155 ​sajtos étel 0 csillagozás

Bártfai László: 155 sajtos étel

A témánként 155 receptet kínáló sorozatunkban többnyire nem túl bonyolult, bárki által könnyen elkészíthető ételek elírásait válogattuk össze. A szükséges hozzávalók egytől egyig beszerezhetők az üzletekben és a piacokon.
A kötetben a különböző sajtfélék felhasználásával és a házi sajtkészítésre vonatkozó hasznos tanácsokon túl sajttal készülő levesek, hús- és zöldséges ételek, saláták, desszertek receptjei is megtalálhatók. Kedvcsinálóként hadd emeljünk ki néhányat: a sajtos zellerlevest, a pikáns sajtos csirkemellet, a gorgonzolás marhahústekercset, a rokfortos pulykamellet, a kék sajtos omlettet, a sajtos brokkolit, a bundás camembert-t, a parmezános puffancsot, a francia sajttortát, a krémsajttal töltött őszibarackot és a gyümölcsös sajtsalátát.

>!
Holló és Társa, Kaposvár, 2011
120 oldal · ISBN: 9789636845858

Hasonló könyvek címkék alapján

Király Ágnes: Egyszerűen fermentálj
Hargitai György: Sajtos finomságok
Boruzs Jánosné: Sajtos ételek
Unger Károly: Varázsasztal sajtból, tejből
Csigó Zita – Liptai Zoltán: A sajt
Barta Miklós: Sajtételek
Frank Júlia: Sajtos és gombás ételek
Lévai Vera: Gyümölcsös, túrós, sajtos ételek
Steiner Kristóf: Kristóf konyhája
Bernáth József: Így főz Bernáth József stílusosan, lezseren