Silence (Hush, Hush 3.) 83 csillagozás

Becca Fitzpatrick: Silence

The Hush, Hush series has captivated readers with the story of Nora Grey, her friend Vee, and a mysterious fallen archangel named Patch. In the gripping conclusion of the trilogy, Nora finds that as things start to unravel around her, she is more drawn to the enigmatic Patch. She soon discovers that the answers lie closer to home than she realized, and it is time for her to take control of her destiny once and for all.

Eredeti megjelenés éve: 2011

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
Simon & Schuster, New York, 2011
448 oldal · ISBN: 9781442426665
>!
Simon & Schuster, New York, 2011
448 oldal · ISBN: 1442426640 · Illusztrálta: James Porto
>!
Simon & Schuster, New York, 2011
464 oldal · ASIN: B004U7G7LK

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Folt Cipriano · Nora Grey


Kedvencelte 20

Most olvassa 48

Várólistára tette 24

Kívánságlistára tette 32

Kölcsönkérné 3


Kiemelt értékelések

>!
abstractelf
Becca Fitzpatrick: Silence

Te jó ég! El sem hiszitek, milyen régóta vágytam arra, hogy rányomhassak a „Befejeztem” gombra! Ez annyira fantasztikus érzés! Végre, végre, végre túl vagyok ezen a részen! (Bár hamarosan olvashatom a befejező részt is – juppijé)
Röviden összefoglalva, hatalmas csalódás volt, főleg, hogy az 1-2. részt még kedveltem. Mi történt? Miért járok így az összes angyalos sorozatommal? Már rettegek olvasni ilyen könyveket! Ha most a Füst és csont lánya második része is rossz lesz, én feladom.
Na, de visszatérve erre a könyvre. Mi volt ez? Vagy látványosan szenvedtem, vagy szörnyen untam magam. Nem, néha dühöngtem is, akkora ……. szóval bosszantó dolgok voltak a papírra leírva. Jó részt pedig ki sem tudnék emelni ebből az egészből, mert egyszerűen nem volt.
Nagyon remélem, hogy az utolsó részre összeszedte magát a sorozat. :)

4 hozzászólás
>!
Sunshoney
Becca Fitzpatrick: Silence

Észvesztő, rabul ejtő, megsemmisítő, zseniális. Olyan kár, hogy nem tudok rá jobb kifejezéseket, pedig sokkal többet érdemelne. A történet hatalmas fordulatokra épül, rögtön a könyv elején akkora változás van, amit tátott szájjal olvastam, és elsőre el se akartam hinni. Nora sokat változik, egyszerűen felnő a feladatokhoz. Egy kicsit sajnáltam, hogy egy-két karakter elmaradt a történések pergése során, de ez persze már fel sem tűnt, hiszen visszakaptunk egy nagyszerű személyt. Az egész könyvet imádtam, nem jut eszembe egyetlen gyengébb rész sem. Kivételesen még a prológus is megdöbbentően jóra sikerült, már ott is látszik, milyen magasra tette Becca a lécet. Nagyon remélem, hogy a Finale még ennél is nagyszerűbb lesz, bár már így is letaszíthatatlanul trónol a Hush, hush saga a toplistám élén. :)

7 hozzászólás
>!
Jessei
Becca Fitzpatrick: Silence

Öööö igen most jöttem rá hogy rosszat jelöltem meg olvasottnak…ha angolul olvastam volna még vagy a 20.oldalon tartanék.Szóval a magyart olvastam de nem hiszem hogy ez számítana mert iszonyú rossz volt.Komolyan eléggé felidegesített hogy harmadik nekifutásra tudtam csak befejezni (valahogy minden érdekesebb volt nála).
Ősszel olvastam 270 oldalt aztán most júniusban! elolvastam az uccsó 130 oldalt de arra már nem vettem a fáradtságot, hogy elölről kezdjem,mert akkor még augusztusban is olvasnám.Nem is mondok semmit;az első két rész messze jobb volt, ez meg kilométerekre lemaradva.Az egyetlen pozitívum az utolsó 30 oldal volt.Na az tetszett de annyira sajnáltam, hogy Nora és Folt nem feküdtek le…komolyan emberek főleg Nora miért nem vagy képes erre már mióta sóvárogsz, rohadtul idegesítő.Már majdnem imádkoztam hogy kérlek tépjétek le a ruhátokat vagy valami mert ez így lapos lesz.De nem baj a befejezés tetszett és meg tudott lepni az írónő (350 oldal után, azta).Kíváncsi vagyok a befejezésre mert most izgalmasan zárult a történet, de nem fogom magam törni, hogy megszerezzem.Majd talán,esetleg,hátha a kezembe akad.

4 hozzászólás
>!
LauraBinder
Becca Fitzpatrick: Silence

Valami egészen zseniális a kivitelezés,az első pár oldal szárazabb,de elképesztően megtérül. Abszolút a legjobb az előző részekhez képest.

