155 ​húsos étel 0 csillagozás

Az almás-mézes sertéskarajtól a szőlőlében párolt vesepecsenyéig
Bártfai László: 155 húsos étel

A témánként 155 receptet kínáló sorozatban többnyire nem túl bonyolult, bárki által könnyen elkészíthető étel leírását válogatták össze. A szükséges hozzávalók egytől- egyig beszerezhetők az üzletekben és a piacon. Kedvcsinálóként szeretnénk kiemelni néhány érdekes receptet, mint például a dupla bélszínjavát, fokhagymás-mézes sertéssültet, a hercegnő módra készített borjóbecsináltat, vagy a hagymás- gesztenyés csibét. Néhány vadhúsból készült- vaddisznó, szarvas, őz – étel receptje is bekerült válogatásunkba. Akár hagyományos, laktató, akár finom zöldség- vagy gyümölcsmártással körített könnyű ételről van szó, hetente kétszer- háromszor nyugodtan kerülhet sült hús, fasírozott vagy húsos ragu, ízlésünk szerinti szárnyas vagy hal az asztalra.

>!
Holló és Társa, Kaposvár, 2007
120 oldal · ISBN: 9636844318

Hasonló könyvek címkék alapján

Steiner Kristóf: Kristóf konyhája
Bernáth József: Így főz Bernáth József stílusosan, lezseren
Borbás Marcsi: Édes békeidők
Gabula András – Halmos Monika – Korpádi Péter – Patyi Árpád: Nagy Süteménykönyv
Váncsa István: Váncsa István szakácskönyve
Janits-Szabó Virág: Örömfőzés
Tóthné Libor Mária: Limara Péksége
Horváth Ilona: Szakácskönyv
Lajos Mari – Hemző Károly: 66 karácsonyi édesség
Rupáner-Gallé Margó: Rupáner-konyha