A ​100 legjobb pizza és lepény 0 csillagozás

Bártfai László – Mózes István Miklós (szerk.): A 100 legjobb pizza és lepény Bártfai László – Mózes István Miklós (szerk.): A 100 legjobb pizza és lepény

A sorozat e kiadványában 100 pizza és lepény receptjét találjuk. Megtudhatjuk, hogy készül többek közt a Négy évszak pizza, a Colorado pizza, a Nápolyi töltött lepény, a Túrós fedeles lepény vagy a Pizzatölcsér.

Eredeti megjelenés éve: 2004

A következő kiadói sorozatban jelent meg: A 100 legjobb... STB Könyvek

>!
Csengőkert, Kistarcsa, 2011
78 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155130458
>!
STB Könyvek, Kistarcsa, 2004
80 oldal · ISBN: 9639444057

Hasonló könyvek címkék alapján

Gáll Tímea: Kölcsönkért kovász
Tóthné Libor Mária: Limara Péksége
Borbás Marcsi: Édes békeidők
Horváth Ilona: Szakácskönyv
Fiona Patchett: Nagy sütiskönyv gyerekeknek
Kis-Varga Judit: Csak a süti – Csak a Puffin
Lajos Mari – Hemző Károly: 66 karácsonyi édesség
Vanessa Kimbell: Kovásziskola
Jamie Oliver: Jamie természetesen
Jutta Renz: Muffin