A témánként 155 receptet kínáló sorozatunkban többnyire nem túl bonyolult, bárki által könnyen elkészíthető étel leírását válogattuk össze. A szükséges hozzávalók egytől-egyig beszerezhetők az üzletekben és a piacokon. Kedvcsinálóként szeretnénk kiemelni néhány érdekes receptet, mint például az ír ürügulyást, az Újházy-tyúkhúslevest, az öreghegyi birkapörköltet, a ludaskását vagy a közkedvelt lecsó számos változatát. Az egytálételek vendégvárás idején segítenek abban, hogy több időnk maradjon a felkészülésre. Vacsorára is kiválóak, mivel előző nap elkészíthetjük néhány formáját, sőt felmelegítve, még ízletesebb is általában. A húsokat vagy levesben, vagy mártásban készítsük, mert ha nem elég meleg az étel, bármikor a megfelelő hőfokra hevíthetjük.
155 egytálétel 0 csillagozás
Hasonló könyvek címkék alapján
- Steiner Kristóf: Kristóf konyhája 97% ·
Összehasonlítás - Bernáth József: Így főz Bernáth József stílusosan, lezseren 100% ·
Összehasonlítás - Tóthné Libor Mária: Limara Péksége 97% ·
Összehasonlítás - Beh Mariann: A kert konyhája 98% ·
Összehasonlítás - Borbás Marcsi: Édes békeidők 96% ·
Összehasonlítás - Király Ágnes: Egyszerűen fermentálj 98% ·
Összehasonlítás - Váncsa István: Váncsa István szakácskönyve 96% ·
Összehasonlítás - Ambrus Éva: Anya, kérek még! 94% ·
Összehasonlítás - Horváth Ilona: Horváth Ilona illusztrált szakácskönyve 99% ·
Összehasonlítás - Janits-Szabó Virág: Örömfőzés 98% ·
Összehasonlítás