
Sippancs P

– Ha két ember szerelmes, akkor csak elodázni lehet a dolgokat, de elkerülni nem.

103-104. oldal

>!
Sippancs P

Nem tudom, meddig fog ez tartani, de remélem, anyának igaza van, hogy az idő minden sebet begyógyít. Egyelőre úgy érzem, ezt csak azok találták ki, akik pár héttel később belehaltak a bánatba, csak a történetnek ezt a részét elfelejtik elmondani az emberek.

167. oldal

>!
Sippancs P

Felnőttünk, talán meg is változtunk, de van, ami örökre az marad, ami volt. A késztetés, hogy átöleljem, magamhoz szorítsam, és megóvjam, akár az életem árán is.

29. oldal

>!
Sippancs P

És akkor, annyi év után, abban a pillanatban éreztem, hogy megérkeztem. Otthon vagyok, és örökre ott is maradok.

210. oldala

>!
Karinaa7 P

– Szijjjja – fuvolázta, és ledöbbentem, ahogy kihallottam a csábítást a hangjából. Igazi nő. Már most. Te jó ég, mi vár még rám?!

93. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Courtney Marshall
>!
Karinaa7 P

– Mit főzünk? – kérdezte, mire elvigyorodtam.
– Te semmit. Anyu átjön, és ő készíti a menüt Finch segítségével, én és Wade beszaladunk a színházba, mert lesz egy gyors olvasópróbánk, te pedig 11-re be vagy jelentve a masszőrhöz.
– Miii?! – nézett rám nagy kerek szemekkel Court.
– Tim az mondtja, csodákra képes, és mivel sokat panaszkodsz a hátadra, gondoltam remek ötlet, hogy karácsonyra ellazulva, kipihenten kapjalak meg.
– Akkor ez most kinek ajándék? – nézett rám huncut csillogással a szemeiben.
– Nekem! – hajoltam a szájára.

205. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

J. A. Redmerski: A soha határa
Anne L. Green: Ördögi kísértés
Róbert Katalin: Kezdjetek el élni!
Christopher Moore: Vérszívó démonok
Róbert Katalin: Szívből, színből, igazán
Rácz-Stefán Tibor: Fogadj el!
L. J. Wesley: Brooke