Szellő, ​a szitakötő 2 csillagozás

Bartos Erika: Szellő, a szitakötő

Ismerkedjetek meg Szellővel, a szitakötővel! Tudjatok meg mindent a szitakötőlányról, miközben a képek és a szavak segítségével bővül az éppen beszélni tanuló kicsik szókincse, és a kedves, ismerős figurával, örömmel tanulhat új szavakat.

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Bogyó és Babóca lapozók

>!
Citera, 2019
16 oldal · keménytáblás · ISBN: 9786155883446

Kiemelt értékelések

>!
Caledonia_Valley P
Bartos Erika: Szellő, a szitakötő

Én nem szeretném ezeket a lapozókat csak a gyermekzsűriben való részvételem miatt lepontozni, de én ezekre a borzadályokra egy csillagot sem adnék. Éppen ezért az olvasásomat sem jelölöm (2020.01.17.). Nem való mindenkinek ez a rajzstílus, és ahogy az előző köteteknél is elmondtam, tök szuper, hogy rengeteg tárgyat, színt megtanulnak a picik ezekből a lapozókból, de ezeknél sokkal minőségibbek is vannak a piacon. Sajnálom. :(

>!
Emese_O
Bartos Erika: Szellő, a szitakötő

Ez az első Bogyó és Babóca lapozónk. Nagyon jó választás volt, mert pont olyan szavak, kategóriák vannak benne, ami a lányomat érdekli: játékok, színes torták, cica, maci, kukac :D (továbbá farsangi jelmezek, bútorok, ruhák) Az egyszerű, letisztult rajzok teljesen befogadhatóvá teszik a könyvet egy 1-másfél éves gyereknek. Biztos, hogy nem ez az utolsó bogyó lapozónk. (Eredetileg mesekönyvet akartam venni, de sokkal jobb választás a lapozó egy ilyen korú gyereknek, hiszen még nem mindig tud vigyázni a vékony papírra és az igazi mesék sem kötik le 2 oldalnál tovább)


Hasonló könyvek címkék alapján

Zelk Zoltán: A három nyúl
Móricz Zsigmond: Iciri-piciri
Arany János: Este van, este van
Arany János: Juliska elbujdosása
Radvány Zsuzsa: Kis karácsony, nagy karácsony…
Mandel Tamás: Régimódi autók
Nemes Nagy Ágnes: Nyúlanyó húsvétja
Juhász Magda: Este van már…
Petrőczi Éva: Billy bocs
Marék Veronika: Boribon, merre jársz?