Bártfai ​Laci bácsi nagy szakácskönyve 2 csillagozás

Bártfai László: Bártfai Laci bácsi nagy szakácskönyve

Bártfai Laci Bácsit – közismertebb nevén „Bajuszt” –, családunk kedvenc mesterszakácsát megpróbáltuk rábeszélni, hogy ossza meg a kedves Olvasókkal és háziasszonyokkal a féltve őrzött, hosszú évek óta gyűjtögetett, legkedvesebb receptjeit.
De szó esik többek között a húsok sütéshez, főzéshez való előkészítéséről, a halak, szárnyasok, zöldségfélék tisztításáról, szeleteléséről, továbbá a finomságok tűzdeléséről, pácolásáról és a különböző elkészítési praktikákról is.
Mi úgy érezzük, a kilátásaink nem rosszak egy jó ebédre, így nekünk már csak egyetlen dolgunk maradt hátra: Kellemes jó étvágyat kívánunk! – ahogy Laci Bácsi mondaná.

>!
Vagabund, Kecskemét, 2005
414 oldal · ISBN: 9639409731
>!
Vagabund, Budapest
400 oldal · ISBN: 9789639409736

Kiemelt értékelések

Cseppke>!
Bártfai László: Bártfai Laci bácsi nagy szakácskönyve

Bár még nem sokat főztem belőle, de például a galuskát innen néztem ki, és jó lett. Finom magyaros ételek készíthetők belőle, beszerezhető hozzávalókkal. :)


Hasonló könyvek címkék alapján

Bernáth József: Így főz Bernáth József stílusosan, lezseren
Király Ágnes: Egyszerűen fermentálj
Lénárd Sándor: A római konyha
Polcz Alaine: Főzzünk örömmel!
Vrábel Krisztina: 160 grammos szénhidrátdiéta
Romváry Vilmos: Fűszerek könyve
Fördős Zé: Okos receptek A-tól Zé-ig
Déri Szilvia: Kovászkaland
Lovassné Kiss Ildikó – Lovass Pál: A karcsúság titka
Bokor Judit: Finn konyha