A témánként 155 receptet kínáló sorozatunkban többnyire nem túl bonyolult, bárki által könnyen elkészíthető ételek elírásait válogattuk össze. A szükséges hozzávalók egytől egyig beszerezhetők az üzletekben és a piacokon.
A kötetben a különböző sajtfélék felhasználásával és a házi sajtkészítésre vonatkozó hasznos tanácsokon túl sajttal készülő levesek, hús- és zöldséges ételek, saláták, desszertek receptjei is megtalálhatók. Kedvcsinálóként hadd emeljünk ki néhányat: a sajtos zellerlevest, a pikáns sajtos csirkemellet, a gorgonzolás marhahústekercset, a rokfortos pulykamellet, a kék sajtos omlettet, a sajtos brokkolit, a bundás camembert-t, a parmezános puffancsot, a francia sajttortát, a krémsajttal töltött őszibarackot és a gyümölcsös sajtsalátát.
155 sajtos étel 0 csillagozás
Hasonló könyvek címkék alapján
- Király Ágnes: Egyszerűen fermentálj 98% ·
Összehasonlítás - Hargitai György: Sajtos finomságok ·
Összehasonlítás - Boruzs Jánosné: Sajtos ételek ·
Összehasonlítás - Unger Károly: Varázsasztal sajtból, tejből ·
Összehasonlítás - Csigó Zita – Liptai Zoltán: A sajt ·
Összehasonlítás - Barta Miklós: Sajtételek ·
Összehasonlítás - Frank Júlia: Sajtos és gombás ételek ·
Összehasonlítás - Lévai Vera: Gyümölcsös, túrós, sajtos ételek ·
Összehasonlítás - Steiner Kristóf: Kristóf konyhája 97% ·
Összehasonlítás - Bernáth József: Így főz Bernáth József stílusosan, lezseren 100% ·
Összehasonlítás