Pizzák ​és spagettik 0 csillagozás

Szicíliai spagetti, kagylókrém leves, milánói húsgombóc, tiramisu és sok más finomság
Bártfai László: Pizzák és spagettik

Tulajdonképpen Rómával kezdődött minden, ami a lakomákat, az ínyencségeket az asztalra varázsolta.
Ne higgyük, hogy a régi rómaiak beérték a közmondásos kenyérrel és cirkusszal!
A fűszeres mártásoktól a töltött csülkön át a ropogós bárányhúsig minden étekből a legfinomabbat, a legtökéletesebbet akarták fogyasztani, élvezni akarták az élet minden ajándékát, így a szakácsművészetet is.
Bártfai Laci bácsi most megosztja velünk féltve őrzött mediterrán receptjeit, és szívesen segít abban, hogy eligazodjunk a páratlan olasz konyha útvesztői között, tegyünk hát egy képzeletbeli gasztronómiai utazást Itália ősi földjén!

>!
Vagabund, Kecskemét, 2007
208 oldal · ISBN: 9789639685291

Kívánságlistára tette 1


Hasonló könyvek címkék alapján

Lénárd Sándor: A római konyha
Vrábel Krisztina: Dolce Vita Magyarországon
Illés Andrea – Repka Noémi: Csizma az asztalon
Lajos Mari – Hemző Károly: 99 pizza és tészta 33 színes ételfotóval
Halász Zoltán: 350 világhírű recept
Lajos Mari: 199 mesés olasz étel – 66 színes ételfotóval
Fördős Zé: Olasz kaják
Illés Andrea – Repka Noémi: Olasz finomságok könyve
Ambrus Éva – Császár András: Tészták olasz módra
F. Horváth Ilona: Római tál