A ​főnök nagy napja (A főnök 0,5) 162 csillagozás

Baráth Viktória: A főnök nagy napja

Valóban ​te irányítod a saját életedet?

Ana Moreno békés életet él Albuquerque legtehetősebbek által lakott negyedében. Mindene megvan, amiről egy nő álmodhat: csodás ház, személyzet és egy milliomos vőlegény, akivel boldogan tervezgetik a jövőjüket. A rózsaszín álomvilágnak azonban vége szakad, mikor egy este ismeretlenek elrabolják Anát. A lány ekkor döbben rá arra, hogy az élete mégsem volt olyan fényes és csillogó, mint ahogy azt gondolta. Fogvatartója válaszút elé állítja: ha életben akar maradni, meg kell tanulnia alkalmazkodni ahhoz a kegyetlen világhoz, amibe került. A titkok és csalódások hálójában őrlődve azonban arra még ő sem számít, hogy a bosszúvágy egy teljesen új emberré fogja átváltoztatni.
Hol a határ jó és rossz között? Mire lehet képes az ember, ha a bosszú hajtja?
Vajon létezhetnek valódi érzelmek egy kegyetlen világban, vagy csak az érdek vezérli a tetteinket?

Baráth Viktória, az AranyKönyvre jelölt Első tánc című nagy sikerű könyv… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2018

>!
Álomgyár, Budapest, 2021
24 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155763786
>!
Álomgyár, Budapest, 2020
24 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155763786
>!
Álomgyár, Budapest, 2018
24 oldal · ISBN: 9786155763793

1 további kiadás


Enciklopédia 3

Szereplők népszerűség szerint

Ryan Walsh


Kedvencelte 13

Most olvassa 2

Várólistára tette 48

Kívánságlistára tette 54

Kölcsönkérné 4


Kiemelt értékelések

Szöszmösz_Gorkie P>!
Baráth Viktória: A főnök nagy napja

Ryan Walsh. Még több Ryant kérek!
Pont így képzeltem el őt, a stílus tökéletesen passzolt rá.
Imádtam ezt a kis szösszenetet! Világosabbá tette számomra, A főnök elején történeteket. Ki lehet hagyni a novellát, de nem érdemes. :)

>!
Álomgyár, Budapest, 2018
24 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155763786
3 hozzászólás
vikcs>!
Baráth Viktória: A főnök nagy napja

Annyira jó volt egy kicsit visszatérni a „főnökhöz”, úgy hiányzott ez a világ. Miután elolvastam egy Baráth Viktória könyvet, egyszerre vagyok boldog, amiért olvashattam és egyben üres is, amiért vége van a történetnek.
Olyan erős karaktereket képes megalkotni, amelyek beleégnek a szívünkbe, és soha többé nem távoznak el belőlünk. Ezért is volt szívmelengető, amiért kicsit újra belebújhattunk a mi Ryanünk bőrébe, megismerhettük mélyebben, valamint azt, hogy a kemény külső mögött igenis egy érző szív lakik!
Sajnos, mire belemelegedtem addigra vége is lett, de hát ilyenek ezek a kis novellák :) Köszönöm ismételten az élményt ♥

1 hozzászólás
MissFortune>!
Baráth Viktória: A főnök nagy napja

Nagyon szúrta a szememet már a kindlemen ez a kis könyv. Így hát belevágtam.
Nem vártam tőle nagy durranást, hiszen mégiscsak elég rövid. Azonban tetszett Baráth Viktória stílusa, nagyon jól használja a szavakat.
Még ha a főszereplőt annyira nem is sikerült megkedvelnem, csinált szimpatikus dolgokat. Biztosan bele fogok vágni a sorozat többi részébe is.

Pandalány P>!
Baráth Viktória: A főnök nagy napja

Teljesen mindegy, hogy Viki regényt ír, vagy novellát, a stílusa egyedi és sohasem unalmas.❤ Imádtam kicsit visszatekinteni A főnök előtti időre, amikor Ryan még nem ismerte Anát. Olyan jó volt olvasni, természetesen tudtam volna még tovább.
A stílus, a történet abszolút illik a regényhez és hamisítatlan előzménynovella.
Köszönöm ismét az élményt!

Ferger_Jolcsi P>!
Baráth Viktória: A főnök nagy napja

Ez a kis novella még az első résznél is jobban tetszett, szerintem sokkal összeszedettebb lett. A stílusban is érezhető a fejlődés. Nagyon örülök, hogy olvashattam, és hogy a második rész megvásárlásához járt ajándékba, mert tényleg megérte elolvasni, számomra adott egy olyan lényeges pluszt Ryan szerepéhez, amit nem is gondoltam volna, hogy ott rejtőzik a komor álca mögött. Alig várom, hogy olvashassam a Főnök 2-t is.

Lillsz>!
Baráth Viktória: A főnök nagy napja

Még-még! Tudom, hogy ott a főnök, de egyszerűen nem elég, csak még egy oldal lenne, és még egy! Függője vagyok a történetnek!
Imádtam! Ryan álmaim palija és ez a novella mégjobban megerősíti azt, amit eddig is tudtam, hogy Ő egy csodálatos ember! :') Baráth Viktória pedig egy csodálatos írónő! Köszönöm, hogy olvashattam! 5/5*

Milli88 P>!
Baráth Viktória: A főnök nagy napja

Imádtam A Főnököt, ez a kis szösszenet pedig legalább annyira tetszett, mint maga a könyv.
Óh, Ryan Walsh! *-* Rick továbbra is egy nagy maci a szememben. :)
Tökéletes!

