Légikisasszonyok ​trilógia (Légikisasszonyok 1-3.) 6 csillagozás

Bauer Barbara: Légikisasszonyok trilógia

Számtalan ​fiatal lány ábrándozik arról, hogy stewardessként „repüli körbe” a világot. Sok férfi szívesen választana egy csinos légikisasszonyt barátnőnek, de egy jóképű, fess pilóta látványa is meg tudja dobogtatni a női szíveket. A repülés, a felhők fölötti világ mindig vonzotta és izgatta a földi halandókat.
Anna, Szonja, Dia és Dani négy egyedülálló fiatal. Mind mást várnak az élettől, mind máshonnan jöttek, és máshová tartanak. de az élet egy helyre sodorja őket: pályakezdők az Air Budapest Légitársaságnál. Bármennyire különböznek is egymástól, egyvalami közös bennük: kimondva vagy kimondatlanul kalandra vágynak, ki akarnak törni eddigi életükből, valamennyien a szerelmet és a boldogságot keresik. És már az első napon barátságot kötnek egymással. Olyan barátságot, amely minden próbát kiáll. Pedig a repülőgép fedélzetén, az utaskabinban és a pilótafülkében is adódnak meleg helyzetek, amikor csak a lélekjelenlét, a merészség, a gyors ítélőképesség segít. Irigy, ármánykodó… (tovább)

>!
Jaffa, Budapest, 2018
498 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789634751380

Kedvencelte 3

Most olvassa 3

Várólistára tette 9

Kívánságlistára tette 17

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

klara_matravolgyi>!
Bauer Barbara: Légikisasszonyok trilógia

Jaj de nagyon nehéz szívvel írom meg most ezt az értékelést. :(
Nagyon tisztelem Bauer Barbara munkásságát, színvonalas történelmi regényeket ír, de ebben a műfajban nem tudott engem meggyőzni. A stílus miatt egyáltalán nem olvasatja magát a könyv, nem éreztem hitelesnek a történetet. A szereplőket sem sikerült megkedvelnem.

Lilko01>!
Bauer Barbara: Légikisasszonyok trilógia

Már kislányként is mindig arról álmodoztam, hogy sztyuvi lehessek és Bauer Barbara a könyvében méginkább megerősítette azt, hogy ez a világ egyik legkirályabb dolga. Annyira de annyira tetszik ez az életvitel, teljesen átszellemültem olvasás közben :DD

Moncsi93>!
Bauer Barbara: Légikisasszonyok trilógia

Az írónő Légikisasszonyok trilógiája egy fantasztikusan csajos történet, melyben négy különböző személyiség barátságába csöppen az olvasó, akik élete kicsit sem bonyodalommentes.
Anna, Szonja, Dia és Dani mind mást várnak az élettől. De bármennyire különböznek is egymástól, egyvalami közös bennük: kimondva vagy kimondatlanul kalandra vágynak, ki akarnak törni eddigi életükből, valamennyien a szerelmet és a boldogságot keresik, mind-mind meg is találják, hosszú, bonyodalmas utakon, de révbe érnek mindannyian. Az út során megismerjük Anna démonjait /kényszerességét/, Szonja álmait /férj és gyerekek/, Dia hódítási trükkjeit és Dani múltjának rejtélyeit.
A trilógia az olvasót tízezer méter magasra repíti, oda, ahol a felhők fölött mindig kék az ég, miközben a légiutas-kísérők és a repülőterek titokzatos, zárt világát tárja fel előttünk.

Lilyom>!
Bauer Barbara: Légikisasszonyok trilógia

Bauer Barbara abszolút jól visszaadta a sztyuvik világát, az olvasó már-már úgy érezhette, ő maga is részese ennek az életformának. A szereplők nem voltak a megszokottak, Dia és Szonja engem sokszor idegesített, viszont izgalmas szálon futottak az események körülöttük.


Népszerű idézetek

sencs>!

Barátok. Csupány néhány, vagy talán csak egyetlen olyan barátra tehet szert az ember élete során, aki igazán megérti, akivel igazán őszinte lehet. […] A haverok… más kategória. Lehet, hogy egy-egy téma velük is megvitatható, amikor rájön az emberre az őszinteségi roham, de az akkor is más. Nem kevesebb. Más.

95. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Jennifer E. Smith: Vajon létezik szerelem első látásra?
Cornelie C. G.: Érzelmi vírusveszély
R. K. Lilley: Felpörgetve
Belinda Alexandra: Zafír égbolt
Kimura Rei: Japán rózsa
Richard Bach: Szárnyaló szerelem
Helen Fielding: Bridget Jones naplója
Epres Szonja Lili: Éjszakánként furcsa hobbim lett 1.
Janković Nóra: Árnyékok illata