Sosem ​késő… 1 csillagozás

avagy a modern technika használata minden generációnak
Bártfai Barnabás: Sosem késő…

Könyvünkkel ​azon hétköznapi embereknek szeretnénk segítséget nyújtani, akik nem abban a korban nőttek fel, ahol a számítógépek és egyéb műszaki eszközök kezelése automatikus volt, így némi útmutatóra van szükségük a számítógép, a telefon, az internetes szolgáltatások és az ezzel kapcsolatos technológiák használatához. Ez a könyv egy olyan útmutató, amely a hétköznapokban szembejövő leggyakoribb feladatokban segít, akár asztali gépet, akár mobiltelefont használva hozzá, függetlenül attól, hogy a tisztelt olvasó az idősebb generációhoz vagy a középkorúak közé tartozik.
Ma már szinte mindent sokkal könnyebben igénybe vehetünk az új technológiák használatával, legyen az a banki ügyink intézése, jegyvásárlás, fordítás, információszerzés, vagy akár kapcsolattartás a rokonokkal, s bár rengeteg időt és pénzt spórolhatunk, mégis sokan ördögtől valónak tartják. Most viszont kézen fogjuk a tisztelt olvasót, lépésről lépésre útmutatót adunk, és közérthető módon bevezetjük e technológiák… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2019

>!
BBS-Info, Budapest, 2019
308 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155477805

Kedvencelte 1

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

>!
SzabóAnita
Bártfai Barnabás: Sosem késő…

Bártfai Barnabás: Sosem késő… avagy a modern technika használata minden generációnak

Édesanyámnak vettem meg, karácsonyi ajándéknak szántam, de magam is rengeteg hasznos dolgot találtam benne. Tökéletes könyv annak, aki laikusként akar ismerkedni a számítógépek és okostelefonok világával. Könnyen érthetően fogalmaz, pont annyi van benne, amire szükség van. Nagyon hasznos könyv. Egyedül csak attól félek, hogy azok a dolgok, amik az internetes tartalmakra utalnak, idővel megváltozhatnak, de szerencsére ezt is jól kezeli. Szóval szerintem tökéletes ajándék lehet az idősebbeknek, de akár még a középkorúaknak is.


Hasonló könyvek címkék alapján

Fehér Krisztián: Hackertechnikák
Holczer József – Benkovics Viktor: A Windows 2000 Server
Koncz Balázs: Hogyan válj jól fizetett C# programozóvá?
Glenn Greenwald: A Snowden-ügy
László József: Mindenkinek az internetről
Beregi Tamás: Pixelhősök
Babócsy László – Füzessy Tamás: Windows NT 4.0 hálózatok
Chris Fehily: Microsoft Windows Vista
Miller – Wynne: Számítástechnika alapfokon
Peter Norton: Microsoft Windows 2000 Professional I.