Dorina_S>!
Baráth Viktória: A főnök nagy napja

El sem tudom mondani, milyen boldogság ért, amikor kiderült, hogy én nyertem meg ennek a novellának az egyik példányát az írónő zárt csoportjában zajló nyereményjáték keretében. Alig vártam, hogy megérkezzen hozzám, és gyorsan bele is merüljek. Nem is csalódtam, igaz, hogy csak 24 oldalon élvezhettem Ryant, de mindent megért. :D

A főnök című regényt rettentően imádtam, ez volt az első regény az írónőtől, amit olvastam, és össze is facsarta a szívemet vele, de ez a novella valamit gyógyított a sebeket. Hát ledöbbentem…ismét, kaptunk sok érdekes, és új információt a történet előzményét tekintve. Ryan karaktere rendkívül összetett, ez most is kiderült és persze, megkaptuk a nagy hatalmú drogdílert is, aki könyörület nélkül irányít, de belül….a lelke mélyén több jóság van benne, mint a legtöbb emberben. Imádtam…tudom elcsépelt mondat…de akkor is imádtam minden sorát, olyan jó volt ismét visszacsöppenni a „Főnök” világába. Remélem egyszer olvashatjuk majd a folytatást is! :)

Nagyon szépen köszönöm az írónőnek a nyereményt, a névre szóló dedikálást, és a gyönyörű könyvjelzőt. :)

7 hozzászólás
pinkprincessreads>!
Baráth Viktória: A főnök nagy napja

A mocskos külső néha tiszta lelket takar.

Nagyon fontos kiemelnem, hogy ez a novella A főnök 1 előzmény története Ryan szemszögéből. Igaz, én ezt csak az első rész után olvastam el, de azt ajánlom mindenkinek, hogy előtte olvassátok el, mert néhány későbbiekben felmerülő szituációt igen más szemmel tudtok majd tekinteni.

Úgy hiszem, azzal nem spoilerezek, ha azt mondom, hogy mindenkiben egy negatív karakter jelenik meg Ryan-ről, hiszen, aki kapcsolatban van az alvilággal vagy éppen a tagja, az jó ember már nem lehet, vagy mégis? Illetve, aki kívülről hibátlannak mutatja magát, az valójában is az?

Ebben a rövid novellában olyan szemszögből láthatjuk meg az emberek igazi arcát, amivel sosem tekintenénk rájuk. Mégis miért is mondom ezt? Mert mi emberek imádunk külsőségek alapján ítélni, ami egy igen negatív jellemvonás, de mégis úgy hiszem, ez a kis szösszenet képes új perspektívát mutatni számunkra, amit a mindennapjainkban is tudunk hasznosítani.

Beszterczei_Erika P>!
Baráth Viktória: A főnök nagy napja

Nálam ez a novella szerelem lett. Ryan múltja miatt is, mivel ebben az írásban is kapunk belőle egy keveset, amikor segít a kisfiúnak. Az üzlet ugye az üzlet, csak nem Franknek……. És a lavina elindul, amivel minden elindul. Nagyon jó volt egy kicsit bele olvasni Ryan szemszögébe is. @Baráth_Viktória lenyűgöztél.


Népszerű idézetek

>!

Egy vadászt sem izgat fel, ha a préda önként összeesik a lábai előtt.

12. oldal

janee>!

A szobámból kilépve egyből Rick látványa fogadott. Elkeserítő volt, hogy nem egy csini szőke az első, akit ébredés után megpillantok, hanem egy százötven kilós, borostás izomagy.

3. oldal

Dorina_S>!

Egy üzlet sem működik, ha nincs meg a kellő bizalom és tisztelet a másik iránt.

7. oldal

Kapcsolódó szócikkek: bizalom · tisztelet
Nikike_k P>!

Az ajtó felé fordultam és bekopogtam – mert hát úriember vagyok –, hogy minél hamarabb a tárgyra térhessünk.

12. oldal

janee>!

– Azt hiszem, el kell vele beszélgetnem – sziszegtem dühösen.
– Majd én – vágta rá Rick.
Fél szemmel rápillantottam.
– Igazad van, te sokkal kommunikatívabb vagy mint én.

4. oldal

Dorina_S>!

Egy nővel sem voltam hajlandó vitatkozni, mert mindegyikük feldühített a naivitásával és ostobaságával.

5. oldal

Dorina_S>!

Minden célomat elértem, amit kitűztem magam elé, és ebben senki sem hátráltatott.

19. oldal


A sorozat következő kötete

A főnök sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Becca Prior: Stockholm-szindróma
Anne L. Green: Elfojtott indulatok (novella)
Borsa Brown: A maffia gyermekei
Borsa Brown: Az Arab lánya 3
L. Erik Roland: Határok Nélkül
Karina Halle: Veszélyes trükkök
Ruby Saw: Kertvárosi pletyka
Mira Sabo: Amíg kinyílik a szemünk
Sue Dylen: Kahlo