Amíg ​csak élsz 6 csillagozás

Barbara Victor: Amíg csak élsz

Acapulkó ​felé tart a repülőgép, mikor Mexikó hegyei között szilánkjaira robban. A gyanús légikatasztrófát senki nem éli túl. Coriander Wyatt, a gazdag és előkelő amerikai-argentin család sarja – lelkiismereti parancsra – egy lepusztult brooklyni kórház sebészetén dolgozik, mikor megtudja, hogy férje, a kettős életű Danny Vidal is a gépen utazott. Danny nappal bankár, éjjel terrorista. A korrupt mexikói rendőrök megakadályozzák, hogy Coriander azonosítsa a holttestet. A „baleset” mind rejtélyesebb: Coriander részére egymillió dollárt utal át Danny Vidal különös körülmények között csődbement bankja – csakhogy a bankcsőd és a repülőszerencsétlenség után. A lány elhatározza hát, hogy kideríti, ki is volt valójában a férje, illetve, hogy odaveszett-e, vagy boldogan él valahol. Kutatása döbbenetes eredményhez vezet. Egy szélfútta, isten háta mögötti chilei birtokon Coriander végül szembesül végzetével. Itt hangzik el szent fogadalma is: „Szeretni foglak, amíg csak élsz…” Maradjon… (tovább)

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Vénusz könyvek Maecenas

>!
Maecenas, Budapest, 1995
318 oldal · ISBN: 9638469528 · Fordította: H. Prikler Renáta

Kedvencelte 1

Várólistára tette 2


Kiemelt értékelések

Szédültnapraforgó>!
Barbara Victor: Amíg csak élsz

Meglepően kellemes olvasmány volt. A címe alapján valami nyálas, nagyon romantikus regényre számítottam.
Coriander – Cory orvosként dolgozik, a férje Danny Vidal pedig üzletember, aki időnként eltűnik Cory életéből. Egy ilyen eltűnés kapcsán megjelentik Mr. Adam Singer, hogy beidézze a férjet egy bírósági tárgyalásra. spoiler
Lottie, Cory munkatársa támogatja a lányt, mert mikor eltűnik Danny, kiderül, hogy a Cory babát vár. Bár közölte Dannyval, ő mégis meglépett. „Lezuhant a repülő…közlik a feleséggel.” Cory és Adam sejtik egyedül, hogy nem így van és Danny valahol él, megindul utána a keresés.
spoiler

J_Brigi93>!
Barbara Victor: Amíg csak élsz

Jó könyv, nagyon tetszett, végig pörögnek az események!


Hasonló könyvek címkék alapján

J. D. Robb: Halálos hűség
Mo Xiang Tong Xiu: Az égi hivatalnok áldása 3.
Mo Xiang Tong Xiu: A démoni kultiváció nagymestere 3.
Ella Steel: Végzetes hajsza
Lucinda Riley – Harry Whittaker: Atlas
Farkas Anett: A 33-as ügy
Csernovszki-Nagy Alexandra: Antónia eltűnt
Kővágó Sára: Hegek
Carlos Ruiz Zafón: A szél árnyéka / Tűzrózsa
Sarah J. Maas: Föld és vér háza