Szobortánc 1 csillagozás

Barczikay Lilla: Szobortánc

Egy elfeledett idegen lépked végig a macskaköveken. Nem hagyja, hogy láncra vert érzései eluralkodjanak felette. De amikor szembe kell néznie családja gyűlöletével, húga balesetével, a város suttogásával, egyre nehezebb nyugodtnak maradnia. Márpedig nem lehet dühös, nem félhet, mert akkor kitör a káosz. Elég egyetlen bizonytalan pillanat, hogy megremegjenek a város szobrai. Fellélegzik a kőszarvas, pislogni kezd az acélbika. Alig várják, hogy tombolhassanak.

Egy láthatatlan árny suhan a sötétben. Nem tartozik sehova, nincsenek emlékei, nincsenek tervei. Otthona az éjszaka, ami elrejti őt a kíváncsi szemek elől. Fogai feltépik a bőrt, körme véres csíkokat hagy áldozata testén. Érezni akar. Az izgalmat üldözi, ami véget vet a szívében kongó ürességnek.

Egyikük sem ismeri a másikat. Fogalmuk sincs róla, hogy sorsuk egybeforrt, és a válaszokat nem önmagukban, hanem egymásban kell keresni.

>!
Ad Librum, 2017
160 oldal · ISBN: 9786155758027
>!
Ad Librum, 2017
160 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155758010

Most olvassa 1

Várólistára tette 7

Kívánságlistára tette 13


Kiemelt értékelések

>!
aydi
Barczikay Lilla: Szobortánc

Nem lehet így vége! Nem, nem! Hol a folytatás? Annyi kérdésre nem kaptam választ! Mindenesetre imádtam. Nagyon izgalmas volt. Alig tudtam letenni. Nekem Temi páratlan fejezetei sokkal jobban tetszettek. Lynn nem volt szimpi, de nem is kellett, hogy az legyen. Lehetett volna ez sokkal hosszabb is ez a könyv. Nagyon kíváncsi vagyok mi történt Temi családjával, ki mit érez és miért hozott meg bizonyos döntéseket.


Hasonló könyvek címkék alapján

Helena Silence: Ezüsthíd
A. O. Esther: Frigg rokkája II.
Spirit Bliss: A múlt árnyai
Szurovecz Kitti: A fény árnyéka
Acsai Roland: Szívhajítók
B. M. Grapes: Jóslatok hálójában
Benina: Rekviem a szivárványodért
Karen Chance: Holdvadász
Mary E. Pearson: Az árulás szíve
J. L. Armentrout: Opál