Tulajdonképpen Rómával kezdődött minden, ami a lakomákat, az ínyencségeket az asztalra varázsolta.
Ne higgyük, hogy a régi rómaiak beérték a közmondásos kenyérrel és cirkusszal!
A fűszeres mártásoktól a töltött csülkön át a ropogós bárányhúsig minden étekből a legfinomabbat, a legtökéletesebbet akarták fogyasztani, élvezni akarták az élet minden ajándékát, így a szakácsművészetet is.
Bártfai Laci bácsi most megosztja velünk féltve őrzött mediterrán receptjeit, és szívesen segít abban, hogy eligazodjunk a páratlan olasz konyha útvesztői között, tegyünk hát egy képzeletbeli gasztronómiai utazást Itália ősi földjén!
Pizzák és spagettik 0 csillagozás
Szicíliai spagetti, kagylókrém leves, milánói húsgombóc, tiramisu és sok más finomság
Kívánságlistára tette 1
Hasonló könyvek címkék alapján
- Lénárd Sándor: A római konyha 95% ·
Összehasonlítás - Vrábel Krisztina: Dolce Vita Magyarországon ·
Összehasonlítás - Illés Andrea – Repka Noémi: Csizma az asztalon ·
Összehasonlítás - Lajos Mari – Hemző Károly: 99 pizza és tészta 33 színes ételfotóval ·
Összehasonlítás - Halász Zoltán: 350 világhírű recept ·
Összehasonlítás - Lajos Mari: 199 mesés olasz étel – 66 színes ételfotóval ·
Összehasonlítás - Fördős Zé: Olasz kaják 88% ·
Összehasonlítás - Illés Andrea – Repka Noémi: Olasz finomságok könyve ·
Összehasonlítás - Ambrus Éva – Császár András: Tészták olasz módra ·
Összehasonlítás - F. Horváth Ilona: Római tál ·
Összehasonlítás