Gasztro ​portrék: Bükfürdő 0 csillagozás

14 étterem féltett és különleges receptjei
Bartók Zoltán – Csepregi Tibor: Gasztro portrék: Bükfürdő

A Gasztro portrék címet viselő sorozatunk első könyvével, mely a maga módján az úti könyvek és a gasztro könyvek keveredéséből született stílus- és kategória teremtő kiadvány, Bükfürdőre invitáljuk a kedves olvasót. Ismerje meg a vendégéjszakák száma alapján Magyarország 3. legkedveltebb üdülőhelyének számító Bükfürdőt és gasztronómiáját, a bemutatkozó éttermek és chef-ek féltett és különleges receptjeit Bartók Zoltán a TV2 tudósítójának benyomásai, valamint Csepregi Tibor fotográfus újszerű, egyszerre vagány és ínycsiklandó fotóinak segítségével.

Eredeti megjelenés éve: 2012

>!
Büki TDM, 2012
keménytáblás

Kívánságlistára tette 1


Hasonló könyvek címkék alapján

Joanne Harris – Fran Warde: A francia konyha
Lajos Mari – Hemző Károly: 99 sajt- és tojásétel 33 színes ételfotóval
Malcolm Hillier: Vendégvárás
Marosiné Horváth Erzsébet: Magyar tájak ételei
Medgyesy Zsófia (szerk.): Vendégváró finomságok
L. Bobrov – L. Tyerehina: 500 recept burgonyával
Hans Joachim Döbbelin – Hermann Bulling: Ünnepek – Vendégvárás
Dagmar von Cramm: A család nagy szakácskönyve
Tyihák Katalin (szerk.): 1 millió menü
Gordon Ramsay: Nem piskóta