155 ​egytálétel 0 csillagozás

Bártfai László: 155 egytálétel

A témánként 155 receptet kínáló sorozatunkban többnyire nem túl bonyolult, bárki által könnyen elkészíthető étel leírását válogattuk össze. A szükséges hozzávalók egytől-egyig beszerezhetők az üzletekben és a piacokon. Kedvcsinálóként szeretnénk kiemelni néhány érdekes receptet, mint például az ír ürügulyást, az Újházy-tyúkhúslevest, az öreghegyi birkapörköltet, a ludaskását vagy a közkedvelt lecsó számos változatát. Az egytálételek vendégvárás idején segítenek abban, hogy több időnk maradjon a felkészülésre. Vacsorára is kiválóak, mivel előző nap elkészíthetjük néhány formáját, sőt felmelegítve, még ízletesebb is általában. A húsokat vagy levesben, vagy mártásban készítsük, mert ha nem elég meleg az étel, bármikor a megfelelő hőfokra hevíthetjük.

>!
Holló és Társa, Kaposvár, 2008
120 oldal · ISBN: 9789636844523

Hasonló könyvek címkék alapján

Steiner Kristóf: Kristóf konyhája
Bernáth József: Így főz Bernáth József stílusosan, lezseren
Tóthné Libor Mária: Limara Péksége
Beh Mariann: A kert konyhája
Borbás Marcsi: Édes békeidők
Király Ágnes: Egyszerűen fermentálj
Váncsa István: Váncsa István szakácskönyve
Ambrus Éva: Anya, kérek még!
Horváth Ilona: Horváth Ilona illusztrált szakácskönyve
Janits-Szabó Virág: Örömfőzés