Titkos ​szerelem 7 csillagozás

Barbara Taylor Bradford: Titkos szerelem

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Egy férfi és egy nő ütközik egymásba a szó szoros értelmében Velencében. Az ütközésből ismeretség, barátság, szerelem fejlődik. A férfi, Bill a CNS tudósítója, a karcsú, fiatal szép szemű lány Vanessa Stewart, egy híres színésznő lánya, aki üvegházakat, lakásdíszeket, ékszereket tervez, s azokat Velencében, helyesebben Muranóban fuvatja. Bill özvegy, feleségét hat éve elvesztette, kislányát az anyja neveli. A két szerelmes egymásratalálásáról hamar kiderül, hogy nem csak futó kaland, hanem életre szóló kapcsolat… csakhogy Vanessa férjnél van, s erre a szerelemre volt szüksége ahhoz, hogy belássa, új életet kell kezdenie. Bill azonban hirtelen eltűnik, Vanessa azt hiszi, a férfi már nem szereti, bezárkózik otthonába, tévét se néz, újságot se olvas, és ezért csak két hét késéssel értesül róla, hogy valójában mi történt kedvesével.

Eredeti megjelenés éve: 1996

>!
Európa, Budapest, 1998
116 oldal · puhatáblás · ISBN: 9630763605 · Fordította: Sarlós Zsuzsa

Enciklopédia 1


Most olvassa 1

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 3


Népszerű idézetek

Ács_Milán >!

Velence a vizuális szépség tökéletes megtestesülése.

54. oldal

danlin>!

Amint leült, Vanessa rámosolygott. – Maga azt mondta a pincérnek, hogy tegnap este megrendelte a főételt. Csak nem pulykát?
– Természetesen azt. Hagyományos hálaadási vacsorát rendeltem, és szerencsére tudták teljesíteni. Végül is maga csak ezzel a feltétellel fogadta el a meghívást.
A nő hosszú ideig meredt rá, és lassan ingatta a fejét. Szeme huncutul csillogott. – De én csak ugrattam. Soha, egy pillanatig sem gondoltam, hogy Velencében pulykát fog találni…
Bill rábámult.
Vanessa pihekönnyű érintéssel tette kezét Bill karjára. – Tudja, magával akartam tölteni a hálaadás ünnepét… Pulykával vagy pulyka nélkül.

39-40. oldal

Kapcsolódó szócikkek: hálaadás

Hasonló könyvek címkék alapján

Joss Stirling: Lélektársak – Crystal
Marina Fiorato: A muránói üvegfúvó
Ian McEwan: Idegenben
Dan Brown: Inferno
Henry James: A galamb szárnyai
Patrick Ness: Háború a békéért
Tracy Chevalier: Az utolsó szökevény
Tracy Chevalier: A kék szűz
Tracy Chevalier: A hölgy és az egyszarvú
Tracy Chevalier: Ártatlanok