1 hozzászólás
>!
Via20
Becca Fitzpatrick: Silence

Ha azt mondom hogy nagyon tetszett, azzal nem fejezném ki magam pontosan. Az imádtam se fedi az érzéseimet. Nora és Jev egymásra találása és harca teljesen magával ragadott. Minden volt benne amire egy jó könyvnek szüksége van. Szerelem, harag, kétségek, összetartás, bátorság… Nem is nagyon tudok mit írni róla mert teljesen elvesztem benne, nagyon szeretem!

>!
donaa2003
Becca Fitzpatrick: Silence

Ahhoz képest, hogy az első két könyv mennyire tetszett annyira rossz volt most ez…van benne sok jó rész, de az hogy Nora-nak emlékezetkiesése lett, nagyon kegyetlen dolog számomra!!Az pedig hogy nem emlékezett Folt-ra vagy Jev-re (kinek hogy tetszik) egyenesen megríkatott!! De komolyan ez mi volt??? De nem csak negatívat tudok mondani, a vége nagyon tetszett. Kiszámíthatatlan volt, meg is feledkeztem a fekete tollról!!

>!
Rencsu
Becca Fitzpatrick: Silence

Valójában ezt csak elkezdtem és nem jutott a végére, mert közben megjelent magyarul is..

>!
Midoo93
Becca Fitzpatrick: Silence

Áá, ismét az írónő olyan pofont tud adni ebben a sorozatban hogy húú. Bár végre Folt és Nóra összejönnek, a végén megint megőrültem azt hiszem :).

>!
Klari
Becca Fitzpatrick: Silence

Imádtam az egészet, úgy ahogy volt. Egyszerűen nem tudok rá mit mondani! :)

>!
Midnight
Becca Fitzpatrick: Silence

A fordítási szenvedés miatt, az utolsó részt már angolul szereztem be, és nem bántam meg.

A karakterek továbbra se lettek a kedvenceim, de a történet és a világ elvarázsolt.
Többször is elolvastam azóta a sorozatot, mindig kikapcsol, pihentet.


Népszerű idézetek

>!
alaina

You’re mine, Angel. And I’m yours. Nothing can change it.

chapter 6

>!
alaina

“You’re a liar.”
He turned around, his black eyes snapping. “I’m also a thief, a gambler, a cheat, and a murderer. But this happens to be one of the rare times when I’m telling the truth."

chapter 10

>!
alaina

“Last I heard, homecoming requires a date.”
“About that,” I hedged. “I’m sort of … going with Scott. We both figure a high-school dance is the last place Hank will be patrolling.”
Patch smiled, but it was tight. “I take that back. If Hank wants to shoot Scott, he has my blessing.”

chapter 23

>!
alaina

If we hooked up, he could write me ballads and stuff. You gotta admit, nothing’s sexier than a guy who writes music.

chapter 27

>!
alaina

“What am I supposed to tell the police?” I said.
“You’re not going to talk to the police.”
“Oh, really? Funny, because I plan on telling them exactly how you rammed that tire iron into Gabe’s back. Unless you answer my questions.”
He gave an ironic snort. “Blackmail? You’ve changed, Angel.”

chapter 10

>!
alaina

"Speaking of my other daughter, I also heard she was seen wearing your necklace in June. She has it, doesn’t she,” he stated rather than inquired.
Jev returned Hank’s even stare. “She doesn’t have it.”
“It would have been a genius plan,” Hank said, not sounding in the least like he believed Jev. “It’s not like I can torture its whereabouts out of her — she doesn’t know anything.” He laughed, but the sound didn’t ring true. “Now that would be ironic. The one piece of information I need is buried deep in a mind I effectively erased.”
“A shame.”

chapter 11

>!
alaina

When I watched Lifetime original movies, it took me a day or two to get over the idea that the cute boy next door is actually a serial killer.

chapter 13

>!
alaina

Vee […] sped across town, oblivious to road signs. She’d dramatically bawled her way out of three speeding tickets since getting her license, and was firmly convinced that when it came to the law, she was invincible.

chapter 27

>!
alaina

“So who’s this friend of the family?” Vee inquired. “Is he male? Is he hot? Is he single?”
“Yes on the first count, probably on second, I think so on the last. You want me to introduce you?”
“No siree. Just wanted to know if I should keep my evil eye trained on him. I don’t trust boys anymore, but my scary-radar goes off the charts when it comes to pretty boys.”

chapter 27

>!
alaina

Whoa. Hold on. What’s this? You didn’t tell me the old family friend was Scottie the Hottie.

chapter 27


A sorozat következő kötete

Hush, Hush sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Susan Ee: Angelfall
Cassandra Clare: Clockwork Princess
Jennifer L. Armentrout: Opposition
Michelle Hodkin: The Unbecoming of Mara Dyer
Maggie Stiefvater: Sinner
Richelle Mead: Shadow Kiss
Kresley Cole: Endless Knight
Maggie Stiefvater: Lament – The Faerie Queen's Deception
Maggie Stiefvater: The Raven Boys
Marissa Meyer: Cress (angol)