Magánutak (Légikisasszonyok 3.) 20 csillagozás

Bauer Barbara: Magánutak

Nincs ​érdekesebb munka, mint a légikisasszonyoké, akik szépek, kedvesek, mosolygósak, ugyanakkor egyformán megállják a helyüket feszültséggel terhes, veszélyes szokatlan vagy éppen mulatságos helyzetekben. A Légikisasszonyok hősei ezúttal már harmadik alkalommal árulják el nekünk, mi történik a felhők között, tízezer méter magasan és lent a földön, a repülőtér kulisszái mögött. Anna, Szonja, Dia és Dani akkor kötött barátságot, amikor kezdőként csatlakoztak az Air Budapest csapatához, és az eltelt hónapok során valamennyien igazi profivá edződtek.
A nagy négyes, azaz a Szende, a Szórakozott, a Dög és a Meleg továbbra sem unatkozik, hiszen a magánéletük konfliktusaival ugyanúgy szembe kell nézniük, mint az útközben rájuk váró és a korábbiaknál is izgalmasabb kalandokkal. Átélnek bombariadót és segédkeznek szülésnél, szállítanak bilincsbe vert terroristát és egész csapatnyi fegyelmezetlen turistát, megbirkóznak féltékeny kollégákkal és röpke fedélzeti szexre vágyó fiatal… (tovább)

>!
Jaffa, Budapest, 2014
312 oldal · ISBN: 9786155492075
>!
Jaffa, Budapest, 2014
310 oldal · ISBN: 9786155418129

Kedvencelte 1

Most olvassa 1

Várólistára tette 14

Kívánságlistára tette 7


Kiemelt értékelések

Shil>!
Bauer Barbara: Magánutak

Nagyon élveztem, tetszett ismét. Kíváncsi voltam már hogy mi lesz a főhősökkel. És ismét nem kellett csalódom. Pörgött a történet. Ismét kaptunk klassz történeteket a levegőből. Tanulhattunk emberismeretet, és időnként magunkra ismerhettünk egy egy szereplőben, ahogy vívták a napi csatáikat sokszor egy-egy általunk is megélt élethelyzetre ismerhettünk. Jól esett. Csak egy a baj vele – nagyon utolsószagú a történet. A főhősök magukra találnak – Ennek kapcsán érdekes a végén Dani meglátása, amin a többiek is meghökkennek, elgondolkodtató, – nem kicsit – de igaza van. És ami még tetszett hogy sütött a barátság a könyvből. Bárhogy is vitáznak, bármennyire is különbözőek, de a barátok, azok barátok, és egymás mellett állnak. És ez fontos. Bár a leírásból sejthető, hogy zárókötet, de annyira nem akartam hogy vége legyen. Még, még, még…

Erika_Turi>!
Bauer Barbara: Magánutak

Hiányozni fognak a szereplök. Sajnálo, hogy nem lesz folytatás.
Ez a 3-ik könyv igazán jól sikerült. Volt benne pár meglepö fordulat, de ami igaz lehetet sejteni mi is fog történni.

Thaliavilaga>!
Bauer Barbara: Magánutak

Pár éve olvastam az első két részt és most szembejött velem a befejező kötet. Könnyed kis olvasmány, de nagy katarzist nem szabad tőle várni. Ebben a részben a szereplők sorsának alakulásával sem voltam kibékülve, leszámítva a végső konklúziót. Különösen Anna és a spirituális világ nem tetszett. Pedig általában fogékony vagyok az ilyenek iránt, de itt nagyon gagyi volt. (Azt meg most nem nyitom meg, hogy ezzel a négy sztuvival egy hét alatt több dolog történik, mint mással egy élet alatt…)

Nuvolina>!
Bauer Barbara: Magánutak

Izgalmas és szórakoztató volt!
Megkoronázása az eddigi köteteknek, én nagyon szerettem! :-)
Jó volna még ha lenne folytatása.

Or_Sheet>!
Bauer Barbara: Magánutak

S ha még többet olvashattam volna a légikísérők belső világáról… na akkor tuti megkapja a két csillagot.

szabinavagyok>!
Bauer Barbara: Magánutak

Végre kiderülnek nagy titkok. Nekem a 3.rész tetszett a legjobban. Bár nem lesz a kedvencem, mindenesetre kikapcsolja az embert, ha szeretne kiszakadni egy kicsit a hétköznapok szürkeségéből.


Népszerű idézetek

Shil>!

Sors. Valahogy mindig úgy érzem, hogy a sorsszerűséget csak utólag lehet belemagyarázni a történtekbe. Aki éppen súlyos helyzetbe kerül, a legkevésbé sem legyint, hogy ó ez a sorsom.

229. oldal

Shil>!

Az egészet kell látnod. A folyamatot. Jöttél valahonnan, és tartasz valahová. Járd be ezt az utat élvezettel. Élvezd a szabadságodat! Azzal a nyugalommal, hogy bárhogyan is csinálod, az jó. Nem tudod megállítani a folyamatot. Nem tudod elrontani. Az egyetlen dolog, amit megtehetsz, hogy elengedsz mindent, és élvezed.

231. oldal

Shil>!

Próbálj meg hátrébb lépni és onnan vetni az életedre egy pillantást. Az egészre. tudod, … honnan, hová. Ez a kulcs. A folyamatot lásd, az egészet, és ne vessz el a részletekben. Ha képes leszel erre, meg fogod tudni, mi a te utad.

233. oldal

Shil>!

Légy önmagad. Járd a saját utad, keresd a saját igazad. Mindenre benned van a válasz.
Olyan egyszerű szavak, mégsem olyan könnyű megfogadni őket.

293. oldal


A sorozat következő kötete

Légikisasszonyok sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Jennifer E. Smith: Vajon létezik szerelem első látásra?
Cornelie C. G.: Érzelmi vírusveszély
R. K. Lilley: Felpörgetve
Belinda Alexandra: Zafír égbolt
Helena Dawson: Szerelem a fellegekben
Kimura Rei: Japán rózsa
Richard Bach: Szárnyaló szerelem
Böszörményi Gyula: Nász és téboly
M. G. Brown: Bimbózó Rózsaszirmok