A ​hallgatás mérge 4 csillagozás

Barbara Whest: A hallgatás mérge

Miután szüleit elveszíti egy autóbalesetben, Sophia minden vágya, hogy elmenekülhessen a világ elől, és szabadon gyűlölhesse családjának gyilkosát, a világhírű Harry Jonest. Arra viszont nem számít, hogy a bíróság rokonok híján éppenséggel pont az iszákos, nőcsábász férfit nevezi ki gyámjának, ami hatására minden terve dugába dől.
Míg a két fiatal próbálja megszokni a kialakult helyzetet, Harry a folytonos merevedéseivel, Sophia pedig a gyűlöletével küzd, hogy valahogy megoldják a felmerülő problémákat. Eközben megjelenik még valaki, aki mindkettejük pusztulását kívánja. Vajon pont a közös ellenség fogja közelebb hozni a fura család tagjait?

>!
Könyv Guru, 2017
320 oldal · ISBN: 9786155803055
>!
Ad Librum / Könyv Guru, Budapest, 2017
320 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155803048

Kedvencelte 1

Most olvassa 3

Várólistára tette 12

Kívánságlistára tette 22

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
RieRou
Barbara Whest: A hallgatás mérge

Bevallom, hogy a sztori egyáltalán nem az én stílusom, ezért fenntartásokkal álltam neki az olvasásnak. Mégis ahogy egyre jobban belemerültem a könyvbe, úgy jöttem rá, hogy Barbara Whest írói stílusa fenomenális és már csak ezért is megéri elolvasni a könyvét!

>!
Kis_Réka
Barbara Whest: A hallgatás mérge

Imádtam olvasni! Véletlen bukkantam rá, de nem bántam meg. Fantasztikus könyv. Érdekes, izgalmas, fent tartja az olvasó érdeklődését. Csak ajánlani tudom!

>!
aydi
Barbara Whest: A hallgatás mérge

Ha a Szürke ötven árnyalatán szenvedtem a béna mondatok miatt, akkor itt hatványozottan. Van egy szép borító, meg egy jó hátszöveg és aztán semmi. A szereplőket nem tudtam szeretni, a sztori egyáltalán nem tartotta fenn az érdeklődésem, és csak merem remélni, hogy a fiatalok nem ilyenek. Még a „gonosz” szereplőket sem tudtam utálni. Semmilyen érzelmet nem váltott ki belőlem a történet, max. annyit, hogy jaj mikor lesz már vége…
Voltak számomra teljesen felesleges részek (pl. a videójátékozás vagy az úszás körüli szerencsétlenkedés. Ezeknek mi értelme volt a sztori szempontjából?).

>!
madafanka
Barbara Whest: A hallgatás mérge

Az elejétől a végéig imádtam. Nem sok olyan könyvet olvastam eddig amit nem bírtam letenni Barbara Whest mégis képes volt ezt elérni. Érdekes és izgalmas történet tele csavarokkal es fordulatokkal. Csak ajánlani tudom!


Népszerű idézetek

>!
Barbara_Whest

– Te elengedtél egy tizenhat éves lányt bulizni úgy, hogy holnap iskola?! – ordította le a fejem Evans, mielőtt más tehette volna.
– Mi a baj vele? Tizenhat évesen én ugyanezt csináltam!
– És lásd, hova jutottál…
– Látom. Gazdag vagyok, jóképű és híres. – vigyorogtam önámításomon, megnyilvánulásom pedig az ölemben ülő ribancnak is tetszett, mert kuncogni kezdett az orra alatt.

>!
Barbara_Whest

– Minden kész! – jött ki Tom boldogan a játékteremből – Ma délután kijön a szerelő és beindítja a gépeket.
– Kösz, haver! – feleltem neki, ezzel okot adva magamnak, hogy elforduljak a bejárati ajtótól és a barátomra nézzek. Tom meglátva a csokis muffinokat, összecsapta a tenyerét és azokat összedörzsölve lépdelt a zsákmány felé. Közben Adam is felbukkant enyhén zavart állapotban, kezével pedig egy vörös tangát tartott fel felém fordítva.
– Harry, ez nem a tied, ugye? – tette fel aggodalmasan a kérdést – Mondd, hogy nem a tied!
– Azt hol találtad? – kérdeztem, háttérzajként pedig Tom és Barbara nevetése töltötte be a nappalit. Odaléptem hozzá és kikaptam a kezéből a fehérneműt, majd zsebre vágtam, jelenleg nem tudtam jobb helyet találni neki.
– A gyerekszobában volt az ágy alatt. Ugye nincs több, csak mert eléggé sokkoló belegondolni, hogy ilyenek vannak rajtad…


Hasonló könyvek címkék alapján

L. J. Wesley: Afférok
Julia Quinn: Hogyan fogjunk örökösnőt
Leiner Laura: Bábel
Joss Stirling: Angel
Leiner Laura: A Szent Johanna gimi 5. – Remény
Kerstin Gier: Zafírkék
Anita Gayn: Senkinek sem kellesz!
John Green: Alaska nyomában
Leiner Laura: Illúzió
Gerlóczy Márton: A csemegepultos naplója