Két ​út között (Légikisasszonyok 2.) 18 csillagozás

Bauer Barbara: Két út között

A ​felhők fölött minden más. Még a szerelem is. Ki tudná ezt a legjobban, ha nem a négy légiutas-kísérő: a Szende, a Szórakozott, a Dög és a Sármőr? Anna, Szonja, Dia és Dani – akiknek barátsága akkor kezdődött, amikor mindannyian kezdőként csatlakoztak az Air Budapest csapatához – mostanra igazi profivá váltak: átéltek majdnem katasztrófával végződő repülőutat és fedélzeti temetést, volt részük távol-keleti szexkalandokban és dermesztő kultúrsokkban, megbirkóztak kihívó utasokkal és féltékeny kollégákkal. Sok mindent láttak, és még többet tanultak. De vajon eleget-e ahhoz, hogy megtalálják a boldogságot?
A Légikisasszonyok folytatásában továbbkísérhetjük az elválaszthatatlan négyes sorsát: miközben Anna még most sem hajlandó szembenézni a démonaival, Szonja álomesküvőről álmodozik, és ezzel majdnem kockára teszi a jövőjét. Dia pedig újabban már nemcsak a „Szexisten” becenévre hallgató rejtélyes utassal, hanem egy egész vízilabdacsapattal csalja egyébként kiváló férjnek… (tovább)

>!
Jaffa, Budapest, 2013
288 oldal · ISBN: 9786155492068
>!
Jaffa, Budapest, 2013
288 oldal · ISBN: 9786155235405

Kedvencelte 2

Most olvassa 2

Várólistára tette 16

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

>!
Csoszi
Bauer Barbara: Két út között

Jobban tetszett, mint az előző kötet, de még mindig nem az igazi. Továbbkövethetjük a négy főszereplő sorsát.
Közülük a legszimpatikusabb Dani, aki megtalálja a gyökereit, és kiderül, hogy egy mesés vagyon egyetlen örököse. Először nem nagyon értettem a König és Feledy családról szóló részeket, és a kórházban játszódó jeleneteket, hogy kicsoda a beteg idős nő és Laura. Aztán ahogy haladtam előre, kitisztult a kép.
Dia hozza a formáját, azaz bárhol bármikor bárkivel képes szexelni, és még részletezi is. Nekem ő túl harsány, és szókimondó. Nem nagyon kedveltem meg.
Szonja lázasan készülődik az esküvőjére, annak minden nyűgjével. Továbbra is csetlik-botlik. Ő egy szerethető figura.
Anna túl hideg és merev, bár szép lassan kezd megnyílni, amiben Lacinak nagy szerepe van. Remélem, hogy együtt maradnak a későbbiekben is.

>!
Tilikum
Bauer Barbara: Két út között

A folytatás túlszárnyalta az elsô részt. Nagyon vártam,hogyan alakul a négyes további élete, hogyan alakul a jellemük, sorsuk. Tetszik,hogy nem ragadtak le ott, ahonnan elindultak és igazi, szerethetô karakterek, akikkel az ember együtt tud nevetni vagy sírni. Imádtam a repteret, az utazásaikat, a helyszíneket és helyzeteket.

>!
Dudmi
Bauer Barbara: Két út között

Ez a rész jobban tetszett, mint az első. Jókat derültem rajta olvasás közben:-) és nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogy alakul a csajok és Dani sorsa….

>!
Nuvolina
Bauer Barbara: Két út között

Szórakoztató, könnyed olvasmány volt. Talán jobban is tetszett mint az első rész :-)
várom a következőt!

>!
Thaliavilaga
Bauer Barbara: Két út között

Igen, még az előzőnél is jobban tetszett Nekem is, tényleg szerethetőek ezek a karakterek, még ha kicsit túlzóak is. Nagyon jó és izgalmas fejezetvégek voltak, Dani családkutatása hozott izgalmakat is, bár szerintem azért jó előre lehetett sejteni, hogy kicsoda valójában Irén és Laura. (Mondjuk a gyilkosságon azért meglepődtem.) El fogom olvasni a harmadikat is.

>!
Erika_Turi
Bauer Barbara: Két út között

Nem csalodtam a szerplök karakterében :) A másdik részen is hozták a formájukat.
Mondhatni egy kis izgalommal is „megfüszerezt” az írónö a könyvet.
Nagyon felcsigázta az érdeklödésemet vajon mi fog történi a négy baráttal.
Azt hiszem hozá is kezdek a folytatáshoz.

>!
Shil
Bauer Barbara: Két út között

Ismét tetszett. Jó kis kikapcsolódós, izgis és érdekes volt.

>!
Virzit
Bauer Barbara: Két út között

Végülis szerettem. Helyes, aranyos könyv, várom a folytatást, hiszen a végére már izgultam is :)

>!
szabinavagyok
Bauer Barbara: Két út között

Azt mondhatom, hogy egész jó kis triológia, és a második rész kezd érdekesebbé válni, mint az első. A szereplők hol szerethetőek, hol a falra lehet mászni tőlük, de mindenesetre ébren tartják az olvasó figyelmét. Jó látni a fejlődésüket is, valamint sok jó gondolattal találkozunk a sorok között. Egy 4-est megérdemel a könyv.


Népszerű idézetek

>!
Csoszi

– Te nem szereted a kiállításokat? – kérdezte Szonja.
– De. Amszterdamban voltam egy szexmúzeumban, és nagyon tetszett.

221. oldal

>!
Shil

… el kell engednie magát! Ne ragaszkodjon a kedveséhez, csak mert szereti magát. Bízzon a megérzéseiben, bízzon magában! Kedvesem, az élet oly rövid, de akarjon senkinek megfelelni az úton. Csak élvezze… […]
– Miért akar választ kapni? Egyébként a válasz ott van a kérdésben. Meg kell tanulnia hallani, látni, és akkor majd tud érezni is.

228. oldal


A sorozat következő kötete

Légikisasszonyok sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Cornelie C. G.: Érzelmi vírusveszély
Jennifer E. Smith: Vajon létezik szerelem első látásra?
R. K. Lilley: Felpörgetve
Belinda Alexandra: Zafír égbolt
Kimura Rei: Japán rózsa
Richard Bach: Szárnyaló szerelem
Sylvia River: Reményhajsza II.
Krencz Nóra: A hófehér másvilág
Corinna Ann Jay: A fény ereje