Nagy ​háztartáskönyv 3 csillagozás

Több mint 4000 nélkülözhetetlen ötlet és biojavaslat a modern háztartás vezetéséhez és a ház körüli munkákhoz
Barty Phillips: Nagy háztartáskönyv

Még ​alig száz évvel ezelőtt is a családokban generációról generációra anyáról lányára szálltak a régi jó receptek és tapasztalatok. Ez azonban ma már nem elegendő. Rengeteg új „csodagép” jelenik meg évről évre a piacon, hogy a kézi munkát helyettesítse. Az automaták, a szintetikus anyagok, a könnyen kezelhető műszál egyszerűbbé teszik életünket, ugyanakkor meg is változtatják a házimunka jellegét, esetenként pedig sokkal nehezebb feladatok elé állítanak. Ez a könyv számos hasznos, jól bevált tanáccsal és útmutatással szolgál minden, egy modern háztartásban előforduló munkához. Szó lesz arról, hogyan lehet olcsón és hatékonyan vezetni a háztartást, hogyan lehet a házat vagy a lakást jó karban tartani. A könyvben található összes tanács, ötlet és házi barkácsmegoldás célja az, hogy időt és energiát takarítsunk meg, többet pihenhessünk és több örömünket leljük otthonunkban is. A hirdetések általában nem magyarázzák el, miért előnyös a javasolt termék használata. Pedig nyilvánvaló,… (tovább)


Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 9


Kiemelt értékelések

>!
hablaty P
Barty Phillips: Nagy háztartáskönyv

Barty Phillips: Nagy háztartáskönyv Több mint 4000 nélkülözhetetlen ötlet és biojavaslat a modern háztartás vezetéséhez és a ház körüli munkákhoz

Amikor életemben először önálló háztartást kezdtem vezetni, ez volt az egyik bibliám, amit minden krízis helyzetben fellapoztam. Többnyire segített.


Hasonló könyvek címkék alapján

Varga Éva (szerk.): Hétköznapi kalauz
Köves J. Julianna: Háztartási ABC
Lányi Erzsébet – Turós Lukács: A mai háztartás kézikönyve
Osvárt Judit (szerk.): 500 tipp takarékos háziasszonyoknak
Gazdasszonyok könyve
Faylné Hentaller Mária: A háztartás kézikönyve
Manidipa Mandal: 1001 háztartási tipp
Boruzs Jánosné: 888 hasznos tipp
Horváth Ilona: Szakácskönyv
Polcz Alaine: Főzzünk örömmel!