A ​hallgatás mérge 13 csillagozás

Barbara Whest: A hallgatás mérge

Miután szüleit elveszíti egy autóbalesetben, Sophia minden vágya, hogy elmenekülhessen a világ elől, és szabadon gyűlölhesse családjának gyilkosát, a világhírű Harry Jonest. Arra viszont nem számít, hogy a bíróság rokonok híján éppenséggel pont az iszákos, nőcsábász férfit nevezi ki gyámjának, ami hatására minden terve dugába dől.
Míg a két fiatal próbálja megszokni a kialakult helyzetet, Harry a folytonos merevedéseivel, Sophia pedig a gyűlöletével küzd, hogy valahogy megoldják a felmerülő problémákat. Eközben megjelenik még valaki, aki mindkettejük pusztulását kívánja. Vajon pont a közös ellenség fogja közelebb hozni a fura család tagjait?

>!
Könyv Guru, Budapest, 2017
320 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155803048
>!
Könyv Guru, 2017
320 oldal · ISBN: 9786155803055

Kedvencelte 3

Most olvassa 1

Várólistára tette 9

Kívánságlistára tette 17

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Brigitta_Valkó>!
Barbara Whest: A hallgatás mérge

Egy éjszaka alatt olvastam el a könyvet mert érdekelt mi lesz benne nem tudtam úgy letenni hogy ne olvassak el csak még csak még egy fejezetet. Kicsit érezhető, hogy az író stílusa még nem forrott ki teljesen de kiváncsan várom a kiteljesedést. Maguk a szereplők szerethetők és a story is jó. A lezárás meg olyan,hogy most ez komoly tényleg várnom kell a folytatásra???? Összeségében egy könnyed, szórakoztató olvasmány csak ajánlani tudom.

RieRou>!
Barbara Whest: A hallgatás mérge

Bevallom, hogy a sztori egyáltalán nem az én stílusom, ezért fenntartásokkal álltam neki az olvasásnak. Mégis ahogy egyre jobban belemerültem a könyvbe, úgy jöttem rá, hogy Barbara Whest írói stílusa fenomenális és már csak ezért is megéri elolvasni a könyvét!

Kis_Réka>!
Barbara Whest: A hallgatás mérge

Imádtam olvasni! Véletlen bukkantam rá, de nem bántam meg. Fantasztikus könyv. Érdekes, izgalmas, fent tartja az olvasó érdeklődését. Csak ajánlani tudom!

madafanka>!
Barbara Whest: A hallgatás mérge

Az elejétől a végéig imádtam. Nem sok olyan könyvet olvastam eddig amit nem bírtam letenni Barbara Whest mégis képes volt ezt elérni. Érdekes és izgalmas történet tele csavarokkal es fordulatokkal. Csak ajánlani tudom!

Debrenti_Renata>!
Barbara Whest: A hallgatás mérge

Nagyon izgalmas volt számomra a könyv. Már a címe is felkeltette a figyelmemet. Magam sem tudom, hogy miért de annyira magával ragadt a könyv, hogy le sem bírtam tenni. Nem igazán vagyok az a könyv olvasó típus, de ez valamiért mégis nagyon tetszett.
Örülök, hogy megvettem a könyvet és hogy elolvastam. Már több embernek kölcsön adtam és mindenkinek nagyon tetszett. Nállunk itt Edélyben igazi siker!!! Csak így tovább Barbara Whest! Várjuk a folytatást!


Népszerű idézetek

Barbara_Whest>!

…Egyszer élek és megérdemlem azt, hogy kiélvezzem minden pillanatát.

Barbara_Whest>!

– Te elengedtél egy tizenhat éves lányt bulizni úgy, hogy holnap iskola?! – ordította le a fejem Evans, mielőtt más tehette volna.
– Mi a baj vele? Tizenhat évesen én ugyanezt csináltam!
– És lásd, hova jutottál…
– Látom. Gazdag vagyok, jóképű és híres. – vigyorogtam önámításomon, megnyilvánulásom pedig az ölemben ülő ribancnak is tetszett, mert kuncogni kezdett az orra alatt.

Barbara_Whest>!

– Te most beszóltál a méreteimre? – kérdeztem, és nem tudom miért, de megjelent egy apró mosoly az arcomon.
– Ó, a méreteiddel semmi baj, csak aránytalanok. A pofád nagy, a faszod kicsi…

Barbara_Whest>!

– Minden kész! – jött ki Tom boldogan a játékteremből – Ma délután kijön a szerelő és beindítja a gépeket.
– Kösz, haver! – feleltem neki, ezzel okot adva magamnak, hogy elforduljak a bejárati ajtótól és a barátomra nézzek. Tom meglátva a csokis muffinokat, összecsapta a tenyerét és azokat összedörzsölve lépdelt a zsákmány felé. Közben Adam is felbukkant enyhén zavart állapotban, kezével pedig egy vörös tangát tartott fel felém fordítva.
– Harry, ez nem a tied, ugye? – tette fel aggodalmasan a kérdést – Mondd, hogy nem a tied!
– Azt hol találtad? – kérdeztem, háttérzajként pedig Tom és Barbara nevetése töltötte be a nappalit. Odaléptem hozzá és kikaptam a kezéből a fehérneműt, majd zsebre vágtam, jelenleg nem tudtam jobb helyet találni neki.
– A gyerekszobában volt az ágy alatt. Ugye nincs több, csak mert eléggé sokkoló belegondolni, hogy ilyenek vannak rajtad…


Hasonló könyvek címkék alapján

B. B. Easton: A rocksztár
Ellyne: Ha gondolnál rám…
J. K. Smith: Szerelem hirdetésre
Vi Keeland: Órákon át kívánlak
Kristen Callihan: Idol
Christine Anne Colman: Megsebzetten
B. E. Belle: Szépségek
K. M. Holmes: Miénk a pillanat
R. Kelényi Angelika: Szédítő Balaton
Heniko Sakka: Süß & Turner