A ​Gemini jelentés 1. – Ikervadászat 3 csillagozás

Bayer Antal: A Gemini jelentés 1. – Ikervadászat

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Van, amiből sosem elég, amit sosem lehet megunni, ami mindig előre hajtja az embert. Igen, a szex.Igen, a hódítás, a hatalom, az egyre több és több megszerzése, az összes szál kézben tartása. Az Operabál napjától kezdve Vallóy Tarr Lőrinc életében szaporodni kezdenek a változások, az új arcok. Ott pillantja meg először a Stern ikreket: a szőke Lilit és fekete Gertrúdot, és innentől nem nyugodhat, amíg meg nem kaparintja őket. Ám váratlanul színre lép egy fiatal és buzgó ügyésznő, a lányokat pedig filmforgatásra csábítja egy másik ikerpár. Míg Révai Bandi bácsi a csodaszarvasról tart előadást, Káli Szilárd érdeklődését felkeltik a véletlen egybeesések és a rég nem látott ismerősök váratlan felbukkanása.

>!
Képes, Budapest, 2007
44 oldal · ISBN: 9789638758040 · Illusztrálta: Fazekas Attila

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

Chris>!
Bayer Antal: A Gemini jelentés 1. – Ikervadászat

Az eleje kicsit döcögősre sikeredett, szerintem kicsivel több teret kellett volna engedni a karaktereknek, illetve bizonyos szálak felvezetésének. Nem mondom, hogy maga a sztori annyira felkeltette volna az érdeklődésemet, hogy azonnal a folytatásért kiáltok (ami tualjdonképpen így, ilyen formában nem jelent meg), de jövőre azért sort kerítek A teljes Gemini-jelentésre, mert kíváncsi vagyok, mit hoznak ki ebből az egészből. Ja, és maga a kiadás és a rajzok gyönyörűek!

MortuusEst>!
Bayer Antal: A Gemini jelentés 1. – Ikervadászat

Olvastam már fekete-fehér változatban. Meg kell, hogy valljam, nem csak azért tetszett jobban az, mert ez csak a sztori fele.
Az a helyzet, hogy a színezés szerintem nem vált az előnyére.
A fekete fehér képregényeket azért szeretem, mert a színezés hiánya gyakran felszabadít egy jó nagy adag „figyelmet”. Sokkal jobban a részletekre koncentrálok, és nagyon apró dolgokra is odafigyelek. Ebben kötetben a színezés szerintem nem javított a látványon, viszont a részletek élvezetéből határozottan elveszett valami.


Hasonló könyvek címkék alapján

Szabó Levente: Irreverzíbilis
Vass Róbert: Ágoston, a nukleáris baromfi
Brian K. Vaughan: Saga 2.
Alan Moore: A teljes Watchmen
Marjorie Liu: Monstress: Fenevad 7. – Bitorló
Mészáros János – Németh Levente (szerk.): Hősök tere
Merényi Dániel: Napirajz 2. – Még tovább súlyosbítva a mindent
George R. R. Martin – Daniel Abraham: Trónok harca – 6. szám
Gróf Balázs: Képregények
Hollerbach Emil: Amit a falakról tudni kell 1.