A ​szív sebei 4 csillagozás

Barbara Taylor Bradford: A szív sebei

Maximillian West az üzleti élet irigyelt, meghatározó alakja, élő legenda, szinte misztikus hatalommal és ellenállhatatlan vonzerővel felruházott milliárdos, akit rajongva csodálnak a nők. Ragyogó karrierrje, lehengerlő sikerei ellenére Maximmal valami még nincs rendben, nem tud megnyugodni, hiányérzet kínozzal. Tönkrement kapcsolatokat, szétdúlt családot, letört szerelmeket hagy maga mögött, élete talány barátai számára, sőt néha még neki magának is. Maxim csak akkor képes megbékélni fájó, szívét megsebző múltjával, csak akkor érti meg a nőt, akit gyermekként imádott, majd elveszített, amikor bajba kerül, és mószeresen felépített világa összeomlik körülötte.

Eredeti megjelenés éve: 1990

>!
Magyar Könyvklub, Budapest, 2001
364 oldal · ISBN: 9635473311 · Fordította: Ámon Mária

Kedvencelte 1

Várólistára tette 2


Kiemelt értékelések

nagy_anikó >!
Barbara Taylor Bradford: A szív sebei

A fülszöveg és az olvasottság alapján valami nagyon másra számítottam.
A sikeres Maximillian West, hogy rendbe rakja életét a ritkán használt nyaralójába indul. Magányra, gondolkodásra van szüksége. Ott azonban a gondnok helyett egy betörővel találja magát szemben, aki nem sokat vacillál, rálő a házigazdára.
És mondhatni, hogy lepereg előtte az élete. Mert a négy éves fiútól az ötven egynéhány éves férfiig kapunk egy nagyon szép történetet.
Németország, Anglia, Franciaország, Egyesült Államok – nácik, háború, holokauszt, menekülés, politikai helyzetek, Kennedy gyilkosság, a berlini fal ledöntése.
Szerelmek, üzleti sikerek, jól és rosszul sikerült házasságok, család, titkok, igaz barátok és az örök szerelem.
Nagyon sok szép gondolat olvasható a könyvben.
Nekem nagyon tetszett – biztos nem a fiatal korosztálynak szánta az írónő, szerintem ezt a könyvet ők unalmasnak tartanák, de nekem nagyon is rendben volt, megrendített és lenyűgözött.


Hasonló könyvek címkék alapján

Kristin Hannah: Fülemüle
Amy Harmon: Homokból és hamuból
Mary Ann Shaffer – Annie Barrows: Krumplihéjpite Irodalmi Társaság
Philip Roth: Nemezis
Jeffrey Archer: Apám bűne
Jessica Brockmole: Levelek Skye szigetéről
Kate Quinn: Alice hálózata
Karen Swan: Ha egy spanyol megígéri
Leah Fleming: A képeslap
Janet Skeslien Charles: A párizsi könyvtár