Bártfai Laci Bácsit – közismertebb nevén „Bajuszt” –, családunk kedvenc mesterszakácsát megpróbáltuk rábeszélni, hogy ossza meg a kedves Olvasókkal és háziasszonyokkal a féltve őrzött, hosszú évek óta gyűjtögetett, legkedvesebb receptjeit.
De szó esik többek között a húsok sütéshez, főzéshez való előkészítéséről, a halak, szárnyasok, zöldségfélék tisztításáról, szeleteléséről, továbbá a finomságok tűzdeléséről, pácolásáról és a különböző elkészítési praktikákról is.
Mi úgy érezzük, a kilátásaink nem rosszak egy jó ebédre, így nekünk már csak egyetlen dolgunk maradt hátra: Kellemes jó étvágyat kívánunk! – ahogy Laci Bácsi mondaná.
Bártfai Laci bácsi nagy szakácskönyve 2 csillagozás
Kiemelt értékelések
Hasonló könyvek címkék alapján
- Bernáth József: Így főz Bernáth József stílusosan, lezseren 100% ·
Összehasonlítás - Király Ágnes: Egyszerűen fermentálj 98% ·
Összehasonlítás - Lénárd Sándor: A római konyha 95% ·
Összehasonlítás - Polcz Alaine: Főzzünk örömmel! 92% ·
Összehasonlítás - Vrábel Krisztina: 160 grammos szénhidrátdiéta 92% ·
Összehasonlítás - Romváry Vilmos: Fűszerek könyve 93% ·
Összehasonlítás - Fördős Zé: Okos receptek A-tól Zé-ig ·
Összehasonlítás - Déri Szilvia: Kovászkaland 91% ·
Összehasonlítás - Lovassné Kiss Ildikó – Lovass Pál: A karcsúság titka ·
Összehasonlítás - Bokor Judit: Finn konyha ·
Összehasonlítás