Black ​Ice 13 csillagozás

Becca Fitzpatrick: Black Ice Becca Fitzpatrick: Black Ice Becca Fitzpatrick: Black Ice

Sometimes ​danger is hard to see… until it’s too late.

Britt Pfeiffer has trained to backpack the Teton Range, but she isn't prepared when her ex-boyfriend, who still haunts her every thought, wants to join her. Before Britt can explore her feelings for Calvin, an unexpected blizzard forces her to seek shelter in a remote cabin, accepting the hospitality of its two very handsome occupants—but these men are fugitives, and they take her hostage.

In exchange for her life, Britt agrees to guide the men off the mountain. As they set off, Britt knows she must stay alive long enough for Calvin to find her. The task is made even more complicated when Britt finds chilling evidence of a series of murders that have taken place there… and in uncovering this, she may become the killer’s next target.

But nothing is as it seems in the mountains, and everyone is keeping secrets, including Mason, one of her kidnappers. His kindness is confusing Britt. Is he an enemy? Or an… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2014

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
416 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781665926041
>!
Simon & Schuster, New York, 2015
392 oldal · puhatáblás · ISBN: 1471118169
>!
Simon & Schuster, New York, 2014
400 oldal · ISBN: 9781442474260

1 további kiadás


Kedvencelte 1

Most olvassa 2

Várólistára tette 5

Kívánságlistára tette 8


Kiemelt értékelések

Lunèa_Charlotté>!
Becca Fitzpatrick: Black Ice

Valahogy mindig belefutok az ilyen hóviharos , krimis, szerelmi történetekbe? :) JLA egyik szingli könyvénél botlottam bele ilyesmibe, nagyon élveztem. Ez sokkal durvább volt, de huh! Tetszett! *-* Miaz hogy! It was sooo amazing!
Oké, az első fejezet megdöbbentett, de amennyire kíváncsi lettem a következő pár fejezetnél agybajt kaptam, azért is van a pont levonás. Kicsit voltak hullámai a főhősnőnek. :P Ahogy pedig elkezdődött az igazi kaland… Tatám! Alig tudtam letenni, nagyon izgalmas volt. És döbbenetes! Komolyan mindenkit elmondtam rosszfiúnaka, a végén pedig az akire nem is számítottál. És azt akit rossznak hittél, kiderül, hogy labdába se rughat az igazi mellet. :P Tudtam, hogy nyálas lesz a vége, de az utolsó fejezetekben nem gondoltam… Minden esetre reménykedtem egy happy endbe a főhősnek egy ilyen kalandos kirándulás után. :P
Remélem mihamarabb kiadják magyarul is, mert megéri. ^-^
Igazság szerint már mikor a megjelenést tervezték kíváncsi lettem. De valahogy csalódtam az írónő másik könyvsorozatában egy kicsit… így félre tettem. Tévedés volt, mivel nagyot alkotott! :D

6 hozzászólás
Dioci>!
Becca Fitzpatrick: Black Ice

Izgalmas volt, egy szuszra kiolvastatta magát a könyv. Bár bevallom én rájöttem, hogy mi lesz a vége a történetnek, ettől függetlenül ugyan úgy izgultam, ha nem jobban, hogy úgy fognak-e történni az események ahogy kigondoltam. Igazi didergős téli hangulatom volt, miközben faltam az oldalakat!

Zsofi0104>!
Becca Fitzpatrick: Black Ice

Imádtam!Mindig történt benne valami ami miatt nem bírtam letenni.

Ayamenohana >!
Becca Fitzpatrick: Black Ice

A történet elejét és végét leszámítva nem volt ez rossz történet. Az elején rettentően idegesített a két hősnő, ami sajnos a továbbiakban sem igazán múlt el, a vége pedig annyira sziruposra sikerült, hogy az már fájt. A sztori onnantól, hogy Britték betévedtek Masonékhez, egészen odáig, amíg Britt Mason alá nem ékelte magát a faodúban, egész izgalmas volt. Már-már arra gondoltam, hogy egy jó kis pörgős sztori kerekedik ki ebből. Aztán viszont belejött a felesleges túl-romantikázás, és onnantól kezdve még a csavarnak szánt fordulatok is rettentő kiszámíthatóak lettek. Már kábé a sztori felénél abszolút biztos voltam benne, ki lesz a hunyó, és kicsoda valójában Mason, mindkét sejtésem hamar be is igazolódott. Korbie-t a végéig egy elkényeztetett HP-nak tartottam; dobogós lett az ez évi „undorító karakter” listámon. Britt, a nyálasságot leszámítva, tűrhető főhősnő volt, és nála legalább lehetett látni némi fejlődést a jobb felé. Jude karaktere is szimpatikus volt, ami nem ment át nyálaskodó Rómeóba.

Macska_cicó>!
Becca Fitzpatrick: Black Ice

Ilyen jó könyvet már nagyon rég olvastam.Alig bírtam lerakni :)


Népszerű idézetek

Lunèa_Charlotté>!

„People are staring. Let's go be idiots in private.”

Lunèa_Charlotté>!

Because I couldn't think of anything snide to say, I stuck my tongue out at him. Jude wagged his head. „More tongue exercises? Would have thought you'd had enough last night.”
„Go to hell.”
„Sorry, love, but we're already there.”

Lunèa_Charlotté>!

Screw him . Screw him, and have fun . It seemed like a good mantra for the week.

Lunèa_Charlotté>!

"Don't panic,” I murmured aloud, thinking it sounded like a good first step toward success.

Lunèa_Charlotté>!

„Anything else?” I asked hotly.
He thumbed his nose, struggling not to grin. „When you kiss, you make a purring noise deep in your throat. It's so faint, I have to be touching you to hear it.” Now I turned bright red. "We should kiss again and see what other observations I make,” he suggested.
„Fat chance after you insulted me!”

Lunèa_Charlotté>!

There was a name for people who fell in love with their captors. This wasn't real attraction; I'd been brainwashed.

Lunèa_Charlotté>!

This time, it was just us kids. No adults and no rules.

Lunèa_Charlotté>!

„Take your time,” I said sweetly. "The longer you take, the longer until we kiss.”


Hasonló könyvek címkék alapján

Stephenie Meyer: The Chemist
Carlos Ruiz Zafón: Marina (angol)
Kerstin Gier: A Castle in the Clouds
Marni Bates: Dial Em for Murder
Jenny Carroll: When Lightning Strikes
Gail Carriger: Timeless
Jennifer Lynn Barnes: The Hawthorne Legacy
Kim Harrington: Clarity
Alexandra Bracken: The Darkest Minds
Kendare Blake: Anna Dressed in Blood