155 ​rétes 0 csillagozás

Az almás rétestől a tejszínes ribiszkés-málnás rétesig
Bártfai László: 155 rétes

A témánként 155 receptet kínáló sorozatunkban többnyire nem túl bonyolult, bárki által könnyen elkészíthető étel leírását válogattuk össze. A szükséges hozzávalók egytől-egyig beszerezhetők az üzletekben és a piacokon. Kedvcsinálóként szeretnénk kiemelni néhány érdekes receptet, mint például a hintett rétesét, melynél nehéz egyszerűbb készítésű süteményt találni. A közkedvelt tökös-mákos rétes négyféle változatban is szerepel a gyűjteményben. A hajszálvékonyra nyújtott-húzott, és számtalan fajta édes vagy sós töltelékkel sodort rétes a magyar konyha egyik jellegzetes készítménye. A közkedvelt – tiroli néven ismert – kelt rétesek a zamatos gyümölcsökkel tovább gazdagítják az igen széles választékot.

>!
Holló és Társa, Kaposvár, 2007
120 oldal · ISBN: 9789636844301

Hasonló könyvek címkék alapján

Lajos Mari – Hemző Károly: 66 karácsonyi édesség
Péter Jánosné: Süteményeskönyv
Kárai Dávid: 50 édesség, amit el kell készítened
Gabula András – Halmos Monika – Korpádi Péter – Patyi Árpád: Nagy Süteménykönyv
Bereznay Tamás: Süteményeskönyv
Nagy Elvira – Pelle Józsefné: Nagy süteményeskönyv
Márk Szonja: Édesem süteményei
Horváth Ilona: Karácsonyi desszertek
Verhóczki István: Muffinok, kenyerek és péksütemények
Elek Mária: Aprósütemények