Százlábú 7 csillagozás

Bartos Erika: Százlábú

Megérkeztek a Bogyó és Babóca lapozósorozatának új tagjai! A Százlábú keménylapos könyvéből megtudhatjuk, hol él a Százlábú, milyenek a játékai, a bútorai, kik a barátai. Felelevenedik sok régi történet is, a Százlábú csizmáinak meséje, vagy a szüreti mulatság..

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Bogyó és Babóca lapozók

>!
Citera, Budapest, 2022
18 oldal · keménytáblás · ISBN: 9786155883842 · Illusztrálta: Bartos Erika

Most olvassa 1

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

nicosia P>!
Bartos Erika: Százlábú

Az megvan, hogy a százlábú az ezerlábú rokona? Jópofa őszi mese a legkisebbeknek, és a gesztenyefigurák sokszínűsége pedig egészen jó kis ötletadó őszi játékhoz.

Nórcsy08>!
Bartos Erika: Százlábú

Számomra olyan aranyos, kedves karakter a Százlábú. Megtudhatjuk a könyvből, hogy van egy Ezerlábú rokona és azt is, hogyan találkozott Bogyóékkal, szereti a szőlőt és az ikonikus tandembicikli is megjelenik. Megtekinthetjük kukacmintás bútorait és a Holdbogár is színre lép. Gesztenyefugurákat készítenek barátaival, ami nagyon jó inspiráció lehet őszre nekünk is. A kedvenc színek sem maradhatnak el természetesen.

Ingryd >!
Bartos Erika: Százlábú

A Százlábú végre egy olyan darabja a sorozatnak, amiben vannak hosszabb szövegek és nemcsak felsorolások bútorokról, játékokról, stb. A szüreti mesének és a gesztenyefiguráknak köszönhetően remek őszi hangulatot teremt.

Lilyom>!
Bartos Erika: Százlábú

A százlábú történetébe leginkább az őszt csempészték bele, kislányomnak nagyon tetszett a gesztenyefigurás oldal. Aranyos kis lapozó, nem marad alul a többitől. Az eddigi részekhez képest ebben a kiadásban egész sok szöveg található, ami szerintem a könyvecske javára írható.


Hasonló könyvek címkék alapján

Zelk Zoltán: A három nyúl
József Attila: Altató
Csukás István: Sün Balázs
Gazdag Erzsi: Mesebolt
Csukás István: Erdőben jártam
Weöres Sándor: Kutyatár
Gryllus Vilmos: Mókus, mókus, mit csinálsz?
Petőfi Sándor: Arany Lacinak
József Attila: Betlehemi királyok
Gazdag Erzsi: Itt az ősz!