A ​jófiú (A főnök) (Igazság) 89 csillagozás

Baráth Viktória: A jófiú

A főnök című regényből megismert Oliver Jones ügynök története, amelyben feltűnik az Igazság-trilógia főszereplője, Hannah Jones.

Eredeti megjelenés éve: 2018

>!
Álomgyár, Budapest, 2018
20 oldal · ISBN: 9786155929021
>!
Álomgyár, Budapest, 2018
20 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155929014

Kedvencelte 7

Most olvassa 2

Várólistára tette 27

Kívánságlistára tette 47

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

MissFortune>!
Baráth Viktória: A jófiú

Oliver számomra elég semleges karakter maradt A főnök sorozatban, leginkább sajnálni tudtam. Jó volt ez a rész, mert kicsit nagyobb betekintést engedett az ő gondolataiba, illetve csinált egy kis kedvet az Igazság sorozathoz. Mindenképp olvasni fogom.

Gorkie>!
Baráth Viktória: A jófiú

Aztamindenit! Ne már, hihetetlen! Zseniális húzás az írónőtől. Nem is írok többet, olvassátok! :D

Milli88 P>!
Baráth Viktória: A jófiú

Azt a nem jóját. xD Micsoda összefonódások vannak itt kérem szépen. Ahogy az lenni szokott Viki írásainál mindig kevés, bár azért itt is csurran-cseppen 1-2 infó. Még jó, hogy az első rész a polcomon van. :) Hajró Mr. Jófiú. :P

Pandalány P>!
Baráth Viktória: A jófiú

Olyan jó volt visszazökkenni Baráth Viki világába. <3
Alig várom Az igazság nyomában folytatását, remélem ott többet kapunk Oliverből. Ez a novella nagyon tetszett róla. Az pedig különösen, hogy felbukkant Ana, sőt, Hannah is. :*

luthienlovemagic IP>!
Baráth Viktória: A jófiú

A főnök nagy napja című novellát olvastam eddig az írónőtől, és nagyon megtetszett az, ahogyan ír. A stílussal itt sem volt bajom, mert ez a húsz oldalas szösszenet is olvastatta magát. A szereplők, az alapszituáció és a történet alakulása is felkeltették az érdeklődésemet, szívesen megtudnám, hogy mi lett a szereplőkkel, hogy folytatódik a történetük. Jó lett volna, ha kerek egész a történet, de sajnos nem volt így. Nagy hiányérzetet hagyott maga után, amit azért sajnálok, mert a szerző élvezhetően ír, de érzésem szerint ez a novella most nem állt össze.

Több mindennel volt problémám. Az egyikre fentebb már utaltam: hiányosnak éreztem. Pontosabban egy bevezető kedvcsinálónak, ami nincs befejezve, nem zárul le ennek a történetnek az íve, hanem félbe marad. Ezáltal nem egy rendes novella, hanem egy töredék. Értem én, hogy összekötő novella a két sorozata/világa között, de ennek ellenére is lehetett volna lezárt. Több oldalt elbírt volna a történet. Emellett az is érződött néhol, hogy kapkodott a szerző. Voltak részek, amiken átrobogott, és jobban kifejthette volna, de olyanok is, ahol túl sokat elidőzött anélkül, hogy igazán történt volna valami.

Bővebben:
https://luthienkonyvvilaga.blogspot.com/2019/11/barath-…

Dorina_S>!
Baráth Viktória: A jófiú

Jaj, hát mindenre számítottam ezzel a novellával kapcsolatban, csak arra nem, amit végül kaptam. Mr. Oliver Jones, a DEA-ügynök. Nos, Ő egy nagyon érdekes, és összetett karakter volt már a Főnökben is. Nem gondoltam volna, hogy ez a kis szösszenet róla fog szólni, de rettentően örültem neki. Szerencsére már a könyvbemutatón hozzájutottam, így nem kellett sokat várnom az olvasására. Tökéletes átkötés a Főnök és az Igazság nyomában között, de én mégis visszacseppentem a drogkartellek világába és Mexikóba a röpke húsz oldal alatt. Annyira visszaadta a Főnök hangulatát, hogy nem akartam elhinni, amikor az utolsó oldalra értem, hogy vége…nincs több oldal.
Nekem Ryan volt a nagy kedvencem, és persze Ana, aki egy rettentően erős és független nő. Nagyon nehéz dolga van a Főnökben történtek után, de ő kitart és túlél, de a túlélés után inkább már él, ez pedig Olivernek köszönhető.
Az írónő már a tőle megszokottan csavarta a szálakat, és számos rejtélyt és utalást rejtett el ebben a történetben, ezért úgymond reménykedni kezdtem…remélem nem hiába.
Egyszóval imádtam, de egy hibája volt….hiányzott mellőle még vagy négyszáz oldal. Remélem legközelebb már ekkora terjedelemben fogom a kezemben tartani Oliver történetét.

B_Viki23 P>!
Baráth Viktória: A jófiú

Hogy én ezt mennyire tudtam :D
Ez az utalás.. Kell, hogy visszatérjen Ő! ❤☺

Ancsúr P>!
Baráth Viktória: A jófiú

Még nem olvastam el se A főnök c. regényt, se pedig az Igazság-trilógiát, így lényegében vaktában kezdtem neki ennek a történetnek.
Igazából kedvcsinálónak volt jó ez a történet, mert nagyon sok mindenről esett szó. Nevezetesen, hogy mi minden történhetett a már említett könyvekben, illetve érezhetőek voltak azok a kimondatlan szavak, amik folytatássá állhatnak össze.
Jó kezdet volt ez a novella. Várom a folytatást!


Népszerű idézetek

Dorina_S>!

Elszakadt az egyetlen szál, ami oda kötötte, az olló pedig az én kezemben volt.

6. oldal

Dorina_S>!

Vannak olyan dolgok, amelyek még a legbecstelenebb emberek számára is szentek.

6. oldal

Dorina_S>!

Világéletemben én voltam a jófiú, most mégis olyan kutyaszorítóba keveredtem, amiből ép bőrrel lehetetlen kimászni.

20. oldal

BarbyMalik0112 P>!

Annak szenteltem az életem, hogy kiálljak azokért, akik nem elég erősek ahhoz, hogy megvédjék saját magukat.

3. oldal

Pandalány P>!

Rosszfiúk mindig is voltak és lesznek, és nagy valószínűséggel ők lesznek azok, akik a végén győztesként kerülnek ki.

Pandalány P>!

Érzem, hogy ez a vonzalom még nagy bajt hoz a fejemre(…)

janee P>!

Aranyszínű, testhez álló ruhájában és vérvörös rúzzsal az ajkain egyszerre angyalian ártatlan és kurva dögös.

11. oldal

janee P>!

… csak egy cél lebegett a szemem előtt, és az Ő volt. Közel kerülni hozzá, megismerni, és ami a legfontosabb: megmenteni.

5. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Anne L. Green: Elvesztett jövő
Carrie Cooper: Ügynökjátszma
Borsa Brown: A maffia gyermekei
Czinkos Éva – Ripp Gábor (szerk.): 100 mini történet
Csabai Márk: Porcelánbaba
Ted Clever – Sid Clever: Kézműves novellák
Tatár Viktor: Szigorúan bizalmas
Gabriel Wolf: Something Sickly Unique
Gabriel Wolf: Valami betegesen más
Vavyan Fable: Édes, mint a bűn